supersonic je napisao:
Pitanje: zasto je Nikolic ove sezone imao minute na kasikicu za secer ?
Zasto je Barbarez vise sjedio nego igrao ?
To su sve nasa dijeca,koja su tu bila kad je najgore bilo i kad nije bilo nikog. Kako je neka kinta usla u klub, dovode sa strane igrace, gdje bih ja ostavio markovica i marana ( na njega sam zaboravio ). Ovo ostalo je suvisno bilo jako. Kao i sto je obicno ovdje kod nas,umjesto da se sve razvija nase i bude dobro kada su pare, to bude kontra..
Evo ako cita neko blizak upravi, neka se potrude i pokusaju kontaktirati,znaci samo kontaktirati Acu Radukica i Draska Knezevica.. pa cak i zlaju jovanovica ( iako ima godina, mislim da bi mogao bez problema igrati bh ligu ).
Imao je minute na kašiku zato što je na poziciji četvorke imao Pavlovića i Markovića, plus radio je i nije dolazio na jutarnje treninge, iako svojim kvalitetom može da igra 20-25 minuta Šćekić je ipak odlučio da mu ne daje toliki prostor. Barbarez je radio konstatno tokom sezone i trenirao naveče ali je bio u rezervnom planu jer je bilo dosta bekova koji su zbog broja i treninga i fizicke spreme koju su imali dobili minute. Krajnji cilj je vratiti banjalucke igrace u Borik, pocev od Knezevica, Radukica, Josipovića, Jankovića, Talića itd. Ova prva trojica su 2500€ i skuplje, treba vremena da se klub finansijski ustabili i onda napraviti taj iskorak.
Sent from my iPhone using Tapatalk