banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 12:03 Danas je 01 Jul 2026, 12:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1307, 1308, 1309, 1310, 1311, 1312, 1313 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Avg 2011, 16:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Жао ми је што је повод за моје јављање "пеглање испегланог веша" али повукли сте ме...
Прво поредђење Лукића и Цветковића је у најмању пуку беспотребно. Оно чега сте се ухватили је оно што навијачи траже од играча (укључујући и тренера) а то је да након утакмице дођу и поздраве момке који су (ако путују) путовали 5-10 сати, превалили ко зна колико километара да би били уз њих и пружили им подршку. И када изгубе добиће аплауз од навијача, јер то је једноставно њихова прича. Не траже побједе, не траже титуле, не траже ништа осим да играчи на терену пруже свој максимум. Да оставе последњу кап зноја за дрес и грб клуба који носе. Када год то ураде добиће аплауз па макар прије тога примили и 10 комада.
Оно што је чињеница је да је у задњих 2-3 године тај "поздрав" пун емоција и узајаман! И то је она веза између играча и навијача.
А оно око чега се ви "расправљате" је више погрешно тумачење једни других него било шта друго. Мада, искрено, и мени је засметало оно поређење око чега је све почело, иако мислим да је погрешно протумачено (на крају крајева човјек се извинио).
Људи у срједу се игра 4 (ЧЕТВРТО) коло а ви још о томе како је могао доћи неко други за тренера!? Није дошао, минирао га је неко из клуба и не само њега, већ још двојицу, за четвртог нисмо имали пара, итд, итд. Човјек је дошао како је дошао, од тада су се неке (многе) ствари промјениле и дошле на своје мјесто. Да није било тако можда би још били у бунару.

Учимо, више на својим грешкама него на туђим, али учимо - то је најбитније.
Још пуно Врбаса ће протећи док Борац не буде Борац у смислу у којем би ми навијачи, симпатизери, заљубљеници, БОРЧЕВЦИ то жељели. Зато немојте да се замарамо глупостима јер сви ми имамо једно заједничко -а то је наша прва љубав!
До тада радимо сви заједно, за наш Борац, за нашу Бања Луку, за нашу Републику Српску!

За почетак важно обавјештење СРИЈЕДА РУДАР!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ове од 90 км се не испалте узети,свкако се куп града и куп РС не плаћа,а већ је прошла једна утакмица на градском,дакле остаје још 14.
14X6=84

и плус неки куп,биће бар једна утакмица то је 90,па немам никакве привилигије,јебале их сезонске кад су толике цјене

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 17:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Коју утакмицу преноси БХТ?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
goran2909 je napisao:
Коју утакмицу преноси БХТ?

Славија-аргентина од 17 часова у сриједу

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 18:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
http://www.fkborac.net/sajt/igraci/

Kad smo vec kod sajta i novosti, zar je bilo toliko tesko azurirati promjene u igrackom kadru kad je to vec uradjeno u strucnom stabu?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 18:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zaista imamo moćnu ekipu, sada sam gledao trening, radi se odlično, uigravane su dvije različite varijante, imamo dvadeset odličnih igrača, Beno radi odlično, Cvele ga je pohvalio nekoliko puta, u obe varijante Mićo je bio na desnom beku, ima nekih rotacija u timu, sve izgleda odlično, a jedna stvar je i ta da je u jednoj varijanti prve jedanaestorice i Marko, vrlo blizu je povratka, odlično radi i mislim da će nam biti ogromno pojačanje, puno mi je srce kada ga vidim kako dijeli lopte... Zaista imamo odličan tim...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 20:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Кад почиње куп, то појма немам како иде?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kad je trening sutra? I ne mogu shvatiti, dva dana pred utakmicu, a plakata ni u prici.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ne znam ima li plakata ali znam da je ranije saradnja sa medijima bila puno bolja. Znam da je UO napustio medijski magnat ali isto tako znam da novi UO ima novu praksu u saradnji sa medijskim kucama. Ranije se davalo nesto ulaznica za zapad i istok koje su se dijelile gledaocima/slusaocima i na taj nacin se promovisala i utakmica ali i sam klub. Sada, UO je odlucio da nema dijeljenja ulaznica ali kako vidim i cujem nema ni najava utakmica. Cudno.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 21:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Opet sam ja vidio plakat, za Makabi.... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
srdjanBL je napisao:
Opet sam ja vidio plakat, za Makabi.... :D

прођи мало кроз град :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Ljudi jel moze neko napraviti plakate crno-bijele da jan-de i ja polijepimo par po mejdanu ?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Evo sad sam vidio momke da lijepe plakate po Boriku...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 22:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Tommy Vercetti je napisao:
Kad je trening sutra? I ne mogu shvatiti, dva dana pred utakmicu, a plakata ni u prici.

Trening je sutra u 17 i 30, nakon toga momci odlaze u karantin, plakate sam vidio na stadionu danas, a onda znači da ih već ima i po gradu...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Prodjite malo po gradu vidjecete da su plakati poljepljeni :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 22:57 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Marić okuplja omladince
Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije, Zoran Marić, objavio je spisak kandidata za predstojeći tradicionalni prijateljski turnir "Stevan Vilotić - Ćele" koji će se od 1. do 5.septembra održati u Subotici i okolnim gradovima. Učesnici 18. po redu memorijalnog turnira "Stevan Vilotić - Ćele" biće pored "orlića" još selekcije Crne Gore, Ukrajine i Mađarske, a našoj reprezentaciji to će biti jedna od poslednjih provera uoči starta kvalifikacionog ciklusa za Prvenstvo Evrope 2011/12.

Na spisku Zorana Marića nalazi se 21 igrač i trojica golmana, koji će se okupiti u nedelju 28. avgusta u 17 sati u Staroj Pazovi i odmah produžiti za Suboticu, gde će se pripremati do početka turnira. Pozive su dobili:

Golmani: Filip Pajović (Videoton), Stefan Čupić (OFK Beograd), Milovan Lekić (Železničar, Beograd)

Odbrana: Filip Stojković (Crvena zvezda), Stefan Rudić, Uroš Spajić (Crvena zvezda/Sopot), Nikola Aksentijević (Partizan), Vladimir Rodić (Rad), Bojan Nastić, Nemanja Radoja (Vojvodina)

Sredina terena: Nemanja Mladenović (OFK Beograd), Saša Ivković (Teleoptik), Nikola Ninković (Partizan), Marko Poletanović (Cement), Uroš Nikolić (Videoton), Marko Zoćević (Borac, Čačak), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Dejan Meleg (Vojvodina), Nemanja Vidović (Borac, Banjaluka), Uroš Radaković (Proleter, Novi Sad)

Napad: Ivan Dragićević, Nikola Đorđević (Crvena zvezda/Sopot), Lazar Marković (Partizan), Aleksa Božović (BASK)

Zna li neko nesto vise o ovom igracu ili je u pitanju greska novinara?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Zaista imamo moćnu ekipu, sada sam gledao trening, radi se odlično, uigravane su dvije različite varijante, imamo dvadeset odličnih igrača, Beno radi odlično, Cvele ga je pohvalio nekoliko puta, u obe varijante Mićo je bio na desnom beku, ima nekih rotacija u timu, sve izgleda odlično, a jedna stvar je i ta da je u jednoj varijanti prve jedanaestorice i Marko, vrlo blizu je povratka, odlično radi i mislim da će nam biti ogromno pojačanje, puno mi je srce kada ga vidim kako dijeli lopte... Zaista imamo odličan tim...

nekad je tako lijepo doci na ovaj forum i procitati pokoji post.

RBA hvala ti na izvjestaju!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Citiraj:
Marić okuplja omladince
Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije, Zoran Marić, objavio je spisak kandidata za predstojeći tradicionalni prijateljski turnir "Stevan Vilotić - Ćele" koji će se od 1. do 5.septembra održati u Subotici i okolnim gradovima. Učesnici 18. po redu memorijalnog turnira "Stevan Vilotić - Ćele" biće pored "orlića" još selekcije Crne Gore, Ukrajine i Mađarske, a našoj reprezentaciji to će biti jedna od poslednjih provera uoči starta kvalifikacionog ciklusa za Prvenstvo Evrope 2011/12.

Na spisku Zorana Marića nalazi se 21 igrač i trojica golmana, koji će se okupiti u nedelju 28. avgusta u 17 sati u Staroj Pazovi i odmah produžiti za Suboticu, gde će se pripremati do početka turnira. Pozive su dobili:

Golmani: Filip Pajović (Videoton), Stefan Čupić (OFK Beograd), Milovan Lekić (Železničar, Beograd)

Odbrana: Filip Stojković (Crvena zvezda), Stefan Rudić, Uroš Spajić (Crvena zvezda/Sopot), Nikola Aksentijević (Partizan), Vladimir Rodić (Rad), Bojan Nastić, Nemanja Radoja (Vojvodina)

Sredina terena: Nemanja Mladenović (OFK Beograd), Saša Ivković (Teleoptik), Nikola Ninković (Partizan), Marko Poletanović (Cement), Uroš Nikolić (Videoton), Marko Zoćević (Borac, Čačak), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Dejan Meleg (Vojvodina), Nemanja Vidović (Borac, Banjaluka), Uroš Radaković (Proleter, Novi Sad)

Napad: Ivan Dragićević, Nikola Đorđević (Crvena zvezda/Sopot), Lazar Marković (Partizan), Aleksa Božović (BASK)

vjerovatno su mislili na Vidakovica.... :-?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 23:10 
Veteran
Veteran

batica je napisao:
Citiraj:
Marić okuplja omladince

vjerovatno su mislili na Vidakovica.... :-?

Vidakovic u omladinskoj, cisto sumnjam :D Jedino ako ga dobro izbriju :lol: Slican plan ima Vlado sa Mikicem.
Mislim da je rijec o Petru Kunicu, ako se ne varam. Njega je Dzimi odradio za vrijeme svog mandata. Eto bar jedna dobra stvar od Marica. Nas igrac u selekciji Srbije!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidakovic u omladinskoj, cisto sumnjam :D Jedino ako ga dobro izbriju :lol: Slican plan ima Vlado sa Mikicem.
Mislim da je rijec o Petru Kunicu, ako se ne varam. Njega je Dzimi odradio za vrijeme svog mandata. Eto bar jedna dobra stvar od Marica. Nas igrac u selekciji Srbije!

:lol:
ma vidak je ko crnac, niko e zna koliko ima godina :D
ako je u pitanju Kuna ona je taj novinar napravio ne shvatljivu gresku. ta dva imena nemaju nikakve veze Nemanja Vidovic-Petar Kunic...

Vrh

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1307, 1308, 1309, 1310, 1311, 1312, 1313 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]