banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:31 Danas je 01 Jul 2026, 16:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Kolega ti i dalje trosis svoje vrijeme na prepisku sa strucnjakom.
@srdjanBAL, od kud ti hrabrost da ovdje javno napises bilo cije prezime i da ga povezes sa bilo kojim forumasem? Ako cemo se baviti tim stvarima, evo ja sam voljan da se obajvi tvoja IP adresa a na vrlo jednostavan nacin objavicu i tvoju kucnu adresu. A oni koji me poznaju potvrdice ti da ja ne nosim prezime koje si napisao.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Hm... kada procitam sad sta si napiso i ja bi pomislio da je to licemjerno pod uslovom da ne znam sta se tada pisalo, ali ako se vratis unazad vidjeces da se toga dana najvise raspravljalo o Stuparu, hoce li igrati, nece li igrati, kako ce igrati, ja sam samo nakon utakmice nastavio tom raspravom i konstatovao da je bio los. Sa cims e nekoliko forumasa slozilo. Opet kazem kada se vrati u formu bice od strasne pomoci timu. Ovakav nam nece puno pomoci.

kod kuće i na strani, tebe nisam ni spomenuo, mozes probati naci moju IP adresu, samo naprijed. Prezime se to spominjalo u novinama, clan je UO samim tim javna licnost. Tako da..... A ako sam nesto pogrijesio neka me tuzi za klevetu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
srdjanBL je napisao:
Hm... kada procitam sad sta si napiso i ja bi pomislio da je to licemjerno pod uslovom da ne znam sta se tada pisalo, ali ako se vratis unazad vidjeces da se toga dana najvise raspravljalo o Stuparu, hoce li igrati, nece li igrati, kako ce igrati, ja sam samo nakon utakmice nastavio tom raspravom i konstatovao da je bio los. Sa cims e nekoliko forumasa slozilo. Opet kazem kada se vrati u formu bice od strasne pomoci timu. Ovakav nam nece puno pomoci.

kod kuće i na strani, tebe nisam ni spomenuo, moes probati naci moju IP adresu, samo naprijed.

On sam je svjestan da je bio loš, alio nećeš mu tako pomoći, idi na trening, na utakmicu , podrži, ga, ne samo njega, nego sve igrače... Pored loše igre njegove, ja mislim da je on naša prva opcija za desnog beka...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Планира ли ико ићи на спавање? :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:19 
Bič božji
Bič božji

Шајин je napisao:
Планира ли ико ићи на спавање? :)

ma jok, još je vrućinčina, a i dalje mi je muka u želucu od onog klipa...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:19 
Veteran
Veteran

srdjanBL je napisao:
kod kuće i na strani, tebe nisam ni spomenuo, moes probati naci moju IP adresu, samo naprijed.

Mislis li da je normalno napisati bilo cije prezime i to povezivati sa forumasima?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:21 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
srdjanBL je napisao:

Mislis li da je normalno napisati bilo cije prezime i to povezivati sa forumasima?

Valjda će se to pobrisati...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:22 
Veteran
Veteran

Sigurno da cu podrzati kao sto sam podrzavao do sada, odlaskom na utakmice i bodrenjem i kada gube, od mene su uvjek dobili aplauz. Ali to ne znaci da necu reci da je neko bio los, i da zbog njega je u ovom slucaju Staja izginuo da stigne zatvoriti stranu. Isto tako zbog Savica smo gol primili i on je stvorio par prilika sa Rudar svojim "intervencijama".

P.S. Sada se vracamo na vrijeme kada ste vi kritikovali Cvetkovica a ja ga branio, samo je sada obrnuta situacija. :D

kod kuće i na strani, majstore ja sam se unaprijed izvinio ako grijesim. A jesam, i onda sam se opet izvinio. :evil3:

Poslednji put menjao srdjanBL dana 26 Avg 2011, 00:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:24 
Veteran
Veteran

srdjanBL je napisao:
kod kuće i na strani, majstore ja sam se unaprijed izvinuo ako grijesim. A jesam, i onda sam se opet izvinuo. :evil3:

U jbt, evo ga Dragutin Topic :D . Mislis da si se izvinio?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Врло сам задовољан игром Милана Ступара, Бориса Распудића и Драгослава Стакића, који су још једном показали квалитет. Одиграли смо заиста одлично и са великим оптимизмом можемо да гледамо ка недељи и дуелу у Травнику. На ову утакмицу путујемо у петак тако да ћемо имати сасвим довољно времена да се квалитетно припремимо - истакао је Цветковић.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Цветковић: На ''Пироту'' по побједу

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Poslednji put menjao Шајин dana 26 Avg 2011, 00:28, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:26 
Veteran
Veteran

Lapsus, ispravljeno :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:28 
Bič božji
Bič božji

srdjanBL je napisao:
Sigurno da cu podrzati kao sto sam podrzavao do sada, odlaskom na utakmice i bodrenjem i kada gube, od mene su uvjek dobili aplauz. Ali to ne znaci da necu reci da je neko bio los, i da zbog njega je u ovom slucaju Staja izginuo da stigne zatvoriti stranu. Isto tako zbog Savica smo gol primili i on je stvorio par prilika sa Rudar svojim "intervencijama".

P.S. Sada se vracamo na vrijeme kada ste vi kritikovali Cvetkovica a ja ga branio, samo je sada obrnuta situacija. :D

kod kuće i na strani, majstore ja sam se unaprijed izvinuo ako grijesim. A jesam, i onda sam se opet izvinuo. :evil3:

Kritike su na Cveleta uticale pozitivno, valjda i sam to vidiš, masu stvari je otklonio, smanjio je eksperimente i razultat je tu, od njega očekujem samo još jednu stvar, ali već sada sam jako zadovoljan...

http://www.borac-sport.com Imaš izjavu Cveleta pa vidi koje igrače je pohvalio...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:30 
Veteran
Veteran

Slazem se 100% sa njim, nije nikoga hvalio nego je samo rekao da je zadovoljan, hm... sad sta to znaci zna samo on. Ali dobro, ja samo kazem da je Stupar puno losi nego proljetos, sto je cinjenica, nadam se i vjerujem da ce biti bolji, ali ako se ne popravi po meni opravdano ce sjediti na klupi...

Uzimate puno za ozbiljno ovaj forum, mislis da Cvetkovic razmislja sta ti i ja pisemo i da se zamara sa tim? :-? Ja bi rekao da ne, ma koliko ja bio ne upucen u unutrasnja desavanja u klubu. 8)

Nista idem ja, laku noc.

Poslednji put menjao srdjanBL dana 26 Avg 2011, 00:34, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:33 
Bič božji
Bič božji

Srđo uživaj i dalje, ali moraš da ovladaš terminom kritike, tj kada, koga i koliko treba kritikovati, a ne da imaš kritiku radi kritike...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:35 
Bič božji
Bič božji

srdjanBL je napisao:
Slazem se 100% sa njim, nije nikoga hvalio nego je samo rekao da je zadovoljan, hm... sad sta to znaci zna samo on. Ali dobro, ja samo kazem da je Stupar puno losi nego proljetos, sto je cinjenica, nadam se i vjerujem da ce biti bolji, ali ako se ne popravi po meni opravdano ce sjediti na klupi...

Uzimate puno za ozbiljno ovaj forum, mislis da Cvetkovic razmislja sta ti i ja pisemo i da se zamara sa tim? :-? Ja bi rekao da ne, ma koliko ja bio ne upucen u unutrasnja desavanja u klubu. 8)

Evo ga sada baš sjedi i čita šta ja i ti pišemo o Stuparu, mislim da će zbog toga što si ga ti podržavao kada sam ja ukazivao na njegove greške, ipak poslušati tebe i da će Stupar na klupu...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 00:38 
Veteran
Veteran

Da, lapsus, al' bas. Nije problem lapsus. Problem je akutno neznanje iz kojeg je i nastala tvoja prepotentnost i potreba da svima drzis predavanja. Bar se malo potrudi da savladas odredjena pravila...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 07:19 
Veteran
Veteran

Ja nikad nisam rekao da sve znam, kao ti. Ali se trudim samo da budem realan i sagledam realno stvari.
Tipo greske se desavaju, sto je sasvim normalno, nisam lingvisticar. Ako smo vec kod toga i ti imas tipo gresaka hrpu pa ja na trcim da svaku zapisem i prikazem, kao ti, sto ce reci da si opterecen mojim pisanjem i mojim stavovima, a mene za tvojim zaboli cosak od lakta, to se odnosi i na tvoje "znanje", sto fudbala sto stanja u klubu, koje je vrlo sturo, a mislis da sve znas. :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 07:38 
Veteran
Veteran

Greske u kucanju su jedno a (ne) znanje sasvim drugo, ali to nije bitno. Nisam ni tvrdio da sve znam. Opet ponavljam, nisu problem tvoje greske i lapsusi, svi ih imamo. Problem je nastao kada si svima poceo dijeliti lekcije i napadati. Koliko mene sjecanje sluzi, ti pratis Borac nekih 10-ak godina. Neki od nas, koje si ti nazivao pljuvacima, imaju staz na stadionu koliko ti godina. Da bi nesto kritikovao morao bi ponesto i znati o materiji o kojoj pises. I da, nije mi jasno kako ti koji imas tako tolerantne, probosanske stavove mozes razmjenjivati misljenje sa nama koji, kako si ti napisao, mrzimo sve sto nije nase?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 07:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
sad sam gledao klip sa smrdavice, iako me zaboli kurac i za jednima i drugima i nebi mi smetalo da se pobiju, moram reci da bi svasta dao da samo jednom ali samo jednom banjalucke kornjace pokazu pickicama sarajevskim kako pendrek izgleda. ko god dole da dodje prodje isto, a ovde nasi im jos i vodu daju. Ma samo jednom da ih onako momacki istamburaju

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]