banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 00:27 Danas je 01 Jul 2026, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1285, 1286, 1287, 1288, 1289, 1290, 1291 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Avg 2011, 17:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ispravka, eno plakata po stadionu, trening uspješno odrađen, teren je zaista odličan, svi uslovi za jednu dobru utakmicu su tu...

Za koga su plakate polijepili po stadionu? Za Profesora? Jel' opet prstalo na treningu? Kako ce izgledati prva ekipa? Kao protiv Kozare (osim Dujakovica, crveni karton) ili ce biti promjena? Da mu nije narastao nokat na qrcu? :D

Ma ja sam vidio plakate na stadionu, vjerovatno ih ima i po gradu, na treningu sve sijeva, prvih 11, mislim glupo mi da napišem, možda čita neko iz Leotara... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Шајин je napisao:
Сад случајно налетих на ову фантази Јелен Супер лигу:

http://www.mondo.rs/fantasy/superliga/?section=homepage

Покушао сам саставити тим, али сам брзо одустао, пошто сам сконтао да немам појма о њиховим играчима, јер страшно слабо пратим шта се дешава њиховом фудбалу. Али за вас који пратите, вјерујем да ће бити занимљиво.

Не би било лоше када би нешто овакво направили за ову нашу Премијер лигу, да се мало играмо тренера :D

у нападу билбија и вељовић,остало стави да попуни аутоматски :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ispravka, eno plakata po stadionu, trening uspješno odrađen, teren je zaista odličan, svi uslovi za jednu dobru utakmicu su tu...

cim RBA pohvali trening odmah se drugacije osjecam :D

ja mislim da ce sutra biti opusteno 3000 duša. prije sam se malo nervirao oko tog koliko ce ljudi doci, cisto zbog finansija ali vidim da nema smisla... samo znam da ja jedva cekam, jos nocni termin i reflektori!

moja zelja da se krene sa ovom postavom

___________Avduka_____________

Stupar__Stakic__Markovic__Benovic(ako nema problema sa povredama)

_____Grahovac___Krunic_________

Stajic_____________________Mikic

_____Vidakovic_________________

________________Kajkut________
rezultat 3:1
strijelci: Kajkut, Stajic, Stakic

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:13 
Bič božji
Bič božji

Ovako:
---------------AVDUKA------------
BOKA---STAKA----MARKA----SAVIĆ
------GRAHA---------PARAVINJA---
STAJA--------------------MIKAC---
-----KAJKUT-----------------------
------------------VIDAK-----------

Možda sutra među 18 bude i Markan :D

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 12 Avg 2011, 19:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Opa znaci 2 napadaca...Vidi,vidi Cveleta. 8) A umjesto koga bi Markan?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:18 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Opa znaci 2 napadaca...Vidi,vidi Cveleta. 8) A umjesto koga bi Markan?
Ma ne vjerujem da će na teren, al bi mogao na klupu, valjda, nadam se...

Dva napadača, nego šta, znači kući 4-4-2, a u gostima 4-5-1, izgleda da će tako da se igra ove godine... 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni se svidja,ovako na papiru.Ostaje da vidimo kako ce biti uzivo. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:21 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Meni se svidja,ovako na papiru.Ostaje da vidimo kako ce biti uzivo. :)

Ma to ja nagađam, pa jebga, nisam ja cvele, ovako mi se čini da će biti sutra...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

je l moze neko da mi razjasni zasto Stupar ne igra svoju poziciju i zasto u opste ne igra? tu mi nesto smrdi, moze i na pp meni svejedno!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:27 
Bič božji
Bič božji

batica je napisao:
je l moze neko da mi razjasni zasto Stupar ne igra svoju poziciju i zasto u opste ne igra? tu mi nesto smrdi, moze i na pp meni svejedno!

To niko ne može da ti odgovori sa sigurnošću, eto to samo cvele zna...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bas nesto razmisljam,kada je Baja vodio Borac,imao je na desnom beku Stupara,na lijevom Puzigacu,jako brze,prodorne,i napadacki orjentisane bekove,dar mar su pravili po bokovima,i bez problema istrcavali uz liniju,i uklapali se sa krilima.Sad Cvetkovicu igra desno Boka,lijevo Zara...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:32 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Bas nesto razmisljam,kada je Baja vodio Borac,imao je na desnom beku Stupara,na lijevom Puzigacu,jako brze,prodorne,i napadacki orjentisane bekove,dar mar su pravili po bokovima,i bez problema istrcavali uz liniju,i uklapali se sa krilima.Sad Cvetkovicu igra desno Boka,lijevo Zara...

Ali je zato sada ostatak ekipe preofanzivan, mene više brine njihova brzina defanzivno, nego ofanzivno...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A bas mi je nekako glupo Boku trositi na beku...Momak je idealan na zadnjem veznom,radi to perfektno.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
batica je napisao:

Ili sto bi rekao jedan nas igrac: I macka je umrla od radoznalosti :)
Problem sa Milanom je vrlo cudan. Ni samom Stuparu to nije jasno. Na pripremama je bio jedan od najboljih i od trenera hvaljen igrac. Onda nam se desio Makabi u Haifi. Cini mi se da je Cvetkovic da bi skinuo krivicu sa sebe, krivca nasao u Milanu Stuparu. Sjetite se na kojoj poziciji je igrao Stupar u Haifi. Za njega neprirodno mjesto a na kraju je on okrivljen da smo 'probijani' po njegovoj strani. Ima tu jos nekih cudnih stvari. Neki igraci jednostavno moraju igrati ali o tom smo vec pisali...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
tatamata je napisao:

Док је Баја водио Борац,Пузи је играо у челику ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mislim da bi momci sa Borac sport-a mogli to da pitaju Cveleta za sledecoj pres konferenciji. jer Stupar je jedan od nasih najboljih igraca prosle sezone i jedan od najborbenijih. to sto ne igra svoju poziciju mogu da shvatim. trener je imao svoju ideju i za to mu je trebo Stupar na drugoj poziciji. ali tek tako ga izbaciti iz prvog tima, mislim da je to greska.

mi smo i ovako dobri ali bili bi jos bolji da Stupar igra beka, Boka zadnjeg veznog. to je vec isprobana kombinacija.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 21:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ne mogu dočekati početak sutrašnje utakmice, očekujem bar tri gola u mreži Leotara i 4000 - 5000 ljudi na našem Enfildu...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Cuo sam da su stavljene nove crveno plave mreze na golove !?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 23:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2011, 13:08
Cosa Nostra je napisao:
Cuo sam da su stavljene nove crveno plave mreze na golove !?

нема од тога ништа

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 23:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Шампион Борац осваја Леотар

Леотар је јесенас на затварању претходне сезоне на Градском стадиону у Бањалуци узео бод (2:2), али пред суботњи дуел Бањалучана и Требињаца околности су сасвим другачије.

- Не славимо титулу већ желимо да овјеримо тријумф у Градишци и са много самопоуздања растерећени отпутујемо на дерби у Широки Бријег - истакао је везиста Борца Срђан Граховац.
Тренер Борца Звездан Цветковић истакао је да су се његови пулени седам дана спремали за дуел против Херцеговаца.
- Леотар је традиционално неугодан противник за Борац, на Градски стадион долази са великим амбицијама. Учинићемо све да побиједимо и тако наставимо сигурним кораком кроз првенство. Очекујем да дебитује и Сеад Бучан ако успјешно прође посљедњи тренинг - истакао је шеф струке "црвено-плавих".
Стратег Борца је истакао да је гледао снимак сусрета Леотар - Звијезда из првог кола.
- Нисам ништа посебно видио код Леотара. Надам се да ћемо играти добро, стварати шансе и из тих прилика побиједити, односно поправити реализацију. Прије свега, очекујем да Немања Видаковић који лако улази у гол шансе буде ефикаснији. Против Макабија из Хаифе и Козаре је имао сијасет прилика, искористио је само двије. Побиједили смо, очекујем да тако буде и сада - јасан је Цветковић.
Срђан Граховац је у сриједу играо за млади тим БиХ у пријатељском сусрету у Никшићу против Црне Горе (1:3).
- Услови за игру су били ненормални, али без обзира на обавезе у репрезентацији нисам уморан. Једва чекам дуел против Леотара. Желимо да наставимо са успјешним резултатима, три бода би за нас била изузетно значајна. Леотар јесте неугодан противник, али то је за нас мотив више да стигнемо до тријумфа - казао је Граховац.
Требињци су убијеђени да су против Звијезде имали лош дан на отварању сезоне и прижељкују да понове издања из припремног циклуса против шампиона у Бањалуци.
- Задовољан сам како смо тренирали протекле седмице. Момци су озбиљно схватили ову утакмицу и видим код њих жељу и вјеру да могу да остваре позитиван резултат, што је веома важно. Респектујемо Борац, као шампиона и фаворити су на свом терену, али и ми видимо своју шансу - казао је Славко Јовић, шеф стручног штаба.
Најбољи против Звијезде у редовима Леотара био је Жељко Радовић, који ће и сада заузети мјесто у задњој линији.
- Знамо да можемо много боље него против Звијезде, када смо имали лош дан. У Бањалуци може да се игра и оствари позитиван резултат. Ноћна утакмица, дуел са шампионом, додатни су мотив за наше млађе играче. Очекујем да прикажемо једну добру партију и да намучимо Борац који је дуже од нас у такмичарској форми - рекао је Радовић.
Један од главних адута Леотара биће сјајни голман Бошко Миленковић, који се од почетка припрема истакао сјајним интервенцијама.
- Не плашимо се Борца. Прошле године смо такође били отписани у посљедњем колу, па смо замало из Бањалуке донијели сва три бода. Одбрана нам одлично функционише и надам се да ни против Борца нећемо капитулирати. Спремни смо, жељни добре игре и доброг резултата - истакао је Миленковић.
БAЊAЛУКA, субота, 20 часова

Citiraj:
БОРAЦ
ЛЕОТAР

Стадион: Градски.
Главни судија: Данијел Пајић (Бијељина).
Помоћници: Един Имамовић (Сарајево) и Никица Томас (Дриновци).
Четврти арбитар: Владимир Бјелица (Источно Сарајево).
Контролор суђења: Сеад Куловић (Сарајево).
Делегат: Давор Ристовић (Источно Сарајево).
БОРAЦ: Aвдукић, Ступар, Стакић, Марковић, Жарић, Распудић, Граховац, Микић, Бучан, Крунић, Видаковић. Тренер: Звездан Цветковић.
ЛЕОТAР: Миленковић, Дреч, Тодоровић, Радовић, Шараба, Миздрак, Aндрић, Ратковица, Зечевић, Вуковић, Aничић. Тренер: Славко Јовић.
Домаћин: 12 6 4 2 19:10
Гост: 12 2 1 9 13:21
Укупно: 24 8 5 11 32:31

Остали парови

У осталим утакмицама другог кола Премијер лиге БиХ састају се: ИСТОЧНО СAРAЈЕВО: Олимпик - Травник (субота, 17 часова), ГРAДAЧAЦ: Звијезда - Широки Бријег (субота, 17), ЗЕНИЦA: Челик - Зрињски (субота, 19,30), ЧИТЛУК: ГОШК - Сарајево (недјеља, 17 часова).

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1285, 1286, 1287, 1288, 1289, 1290, 1291 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]