banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jul 2010, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja sam na skoro svakoj utakmici Borca, zadnjih 5-6 godina... I na Kup RS idem. Na utakmicama kupa bude ukupno 50 ljudi. Sa delegatima, igracima, sudijama i cistacicama na stadionu... Ali ne vidim u cemu je problem da ljudi koji nisu iz BL navijaju za Borac?! Za mene je to jos samo jedan +...
Iz Banjaluke sam, ali podrzavam dolazak ne-banjalucana na utakmice naseg kluba i navijanje za isti :) ...

Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam bio uz Borac kad je igrao i s Ljubicem i sad kad igra sa Loznicom :wink:
Ali logicno je da ce biti posjecenije utakmice Borca kad igra bolje i kad pravi dobre rezultate.
Pa na kraju krajeva to je i poenta fudbala. Da pobjede i da igraju za publiku...
A svi znamo da je bilo utakmica kad nisu igrali ni za koga. Pretrce 3km za citavu utakmicu, gube od nizerazrednih klubova, mrtva igra totalno... Ali to se u zadnje vrijeme promjenilo i ljudi se vracaju na tribine! :D

Budi Borac!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
TaškoBL je napisao:

Ja sam bio uz Borac kad je igrao i s Ljubicem i sad kad igra sa Loznicom :wink:
Ali logicno je da ce biti posjecenije utakmice Borca kad igra bolje i kad pravi dobre rezultate.
Pa na kraju krajeva to je i poenta fudbala. Da pobjede i da igraju za publiku...
A svi znamo da je bilo utakmica kad nisu igrali ni za koga. Pretrce 3km za citavu utakmicu, gube od nizerazrednih klubova, mrtva igra totalno... Ali to se u zadnje vrijeme promjenilo i ljudi se vracaju na tribine! :D

Budi Borac!

upravo to!!!

tuzno je kad procitas npr. "gdje ste bili kad je Borac igrao drugu ligu?"...mislim...ti volis Borac zbog sebe, a ne zbog nekog i sta te briga gdje je ko bio, bitno je da to vise nije tako i da ljudi placaju kartu da bi gledali Borac. to je ono najbitnije po meni od cega Borac ima finansijsku korist. vise ljudi = vise ulaznica = vise para! :D :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 11:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma Borac kao pravi Borac, pamti i bolje i lošije dane... Danas kada mu ide bolje nego inače svi bi da ga svojataju da se slikaju sa njim itd itd itd, ali to niko ne treba da osporava nego naprotiv to treba da se iskoristi i da se popularnost kluba podigne na viši nivo... svako treba da zna da je Borac bio najjači kada je iza njega stajala cijela Krajina, kada su ljudi dolazili iz Bihaća, Gradiške, Kostajnice itd itd, Možda dosta ljudi i nezna da je Borac imao svoj fan klub u Kaknju... Ali vremena su druga, Borac je Srpski klub, treba zaboraviti navijače iz Kaknja, Bihaća, Sarajeva, oni imaju neke svoje klubove, a mi BANJALUČANI imamo svoj Borac, koji treba da bude simbol Republike Srpske i najbolji ambasador, kako Republike Srpske, tako i Banjalukie, bih je na zadnjem mjestu i tu treba i da ostane dugo dugo godina, nadam se da će sve više ljudi iz okolnih gradova i gradića da podržava moj Borac, za te gradove i gradiće treba da bude praznik kada gostuje velikan iz Platonove ulice, Borac treba da gaji i odgaja nove generacije navijača u Republici Srpskoj... Znači treba da bude ambasador naše Republike u pravom smislu te riječi, da iskoristi povoljan trenutak i sebe zacementira kao lidera u sportu R.S. on to u Banjaluci već jeste i uvijek je bio, bez obzira na rang takmičenja u kojem je igrao, dal je ispadao ili nije, bio prvi ili zadnji, on je Banjalučki sportski velikan uvijek bio i ostao "još od 1926"... Nadalje oko imena stadiona, pa postoji možda i jedan praktičan razlog za ime stadiona, vrlo brzo se može očekivati inicijativa da na stadionu zaigra reprezentacija BiH, stadion će da ispunjava uslove za odigravanje istih, ako ne zvaničnih, a ono prijateljskih, znači mogao bi ubrzo da postane poligon za instaliranje suživota, a takvom zahtjevu bi mogla da kumuje i "apolitična" UEFA, mogli bi da primjene isti scenario kao neki dan, dajte stadion ili ćemo vas suspendovati, a ja lično nemam ništa protiv da igraju na stadionu, ali da plate njegovo korištenje, još usput ako bi se on zvao " STADION REPUBLIKE SRPSKE", to bi bio pun pogodak... Nemoj mi reći da bi ti da se zove, Abida Kovačevića, Husnije Fazlića, Muhameda Ibrahimbegovića Fišera ili Tome Kneza, :oops: njihovo je prošlo...

I kako kaže meni najdraža pjesma lešinara, na koju sam se naježio kada sam je čuo u Mostaru pod Bijelim Brijegom, Republika Srpaka leeeeeeee, Borac dolazi iz njeee, za nju bori seeee..................

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 11:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Ja imam fotku gdje je nas ukupno *7* na istoku, neka utakmica Kupa Grada prije dosta godina ali mi je opet drago kada cujem da i ljudi iz okolnih gradova podravaju Borac, zna se da je Borac prvenstveno klub iz BL ali i prije devedesetih godina bio je ponos cijele Krajine pa sto to nebi bio i ubuduce!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Behudin Nane Trbojević razočaran ali i odlučan
Trbojević: "Ničija nije do zore
sjala"Piše: A. Beganović
Nedjelja, 18.07.10. 12:38.

"Prošla su dva dana od Skupštine ali ja još uvijek ne mogu da shvatim šta su nam uradili ljudi koji vedre i oblače bosanskohercegovačkim fudbalom", rekao je na početku razgovora za SportSport.ba predsjednik Fudbalskog saveza Srednjebosanskog kantona Behudin Nane Trbojević.

Behudin Nane Trbojević bio je jedan od rijetkih koji se borio za usvajanje Statuta, odnosno koji se borio za spas bh. fudbala ali kako se sad čini, sve je bilo uzalud.

"Sve su izrežirali i sam tok Skupštine je izrežiran. Pa nisam ja od jučer da neke stvari ne mogu skužiti. Sulejman Čoloković nije uopšte znao voditi Skupštinu, odnosno nije htio da zna, Sve je to jedan dobar scenarij koji je napisan davno prije petka. Kada se raspravljalo o finansijama sve je završeno za pet minuta. Kao da smo mi u plusu, a ne u minusu milione maraka", govori Trbojević i dodaje:

"Svi oni pušu u istu tikvu. Pa molim vas lijepo, sada pokušavaju skinuti odgovornost sa svojih leđa i po medijima govore kako su bili za Statut, a nekoliko dana prije na Izvršnom odboru donose jednoglasnu odluku o odbijanju Statuta. Nema tu Srbin, Bošnjak ili Hrvat, svi oni zajedno su bh. fudbal vratili godinama unazad. Javnost mora znati da su članovi IO iz reda bošnjačkog naroda odbili prijedlog novog Statuta, znači svi oni koji predstavljaju bošnjački narod u IO glasali su protiv Statua, a danas pričaju neke druge priče. Neka ih je sramota".

Ovog nekadašnjeg vrsnog fudbalera koji je nastupao i za nekoliko turskih klubova najviše boli to što se svi danas peru, no, ipak vjeruje da će se on i slični njemu uspjeti obračunati sa "foteljašima".

"Oni samo gledaju svoje pozicije, a to je dokazala i ova Skupština. Reprezentacija, Željo, Borac, Zrinjski i Široki, to njima nije u mislima ali neće to tako moći još dugo. Veliko je pitanje i ako nas ne suspenduju da li će Sušić i reprezentativci imati mir nakon ovoga. Ja čisto sumnjam, ali u ovim momentima njima je najpotrebija podrška", istakao je Trbojević.

"Ima nas koji smo spremni na borbu i vjerujte mi da ćemo istrajati u istoj. Trebat će nam svima strpljenja ali ničija nije do zore sjala", zaključio je Trbojević.

Ovo podebljano jasno govori da su i Bosnje petljale. Sve je u parama i foteljama...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Čovjek je zarobljenik socijalističkog sistema nije Banjaluka ono što je bila prije 25 godina,možda bi on volio, niko neće forsirati dolazak i navijanje ostalih iz RS nego je to jedan logičan slijed događaja ukoliko godinama budemo imali dobre rezultate i igrali sve bolje i u Evropi, rekonstruisan stadion, pune tribine... naravno da će iljudi iz ostalih dijelova Republike Srpske prihvatiti Borac kao svoj klub, predsatavnik naše Republike boli na s k..ac za Beogradske klubove zašto bi oni navijali za Zvezdu i Partizan, kad ovi dolaze u RS svakih 10 godina toliko nas cijene i ovdje dođu samo da bi nam uzeli pare. Treba voljeti svaki srpski klub ali za RS Borac mora biti br. 1 a on će imati snage da se nosi s tim i da nas dostojno predstavlja.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zna li iko jel danas dolazi ona komisija UEFA za pregled stadiona rekli su 18.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 14:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
MOrali su ga na kraju zajeba....
Ima li iko informacija da li ce nabavljati plave stolice jer je bruka da pise F BOR
strasno

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
а јесте ликови па то се намјешта још исто као и оно Ц на истоку што је било

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 14:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Brigate BL je napisao:
MOrali su ga na kraju zajeba....
Ima li iko informacija da li ce nabavljati plave stolice jer je bruka da pise F BOR
strasno

sutra bi valjda trebale doci plave stolice

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 14:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
OK hvala vec sam se preplasio a sutra ce doci i cudna vijest iz UEFA, nadam se da klubove nece dirati

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
најбоље ријешење би било да суспендују репрезентацију а клубове оставе :))))
можда би нас онда федералци пустили да се одвојимо :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 15:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево мали слајд шоу, данас сликано:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

:wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad sam gledao slike iz Lozane :thumbright:

Sky, jesi ti slikao? Puste te na stadion bez problema, sto b' se reklo :)
Dobre su slike...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 15:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Да ја сам сликао, мало је загаламио неки лик што сам се пењао на запад, као није се још осушила фарба... :D

Стадион је одличан, још да стигну ове плаве столице да се комплетира натпис на западу. Данас постављају на кров онај плави лим, ради се пуном паром унутра на западу а на истоку двојица мајстора лежерно фарбају оне шипке што вире на врху... :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda odoh sutra da malo zvjerlam... Danke! ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
а Млада Недеља данас.. хај` опростиће Бог ваљда, фрка је. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A šta je sa onim novinarskim ložama jesu to priveli kraju i kad stiže komisija u obilazak

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
АЛЕКСАНДАР je napisao:
а Млада Недеља данас.. хај` опростиће Бог ваљда, фрка је. :)

Ту ови Титини невјерници раде, нема празника :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]