banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 10:39 Danas je 01 Jul 2026, 10:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121547 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1306, 1307, 1308, 1309, 1310, 1311, 1312 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Schlager je napisao:
A šta ti misliš,da li vas Cvele baš toliko obožava ili je svjestan da onaj protiv koga se vi okrenete može istog trenutka napustiti klub,pa preventivno baca uvlakušu?

E ja ne vjerujem baš u ljubav na prvi pogled (nakon dve utakmice) i više mi liči na ovo drugo,kao uostalom i Lukić koji zna da su upravo navijači otjerali i Dzaju i Dan Tanu,i Toplicu Spasojevića i Piksija.....Znači,ni Skupština ni Upravni Odbor već upravo navijači....

A ja sam već napisao sto puta da Cvetković ima moju podršku i ne znam šta još da napišem. Jednostavno mi je zapalo za oči ta neprirodna ljubav prema navijačima nakon tri utakmice,mnogo veća nego što su je ispoljavali i Smileski i Jagodić i još neki treneri koji su po pola života u Borcu.

Uostalom imam svoje mišljenje i uopšte ne pretendujem da se nekome ono mora sviđati ili ne.

Нико не мисли да ли он обожава навијаче или не,једноставно док ради у интересу клуба имаће подршку.Када то не испуни рука руци,хвала лијепо довиђења пријатно.
О каквој ти љубави причаш,ајд и то ми појасни?
Као што ти сматраш и дајеш цветковићу подршку тако и исток размишља.Мислим да смо добро отворили сезону.Зашто чачкати нешто што је ок?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mislio sam na njegovu "naprasnu" ljubav na prvi pogled prema vama,a ne ništa na vaš račun...

Pričamo potpuno istu stvar a ispada de se nešto kao prepiremo.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:31 
Početnik
Početnik

[quote="kod kuće i na strani"Nema potrebe isticati ulogu navijaca! Ona je NEMJERLJIVA. Kada se desilo on s*anje na Kosevu svi na ovom forumu su bli naravno na strani Lesinara.
O Cvetkovicevom odnosu sa navijacima moze dosta toga da se napise. Ne znam samo sta je on to slavio u SB. Pobjedu? Dopadljivu, napadacku igru ili srecom izboreni bod? Nakon poraza u dvomecu sa Makabijem takodje je uzdignutih ruku nesto salvio??? Da jesmo ih pobjedili u drugoj utakmici ali smo mi dozivjeli poraz i to je, nazalost, cinjenica. O drugim potezima u kojima Cvetkovic podilazi mnogima pa i navijacima necu pisati bar ne na javnom dijelu foruma.[/quote]

Навијачи као навијачи нису битни у овој причи.Само сам узео за примјер зашто екипа није одреаговала на начин да прекине утакмицу а сви су видјели шта се радило на трибинама?Немој да бркамо бабе и жабе...
Није упитно уопште то да ви нисте били на страни лешинара.

Можеш некако суштину извући цветковић-навијачи?

Кад је пришао ја то нисам уопште сватио као славље,него чисто поздрав момцима који су уз екипу на 37 степени гладни,малтретирани...Знак пажње и на томе му хвала...Да покаже да смо ми једно!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:32 
Početnik
Početnik

Schlager je napisao:
Pričamo potpuno istu stvar a ispada de se nešto kao prepiremo.

Не препиремо,чисто полемишемо.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
deep in the night je napisao:

Nisi u pravu. Tamo su nasi prijatelji/poznanici itd. Kolegi su razbili glavu.
Na cijoj cu/cemo strani biti ako ne na vasoj?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
opet vasa - nasa, a sve je to nasa

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:37 
Početnik
Početnik

subzero81 je napisao:
ma bezze je uopste konstantno se djeliti na navijace i simpatizere. sve je to isti kurac.

a mogli smo da dovedemo npr. Jovica koji je po meni dokazaniji strucnjak od cveleta. kakve bi on imao rezultate ne znam. mozda je mogao da dodje i Nikolic ex- trener Rada.
Nije bas da se niko nije mogao dovesti za njegove uslove.

Kao sto sam rekao dok ima rezultata ima moju podsku kad krene da se glupira dovidjenja i sretan put

Симпатизер и навијач колега имају исто само оно да подржавају исти клуб(о разликама нећу овде,није навијачки форум).Навијач је увијек уз свој клуб,нема оправдања да не буде са њим...

А зашто није дошао Јовић?Јел знаш колико је Николић тражио пара?Није то баш тако како ти мислиш вјеруј ми.

ИЗВИНИТЕ АКО САМ СМОРИО,ЧИСТО СЕ МАЛО УКЉУЧИМ БОЦНУЛЕ СУ МЕ НЕКЕ СТВАРИ.УЖИВАЈТЕ

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:39 
Početnik
Početnik

Ташко je napisao:
deep in the night je napisao:

Nisi u pravu. Tamo su nasi prijatelji/poznanici itd. Kolegi su razbili glavu.
Na cijoj cu/cemo strani biti ako ne na vasoj?

Гдје сам ја то рекао да нисте били на страни навијача?Ја сам само рекао 4 пут понављам како се није осудио потез стручмог штаба,управе клуба,играча...да нису напустили терен послије онаквог иживљавања?И то је само примјер и поређење са овом етикетом што се лупа цветковићу.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja znam da navijaci za razliku od simpatizera daju puno vise sebe, ali vjeruj mi da ja i ti isto volimo Borac i na to sam mislio kad sam napisao da je to sve isto.

a nisi smorio pa forum i sluzi da svako iznese svoje misljenje

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zelim zelim je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
zelim zelim je napisao:
cestitke za igrace i struku a uprava bi mogla malo da povede racuna o svojim navijacima

ај убиј се

neznam sta ti ovo znaci ali da te pitam da li ti mozes normalno gledati scenu kada redar tuce naseg momka koji je pre svega moj sugradanin a uz to i navijac naseg borca koji je otisao tamo da bodri svoj klub.pa zar uprava netreba da reaguje i pokusa zastititi te momke.
zato treba da podrzimo te momke koji su istinski navijaci borca.
ja ih razumjem jer sam ij bio jedan koji je isao na takva gostovanja gdje su nas tukli redom i milicija i narod.eto toliko presrecan sam zbog pobjede ali tuzan sta sve moraju pretrpiti momci koji hoce da bodre svoj klub.
jos da napomenem da sam zvao i bht da jos jednom puste snimak detalja kada redar udara momka kojeg drze specijalci.

evo to su ti samo dva komentara poslije utakmice, gdje kolega direktno proziva upravu. vise mi se neda traziti ali ima ih jos

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
Ma nema problema pojasniću. Vladan Lukić je na Kup utakmici u Novom Pazaru nosio zabranjeni navijački duks "Dok se zemlja oko sunca kreće...",pa je sklonio broj 12 iz upotrebe ( Delije 12.igrač) ,pa je od Šavije i vođa tražio dozvolu da se dovede Prosinečki,pa nije prisustvovao odlučujućem večitom derbiju zbog solidarisanja sa navijačima na Veliku Subotu,i još tridesetak puta potvrdio titulu prvog šlihtera današnjice,a Cvele me počeo podsjećati na njega time što je pred navijačima redovito prije igrača 8) Dok se igrači grle medjusobno (Gradiška) ili tuku u gužvi (ŠB),on je već dignutih ruku ispred navijača :D

овдје си набројао неколико ствари а цветковићу се "замјера" једино што иде да поздрави навијаче,ако сам добро разумио.... када овако поједноставиш,испада смијешно поређење!
као што неко рече,бркају се појмови поздрављање и прослављање! какво прослављање,нема смисла....екипа увијек дође до нас,и након пораза...о каквом се онда прослављању прича?!
за разлику од неких људи,ми свима дајемо шансу,за нас су сви исти,никога нисмо прецртали прије него што је почео да игра или ради.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Povlačim se iz dalje rasprave i izvinjavam se svima koji su se našli povrijeđeni tim mojim postom.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
jesam to prozvan tu sam i pratim pomno

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 15:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
vlakanje je napisao:
за разлику од неких људи,ми свима дајемо шансу,за нас су сви исти,никога нисмо прецртали прије него што је почео да игра или ради.

Evo ako sam i ja prozvan mogu i da objasnim neke detalje vezano za boldovane dijelove recenice. Slozices se da ovdje ne trebamo jedni drugima drzati moralna predavanja!
Usput, onii koji me poznaju znaju da ja nemam tzv. mog kandidata za mjesto sefa struke. Siguran sam i da Lesinari nemaju svog kandidata.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
kod kuće i na strani je napisao:
vlakanje je napisao:

Evo ako sam i ja prozvan mogu i da objasnim neke detalje vezano za boldovane dijelove recenice. Slozices se da ovdje ne trebamo jedni drugima drzati moralna predavanja!
Usput, onii koji me poznaju znaju da ja nemam tzv. mog kandidata za mjesto sefa struke. Siguran sam i da Lesinari nemaju svog kandidata.

ко је тебе прозвао???са тобом нисам ништа дискутовао и не знам о каквим моралним предавањима говориш?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 15:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Samo upitah, jer jasno je da sam ja od pocetka protiv eksperimenta zvanog Cvetkovic. Moralna predavanja u smislu recenice u kojoj navodis da vi svima dajete sansu, za vas su svi isti. Za razliku od nekih ljudi???...koji po tebi ne daju svima sansu, koji precrtaju odredjene prije nego su poceli da rade ili igraju.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 15:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
http://www.fkborac.net/sajt/saopstenja/ ... 2/08/2011/

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobro su ovo tempirali, plate lijezu ovih dana. :D
U srijedu po zlatni papiric...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja isto ne shvatam cemu prepirka...Za mene je cak i normalno da se trener,ajmo reci "uvlaci" navijacima,pa i simpatizerima...Isto tako,sta mislite,kada dodje neki igrac u Borac,recimo evo Bucan,koji je cak igrao i za Zeljeznicar i za Sarajevo,isto kad bi dao gol,trcao bi prema istoku,ili zapadu,nebitno,kao da smo mu rod najrodjeniji,kao da je 10 godina u Borcu.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
bitno je da su oni uspjeli pokrenuti te sezonske. istina nije nista povoljnije da privuce malo ljudi ali ko hoce da je kupi kupice je. puno je povoljnija clanska karta kod Lesinara. u svakom slucaju to je jedan korak naprijed.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

[ 121547 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1306, 1307, 1308, 1309, 1310, 1311, 1312 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]