RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Daj bože da si u pravu oko izvještaja delegata, ali Tegeltiju je sinoć oblilo sto znojeva, čak je i policija dolazila da skloni ljude sa stepenica, međutim momak uredno izvadi i pokaza kartu, kaže mu ajde razguli od mene, a eto kakvi smo mi, mom kolegi je ostala čitava ulaznica, ali nije je htjeo nikome dati, kažem mu ja ma neka, valjaće to da vide unuci, neka je...
A kod delegata nas može iščupati Ari LIvne, njega sam takođe upratio iza ledja delegata...
hahahaha, a mozda je covjeku ( mislim na tegeltiju) bilo vruce (covjek u kravati bio po onoj vrucini) , pa jos losa igra , pa se znojio sto od vrucine sto od muke

vidi sto se tice delegata, mozes mi vjerovati

istina je da je bilo propusta, na koje sam vec ukazao, ali istina je i ovo drugo sto sam rekao. Propusta je bilo raznih, i uglavnom su posljedica lose redarske sluzbe, ne zastitara ne policije, nego redaraske sluzbe, koji su umjesto da rade svoj posao gledali utakmicu, iako im je vise puta skrenuta paznja sta trebaju da rade kako na tribinama tako i na stazi.
Pa imao si novinara na samom pocetku ulaznice koji udje na travnjak da slika igrace, ma more toga, ali sv je na vrijeme otklanjanjano i to se cijeni.
Znaci delegat je rekao ovo sto sam napisao, a opet cu izdvojiti jednu recenicu samo da mozemo biti ponosni, da je bilo gresaka ali da je prihvatio obvjasnjenja gresaka, i siguran je da ce u buducnosti to sve biti jos mnogo bolje ( da su to greske koje se desavaju redovno na mnogim stadionima )
jedina stvar zbog koje bi nas eventualno mogli kazniti je ta baklja, ali u opservaciji i komentaru delegata koliko ja znam ide pozitivna ocjena reakcije organizatora.Zbog toga i ako je ubde nece biti prevelika.
e sad neko je govorio za do cek gostiju i sluzbenih lica uefe, koliko ja znam nit ih je sipovac docekivao nit s njima komunicirao ( covjek i kad bi htio ne moze), al su svi cestito i docekani i ugosteni, i svi su bili jako zadovoljni.
a sad vidim da je opet maric tema.
Ono sto ja znam O maricu se nece suditi na osnovu evropske utakmice, nego prvenstveniha tu nema nikog ko ga moze zastititi ako izostanu rezultati ( kakav drasko ilic kakvi bakraci , on ga jeste doveo, al ga nece moci zadrzati ako ne bude bilo rezultata kakvi se ocekuju i to brzo, koliko god da to kosta eventualno ) .