јан_де je napisao:
Citiraj:
Naime, sve je izvjesnije da će banjalučki premijerligaš u narednu sezonu ući jači za još dva igrača i to Seada Bučana i Adina Džafića.
Видим, спортспорт.ба пише о овим играчима...
Има ли истине у томе, и какви су ово играчи, пошто их нисам нешто пратио?stvarno ne znam ima li istine u tome, mada se prije par dana pričalo da se raspitujemo za bucana.
- bucan: vrlo dobar igrac, brzo krilo, moze i lijevo i desno, ali desno mu je primarna pozicije. bio bi vrlo srecan kad bi dosao kod nas, jer bi nesumnjivo bio pojacanje. i misljenja sam da nam takav igrac treba. sad koliko je realno da dođe, ne znam. bio je pretprosle sezone jedan od najzasluznijih igraca za zeljinu titulu, rekao bih top 4-5 tada u zelji, imao je i dobru sezonu sada u splitu, i ne znam zašto ga se odricu
- dzafic je clan mlade reprezentacije (moguce da je i kapiten bio) i važi kao za vrlo talentovanog napadaca. dosta se , posebno prije, pricalo o njemu. međutim, mislim da je malo za reci da je izvikan igrac, i mislim da nista posebno nije. voli da "davi" loptu, sebican je.... pretproslu sezonu se nadavao golova u prvestvu u dresu veleža, dovukao ga prosle godine ibrakovic u celik, gdje je imao ocajnu sezonu. i ljudi u zenici nisu odusevljeni njime.
dakle, bucan itekako može, dzafic ne, pogotovo nakon dolaska kajkuta
naravno sve sto sam napisao je moje misljenje, to se valjda podrazumjeva.