banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 17:13 Danas je 30 Jun 2026, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277, 1278 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Avg 2011, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
srdjanBL je napisao:
GanDra, mozes li da nam napises sta to nije stimalo danas, vecina nas nije bila na konf. za medije. Bilo bi dobro da ljudi ako vec pisu napisu konkreto sta i kako, a ne ovako ni pola info.
GanDra nista licno, ali ako mozes da nam malo bolje priblizis situaciju. :wink:

Јасно, није проблем, разумијем да сам остао недоречен...
Некако ми је данашња прес-конференција била најнегативнија до сада, тачно се осјетило према атмосфери која је владала да нешто није у реду. Цветковић је дјеловао потпуно незаинтересовано, као да је желио да све што прије заврши, као да то није онај исти Цветковић који је зрачио оптимизмом пред двомеч са Макабијем...
На новинарска питања је одговарао изузетно кратко, механички, или боље да кажем, одговори су били доста шаблонски... Тврди Цвеле да је оптимиста пред Козару, али чини ми се по одговорима да није баш тако...
Уосталом, клип са конференције ће ускоро бити доступан, па ћете се и сами увјерити у оно што ја говорим... Можда ја и гријешим, али атмосфера је била слична оној која је била на прес-конференцији када је Владо Јагодић одлазио из Борца, суморно, нерасположено...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 12:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Premier liga Bosne i Hercegovine
Sarajevo, Željo i Široki žele „oteti“ titulu Borcu

http://source.ba/clanak/284213759360/sp ... lu%20Borcu

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 13:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Шајин je napisao:
На крају Радмило каже да се није око бирања лета консултовао са Цвелетом: "Ја сам се консултовао са тренерима који имају про лиценцу УЕФА, а не са људима који имају лиценцу менаџера да тргују са играчима. И сад мислим да сам изабрао бољу варијанту за саме фудбалере."

Ова изјава је на нивоу предсједника неке сеоске екипе...

Иако има несугласица и слажем се да је Цветковић засрао неке ствари, то се може ријешти у 4 ока, а не овако преко новина давати ниске ударце. И то на најсељачкији могући начин...
:roll:
Овај Шиповац тачно постаје маскота клуба... Био је у почетку интересантан, а сад већ постаје напоран и иритантан, бар мени. Осилио се....

Баш нам ово срање по медијима треба пред Козару. :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I ja sam juče to napisao,doduše ne tako narodnim rječnikom :D ,ali stvarno ostaje gorak ukus poslije takve izjave.

Vi mlađi nemate pardona,što na umu-to na drumu,bilo pozitivno ili uvredljivo :D

Ja nekako imam usađene kočnice kad dajem takve kvalifikacije jer sam u tim tinejdzerskim godinama gledao u ljude koji su rukovodili Borcem kao u neku vrstu vanvremenskog božanstva,Mesuda Mulaomerovića,Milorada Slavnića i ostale....Ne daj Bože da bi mi ikad palo na pamet da bi neko od njih bio lopov,primitivac ili bilo šta,ali iako znam da su se vremena totalno okrenula,opet se koliko toliko suzdržavam da ove današnje nazivam imenima kakvim zaslužujuju.

Zato ću,uvijeno u oblandu,napisati samo da se vidi da je prije Direktora u Borcu,bio Direktor Sloge iz Trna,a to je nekad samo po sebi isključivalo jedno drugo.

Ovo mu je drugi minus,prvi put sam mu zamjerao što u svakom intervjuu daje izjave "naši sportski prijatelji iz Željezničara",ne znam da li je slučajno čitao forum ili nije,ali nikad više to nije izjavio,nadam se da neće ni ovakav gaf napraviti jer ovo je zaista užasno da direktor kluba izjavljuje da ne razgovara sa vlastitim trenerom jer je neznalica,nedorastao,nema licencu ili šta već .

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 13:50 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
I ja sam juče to napisao,doduše ne tako narodnim rječnikom :D ,ali stvarno ostaje gorak ukus poslije takve izjave.

Vi mlađi nemate pardona,što na umu-to na drumu,bilo pozitivno ili uvredljivo :D

Ja nekako imam usađene kočnice kad dajem takve kvalifikacije jer sam u tim tinejdzerskim godinama gledao u ljude koji su rukovodili Borcem kao u neku vrstu vanvremenskog božanstva,Mesuda Mulaomerovića,Milorada Slavnića i ostale....Ne daj Bože da bi mi ikad palo na pamet da bi neko od njih bio lopov,primitivac ili bilo šta,ali iako znam da su se vremena totalno okrenula,opet se koliko toliko suzdržavam da ove današnje nazivam imenima kakvim zaslužujuj.

Zato ću,uvijeno u oblandu,napisati samo da se vidi da je prije Direktora u Borcu,bio Direktor Sloge iz Trna,a to je nekad samo po sebi isključivalo jedno drugo.

Ovo mu je drugi minus,prvi put sam mu zamjerao što u svakom intervjuu daje izjave "naši sportski prijatelji iz Željezničara",ne znam da li je slučajno čitao forum ili nije,ali nikad više to nije izjavio,nadam se da neće ni ovakav gaf napraviti jer ovo je zaista užasno da direktor kluba izjavljuje da ne razgovara sa vlastitim trenerom jer je neznalica,nedorastao,nema licencu ili šta već .

Хвала теби за ово тинејџерске године, али прошле су тинејџерске године... :)
Али волим увијек све рећи директно, нарочито кад и наш директор даје овакве безвезне изјаве... Мало сам претјерао, и извињавам се на рјечнику :)

Понављам, Цветковић је зезн`о ствар и крив је за Бразилце и лиценцу, али није ни Шиповац Св. Петар па да дијели моралне лекције...И то на овакв примитиван начин, преко медија... И њега још спомињу у Слоги из Трна! :wink:

Све ово мирише на Цветковићев одлазак након пар кола... Али није ни то проблем. Дође нови тренер, и онда ће опет посојати неко ко ће минирати и њега од почетка, и тако у круг...
Е то мени смета, што нема јединства.

Што се тиче утакмице, бољи смо од Козаре дупло, на свим позицијама. И очекујем побједу. Сад се мало и плашим због ових догађања у клубу, али надма се да ће играчи и тренер рутински донијети 3 бода...

Није нам све ово по новинама требало дан пред утакмицу. Никако!

АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 14:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma poprimićemo mi opet gospodske manire,nismo mi provincija....vrijeme je na našoj strani.

Važno je biti Gospodin i kad ide i kad ne ide...a sad čak i ide!

Uvjeren sam u pobjedu sutra.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 14:13 
Veteran
Veteran

Да опет поновим прогнозу...

ФК Козара - ФКБ 1926 0:2

Још само да се смире таласања у клубу и те неке ситнице које нас вуку назад, и можемо ми далеко догурати.

АЈ БОРАЦ, АЈ БАЊАЛУЧКИ!

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
a'e kad smo kod prognoza 1:3 za crveno plave. vodicemo 0:2 ali se necemo zatvarati vec samo gurati naprijed, primimo gol oko 70 min i ona oko 85min dajemo jos jedan i lagano privodimo utakmicu kraju. strijelci: Stajic, Grahovac, Kajkut.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
8)

Slika

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Gazimestanac87 je napisao:

ниси пазио на часу :P
и како очекујеш да се нешто прочита са те малене слике са фејсбука? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WYmMoVKYxt8[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Cvetkovic kao da je napusen. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 17:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa nerealno bi bilo i ocekivati da covjek razvuce osmjeh od uva do uva nakon onakvih izjava njegovog direktora o njemu.
Da sam ja na njegovom mjestu,podnio bih ostavku!

Bolje i to,nego da se samo ceka prvi kiks da mi se da otkaz.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Da sam ja na njegovom mjestu,podnio bih ostavku!
Bolje i to,nego da se samo ceka prvi kiks da mi se da otkaz.

E ovo da je rekao neko ko nepoznaje fudbal pa mogu i prihvatiti kao "budalestinu" neku ali ti koji znas sta znaci "dobiti otkaz",a sta znaci sam "dati otkaz".Zasto da daje sam otkaz i da gubi neke novce koje ga sigurno sljeduju ako mu uprava dadne otkaz.Boli njega briga puno za Borac,nemislim samo njega vec svakoga trenera sa strane.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 18:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nikad nisi cuo da je neki trener dao otkaz?

Zato sam i napisao JA bih tako uradio. Ima casnih trenera koliko hoces,i cjenjeniji su i mnogo ih je vise od ovih koji kao Dule Vujosevic i Radomir Antic nece da rade nigdje i cekaju svaki pfening od CSKA i FSS,tj dve-tri godine do isteka ugovora.

Takvi mnogo teze kasnije i nadju vrhunski posao.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Nikad nisi cuo da je neki trener dao otkaz?

Zato sam i napisao JA bih tako uradio. Ima casnih trenera koliko hoces,i cjenjeniji su i mnogo ih je vise od ovih koji kao Dule Vujosevic i Radomir Antic nece da rade nigdje i cekaju svaki pfening od CSKA i FSS,tj dve-tri godine do isteka ugovora.

Takvi mnogo teze kasnije i nadju vrhunski posao.

Nema danas posteni,evo sad citam Fudbalski savez Francuske isplatice Remona Domeneka 975.000 evra obeštećenja pa ti sad vidi gdje ide postenje,a vidio si skoro raspravu i koje kome dao otkaz izmedzu Vahida Halihodzica i Zdravka Mamica.Ma danas su novci sve i siguran sam da i Cvetkovic ima dobar ugovor sa Borcem i da nikada nece otici svojom voljom bas ko i onaj prije Vlade Jagodica :)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Evo pocinje jos jedan leteci cirkus zvani P.L. Sta ocekivati ove godine. Rekao bih dosta toga kao i prethodnih, ali bice i nekih novih stvari, mozda cak i pozitivnih po nas. Dosta klubova je promijenilo uprave i trenere i mislim da razvoj situacije kakva je sad ide nama u korist. Zasto?. Ako podjemo od cinjenice da su nam glavni konkurenti sarajevo i zeljeznicar za visok plasman ja tu vidim promjene. Kljucna stvar je velez i olimpik po meni a evo i zasto.Prethodnih sezona je zeljeznicar imao obezbjedjeno 6 bodova od veleza da je igrao i sa juniorima te je te utakmice odmarao pola ekipe i cistio kartone. promjenom u velezu prije svega trenera a i dijela uprave mislim da na to nemogu vise racunati sa sigurnoscu, a znate koliko je 6 bodova u PL, obicno razlika od evrope do ispadanja, dalje tu je i silno pojacani olimpik i mislim da nebi toliko ulagali da se nemisle ukljuciti u borbu za vrh ,ako misle poklanjti bodove sugradjanima kao sto je bio slucaj prethodnih sezona od toga nema nista jer je u igri 12 bodova.Mislim da bi ove godine prvak mogao postati klub sa najmanje osvojenih bodova otkad se igra zajednicka liga. Nama ostaje da skupljamo bodove vec od starta i pokazemo ambicije za vrh. Sutra na pobjedu naravno, i da se poslije toga spuste tenzije jer ovo nekoristi nikom , ni treneru , ni upravi , ni igracima a ni nama navijacima.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 20:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Cvele se bas probio, nervira me sto se sve na njemu lomi, a on je tu najmanji krivac.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
ima li neko slobodno mijesto neki prevoz za sutrasnju tekmu?!
Tek dosao sa godisnjeg,pa nista nisam uspio sa ekipom koja inace ide a na tekmu se mora doci,pa sad moram da nadjem nacin?! Ako ima neko mjesto javite u pp, moze benzin,pivo..sve se uklapa....cevapi prije tekme,ma sve samo da se ide...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 23:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znaci da smo nekim cudom prosli Maccabi,mogli smo preko Maribora i Genka (koga je Sarajevo eliminisalo prije 2-3 godine),do grupne faze Lige Sampiona!

Bojim se da necemo uskoro imati takvu sansu da nam na Gradski Stadion dodju Barselona,Manchester i Bayern!

Ali,kad malo skontam,i koji ce nam k...,vise smo mi navikli na ovo sto nas sutra ceka. Nek nam je sa srecom sutra,tj vec je danas!

Vrh

[ 121536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277, 1278 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]