banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:42 Danas je 01 Jul 2026, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1321, 1322, 1323, 1324, 1325, 1326, 1327 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Ono sto je meni najbolnija tacka je je upravo ta gledanost, jer se kosi sa svim mojim znanjem o fudbalu, fudbalskim klubovima te marketingu i logickim zakljucima uopsteno.

2009/10 protiv zrinjskog je bilo 11000 gledalaca sjajna posjeta(te sezone samo jos protiv sarajeva bilo 11000
i zelje 12000)
2010/11 koja je inace bila dosta slabija po posjecenosti od 09/10 protiv zrinjskog bilo samo 3000 ljudi???

Poslije travnika je pauza ocekujem da ce zbog dobrih rezultata, golova, prilika, igre, pa i zbog te pauze protiv zrinjskog ipak biti veca posjeta, moja prognoza je 5000-5500.

Pobjedu hoce svi, pobjedu na piroti!!!

Poslednji put menjao stize BORAC dana 26 Avg 2011, 11:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
subzero81 je napisao:
Boka ima 3 kartona, tako da ce ako Bog da Stupar opet desno

@rba a brate ako uradis psiholski profile 90% plavaca bice ti jasno odakle to prebijanje

Za svako nenauceno slovo,po jedan udarac pendrekom. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Pobjedu hoce svi, pobjedu na pirati!!!

Pirota se zove stadion 8)

Inace,to je bila smijesna scena u srijedu. Lesinari prozivaju "Ajmo cijeli stadion" i onda tu parolu za pobjedu na Piroti. Ljudi na Zapadu se digli na noge,htjeli podrzati,ali niko nije razabrao rijeci sta treba skandirati i svi gledaju jedni u druge da vide je li ovaj kraj njega skontao :D ...Ja prvi,samo sam skontao ovaj dio "........pobjedu na Piroti",a neki nisu ni to jer ne znaju sta je Pirota. Zato sledeci put kad raja bude ovako napaljena,nakon "Ajmo cijeli stadion" je bolje nesto jednostavno,tipa " Saaaaaampioni.........|" i sl

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
A sto se tice kritika na racun Savica i Stupara, rekao bih da mi se Savic ne cini kao bas toliko los igrac ima svojih momenata cvrst je protiv Leotara sasvim zadovoljavajuce odigrao mislim da je problem kod njega neuigranost sa ekipom, mislim da bi mogao biti bolji sa vremenom, neka igra bena a on neka dobija priliku po zadnjih 15-20 minuta mislim da bi nam mogao biti od znacaja u drugom djelu sezone,
Stupar odigrao lose protiv Rudara, prosle sezone bio jedan od boljih u ekipi, mislim da je razlog njegove lose partije velika zelja da se pokaze i nametne ponovo kao prvotimac, te da je Maletic imao puno bolju saradnju sa njim nego Stajic, bili su bas uigrani pokrivali su se...
Ma sve je to ok.
GAZIMO SAMPIONSKIM KORACIMA...AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni je bas bila neka super atmosfera sad na utakmici,u srijedu...Nije nesto previse ljudi bilo,ali ono sto je bilo,dalo je sve od sebe da podrzi momke,i bas smo bili slozni.Samo tako da nastavimo.

Ovim putem bi zamolio svakog ko je u prilici,da ode do Travnika sad u nedelju,sa grupom ili sopstvenim aranzmanom,neradni je dan za vecinu,termin nije los,a i nije daleko,cini mi se 110km...Ovo nam je jako tesko gostovanje,i puno ce igracima znaciti nasa podrska.Bod ili bodovi,necu se buniti,samo da nastavimo niz bez poraza.

Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
tatamata je napisao:
Meni je bas bila neka super atmosfera sad na utakmici,u srijedu...Nije nesto previse ljudi bilo,ali ono sto je bilo,dalo je sve od sebe da podrzi momke,i bas smo bili slozni.Samo tako da nastavimo.

Ovim putem bi zamolio svakog ko je u prilici,da ode do Travnika sad u nedelju,sa grupom ili sopstvenim aranzmanom,neradni je dan za vecinu,termin nije los,a i nije daleko,cini mi se 110km...Ovo nam je jako tesko gostovanje,i puno ce igracima znaciti nasa podrska.Bod ili bodovi,necu se buniti,samo da nastavimo niz bez poraza.

Aj Borac!

78 km u jednom pravcu preko Knezeva

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto,jos bolje,ja sam se i preracunao... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Veteran,nisam nikad mjerio,ali ima izmedju 98-103 km tim pravcem. Bas cu u nedjelju izmjeriti da vidim za koliko si smanjio :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Da nema Vlašića,mogao bih skuterom kao i u Gradišku :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
жути картони: Савић (Борац), Јовановић, Рамић (Рудар Приједор),

nema Boke.... :-?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
134 km preko, Jajca, Donjeg Vakufa i Turbeta. Preko Knezeva 97km, prema sajtu viamichelin.com .

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U jbt,jesam precizno odmjerio,tamo gdje staje viamichelin,nastavljam JA 8) ....Inace, kad sam prvi put isao na gostovanje u Travnik tim putem (na onu ponovljenu utakmicu),most nije bio zavrsen preko Ugra,frajer napravio svoj drveni mostic i naplacuje po 5 maraka prolaz 8)..A lik original ko onaj iz "Otac na sluzbenom putu" sto govori "E moj druze,juce je bilo juce,a danas je danas..."

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neko napisa da Kajkut i Vidak nesto ne funkcionisu dobro zajedno...Boga mi nisam ja to tako vidio u srijedu. 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
I po mom GPS-u je 97km do neke ulice Kalibunar, nisam znao na kojoj je adresi stadion pa sam lupio neku ulicu u Travniku.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma stigne se zacas,predivni predjeli,ne osjetis.....Samo onaj dio od Knezeva do Vitovlja i raskrsnice za Koricane treba biti oprezan jer uvijek ima mnogo odrona i uvijek su na drugom mjestu. Kad ides tamo odroni na jednom mjestu,a kad se vracas opet novi odroni na drugim mjestima. Samo lakopo i nema problema.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Schlager je napisao:
U jbt,jesam precizno odmjerio,tamo gdje staje viamichelin,nastavljam JA 8) ....Inace, kad sam prvi put isao na gostovanje u Travnik tim putem (na onu ponovljenu utakmicu),most nije bio zavrsen preko Ugra,frajer napravio svoj drveni mostic i naplacuje po 5 maraka prolaz 8)..A lik original ko onaj iz "Otac na sluzbenom putu" sto govori "E moj druze,juce je bilo juce,a danas je danas..."

Dalje neces moci :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
Veteran,nisam nikad mjerio,ali ima izmedju 98-103 km tim pravcem. Bas cu u nedjelju izmjeriti da vidim za koliko si smanjio :D

jbg mozda si u pravu nije ni bitno znam da mi je taj broj ostao u glavi vjerovatno je toliko od skretanja u turbetu za knezevo pa do bl :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
tatamata je napisao:
Neko napisa da Kajkut i Vidak nesto ne funkcionisu dobro zajedno...Boga mi nisam ja to tako vidio u srijedu. 8)

ma ja sam to pisao jer protiv Leotara su imali par nesporazuma i ona ono ko je kriv. sto se toga tice drago mi je da grijesim.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad ce nam Bena zaigrati zna li iko...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Zasto se potenciraju crne majice kod navijaca? U jednom momentu protiv Rudara su izgledali kao Grobari, sve crno-bijelo...

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1321, 1322, 1323, 1324, 1325, 1326, 1327 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]