јан_де je napisao:
Schlager je napisao:
Pa 4000 je bilo na prošloj sa njima,a bila proslava titule i besplatan ulaz.
Морамо узети у обзир да је било очајно вријеме... Киша је била ужасна...
Чак се један старији човјек на истоку оклизнуо и сломио руку, јер је била права поплава...
А запад је био скоро пун...
Сутра ће бити 3 500... И милина...
И нико други до стари од Боке Распудића, кад им је поклонио лопту, кад је леотар дао гол ,толико се био изнервирао да је хтео да набије столицу испод себе , оклизно се пао и поломио руку ..

А што се тиче бројке Лешинара у Градишци, гаантујем 550 минималнои да је људи било ...!!!
Сутра 1000 људи да буде на стадиону, ал оних истинских Борчеваца, ја би био задовољан, јер је ова бањалука постала град , који не мари за спортом , само криминал , дрога и мртва звезда и партизан, а пола људи незна на карти наћи Београд , ем што људи уче од малена дјецу за зведу и партизан да навијају (па ми ко коњи ту дјецу едукујемо по улици, ујесто да их очеви уче другачије) , ал ето даће Бог среће и здравља да се то промјени , на нама је да своју дјецу учимо другачије да навијају за НАШ БОРАЦ, за 5-10 година би треба да бдуе неки помак, ал ме једно радује , има бањалука потенцијала да буде град БОРЦА и ЛЕШИНАРА, клинци су навучени, Борац им је у крви , старији се полако враћају на трибине, дјеца почињу да носе дресове Борца и мајце ЛЕшинара , у да пуштају на телефонима химну Борца !!!
ЗДРАВА ПРИЧА ЈЕ ПОЧЕЛА НА НАМА ЈЕ ДА ТУ ПРИЧУ ПРОМОВИШЕМО ДАЉЕ АЈ БОРАЦ