banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2010, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево прошао сам данас поред стадиона. На западу нека група људи, вјероватно је то био Давидовић, у хладу поред запада неки бауштелци се распојасали и леже у хладовини :D

на терену два човјека оцртавају линије, а на истоку се чисте трибине и има неколико жена које бришу столице јер су јако прашњаве

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 13:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Pa nisi valjda zaboravio da su nam braća iz Kule gostovala usred rata,došli koridorom koji je tih dana napadan baš žestoko,da pruže malo zadovoljstva ovdje narodu ispaćenom ratom i odigraju utakmicu na Gradskom.

Ja lično im to nikad nisam zaboravio,i kolika god onaj Dzomba bio budala,taj klub je u mom srcu samo zbog toga,naravno da od ovih ostalih fudbalskih velikana iz Srbije nikome u to vrijeme nije padalo napamet da priđu Drini a kamoli da kroz koridor dođu u Banjaluku.

A na pjesmu sam mislio "Sve dok Vrbas,Banjalukom teče...."

Himna je nastala 93 ili 94, predsjednik kluba je bio Anđelko Grahovac, to znam jer momci iz M.Mjeseca često dolaze na Zapad pa se sa njima zajebavamo, a oni kažu kako nisu nikada dobili ni marku za himnu... To za utakmicu nemam pojma, zista ja nemam pojma da je odigrana, tada smo svi imali neke druge proritete, tj kako živu glavu izvući...

Talpe su eliminisane negdje 88, mislim da je tada već bilo nekih uslovljavanja iz UEFE i one naše utakmice sa Metalistom, ali to su prvo bile one male stolice bez naslona, nemam pojma dal ih se neko sjeća, a one su zamijenjene u poslednjem umivanju stadiona, prije nekih 6 ili 7 godina kada se održavalo ono neko prvenstvo u atletici, došle nove stolice i malo je sređena fasada i zidovi zapada, koji su bili oronuli još od vremena Bojčete...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
To za utakmicu nemam pojma, zista ja nemam pojma da je odigrana, tada smo svi imali neke druge proritete, tj kako živu glavu izvući...

Ma odigrana sto posto,ja bio na njoj 1994,igrala se baš kad sam bio na odmoru od Vlašića 8)

Eto,da i ti od mene saznaš jedan zanimljiv podatak i da promjeniš percepciju o Hajduku iz Kule :D ljudi došli kompletni,u najjačem sastavu,pobjedili su nas,ali zaboravio sam rezultat,čini mi se 4-0

hvala za ove ostale informacije.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 13:37 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
To za utakmicu nemam pojma, zista ja nemam pojma da je odigrana, tada smo svi imali neke druge proritete, tj kako živu glavu izvući...

Ma odigrana sto posto,ja bio na njoj 1994,igrala se baš kad sam bio na odmoru od Vlašića 8)

Eto,da i ti od mene saznaš jedan zanimljiv podatak i da promjeniš percepciju o Hajduku iz Kule :D ljudi došli kompletni,u najjačem sastavu,pobjedili su nas,ali zaboravio sam rezultat

Znaš kako ja se sjećam utakmice protiv ekipe čini mi se da se zvala F.K. Mlin iz BAČA ili nešto tako, trener nam je bio Josip Pelc, igrali braća Trninić, Olja Jandrić, onaj mali iz Trna,Petreš, igrao zadnjeg veznog, pa Lazo Džepina, Sekulić, itd itd, mislim da je tu bilo materijala pravog...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He,he nek i od ove wickipedie ima neke koristi,evo šta upravo nađoh....

Citiraj:
Uvek uz svoj narod

Da je Hajduk klub u kom se ne misli samo na rezultate i lične uspehe već i na ljudskost i rodoljublje dokazale su mnoge generacije ovog kolektiva. Pomažući klubove iz sopstvene opštine, ali i cele Bačke, neretko ih spašavajući i gašenja. Međutim da su često, pored materijalnih sredstava Otadžbini znali pokloniti i život dokazao je Siniša Peulić, prvotimac koji je klub pojačao iz banjalučkog Borca. Na ratištu, u odbrani Republike Srpske, Peulić je 1995. godine položio život na oltar pravednika, ostavivši kosti na frontu.

Još nekoliko desetina navijača, zaposlenih u klubu, bivših i aktivnih fudbalera učestvovalo je, često i dobrovoljno, u odbrani srpskog naroda zapadno od Drine i Dunava, u krvavom građanskom ratu na prostoru tada već bivše SFR Jugoslavije.

FK Hajduk je pored humanitarne pomoći koju je neretko slao, načinio 13. 10. 1994. godine gest vredan divljenja. Celokupna uprava, stručni štab, igrači, otišli su u Banja Luku, danas prestonicu Republike Srpske i sa domaćim Borcem na prepunom gradskom stadionu, odigrali prijateljski, zapravo bratski meč. Pored dobre volje, gradu pod opsadom Hajduci su poklonili i osnovne potrepštine koje su im nedostajale.

Takođe, u toku NATO agresije 1999. godine Hajduci su se potrudili da olakšaju te teške dane sedam puta bombardovanoj Kuli. Tako su organizovane prijateljske utakmice sa novosadskom Vojvodinom i drugim klubovima, dok je zemlja bila u neprekidnoj opasnosti i zasipana bombama.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 13:44 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
He,he nek i od ove wickipedie ima neke koristi,evo šta upravo nađoh....

Citiraj:
Uvek uz svoj narod

Da je Hajduk klub u kom se ne misli samo na rezultate i lične uspehe već i na ljudskost i rodoljublje dokazale su mnoge generacije ovog kolektiva. Pomažući klubove iz sopstvene opštine, ali i cele Bačke, neretko ih spašavajući i gašenja. Međutim da su često, pored materijalnih sredstava Otadžbini znali pokloniti i život dokazao je Siniša Peulić, prvotimac koji je klub pojačao iz banjalučkog Borca. Na ratištu, u odbrani Republike Srpske, Peulić je 1995. godine položio život na oltar pravednika, ostavivši kosti na frontu.

Još nekoliko desetina navijača, zaposlenih u klubu, bivših i aktivnih fudbalera učestvovalo je, često i dobrovoljno, u odbrani srpskog naroda zapadno od Drine i Dunava, u krvavom građanskom ratu na prostoru tada već bivše SFR Jugoslavije.

FK Hajduk je pored humanitarne pomoći koju je neretko slao, načinio 13. 10. 1994. godine gest vredan divljenja. Celokupna uprava, stručni štab, igrači, otišli su u Banja Luku, danas prestonicu Republike Srpske i sa domaćim Borcem na prepunom gradskom stadionu, odigrali prijateljski, zapravo bratski meč. Pored dobre volje, gradu pod opsadom Hajduci su poklonili i osnovne potrepštine koje su im nedostajale.

Takođe, u toku NATO agresije 1999. godine Hajduci su se potrudili da olakšaju te teške dane sedam puta bombardovanoj Kuli. Tako su organizovane prijateljske utakmice sa novosadskom Vojvodinom i drugim klubovima, dok je zemlja bila u neprekidnoj opasnosti i zasipana bombama.
Svaka čast, o ovom pojma nemam, a kažem ti ja se sjećam te utakmice i utakmice sa selekcijom IFORA, to su neke prve utakmice poslije rata, a za ovu sa Hajdukom sada čujem prvi put, svaka im čast...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 13:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Svaka cast za tadasnji Hajduk iz Kule...al ovaj danasnji dzombin Hajduk je sramota za srpski fudbal!Ko ce docekati cetvrtak i 20.45 :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Sto se tice Himne i M.Mjeseca pjesma je sa albuma iz 93' ili je mozda i ranije snimljena 92', poslije mitropa kupa, a uzivo pjevanje na stadion mislim da nije izvodljivo jer su se rasuli.. inace cuo sam da je onaj lik sto ovde kod nas organizuje one oskare popularnosti i sl. sranja, bio nekad vodja te grupe...evo original iz 93' http://www.youtube.com/watch?v=-SA-slRX ... re=channel

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 14:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 19:50
crna zemlja je napisao:
Sto se tice Himne i M.Mjeseca pjesma je sa albuma iz 93' ili je mozda i ranije snimljena 92', poslije mitropa kupa, a uzivo pjevanje na stadion mislim da nije izvodljivo jer su se rasuli.. inace cuo sam da je onaj lik sto ovde kod nas organizuje one oskare popularnosti i sl. sranja, bio nekad vodja te grupe...evo original iz 93' http://www.youtube.com/watch?v=-SA-slRX ... re=channel

upravu si za ovog sto organizuje koncerte on je vlasnik kvin estrade i mislim da se preziva đurić,svirao je gitaru.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 14:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Nisam 4 dana bio kuci i na forumu, a vi se raspisali jedno za 10 dana, trebalo je to sve procitati :))
Neka, neka tako i treba, osjeti se euforija kako ovde na forumu tako i u gradu... I samo kada se dizu karte sa rezervacijom jeli sutra ujutro moze ili tek nesto prije utakmice?? Jos 1 dan do spektakla, AJ BORAC!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sutra od 8 pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
crna zemlja je napisao:

Ma jeste izvodljivo samo je pitanje da li Karu služi glas :D Pusti se matrica i on se lagano uhvati mikrofona i zapjeva 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Имате у данашњем Блицу један занимљив текст. Наиме, пише да се и даље ради на томе да се Стевановић врати у Борац и да је то веома могуће, а такође се преговара са нападачем Немањом Видаковићем који је играо за Обилић, те за румунски Пандури и Газ Метан. Наводно је овај нападач био два дана на припремама Борца у НСу, али је морао да оде због приватних обавеза.

Такође пише да са екипом Борца тренутно тренира и Дарко Малетић, али да нико не зна гдје ће он наставити каријеру. И Клибер каже да не зна који су планови од Малете(само ми није јасно зашто онда ког врага тренира са нашим играчима?!)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 16:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
nemoj da neko sutra ponese one trube vuvuzele :D

- Kada je NAS trening veceras?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 16:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rangarok je napisao:
nemoj da neko sutra ponese one trube vuvuzele :D

- Kada je NAS trening veceras?

Naš u 18:30, ovi drugi dva sata poslije.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 16:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hoce li nas trening biti otvoren ili zatvoren?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Hoce li nas trening biti otvoren ili zatvoren?

Nemam pojma. Ali niko ti ne može zabraniti da ga gledaš sa zidića :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja da gledam sa zidica?

Ovakav gospodin? :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zar jedan prirodni gospodin sa sjevera Italije, da gleda sa zidica?!

:)

Sutra radnim jutrom po kartu!

BUDI BORAC!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ja da gledam sa zidica?

Ovakav gospodin? :D

O izvinite gospodine nisam vas prepoznao :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]