veteran 1987 je napisao:
Evo moram odgovoriti i to cu uraditi jos sad ,jer ne zelim da ovo predje u raspravu sta je starije kokos ili jaje. Sto se tice stadiona i naziva vidi ovako :francuska je pravila stadione sirom zemlje za s.p. i nije im svima dala ime stad de france naravno samo jednom pogodi gdje paris ,zasto? glavni grad simbol zemlje 12 mil stanovnika.Daj BOZE da vlada pomogne za jos neke objekte sirom rs npr doboj ili bijeljina pa prijedor a oni neka ih krste kako god hoce dalje fulam igrao to finale i sto ne napises sta je jos uradio u preko 100 god tradicije ja cu ti reci ,nista za spomena borba za goli opstanak svake godine ,i nas borac je to radio doskora ,ja se nadam da nece vise nikad neznam zasto bi ti smetao uspjesan borac dalje nisi ti bio na stadionu u zadnjih 25 godina kad nas je dolazilo 10-tak ,po najvecim hladnocama snijegu i ledu.Mi se svi znamo medjusobno,neki su i u rodbinskim vezama,znam da niko od njih tako ne razmislja.Ja mislim da sam ja cesce gledao Borac na gostovanjima,nego ti u B.L.Onaj ko je napravio stadion pokojni Ban Kujundzic nema nikakve veze vise sa danasnjim izgledom,ostalo je jos 10 redova na zapadu,a nema ni kluba za koji je pravio isti odavno (KRAJISNIK).
Borac mora biti klub cijele RS,Banja Luke i Krajine,vise navijaca donosi vise novca,novac dovodi bolje igrace,igraci prave bolji tim,tim pravi bolje rezultate,rezultati dovode nove navijace i tako u krug.Vrlo je nezgodno imati stav samo da bi ga imao.
odgovori ti slobodno jos koji put, tema je o Borcu a mi diskutujemo o Borcu...
naveo si Francusku kao primjer, odlicno...sada te ja pitam, je li stad de france napraljen na Parku Princeva, je li stadion PSG Park Princeva nazvan stad de france ili su sagradili novi stadion....gjde igra PSG,a gdje reprezentacija Francuske u Parizu...ako vlada hoce da ima stadion RS neka izdvoji ministarstvo za sport finansije i sagrede u Banja Luci stadion za reprezentaciju RS...
tako podcjenjivacki o Fulamu, stavrno me iznenadjujes...Fulam ti je najstariji klub iz Londona, znaci ima vecu tradiciju od Arsenala, Celzija i ostalih modernih kvazitvorevina...ti ako mislis da je mala stvar da igraju redovno u prvoj ligi najjace lige na svijetu ne znam onda...igrali su uostalom finale FA kupa i izlazili i prije vec u Evropu...
ovako ti "mali" klubovi odradjuju velike
http://www.youtube.com/watch?v=NxKkJLF-TfIKo je koliko bio na stadionu, necu se prepirati...ne znam te, a ne znas ni ti mene...cuj meni smeta uspjesan Borac, smeta mi uspjesan Borac jednu sezonu, pa poslije hajmo jovo na novo...Cuj ban nema veze, pa zasto je onda tu stadion gdje je danas...od tebe svasta cuti...
Borac nece biti nikada klub kao sto su Zvezda, Partizan, Mancester (uostalom pravi mancester ti igra u poslijednjoj ligi Engleske, a i ovi navijaci koji razmisljaju kao ti, sada im doslo u glavu, pa poceli nosati boje staroga mancestera kao protest protiv danasnjeg), Arsenal, Juve itd...
Ovaj tvoj lanac "vise navijaca donosi vise novca,novac dovodi bolje igrace,igraci prave bolji tim,tim pravi bolje rezultate,rezultati dovode nove navijace i tako u krug" je zapravo promasena prica...ni najvece pare na svijetu me garantuju uspjeh, sto bi prema tvome razmisljalu znacilo da se lanas prekida...