banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Okt 2010, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Piše: H. Ljevo
Petak, 01.10.10. 10:41.
Samo dva dana nakon što je dobio otkaz u Igokei, Marko Đurković je našao novi klub. 24-godišnji krilni igrač je potpisao ugovor s banjalučkim Borac Nektarom.

Marko Đurković je prošle sezone u dresu Igosa prosječno bilježio 13 poena i 6 skokova po utakmici, a u klub iz Aleksandrovca je stigao iz Partizana. U Partizanu je dolaskom Lawrencea Robertsa postao višak, a ista sudbina ga je zadesila i pred početak ove sezone zbog dolaska niza igrača u Igokeu.

Dolaskom Marka Đurkovića trener Borca Drago Karalić ima slatke brige kada je u pitanju visoka linija. Pored Đurkovića Borac je dobio iskusnog Vladana Jocovića, kao i mladog Maksima Šturanovića, pa Banjalučani s pravom ulaze u sezonu s velikim očekivanjima.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 11:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Borac uzeo turnir u Mrkonjicu igra jos nije na ocekivanom nivou ali ce se popraviti sigurno

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Košarkaško prvenstvo Bosne i Hercegovine trebalo je početi 16. oktobra ove godine. Kažemo trebalo je početi, jer to ipak neće biti slučaj.

Naime, Košarkaški savez BiH odgodio je početak nacionalnog košarkaškog takmičenja u BiH koje je trebalo početi 16. oktobra.

Novi rok početka prvenstva nije poznat, a kako sada stvari stoje, nije sigurno da li će se prvenstvo uopšte i održati. Ovaj, novi u nizu apsurda na koje smo navikli iz KSBiH, sam po sebi je pokazatelj koliko su nespobosni ljudi koji vode košarku u ovoj državi.

Napomenimo još kako je portal SportSport.ba je ponudio Košarkaškom savezu BiH da preuzme izradu i prezentaciju kompletne baze statističkog dijela , bez ikakvog dodatnog finansijskog ulaganja sa njihove strane, no još uvijek se čeka odgovor iz krovne kuće bh. Košarke.

Borac ima tim za final 4 ove lige pored Bosne Igokee i Sirokog. Ali vidjecemo kako ce to izgledati na parketu

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 16:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
У припремној утакмици одиграној синоћ у Тузли у дворани "Мејдан", кошаркаши Борац Нектара савладали су домаћу Слободу резултатом 59:72.

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Распоред утакмица Борац Нектара у Лиги 13

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Кошаркаши Борац Нектара вечерас гостују у Мркоњић Граду, гдје ће против домаће Младости играти пријатељску утакмицу. Ово ће изабраницима Драге Каралића уједно бити и посљедња провјера пред утакмицу 1. кола Лиге 13, у којој се у суботу састају са екипом Чапљине. Меч између Младости и Борац Нектара игра се у Арени Комерцијалне банке у Мркоњић Граду са почетком у 19 часова.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 18:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
30-ог долази Зрињски... таман мало на кошарку, надам се да ће посјета бити већа него претходних година...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U kolikoje sati utakmica?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 18:59 
Veteran
Veteran

Hertzog je napisao:
U kolikoje sati utakmica?

Још се не зна, али чим шта буде, ставићу на форум.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Stavi i cenu karte, zaboravih i to da pitam... Ako je povoljna kao i za rukomet eto srece... Celu zimu se grejati u dvorani uz sport i semenke... I pominjanje familije sudijama i gostujucim igracima :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 19:07 
Veteran
Veteran

Hertzog je napisao:
Stavi i cenu karte, zaboravih i to da pitam... Ako je povoljna kao i za rukomet eto srece... Celu zimu se grejati u dvorani uz sport i semenke... I pominjanje familije sudijama i gostujucim igracima :D

Непроцјењиво! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Против Зрињског ће вјероватно утакмица бити 31.октобра,значи недеља,има дан раније у ''Борику'' нека Ноћ борилачких вјештина...Почетак утакмице је од 20 часова,тако је до сада било...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Младост-Борац Нектар 59:69 у пријатељској утакмици.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Чапљина - Борац 77:70

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:39 
Veteran
Veteran

Šajin je napisao:
Чапљина - Борац 77:70

:-?
Надам се да је ово пораз усљед неуиграности и да ће у наредном колу против Зрињског у Борику бити боље.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

надам се ;) мада изгледа да је и Зрињски опасан. Ево побједили су Босну. Биће то сигурно занимљива утакмица

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 00:16 
Veteran
Veteran

Šajin je napisao:
надам се ;) мада изгледа да је и Зрињски опасан. Ево побједили су Босну. Биће то сигурно занимљива утакмица

Углавном, биће весело. Разлог више да се оде у Борик. Још сад нови паркет, јбте :D
П.С. Ако неко сазна у колико је тачно утакмица и колико је улаз, нека одмах поставља на форум. То је наредба! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Кошаркаши Борац Нектара ипак нису успјели да побједом започну такмичење у Лиги 13 Босне и Херцеговине. Изабраници Драге Каралића синоћ су у Градској дворани у Чапљини, пред 2000 гледалаца, поражени од истоименог домаћина резултатом 77:70. У најави утакмице рекли смо да нас очекује изузетно занимљива утакмица, што се на крају испоставило као тачно. Побједник се није знао све до посљедњег минута, када је бивши играч Борца Јован Здравковић са линије слободних бацања донио побједу свом тиму.

Почетак утакмице припао је Бањалучанима, који су у уводним минутама имали и девет поена предности (3:12), да би се на први одмор отишло при вођству "пивара" од пет поена (11:16). У другој четвртини виђена је боља игра домаће екипе, која крајем другог периода, поенима Самира Лерића, долази до предности, али је након 20 минута игре резултат био изједначен (27:27).

Другo полувријеме протекло је у изјдначеној игри све до самог краја, када на сцену ступа већ споменути Јован Здравковић. Наиме, у посљедњи минут сусрета ушло се при вођству Чапљинаца од само једног поена (71:70). Кошаркаши Борац Нектара у свом сљедећем нападу нису успјели да погоде за три поена, а потом и праве фаул над Здравковићем који погађа оба слободна бацања за вођство Чапљине од 73:70. Бањалучани су у наредном нападу поново шутирали за три, али су поново били непрецизни, а бивши плеј Борца, након новог фаула, погађа нова два бацања за +5. До краја сусрета услиједио је нови шут за три поена екипе Борца, који није резултирао поготком, па је начињен нови прекршај над Здравковићем, који је поново био прецизан са линије слобидних бацања за коначних 77:70.

У наредном колу, које се игра сљедећег викенда, Борац Нектар на свом терену у дербију кола дочекује екипу Зрињског, која је у првом колу у Мостару савладала сарајевску Босну резултатом 73:67.

Steta.. Al idemo dalje momci!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ЧАПЉИНА – БОРАЦ НЕКТАР 77:70

(11:16, 16:11, 25:24, 25:19)

дворана: Градска у Чапљини, гледалаца: 1500, судије: Харис Биједић (Сарајево), Един Хусарић (Тузла) и Медин Душкај (Сарајево).

ЧАПЉИНА: Бјелица 20, Здравковић 17, Римац 10, Лерић 2, Бркић 11, Глигора 11, Галић 6, Матић, Б. Јелчић, Јурковић, М. Јелчић, Превишић. Тренер: Хрвоје Влашић.

БОРАЦ НЕКТАР: Тошић 12, Јовановић 16, Врањеш 16, Ђурковић 8, Штурановић, Јагодић-Куриџа 8, Блануша, Јоцовић 8, Павловић, Лончар, Ковачевић 2, Трикић. Тренер: Драго Каралић.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Превазиђена криза у Борац Нектару

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]