banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:42 Danas je 01 Jul 2026, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Avg 2011, 07:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
kod kuće i na strani je napisao:
Greske u kucanju su jedno a (ne) znanje sasvim drugo, ali to nije bitno. Nisam ni tvrdio da sve znam. Opet ponavljam, nisu problem tvoje greske i lapsusi, svi ih imamo. Problem je nastao kada si svima poceo dijeliti lekcije i napadati. Koliko mene sjecanje sluzi, ti pratis Borac nekih 10-ak godina. Neki od nas, koje si ti nazivao pljuvacima, imaju staz na stadionu koliko ti godina. Da bi nesto kritikovao morao bi ponesto i znati o materiji o kojoj pises. I da, nije mi jasno kako ti koji imas tako tolerantne, probosanske stavove mozes razmjenjivati misljenje sa nama koji, kako si ti napisao, mrzimo sve sto nije nase?

Ovo si napisao ti, ne ja, u svom prvom ispadu na mene, nicim izazvan. :wink:
Da, ti si napisao da znas sta se desava u klubu, da znas kakvo je stanje medju igracuima i jos hrpu neprovjerenih stvari, koje su se naravno ispostavile kao netacne.

Molim te, navedi mi primjer, moj post, u kome sam ja to nekome dijelio lekcije i o cemu?
Ja sam samo iznosi svoje stavove i misljenja i poglede na igru FK Borca, to sto tebi smetaju i ne odgovaraju, sto Stupar bio los proslu utakmicu, pa sebi to ne zelis priznati, to je drugi par opanaka. :wink:

subzero81 , zbog povika sa tribina onako izmlatiti ljude, pa meni je to da svi oni drotovi dobiju suspenziju na bar tri mjeseca, ne znam da li bi smijao ili bi plakao nad onim klipom, UZAS! :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ma cudo si ti jedno. Ne znam kako je to veci dio forumasa primjetio tvoju prepotentnost, sram nas bilo.
Citiraj:
Da, ti si napisao da znas sta se desava u klubu, da znas kakvo je stanje medju igracuima i jos hrpu neprovjerenih stvari, koje su se naravno ispostavile kao netacne.

A kad napises nesto onda moras i imati dokaze za isto.
A za premlacivanje ljudi koji ne pruzaju otpor, 3 mjeseca suspenzije. Divan si, nema sta. Da se to desilo u Banjaluci, ti i tebi slicni bi trazili da im se napisu haske optuznice.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:12 
Veteran
Veteran

kod kuće i na strani, ako si ti veci dio foruma i onaj kolega VB KB ili kako vec, onda uredu. Mada nisam ni ocekivao drugacije razmisljanje.

Opet citas ono sto ja nisam napisao, nego ono sto zelis da sam napisao, ja nisam napisao koji ne pruzaju otpor, nego za povike sa tribina. Razlika velika..... Ali dobro ti u principu i citas samo ono sto zelis da pise, a ne sto je stvarno napisano, to je vec... ma necu reci znas i sam :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nemam namjeru sa proturcima vise bilo sta raspravljati. Ali zanima me jedna stvar. Kakva je razlika ako su ljudi premlaceni zbog povika sa tribine ili ako nisu pruzali otpor? Ja sam napisao da nisu pruzali otpor, i to je valjda vrlo jasno.
Kolega RBA i ja smo manjina na ovom forumu i ti slobodno pisi i dalje :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:36 
Veteran
Veteran

Bolje imati jednog muslimana i hrvata prijatelja, pravog, pravog covjeka, nego 10 Srba kao ti, toliku zadojenost mrznjom odavno nisam vidio.
Boze zastiti me ovakvih Srba...

Sta se sve slilo u ovaj grad, pa to ni Vrbas nebi donjeo nego bi zakacio negdje na grane prije ulaska u grad.

Zbog ovakvih likova, evropa i svjet nas gleda kao divljake.....

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
не знам зашто се уопште примате на овакве ликове?!
тема је фк борац,пустите момка,сконто је да је мањина.
у чему је смисао ове расправе стварно ми није јасно....

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Срђане а шта ти уопште тражиш на овом форуму?!

нико се није "слио", поготово не људи са којима се тренутно расправљаш.
а то што ти имаш те лдп ставове, малограђанштину (а прозиваш друге да имају то) и комплексе које лијечиш прозивајући некога ко је несрећом дошао у наш град и постао дио истог, то ти нико овдје није крив.
ја се не стидим својих суграђана. не стидим се свог народа. запитај си ко си и шта си кад се стидиш свога.
европа и свијет нас гледају као дивљаке?! исти ти дивљаци који су направили геноциде од индије, јужноафричке републике, до аушвица и равенбрика. који су правили милосрдне анђеле, који и данас убијају цивиле по авганистану, ираку, либији?!

од када си дошао у константној си свађи са неким и доказивању да си само ти и нико други у праву.
а до сада је свака теза коју си изнио била тежак промашај, па и ова задња у вези члана УО.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:49 
Veteran
Veteran

Ajd nemoj te lupati.....

Kakve sada ldp stavove, sta je ldp? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ljudi su koliko ja znam mene napali zbog pitanja o cijeni ulaznice, tj. sezonske karte, ovaj se nadovezao na to kako sam srbomrzac, kako sam poturica, lazov i 1000 drugih stvari... I na kraju ja ispadam kriv sto se nisam povukao nego sebe branio, smijesno...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I to sve zbog toga sto sam rekao da je jedan prosjecan igrac FK Borca bio los na utakmici, sto je i bio :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
I sto sam Cvetkovica branio kada su ga svi napadali, a sada se svi kunu u njega. Naravno on se promjenio zato sto su ga oni kritikovali, ni manje ni vise nego an forumu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Smijesno zar ne?

Poslednji put menjao srdjanBL dana 26 Avg 2011, 08:54, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
и да се вратимо на прави пут са којег нас је скренуо проевропски настројени подмладак лдп
ПОБЈЕДУ ХОЋЕ СВИ ПОБЈЕДУ НА ПИРОТИ!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne slazem se ni sa Srdjanom ni sa RBA,ni s kim,i podrzavam premlacivanje ustasa koji su skandirali "Mi smo ustase,sta je,sta je..." i " Sarajevo ispod Trebevica,bices opet Ante Pavelica"
Da li ta vasa podrska znaci da za dve nedelje trebaju ta Suskova govna da mi skandiraju ovde na Gradskom "Banjaluko bices opet Ante Pavelica"? Pa siguran sam da bih se i ja u ovim godinama pridruzio specijalcima u mlacenju stoke!Naravno,ukoliko bi uopste i reagovala nasa specijala na takvo skandiranje,jer Boze moj,to su nam sad partneri,je li....Nisam odavno vise uzivao nego prije dva mjeseca na odlucujucoj utakmici finalne serije Siroki-Igokea,kad citava Pecara,vise od 5000 ljudi,i musko i zensko,i staro i mlado,na nogama skandira "Ubij,ubij,ubij Srbina" i "Srbe na vrbe",a nas Predsjednik dobija flasu u glavu! Neka mu,yebali ga oni,a on se vise zalaze za njihova prava nego i Covic,i Kosor i Ljubic i Josipovic zajedno!Umjesto da gleda nasa posla i da ga boli patka za dogadjajima medju njima u Federaciji,on zalegao za njih ko kreten!
Samo mi je zao sto ih nisu polomili sve redom,vec samo ove koji su iskakali iz kolone! Jednostavno,ne ide mi nikako da postanem politicki korektan i uklopim se u ovu naprasnu ljubav izmedju nas i Hrvata u Bosni po svaku cijenu,koju nam namece nasa vlast i mediji. A jedini gori od njih je Lagumdzija i njegov SDP koji nam pokusava prodati muda pod bubrege kao da smo sisali vesla i onaj njegov klovn Bakir Hadziomerovic sa svojom retardiranom emisijom!A najvise mi je zao sto i nasa specijala iz Srpskog Sarajeva nije isto uradila sa HZ kad su odbili da sklone ratnu zastavu Armije BiH sa ljljanima! Koji ce kurac ona u Republici Srpskoj?

PS Srdjane,ovo shvati kao zadnje upozorenje da ne povezujes nickove sa foruma sa imenima iz stvarnog zivota,sto si pokusao u postu koji sam pobrisao vezano za clana Lesinara iz UO!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:49 
Veteran
Veteran

Ja sams e vec jedno izvinio zbog toga, evo opet se izvinjavam. Hvala na obrisanom postu. ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
A najvise mi je zao sto i nasa specijala iz Srpskog Sarajeva nije isto uradila sa HZ kad su odbili da sklone ratnu zastavu Armije BiH sa ljljanima! Koji ce kurac ona u Republici Srpskoj?

Pa i ovdje su prosli ili pretprosli put, ne sjecam se tacno, Horde na ogradu okacile onu malu ljiljanku i niko nista.
U S. Sarajevu je skinuta u drugom poluvremenu.

A sad sto se prebijanja ustasa. Jeste, zbog Pavelica ih i treba izdegeneciti na mrtvo ime, ali problem je sto ce se uskoro poceti tumaciti i novija istorija, pa ce "antifasiste" iz Dzamahirije udarati i za spominjanje Republike Srpske. Znamo kako oni tumace istoriju, za njih je fasizam sve sto nije Alijina avlija, tj. 23%.
I tu bi srpske grupe, bolje receno grupa, mogle biti u problemu na gostovanjima. Onda ce vjerovatno ovi nasi krenuti da udaraju mujage kada zapjevaju onu njihovu ratnu himnu i ode sve u materinu...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
LJUDI KAO STO RECE D.A

daj pisite o Borcu koji vam je kurac. svako ima svoje misljenje i gotovo.

schlager-u nije poenta u premlacivanju ustasa i ja ih mrzim iz dna duse ista su to sve govna sarajevo mostar sve je to isto. okreni se i dobices noz u ledja. poenta je u tome kako se samo jalijasi nadju pametni pa istjeruju pravdu i tuku navijace po tribinama. A kod nas sve med i mlijeko, svi fini nebi ni pogledali ruzno gostujuceg navijaca. Daleko od toga da sam za to da se ljudi prebijaju bez razloga, ali ako se leinarima oduzima navijacki rekvizit a ovde isti ti jalijasi dizu ZLOCINACKU ZASTAVU i nikom nista e to je onda problem

i da :

ПОБЈЕДУ ХОЋЕ СВИ ПОБЈЕДУ НА ПИРОТИ!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
стварно ред би био да се мало окренемо утакмици у недјељу.

каква су ваша очекивања? хоће ли играти Бока у Травнику? нешто сам заборавио колико има картона

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ne slazem se ni sa Srdjanom ni sa RBA,ni s kim,i podrzavam premlacivanje ustasa koji su skandirali "Mi smo ustase,sta je,sta je..." i " Sarajevo ispod Trebevica,bices opet Ante Pavelica"
Da li ta vasa podrska znaci da za dve nedelje trebaju ta Suskova govna da mi skandiraju ovde na Gradskom "Banjaluko bices opet Ante Pavelica"? Pa siguran sam da bih se i ja u ovim godinama pridruzio specijalcima u mlacenju stoke!Naravno,ukoliko bi uopste i reagovala nasa specijala na takvo skandiranje,jer Boze moj,to su nam sad partneri,je li....Nisam odavno vise uzivao nego prije dva mjeseca na odlucujucoj utakmici finalne serije Siroki-Igokea,kad citava Pecara,vise od 5000 ljudi,i musko i zensko,i staro i mlado,na nogama skandira "Ubij,ubij,ubij Srbina" i "Srbe na vrbe",a nas Predsjednik dobija flasu u glavu! Neka mu,yebali ga oni,a on se vise zalaze za njihova prava nego i Covic,i Kosor i Ljubic i Josipovic zajedno!Umjesto da gleda nasa posla i da ga boli patka za dogadjajima medju njima u Federaciji,on zalegao za njih ko kreten!
Samo mi je zao sto ih nisu polomili sve redom,vec samo ove koji su iskakali iz kolone! Jednostavno,ne ide mi nikako da postanem politicki korektan i uklopim se u ovu naprasnu ljubav izmedju nas i Hrvata u Bosni po svaku cijenu,koju nam namece nasa vlast i mediji. A jedini gori od njih je Lagumdzija i njegov SDP koji nam pokusava prodati muda pod bubrege kao da smo sisali vesla i onaj njegov klovn Bakir Hadziomerovic sa svojom retardiranom emisijom!A najvise mi je zao sto i nasa specijala iz Srpskog Sarajeva nije isto uradila sa HZ kad su odbili da sklone ratnu zastavu Armije BiH sa ljljanima! Koji ce kurac ona u Republici Srpskoj?

PS Srdjane,ovo shvati kao zadnje upozorenje da ne povezujes nickove sa foruma sa imenima iz stvarnog zivota,sto si pokusao u postu koji sam pobrisao vezano za clana Lesinara iz UO!

Bilo šta da su uradili, nisu zaslužili onakvo premlaćivanje, nema nikakvog opravdanja za policiju koju uzgred budi rečeno plaćaju roditelji onih istih koje su pretukli, Pavelić je za njih isto što za mene Mladić ili Karadžić, za treće to je Izetbegović, ali nema razloga da se onako hinjski pretuče dijete, alo ljudi, šta je vama, o čemu pričamo...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boka ima 3 kartona, tako da ce ako Bog da Stupar opet desno

@rba a brate ako uradis psiholski profile 90% plavaca bice ti jasno odakle to prebijanje

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:56 
Veteran
Veteran

Ocito, po klipu, policija je iskalila bijes na navijacima zbog povika sa tribina. Po meni to je prekomjerno upotrebljena sila, i te iste drotovr pod suspenziju po meni. A sada sta su oni pjevali, boli me cosak, njihova stvar, jer pas laje vjetar nosi.

Raspudic ima tri katrona, vjerovatno ce Stupar opet na svoje mijesto, nadam se da ce biti bolji nego u srijedu, i ustaliti se u formi i u prvih 11. 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
U kakvom je stanju Markovic?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Уђем јутрос на форум и размишљам јесам ли на http://www.sportsport.ba/ или http://www.srpskatribina.net/forum/ !

Ало људи,па шта вам је ако Бога знате?

Кога брига за дешавања на Грбавици,још на нашој теми,о ФК БОРЦУ !?

Срђане БЛ НЕ ПИШИ ВИШЕ НА ОНОМ ОБРЕЗАНОМ ФОРУМУ ЖИВ БИО!

То је молба и за остале,да не пишу на турском форуму,шта ће те тамо који курац,шта је тамо толико занимљиво,у реду читати,али немој те писати ко Бога вас молим.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ti meni i dalje ne rece ko je maca sa avatara :D

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]