banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:54 Danas je 30 Jun 2026, 18:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Avg 2011, 07:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ljudi,gdje se grupisemo sutra na stadionu ? :)
Mislim da bi to bilo bolje,da ne budemo rastrkani svuda i svakuda...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mozda Cvele ne stavlja Stupara od prve,da bi imao nekog dzokera s klupe,nekog ko moze donijeti brzinu,i eksplozivnost,ako utakmica ne bude isla po planu.Jedino mi je to logicno...A i dobro se ta taktika pokazala protiv Makabija u Banjaluci kad smo igrali.Ulaskom Stupara,opasniji smo postali.

Vidjecemo...

I mislim da je okej sto ce Cina dobiti priliku,odmah u prvom kolu,odmah u vatru,ipak momak ima 20 godina,i vise nije zelen toliko.Kovacevic je odabrao klupu,kad je dao onaj pas.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Вјероватно ће и бити оваква постава као што је РБА написао, али мени се то некако не допада. Више бих волио видјети Боку на задњем везном, а Ступара на десном беку од почетка, Бока је одличан деструктивац, са њим још у пару Граха да пренесе лопту напријед и то је то. такође баш ме занима како би било када би се Граха и Круна мало замјенили. Шлагер стално говори да је Граха више за офанзивног везног, него за задњег везног. ред би био да га онда видимо и на тој позицији

мада ово су само неке моје блентаве замисли, ко зна можда буде и добро ово што је Цвеле урадио...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sajine, nisu to blentave misli. Vjerujem da je za vecinu to sto si napisao logicna postava, ali Cvele iz nekog nepoznatog razloga ne mirise Stupara pa zbog toga i dolazi do tumbanja prvih 11.

Boka moze u ligi igrati beka, za Evropu ce se morati naci neko bolje rjesenje. Vidjeli smo to iz prilozenog. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 08:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ja sam ipak nekog misljenja da je takticki Stupar u evropi bio na klupi, kuci, jer se cekalo da udje onaj Jampolski da bi onda i Stupar usao, jer jedino je on iz ekipe Borca mogao trcati za crnjom, a sada da li ce on opet na klupu ne znam, ja ga nebi stavljao, ali opet takticki kao sto neko gore napisa, mozda je Stupar na klupi da sacuva svjezinu pa kada padnemo fizicki da on udje i da drzi taj balans.

P.S. Mislim da tu ima najmanje toga da Cvetkovic ne mirise Stupara, ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Red bi bio da napises razlog zbog kojeg mislis da je Stupar na klupi, a ne da ja moram nagadjam. :D
Da nije to sto Boka mora da igra jer bi Cvele "imao problema" sa Lesinarima?
Cini mi se da je vlakanje vec napisao da to nije razlog.

Boka je nas najzahvalniji igrac. Koliko pozicija je krpio, to nije normalno. Naravno, neke sa vecim a neke sa manjim uspjehom...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Прошле седмице био у Блицу текст о графитима, али до јутрос, никако нисам стигао да га скенирам.

ево:

http://i53.tinypic.com/2mc94sj.jpg

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 09:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Stupar je žrtva izmjena u ekipi, nije se snašao na mjestu na kojem nikada nije ni igrao, te ga je zbog toga Zvijezdan poslao na klupu, tj vrlo moguće i na tribine...

Mislim da je to jedna od najvećih zabluda, jer sam ubijeđen da Boka na zadnjem veznom može da da najviše, a isto tako, mišljenja sam da je Milan Stupar najjači desni bek lige...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Logicnije bi bilo da se Stupar i Cina mjenjaju na beku,nebitno ko ce zapoceti...A slazem se,Boka razbija na zadnjem veznom.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мени је Ступара право жао. Човјек се бори, још је један од бољих десних бекова у лиги, али нема среће са тренерима и џаба

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Tekst je odlican.

A sto se tice Milanceta,stvarno mislim da mu nije mjesto na klupi,jer je to momak koji ima brzinu,tehniku,ma sve zivo i sto je najbitnije ostavlja srce na terenu :D To je ono sto najvise cijenim,stvarno se vidi da se bori do zadnjeg atoma snage,a ovo sto radi Cvele mislim da nije fer , ali valjda je on trener,a ne ja i on najbolje zna.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 11:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Stupar je jedan od najzasluznijih igraca za nasu osovojenu titulu! Meni se nekako urezao u sjecanje jedan detalj,cak mnogo vise nego onaj njegov gol na Grbavici,jer taj gol na Grbavici je dosao kad je vec sve skoro bilo poznato,tj trebala nam je samo pobjeda nad Leotarom,bez obzira na mec na Grbavici.
A taj detalj,po kome cu uvijek zapamtiti Stupara je bio dva kola prije Grbavice, u Prijredoru. Igra se 75-76 minut,rezultat 0-0,nakon poraza u Tuzli treba nam pobjeda da nam Zeljeznicar ne pridje na tri boda jer slijedi mec na Grbavici, Dzafic iskosa izlazi izlazi oci u oci pred Avduku,sut,precka,lopta se odbija nazad u teren i pocinje mrtva trka izmedju Milanceta i jednog njihovog,iako je zeleni bio malo blize lopti i treba samo da je cusne u gol,Milan se baca kao kamikaza i nekim vratolomnim makazicama izbacuje loptu nazad u teren!!!
Tri minuta nakon toga,Boka lav daje pobjedonosni gol i svi smo tad otprilke znali da jo to-TO!Ali taj sekund-dva,ko ce prije stici do lopte,Milance ili njihov su mi bili najduzi sekund-dva u zivotu.I dan danas sam siguran da je to bio gol,da ne bismo bili prvaci uopste! Niti bi u tih preostalih 15-tak minuta utakmice u Prijedoru uspjeli preokrenuti,niti bi Zeljeznicar propustio tu priliku da uzme titulu kad je vec prisao na 3 boda. Na utakmici protiv nas na Grbavici ne bi bilo 2000 ljudi nego 15 000,sudio bi Dominikovic koji bi nam vec u prvom poluvremenu dao crveni karton,a ako i to ne bi bilo dovoljno sudio bi im i penal i milion faulova oko gola,kao sto je radio na revansu Kupa koji smo izgubili tamo 0-3.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Makabi ako zeli da udje u grupnu fazu mora proci Genk :D

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 11:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa i proce ga.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 11:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Stupar je igrac koji uvijek pruza maksimaum i ja ga zbog toga opasno gotivim.
Mislim da bi on mogao biti Cveletova velika zabluda jer je kvalitetan igrac i sigurno bolje rjesenje od Boke na poziciji desnog beka. OK je kad se krpi zbog kartona ili ne daj boze povrede, kao sto je Boka igrao i lijevo kad nije imao koga, ali plasim se da ovako gubimo dva igraca bez potrebe. Boka na zadnjem veznom moze najvise pruziti...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager je napisao:
Pa i proce ga.

I ja mislim. Mada ne mora da bude, Genk je prošao "vatreno krštenje", nisu oni toliko loši koliko je to izgledalo. S druge strane, Makabi je prespremna ekipa.
Elem, Borac je jedini klub iz šampionata BiH koji je časno odigrao Evropu.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Данас се тачно видјело да у клубу нешто не штима, не знам тачно шта, али ако је судити према атмосфери на данашњој прес-конференцији, види се да нешто не функционише онако како би требало...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GanDra je napisao:
Данас се тачно видјело да у клубу нешто не штима, не знам тачно шта, али ако је судити према атмосфери на данашњој прес-конференцији, види се да нешто не функционише онако како би требало...

Hehehehe,iii zaplet sapunice zvana Borac se nastavlja. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 12:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
GanDra, mozes li da nam napises sta to nije stimalo danas, vecina nas nije bila na konf. za medije. Bilo bi dobro da ljudi ako vec pisu napisu konkreto sta i kako, a ne ovako ni pola info.
GanDra nista licno, ali ako mozes da nam malo bolje priblizis situaciju. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 12:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Хоће бити неки пренос утакмице сутра?
Поздрав из Српске Атине.

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]