banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1267, 1268, 1269, 1270, 1271, 1272, 1273 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
сапуница се наставља :lol:

спремајте веће количине кокица и пива, требаће вам :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Шајин je napisao:
Jone je napisao:
Sarajevski portali ovog puta nisu daleko od istine. Cveletu se ozbiljno drma klupa!
уколико би умјесто њега дошао квалитетан тренер, а не опет неки анонимус, не би ме превише ни узнемирио његов одлазак...

A uuuuuu sapunice, sta su cekli do sada, da pocne prvenstvo :confused2:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bez obzira što sam ja za Vladu Jagodića,ipak bismo ispali smiješni i sa ovim dovođenjem pa otpuštanjem čovjeka.
To bi stvarno značilo da se ne zna ni ko pije ni ko plaća.

Možda je pozadina svega da se Ljubu htjelo gurnuti da samo bude donator i da ge se ne pita ništa,a da Cvele,Ringo i Fišer menadzerišu,pa ih sad Ljubo pročitao i hoće smjenu trenera...
Ovo sve pišem bezveze i to su moja čista nagađanja,da ne bi neko pomislio da su ovo neke argumentovane tvrdnje.Čisto mi teško povjerovati da je Ljubo toliki poznavalac fudbala i perfekcionista da mu smeta sa kojim papirom će Cvetković sjediti na klupi i voditi ekipu. To više ni Uefa ne ganja,vidjeli smo sad na ovom Zvezdinom gostovanju u Letoniji da im puca ona stvar što Žuti vodi ekipu bez papira.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Schlager je napisao:
Bez obzira što sam ja za Vladu Jagodića,ipak bismo ispali smiješni i sa ovim dovođenjem pa otpuštanjem čovjeka.
To bi stvarno značilo da se ne zna ni ko pije ni ko plaća.

Možda je pozadina svega da se Ljubu htjelo gurnuti da samo bude donator i da ge se ne pita ništa,a da Cvele,Ringo i Fišer menadzerišu,pa ih sad Ljubo pročitao i hoće smjenu trenera...
Ovo sve pišem bezveze i to su moja čista nagađanja,da ne bi neko pomislio da su ovo neke argumentovane tvrdnje.

Smijurija bi bila otpustiti Cveleta a ne postaviti pitanje ko je doveo takvog cojeka na klupu Borca, bez ikakvih papira i licenci, e po meni takve ljude treba stapom iz kluba tjerati.....

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
... sve je to Borac...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
prvo za bucana.......ko god da je u pitanju,njegov eventualni nedolazak kao nedolazak i ostalih fantomskih pojacanja tipa pavicevica,veljovica bih pripisao kao gresku i nesposobnost ljudi koji rade u klubu.najvise me iziritirala izjava koju sam procitao da je za borac prelazni rok zavrsen,dosao bucan ne dosao!pa ko je ovde lud!!!
druga je stvar da li bi bucan bio pojacanje tipa vukelje i muminovica pa da hoce da uzme pare i da ga poli patka,to je vec druga stvar,prvo da se rijesi ovo goruce pitanje.

cvetkovic......ovo se sad vise i ne tice cvetkovica vec ljube cubica.sve vise mi djeluje da je taj lik nosilac kuge u klub i da ce nakon njega klub nakon klinicke smrti riknuti ali ono pravo.
ljubo cubic je super privrednik ali ko sportski radnik i nije nesto dokazan. da li cubic ima zavrsen gradjevinski fakultet pa moze da se bavi gradjevinskim poslovima ili pak ima zavrsen sumarski fakultet ili vec koji pa da se bavi drvnom industrijom!!!!!
cudna je stvar da su se ljudi koji su novi u klubu nastavili mijesati u poslove koji ne treba da ih se doticu i za koje su nekompetentni............. muka mi je stvarno vise kao i vecini ljudi da izmedju redova citam kako u borcu ljudi samo spletkare i podmecu klipove jedni drugima.
kao sto rece jednom neko od forumasa,nekad bi stvarno bilo najbolje da se rasformiramo i da krenemo od nule i da vise niko ne vidi u borcu sitni interes.

poznavajuci istoriju borca i vidjevsi ovu situaciju u proslosti nebrojeno puta,vrlo lako bi se moglo uskoro cuti na stadionu UPRAVA NAPOLJE!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da u Borcu ima logike, oni koji su doveli Cvetkovica iz moralnih razloga bi trebali da odu ako i on ode. Oni ostali bi dobili sansu da krenu dalje i na njima bi bila sva odgovornost.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Jone je napisao:
Doći će kvalitetniji od njega, to je sigurno!

а зашто мијењати цветковића???? то је кључно питање,а не кога довести,бар мени.
били би тешка провинција када би сада промијенили тренера.то је ствар принципа,ништа друго,да је тренер не знам ко,не смије се дирати овако рано. шаљеш стварно ружну поруку свима о клубу и средини.
опет ћу да поновим,најпаметније је сачекати пар кола да прође и онда судити не само о цветковићу,већ о свему!
и прошле сезоне тек смо трећу утакмицу кући узели,а опет смо били прваци,тако да има времена да се коригује ако овај тренер засере!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
шаљеш стварно ружну поруку свима о клубу и средини.

Ne znam da li si procitao vijest na scsportu?! Ako nisi, procitaj! Jer, nisam ja izmislio da Uprava Cvetkoviću sprema otkaz. Novinari su to napisali, a ja iz pouzdanih izvora znam da to nije daleko od istine!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nije mislio da TI saljes nekakvu poruku, nego klub.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Napisao je "saljes", nakon sto me je citirao!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 15:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
vlakanje je napisao:
Jone je napisao:
Doći će kvalitetniji od njega, to je sigurno!

а зашто мијењати цветковића???? то је кључно питање,а не кога довести,бар мени.
били би тешка провинција када би сада промијенили тренера.то је ствар принципа,ништа друго,да је тренер не знам ко,не смије се дирати овако рано. шаљеш стварно ружну поруку свима о клубу и средини.
опет ћу да поновим,најпаметније је сачекати пар кола да прође и онда судити не само о цветковићу,већ о свему!
и прошле сезоне тек смо трећу утакмицу кући узели,а опет смо били прваци,тако да има времена да се коригује ако овај тренер засере!

O tome ja i pricam!!!
mijenjati covjeka makar to bio i cvetkovic samo zato sto se nekome digla ona stvar je stvarno za odsjeci sebi glavu koliko je zalosno!!!
mozda je pozadina svega da gospodina sumar-gradjevinac ima nekog svog "velikog" strucnjaka pa hoce da servira ovu pricu ne bi li otvorio put svom pulenu......

i jos jedna stvar,i da stvarno otjeraju cvetkovica(bukvalno OTJERAJU) ne bih ni u ludilu vratio vladu jagodica,ajde onda kad jedemo govna da ih jedemo do kraja.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Jone je napisao:
vlakanje je napisao:
шаљеш стварно ружну поруку свима о клубу и средини.

Ne znam da li si procitao vijest na scsportu?! Ako nisi, procitaj! Jer, nisam ja izmislio da Uprava Cvetkoviću sprema otkaz. Novinari su to napisali, a ja iz pouzdanih izvora znam da to nije daleko od istine!

тебе сам цитирао и онда сам наставио даље мисао. значи,нема везе са тобом. као клуб,шаљеш.....

а што се тиче тих портала,спортала,срања,ку..а-палца...вјерујем им к'о милану тароту,а уједно толико их озбиљно и схватам када је борац у питању!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Daj Boze da igramo "uzasno" kao protiv NG i da protivnike odvaljujemo 4:0.

Na ovome forumu se svasta moze procitati, ali kada covjek to malo bolje razmisli to vec prelazi u "malogradjanski" mentalitet.
Ljubo Cubic, covjek kojeg puskom nisu mogli natjerati prosli mandat da uzme Borac, bjezo covjek ko djavo od krsta, odjednom on rusi trenera.

Ljudi, do sada samo kakite i trazite dlaku u jajetu, jedini pravi ispit je do sada bio Makabi i taj ispit u mojim ocima je polozen, iako nisam ocekivao onoliki poraz u gostima ali ona crna rupa je psiha i na to ne moze niko uticati osim iskustva.
Inace, za sve price rekla kazala, postoji jednostvno rijesenje, a to se zove konferencija. za te navodne "menadzerske" talove, zamolio bih momke sa Borac Sporta da direktno pitaju Cvelera na slijedecoj konferenciji za ove sline optuzbe.
Narvno i igrace se veoma lako moze pitati da kzu misljenje.

Gradiska ceka, pa Leotar...u obadvije utakmice ocekujem lijepu igru i pobjedu.
Prvi pravi ispit je Siroki u gostima, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede :)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 15:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Sutra je UO i tad ćemo saznati jel ovo istina ili samo "ćaršijska" :evil3:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 16:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Realno je da Cvele dobije sansu, barem u Gradisci!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Procitah pricu oko Cveleta i to je stvarno za plakati. Cekamo Bucana, a ode trener. :D
Toga ima samo kod nas...

Zna li se ime "trenera iz Srbije sa kojim smo stupili u kontakt"?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ljudi, do sada samo kakite i trazite dlaku u jajetu

Dokad ja trebam upozoravati na kulturu dijaloga i da se prestanete igrati moderatora da ljudima govorite sta trebaju pisati a sta ne?

jos jednom cu ponoviti da ovo nije ni navijacki forum ni zvanicni klupski sajt,vec gradski forum na kojem je ovo samo jedna od mnogih tema. Postoji forum Lesinara,koji ima drugaciju koncepciju i koji je pravi navijacki forum i gdje se iznosenje kritika i drugih stvari kaznjava banom,pisu se samo pozitivne stvari i fino odes tamo a ovde ostavis ljude na miru i ne vrijedjas ih!
Ova tema je od prvog dana takva,gdje svi hocemo da glumimo znalce,vodimo politiku kluba,da budemo i trener i predsjednik i sportski direktor i sef marketinga i svi iznosimo svakakva misljenja koja se mogu nekome svidjati a nekome ne,ali vise stvarno necu tolerisati da se svaki drugi dan pojavljuje novi "moderator" sa mislima "baljezgate","pisete gluposti","prdite","kakite"....Ako se nastavi tako,vise niko normalan nece dolaziti da pise ovdje,zar je nekome potrebno da zrtvuje svoje vrijeme pisuci ovdje, a da to njegovo pisanje bude cascavano takvim epitetima...
Znaci izbor je na tebi,hoces afirmativno pisanje, pozitivu i navijacki forum-tamo,hoces razmjenu svakakvih (pa i glupih) misli-ovdje! A ovdje ce se uvijek moci iznositi svakakva misljenja,i niko zbog toga nece imati pravo da vrijedja ljude,bar dok sam ja moderator.

I ja kad idem u kafanu biram onu koja mi odgovora po mojim afinitetima,a necu doci u kafic koji je poznat po pustanju latino muzike i traziti da mi puste Sinana Sakica ili Milu Kitica!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 17:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Какав амтеризам. :roll:

Потпишеш тренера, па га тјераш тобоже због неке лиценце. Као да је битно да ли у картону пише да је директор, помоћни, главни тренер, забављач, пјевач, пи*ка материна. Битно је да сједи на клупи, је*еш протокол.
Па то су приче за малу дјецу. И још као то Ћубић сконтао, па га он тјера... :lol:

Смијем се, а плакао бих! Докле више тих пресеравања?!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ako se trazi neki trener iz Srbije, onda je pravi izbor Marko Nikolic koji je prosle sezone vodio Rad. On je trenutno jedini slobodan, a u isto vrijeme kvalitetan trener iz Srbije. Dakle ako Cvetkovic odlazi nadam se dolasku Nikolica. A da je ovo amaterizam, jeste i to pravi amaterizam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1267, 1268, 1269, 1270, 1271, 1272, 1273 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]