ma ljudi, ne treba odmah popljuvati momke i ekipu. Moramo i njih da shvatimo. Prva tekma u evropi vecini ovih igraca, mada kad malo bolje razmislim, Vule, Raspa, Nikolic, Muminovic, Mikic, Vukelja, svi imaju makar malo evropsko iskustvo. Ali dobro, sta ces izgubili utakmicu koju smo trebali dobiti i jebiga. Gorak ukus osta. Ocigledna je neuigranost nasih momaka, ali valjda ce i o doci na svoje. Evo kako sam ja vidio pojedinacno nase igrace:
AVDUKIC - Konacno imamo golmana. Jos kad sam vidio kako se izderao par puta na zadnju liniju, sve mi je bilo jasno. Za gol apasolutno nije kriv i nije mogao bolje da intervenise.
STUPAR - Kad je borcev navijac pisao o njemu, nekako nisam mogao da povjerujem u sve to. Kontam ma Stupar nas je nosio proslu sezonu bice on dobar, ovo veceras mi unosi veliku zabrinutost. Najgore od sveg je sto je djelovao nezainteresovano. Definitivno mora da ima konkurenciju na svojoj poziciji ne bi li se malo uozbiljio.
VULE - O njemu ne treba trositi puno rijeci, Mislim da moze puno bolje ali i ovo sinoc nije bilo lose.
PETRIC - Sinoc nas najlosiji igrac, definitivno najlosiji, redovno je ispadao, zaostajo za onim crncem, nisam pametan mislim da ce on na klupu u revansu, mada ni Leo nije neki trkac a onaj momak u napadu svicaraca je brz kao munja
BENOVIC - Iskreno od njega sam vise ocekivao, vidi se da nije uigran sa ostatkom odbrane, 100 puta je ostao dok su ostali pravili ofsajd, jako lose je intervenisao glavom sto nas je moglo kostati gola ne znam jednostavno sam vise ocekivao. Mada prva mu je utakmica, andam se da ce biti bolje jos malo dok se uigraju.
MUMINOVIC - Slicna prica kao i sa Benovicem, cekam da se uigra, sinoc nisam vidio nista spektakularno od njega. Ocekivao sam da bude bolji od cupe a sinoc nisam stekao taj utisak. Cupo mi se vise trudio vise je trcao. Ali kao sto rekoh prva zvanicna utakmica, sacekacemo malo prije nego sto krenemo da kudimo.
STANCESKI - Sinoc nije imao rjesenje za pas naprijed. Nekako uvijek mi je ostajao nedorecen. Jos je dobio i zuti karton sto znaci da ce u revansu morati da bude pazljiviji, mada za njega mislim da ce puno puno vise pokazati u revansu.
BOKA - Od boke sam ocekivao da bude vodja na terenu da bude najbolji nas igrac, prvenstveno posto znam koliko voli Borac, ali to se nije desilo. Mislim da je proslo 25-30min dok nisam prvi put cuo komentatora da je rekao njegovo ime.
MIKIC - Odlican igrac, vidi se da ima iskustva da je pravi fudbalski znalac, jos kad pogodi onu precku, mislim da ce nam on biti najvece pojacanje.
VUKELJA - Los sinoc, nevidljiv na terenu, mada mislim da mu ni pozicija nije bas odgovarala mislim da on ipak voli da bude najistureniji igrac.
NIKOLIC - 0, nista nije pokazao.
SAKAN - Iznenadjujuce dobrac, mislim da ce igrati umjesto Boke u revansu.
Nasi napadaci sinoc i nisu mogli bolje nije bilo igraca koji ce im gurnti loptu pravovremeno, nije bilo pasova u prostor, jednostavno bili su odrezani od ostatka ekipe. Definitivno nam terba jos jedan napadac, nema sanse da sa ovom dvojicom izguramo do kraja. Vidim da su neki popljuvali dzimijevu odluku kad je izveo Nikolica. I meni je ta odluka digla pritisak, ali cinjenica je da kad je izasao nikolic koji kao i da nije bio na terenu da smo uspostavili ravnotezu i cak organizovali par opasnih napada i akcija, eh da je Stanceski bolje zahvatio loptu na ubacivanje Muminovica. Najsmjesnija situacija sinoc mi je bila kad nasi sibaju u napad i desna strana skroz otvorena i ja i kum pizidimo da gurnu loptu tamo i oni je guraju i tamo nema nikoga, Zara lakano kaska prema lopti i odmah je dodaj i trci nazad, covjek definitivno ne smije da predje centar i to ti je. Mariceva filozovija,aaaaaa!!!!!!!
Generealno rezultat nije los, bolje bi bilo da smo izgubili 2-1 ali nije ni ovako lose. Bitno je ne primiti gol kuci. Da ih mozemo proci, mozemo, da ih moramo proci moramo, da cemo ih proci, procemo ih. Bilo bi dobro danas da dobijemo one dance, mislim da bi se sa njima mogli nositi, prosle godine je slavija izbacila alborga tako da......
Vidimo se u cetvrtak i javite za one majice
_________________ BORAC, U INAT SVIMA
|