banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Zna li ko na kojoj poziciji je Boka igrao u Iranu ove tri sezone?

Nesto kontam,ako nije tri godine igrao stopera,kako ce se snaci na toj poziciji,mada je znao kod nas jako dobro odigrati stopera.

Ali,s obzirom da je Petric totalno van forme,a Coric prespor za Evropu,mi drugog rjesenja i nemamo,pa sta bude.....

Opet ću ja... Sa odlukom da Petra ode na klupu mislim da će taj igrač biti uništen na duži vremenski period, trebalo ga je istrpiti ako je već sa njim išao u eksperiment, ovako ima da ga sahrani jer je sada posato nesiguran i na treninzima, jako puno griješi, a i sam marić ga drži pod povećalom i staqlno njegove greške stavlja pod lupu pred ekipom, ista stvar je i sa Stuaparom, ta dva igrača će definitivno da propadnu, a sledeći koga će da pošalje na klupu je Sakan, to je ono što se da zaključiti sa treninga, nadalje slično se dešava i sa Nikolićem, iako nije ništa lošiji od Vukelje, čak šta više, ali ipak neki su ljubimci, a neki ne... a onaj ko me oduševlajva na treninzima je Mikić... svaka mu čast...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 20:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Zna li ko na kojoj poziciji je Boka igrao u Iranu ove tri sezone?

Nesto kontam,ako nije tri godine igrao stopera,kako ce se snaci na toj poziciji,mada je znao kod nas jako dobro odigrati stopera.

Ali,s obzirom da je Petric totalno van forme,a Coric prespor za Evropu,mi drugog rjesenja i nemamo,pa sta bude.....

Opet ću ja... Sa odlukom da Petra ode na klupu mislim da će taj igrač biti uništen na duži vremenski period, trebalo ga je istrpiti ako je već sa njim išao u eksperiment, ovako ima da ga sahrani jer je sada posato nesiguran i na treninzima, jako puno griješi, a i sam marić ga drži pod povećalom i staqlno njegove greške stavlja pod lupu pred ekipom, ista stvar je i sa Stuaparom, ta dva igrača će definitivno da propadnu, a sledeći koga će da pošalje na klupu je Sakan, to je ono što se da zaključiti sa treninga, nadalje slično se dešava i sa Nikolićem, iako nije ništa lošiji od Vukelje, čak šta više, ali ipak neki su ljubimci, a neki ne... a onaj ko me oduševlajva na treninzima je Mikić... svaka mu čast...

Slazem se, Mikic sigurno jedan od najopasnijih i najvise se istekao u prvoj utakmici, a malo je i falilo da onaj sut zavrsi u golu (kad je precku pogodio), definitivno mozda i najbolje pojacanje...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne znam, poslije one Stuparove predstave u Svici pada mi na pamet to da Boka zaigra na desnom beku. Kako je Stupar ispadao, ne vjerujem da Boka moze losije od njega. A sigurno bi vise trcao.
Sa druge strane, tacno je ovo sto RBA pise o unistavanju igraca. Ma na kraju krajeva, ja bih odigrao sa istom postavom, jer valjda ce ih adrenalin napucati, bice agresivniji pa ce i svajcarci manje navaljivati na nasu odbranu. Jednostavno, staviti istu ekipu i biti agresivan!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 21:06 
Bič božji
Bič božji

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... Borac.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 21:10 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Ne znam, poslije one Stuparove predstave u Svici pada mi na pamet to da Boka zaigra na desnom beku. Kako je Stupar ispadao, ne vjerujem da Boka moze losije od njega. A sigurno bi vise trcao.
Sa druge strane, tacno je ovo sto RBA pise o unistavanju igraca. Ma na kraju krajeva, ja bih odigrao sa istom postavom, jer valjda ce ih adrenalin napucati, bice agresivniji pa ce i svajcarci manje navaljivati na nasu odbranu. Jednostavno, staviti istu ekipu i biti agresivan!

Recimo da smo oko postave sličnog razmišljanja, jer šteta je da izgubimo Petru, a to će se sigurno desiti, jer on očigledno ima psiholoških problema sa tremom i sada će ga ovo dotući, a Stupar nije po volji džimiju samo zbog svojih malo ofanzivnijih ambicija i to je sve... Nije on u Švici bio ništa lošiji od Benovića koji i na treninzima pokazuje da još nije 100 posto u ekipi...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, i Petra je bio los. Mada, to je upravo dijelom i zbog toga sto se Stupar zalijece naprijed i kada ne treba.
Benovic je mene zadovoljio :D iako je i on grijesio. To sto kazes, novi igrac i normalno je da nije bio na visokom nivou. Par puta se dobro zagradio, ma bice on u redu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Od kad do kad je trening sutra?

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
http://www.glassrpske.com/vijest/13/sport/42819/cir/Dodik-Radmanovic-i-Spiric-posjetili-FK-Borac.html

Kritican na ovo ne treba biti, pa govoriti "gdje ste do sad bili"? Sad je prilika da se 'izmuzu' sto vise, da borac dobije nekih para, dodatnu trbinu (sjever/jug), i bude poguran od strane drzave.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
"Милорад Додик је на питање да ли Градски стадион у Бањалуци може да понесе име "Стадион Републике Српске" рекао:
- Ово је Градски стадион, али се налази у комплексу на Тргу Републике Српске. Зграда Владе је број један, а стадион би могао да буде број два на поменутом тргу. Најважније је да убудуће имамо стадион у Српској на којем наши клубови несметано могу да играју европске утакмице."

овај форум дефинитивно чита много људи а међу њима и доста новинара :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 22:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Yebote,kad procitah ovaj clanak koji je postavio RBA,ispadose u pravu oni iz Federacije kad su nas podbadali "vas tata Dodik"...Covjek je pet puta rekao MI kad pominje Borac :D

Ali boli nas vrsnjak,bolje da je tako nego da nas ne yebe 2%,ovako dobismo stadion,dobismo tim.....

Mada moram priznati da mi je malo neobicno da se naviknem na novonastalu situaciju,doskora je bilo "Cobaneee,vrati seeeee..." zbog onog incidenta na kosarci u Boriku,a nema ni pune dvije godine kad Lesinari nisu htjeli doci na finale Kupa RS protiv Slavije (2-3) jer je bilo najavljeno da ce prisustvovati Premijer....mislim da je to jedina utakmica koju sam gledao bez Lesinara.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 11:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Yebote,koji red za rezervaciju karata,trenutno je red dug tridesetak metara,dole kod kafica se sad rezervise,nisam siguran da li u prostoriji Lesinara ili pored nje...Danas ce sigurno planuti sve,zato ako neko nije rezervisao-TRK!!

Mislim da bi bilo pametno da ostave par stotina ulaznica i za ljude van Banjaluke koji bi dosli na dan utakmice,upravo iz razloga koje ste prije par dana pisali,tj popularizacije Borca u ostatku RS.

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Jul 2010, 11:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e da mi je vidjeti tu sliku, ajd ako je neko uslikao red za kupovinu karata za Borcevu utakmicu da ga ovdje okaci to ce biti dio istorije

Poslednji put menjao subzero81 dana 20 Jul 2010, 12:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 11:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Baš sam glup,a imao sam mob :(

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
subzero81 je napisao:
e da mi je vidjeti tu sliku, ajd ako je neko uslikao red za kupovinu karata za Borcevu utakmicu da ga ovdje okaci to je ce biti dio istorije

da slika govori vise od 1000 riječi :D . ja juce kad sam prosao oko 13h - 14 h bilo je 5-6 momaka u redu čekalo za karte...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 13:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Zamislite kad bi sad u cetvrtak citav stadion poceo skandirati ili pjevati,svih 7 200 ljudi,pa ja mislim da bi se Svajcarcima govno zaledilo,da prostite! :wink:

Imamo kvalitet,imamo zelju,imamo i znanje,ali moramo ih unistiti atmosferom.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
tatamata je napisao:
Zamislite kad bi sad u cetvrtak citav stadion poceo skandirati ili pjevati,svih 7 200 ljudi,pa ja mislim da bi se Svajcarcima govno zaledilo,da prostite! :wink:

Imamo kvalitet,imamo zelju,imamo i znanje,ali moramo ih unistiti atmosferom.

слажем се у потпуности. надам се да сви који дођу макар понекад бодрити Борац, и да неће стално ћутати ко у позоришту него да ће понесени атмосфером, сви да дају све од себе да Борац побједи(и навијачи и играчи)

сад ми нешто паде на памет она утакмица против Травника и како су сви навијали ко луди :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 13:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ove stolice su VRH!

Samo da nastave sa daljom rekonstrukciom (sjever i jug), imacemo najljepsi stadion u BiH i sigurno medju 5 u ex YU.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 13:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za šta je ova stolica?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
за буржује :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 13:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Delegati,kontrolori?

Ne vjerujem da su za VIP ložu,jer koliko vidim stolice za VIP i zapad su identične potpuno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]