banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 02:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Brigate BL je napisao:
Pa nije tajna da Drasko ILic drzi Marica i da mu klub izgleda mora platiti 60 000 evra u slucaju raskida.
Ovo je neprovjerena informacija za cifru.

Ja krivim i igrace osim kod Boke , Mikica i Avdukica,ja nisam vidio tu zelju za pobjedom.
Prezivio sam ja raznorazne CSKA, Ekerene i Tromso, ali mi je gorak ukus jer smo sutnuli DVA PUTA ej DVA PUTA u okvir gola

Sta ti je novinar,odmah sve u javnost :D

A ne onako okolo,zakukuljeno,zamumuljeno kao ja!

Tacno,Drasko Ilic.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Hahahahaha uuu pa moram Vam reći da je to stara informacija....bajato.......šala znali smo mi to mada hvala Vam što ste to podijelili sa ostalima

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Fino je sve bilo, potvrđuje se moja konstatacija da od UEFA možemo dobiti gotovo samo pohvale za organizaciju, prepun stadion divota živa, a iz ovog iskustva ćemo uvidjeti propuste i popravljaćemo to ubuduće, vidjeli smo gdje smo, čak imamo i evropski remi a da smo prošli, razbilobi nam se o glavu sljedeće godine... Neka, ako smo zeleni ne treba ići dalje da naletimo na nekog jačeg pa da fasujemo i demorališemo se svi, jeste bolan poraz ali mnogo smo izvukli pozitivnih stvari iz evrope.

Na zapad dođu ljudi koji nisu vjerovatno godinama bili, probudili bi se i oni ali teško je pored onakve nemoći, moraju igrači svojim zalaganjem,trkom, presingom, šansama da dignu zapad, razumljivo je to da neće ljudi od 50 godina skakati kao oni od 20 na istoku ali kažem vam zapalio bih se i zapad da je bilo igre onako teško

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Koliko sam provalio Marica,ja mislim da je on zadovoljan sinocnjim rezultatom.Ne znam da li ste primjetili kod onih par prekida za nas kod 1-1,kad se pojavio tracak nade,cetvorica nasih su ostajala pozada da cuvaju jednog ili nijednog igraca Lozane,umjesto da svi osim jednog krenu na skok....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Daj bože da si u pravu oko izvještaja delegata, ali Tegeltiju je sinoć oblilo sto znojeva, čak je i policija dolazila da skloni ljude sa stepenica, međutim momak uredno izvadi i pokaza kartu, kaže mu ajde razguli od mene, a eto kakvi smo mi, mom kolegi je ostala čitava ulaznica, ali nije je htjeo nikome dati, kažem mu ja ma neka, valjaće to da vide unuci, neka je...

A kod delegata nas može iščupati Ari LIvne, njega sam takođe upratio iza ledja delegata...

hahahaha, a mozda je covjeku ( mislim na tegeltiju) bilo vruce (covjek u kravati bio po onoj vrucini) , pa jos losa igra , pa se znojio sto od vrucine sto od muke :)

vidi sto se tice delegata, mozes mi vjerovati :) istina je da je bilo propusta, na koje sam vec ukazao, ali istina je i ovo drugo sto sam rekao. Propusta je bilo raznih, i uglavnom su posljedica lose redarske sluzbe, ne zastitara ne policije, nego redaraske sluzbe, koji su umjesto da rade svoj posao gledali utakmicu, iako im je vise puta skrenuta paznja sta trebaju da rade kako na tribinama tako i na stazi.

Pa imao si novinara na samom pocetku ulaznice koji udje na travnjak da slika igrace, ma more toga, ali sv je na vrijeme otklanjanjano i to se cijeni.

Znaci delegat je rekao ovo sto sam napisao, a opet cu izdvojiti jednu recenicu samo da mozemo biti ponosni, da je bilo gresaka ali da je prihvatio obvjasnjenja gresaka, i siguran je da ce u buducnosti to sve biti jos mnogo bolje ( da su to greske koje se desavaju redovno na mnogim stadionima )

jedina stvar zbog koje bi nas eventualno mogli kazniti je ta baklja, ali u opservaciji i komentaru delegata koliko ja znam ide pozitivna ocjena reakcije organizatora.Zbog toga i ako je ubde nece biti prevelika.

e sad neko je govorio za do cek gostiju i sluzbenih lica uefe, koliko ja znam nit ih je sipovac docekivao nit s njima komunicirao ( covjek i kad bi htio ne moze), al su svi cestito i docekani i ugosteni, i svi su bili jako zadovoljni.

a sad vidim da je opet maric tema.

Ono sto ja znam O maricu se nece suditi na osnovu evropske utakmice, nego prvenstveniha tu nema nikog ko ga moze zastititi ako izostanu rezultati ( kakav drasko ilic kakvi bakraci , on ga jeste doveo, al ga nece moci zadrzati ako ne bude bilo rezultata kakvi se ocekuju i to brzo, koliko god da to kosta eventualno ) .

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Izvinjavam se sto skrecem temu,ali zanima me malo ovaj Vidakovic,ne znam nista o njemu...Da li je to spic,kakve su mu karakteristike,da li je spreman,je li igrao ili pauzirao u zadnje vrijeme,zna li ko?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Izvinjavam se sto skrecem temu,ali zanima me malo ovaj Vidakovic,ne znam nista o njemu...Da li je to spic,kakve su mu karakteristike,da li je spreman,je li igrao ili pauzirao u zadnje vrijeme,zna li ko?

znam ja ponesto :)
u prinicpu play, ofanzivni vezni poluspic .

Brz, ima dobru kontrolu lopte i fudbalskui inteligenciju

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pisao sam WEB redakciji RTRS da postave snimak na njihou stranicu i nadam se da hoće, jer su prije tako i Đokovića postavljali, čuo sam od ljudi da je RTRS jako lijepo radio utakmicu, sa studiom, gost između ostalih bio Bilbija i kažu stvarno da su koliko se može u sadašnjim uslovima i od onih novinara, pristojno odradili prenos. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma kakvi losi, bili su odlicni domacini.
Svicarski novinari i celnici Lozane su pohvalili sve od ambijenta, stadiona, odnosa Borca i to ide u izvjestaj delegata kao i nijihov
Nece on ganjati sitnice posebno sto nam je ovo prvi mec, ukazace samo na greske.. Ono sto mi je drago a cega sam se plasio je da nece neki kreteni nesto skandirati crncima iz Lozane srecom toga nije bilo UEFA to ne prasta.

Vidakovic je po meni vise poluspic

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:
Schlager je napisao:

Je li spreman i da li je zadnju sezonu igrao negdje?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma na švicarce smo pazili više nego na sebe, posebno smo se zabrinuli kada su se oznojili, hahahahahaha, malo su ih izmješali po tribini, al niko ih nije ni pogledao ružno, lijepo su proslavili svoj gol i to je ono što je dobro, a svaka čast lešinarima, jer je sve proteklo bez najmanjeg incidenta, ne da nije upaljena kakva baklja ili petarda već ni papirić nije bačen, a taj majmun koji je zapalio baklju, to je tza streljanje, al odmah, ili da on plati kaznu UEFI....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

Je li spreman i da li je zadnju sezonu igrao negdje?

koliko jA znam igrao je e sad koliko je spreman vidjecemo, ipak je propiustio pripreme i sigurno ce mu trebati neko vrijeme da stigne osttak ekipe

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Daj bože da si u pravu oko izvještaja delegata, ali Tegeltiju je sinoć oblilo sto znojeva, čak je i policija dolazila da skloni ljude sa stepenica, međutim momak uredno izvadi i pokaza kartu, kaže mu ajde razguli od mene, a eto kakvi smo mi, mom kolegi je ostala čitava ulaznica, ali nije je htjeo nikome dati, kažem mu ja ma neka, valjaće to da vide unuci, neka je...

A kod delegata nas može iščupati Ari LIvne, njega sam takođe upratio iza ledja delegata...

hahahaha, a mozda je covjeku ( mislim na tegeltiju) bilo vruce (covjek u kravati bio po onoj vrucini) , pa jos losa igra , pa se znojio sto od vrucine sto od muke :)

vidi sto se tice delegata, mozes mi vjerovati :) istina je da je bilo propusta, na koje sam vec ukazao, ali istina je i ovo drugo sto sam rekao. Propusta je bilo raznih, i uglavnom su posljedica lose redarske sluzbe, ne zastitara ne policije, nego redaraske sluzbe, koji su umjesto da rade svoj posao gledali utakmicu, iako im je vise puta skrenuta paznja sta trebaju da rade kako na tribinama tako i na stazi.

Pa imao si novinara na samom pocetku ulaznice koji udje na travnjak da slika igrace, ma more toga, ali sv je na vrijeme otklanjanjano i to se cijeni.

Znaci delegat je rekao ovo sto sam napisao, a opet cu izdvojiti jednu recenicu samo da mozemo biti ponosni, da je bilo gresaka ali da je prihvatio obvjasnjenja gresaka, i siguran je da ce u buducnosti to sve biti jos mnogo bolje ( da su to greske koje se desavaju redovno na mnogim stadionima )

jedina stvar zbog koje bi nas eventualno mogli kazniti je ta baklja, ali u opservaciji i komentaru delegata koliko ja znam ide pozitivna ocjena reakcije organizatora.Zbog toga i ako je ubde nece biti prevelika.

e sad neko je govorio za do cek gostiju i sluzbenih lica uefe, koliko ja znam nit ih je sipovac docekivao nit s njima komunicirao ( covjek i kad bi htio ne moze), al su svi cestito i docekani i ugosteni, i svi su bili jako zadovoljni.

a sad vidim da je opet maric tema.

Ono sto ja znam O maricu se nece suditi na osnovu evropske utakmice, nego prvenstveniha tu nema nikog ko ga moze zastititi ako izostanu rezultati ( kakav drasko ilic kakvi bakraci , on ga jeste doveo, al ga nece moci zadrzati ako ne bude bilo rezultata kakvi se ocekuju i to brzo, koliko god da to kosta eventualno ) .

hahahahahaha :D
OK. Sve je sad u redu.

Ipak ostaje....

Sve čestitke

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ma na švicarce smo pazili više nego na sebe, posebno smo se zabrinuli kada su se oznojili, hahahahahaha, malo su ih izmješali po tribini, al niko ih nije ni pogledao ružno, lijepo su proslavili svoj gol i to je ono što je dobro, a svaka čast lešinarima, jer je sve proteklo bez najmanjeg incidenta, ne da nije upaljena kakva baklja ili petarda već ni papirić nije bačen, a taj majmun koji je zapalio baklju, to je tza streljanje, al odmah, ili da on plati kaznu UEFI....

Jasta brate, konjinu oderati po dzepu. Sreca pa je nije zafrljacio na teren.

Nadam se da ce dolaskom Vidakovica Olja preseliti u kancelariju.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:20 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:

Mislim da ja odlučujem, imao bi jeben izbor, ili streljanje ili da platiš, pa ti vidi sada...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:

kako rekoh covjek je odmah identifikovan i protiv istog je vec sinoc podnesena prijava, koliko ja znam.

I to da zlo bude gore, radi se o liku , koji visi na stadionu , fol voli borac

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:34 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:

kako rekoh covjek je odmah identifikovan i protiv istog je vec sinoc podnesena prijava, koliko ja znam.

I to da zlo bude gore, radi se o liku , koji visi na stadionu , fol voli borac

Imaće priliku da pokaže ljubav i da plati kaznu, a ja kontao da odžeparim delegata i maznem mu onu kameru...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
lepeza je napisao:
ај постави на нет да можемо сви да скинемо и погледамо :D

шипак ћу поставити :angry4: :angry4: :angry4: ја сам наштимао видео рекордер да сними утакмицу, али пошто на том телевизору имам ону дебилну кућну антену са тањиром десило се оно што се дешавало и прије, а то је да се пријем покварио из чиста мира :( тако да је видео рекордер три сата снимао сметње и црн екран :angry4:
а и да сам снимио немам техничке могућности да видео са касете пребацим у дигитални формат и набацим на нет. а још сам наштимао да снимање почне у 20:10 тако да погледам и уводну емисију, али јебга ништа од тога :( кунем ти се да је мало фалило да потргам антену и да је звекнем од телевизор...

@скајпостман, хвала на сликама

и за крај да напишем шта је мене највише нервирало на утакмици:
1.они шабани што су након 20 минута утакмице одмах почели да звижде играчима јер лоше играју, и онај што је запалио бакљу-глупан
2.запад ми је био некако неактиван, али као што већ неко написа можда би запад био активнији да је Борац нападао и да је било прилика
3.борчева игра ми је мало засметала, јер једва да су имали прилика... е сад да ли је то до играча који не могу боље или можда нису дали свој максимум или је до тренера или до свега тога заједно то већ не знам

све у свему осрамотили се нисмо! лешинари су били одлични осим на моменте, али она врућина исуши грло а и игра је била лоша тако да се није ни могло пуно боље.

и ајде народе ваљда је неко осим мене снимао утакмицу, стварно бих волио да погледам све то да видим како је изгледало на ТВу. и уводна емисија и атмосфера и утакмица

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ma RBA ne bi puno profitirao, jer koliko ja vidjoh izdaleka, idiot aprat od 2 do 3 stoje :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 13:43 
Bič božji
Bič božji

ma RBA ne bi puno profitirao, jer koliko ja vidjoh izdaleka, idiot aprat od 2 do 3 stoje :)

Ma ne zbog kamere, nego zbog dokaznog materijala, karticu bi pojeo, sve zbog Borca... Ali vidim da je neki baš nepovjerljiv, stalno mu ruke na džepovima, hahahahaha

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]