Citiraj:
Ljudi, do sada samo kakite i trazite dlaku u jajetu
Dokad ja trebam upozoravati na kulturu dijaloga i da se prestanete igrati moderatora da ljudima govorite sta trebaju pisati a sta ne?
jos jednom cu ponoviti da ovo nije ni navijacki forum ni zvanicni klupski sajt,vec gradski forum na kojem je ovo samo jedna od mnogih tema. Postoji forum Lesinara,koji ima drugaciju koncepciju i koji je pravi navijacki forum i gdje se iznosenje kritika i drugih stvari kaznjava banom,pisu se samo pozitivne stvari i fino odes tamo a ovde ostavis ljude na miru i ne vrijedjas ih!
Ova tema je od prvog dana takva,gdje svi hocemo da glumimo znalce,vodimo politiku kluba,da budemo i trener i predsjednik i sportski direktor i sef marketinga i svi iznosimo svakakva misljenja koja se mogu nekome svidjati a nekome ne,ali vise stvarno necu tolerisati da se svaki drugi dan pojavljuje novi "moderator" sa mislima "baljezgate","pisete gluposti","prdite","kakite"....Ako se nastavi tako,vise niko normalan nece dolaziti da pise ovdje,zar je nekome potrebno da zrtvuje svoje vrijeme pisuci ovdje, a da to njegovo pisanje bude cascavano takvim epitetima...
Znaci izbor je na tebi,hoces afirmativno pisanje, pozitivu i navijacki forum-tamo,hoces razmjenu svakakvih (pa i glupih) misli-ovdje! A ovdje ce se uvijek moci iznositi svakakva misljenja,i niko zbog toga nece imati pravo da vrijedja ljude,bar dok sam ja moderator.
I ja kad idem u kafanu biram onu koja mi odgovora po mojim afinitetima,a necu doci u kafic koji je poznat po pustanju latino muzike i traziti da mi puste Sinana Sakica ili Milu Kitica!