Ma Borac kao pravi Borac, pamti i bolje i lošije dane... Danas kada mu ide bolje nego inače svi bi da ga svojataju da se slikaju sa njim itd itd itd, ali to niko ne treba da osporava nego naprotiv to treba da se iskoristi i da se popularnost kluba podigne na viši nivo... svako treba da zna da je Borac bio najjači kada je iza njega stajala cijela Krajina, kada su ljudi dolazili iz Bihaća, Gradiške, Kostajnice itd itd, Možda dosta ljudi i nezna da je Borac imao svoj fan klub u Kaknju... Ali vremena su druga, Borac je Srpski klub, treba zaboraviti navijače iz Kaknja, Bihaća, Sarajeva, oni imaju neke svoje klubove, a mi BANJALUČANI imamo svoj Borac, koji treba da bude simbol Republike Srpske i najbolji ambasador, kako Republike Srpske, tako i Banjalukie, bih je na zadnjem mjestu i tu treba i da ostane dugo dugo godina, nadam se da će sve više ljudi iz okolnih gradova i gradića da podržava moj Borac, za te gradove i gradiće treba da bude praznik kada gostuje velikan iz Platonove ulice, Borac treba da gaji i odgaja nove generacije navijača u Republici Srpskoj... Znači treba da bude ambasador naše Republike u pravom smislu te riječi, da iskoristi povoljan trenutak i sebe zacementira kao lidera u sportu R.S. on to u Banjaluci već jeste i uvijek je bio, bez obzira na rang takmičenja u kojem je igrao, dal je ispadao ili nije, bio prvi ili zadnji, on je Banjalučki sportski velikan uvijek bio i ostao "još od 1926"... Nadalje oko imena stadiona, pa postoji možda i jedan praktičan razlog za ime stadiona, vrlo brzo se može očekivati inicijativa da na stadionu zaigra reprezentacija BiH, stadion će da ispunjava uslove za odigravanje istih, ako ne zvaničnih, a ono prijateljskih, znači mogao bi ubrzo da postane poligon za instaliranje suživota, a takvom zahtjevu bi mogla da kumuje i "apolitična" UEFA, mogli bi da primjene isti scenario kao neki dan, dajte stadion ili ćemo vas suspendovati, a ja lično nemam ništa protiv da igraju na stadionu, ali da plate njegovo korištenje, još usput ako bi se on zvao " STADION REPUBLIKE SRPSKE", to bi bio pun pogodak... Nemoj mi reći da bi ti da se zove, Abida Kovačevića, Husnije Fazlića, Muhameda Ibrahimbegovića Fišera ili Tome Kneza,

njihovo je prošlo...
I kako kaže meni najdraža pjesma lešinara, na koju sam se naježio kada sam je čuo u Mostaru pod Bijelim Brijegom, Republika Srpaka leeeeeeee, Borac dolazi iz njeee, za nju bori seeee..................