banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jul 2010, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma ljudi, ne treba odmah popljuvati momke i ekipu. Moramo i njih da shvatimo. Prva tekma u evropi vecini ovih igraca, mada kad malo bolje razmislim, Vule, Raspa, Nikolic, Muminovic, Mikic, Vukelja, svi imaju makar malo evropsko iskustvo. Ali dobro, sta ces izgubili utakmicu koju smo trebali dobiti i jebiga. Gorak ukus osta. Ocigledna je neuigranost nasih momaka, ali valjda ce i o doci na svoje. Evo kako sam ja vidio pojedinacno nase igrace:

AVDUKIC - Konacno imamo golmana. Jos kad sam vidio kako se izderao par puta na zadnju liniju, sve mi je bilo jasno. Za gol apasolutno nije kriv i nije mogao bolje da intervenise.

STUPAR - Kad je borcev navijac pisao o njemu, nekako nisam mogao da povjerujem u sve to. Kontam ma Stupar nas je nosio proslu sezonu bice on dobar, ovo veceras mi unosi veliku zabrinutost. Najgore od sveg je sto je djelovao nezainteresovano. Definitivno mora da ima konkurenciju na svojoj poziciji ne bi li se malo uozbiljio.

VULE - O njemu ne treba trositi puno rijeci, Mislim da moze puno bolje ali i ovo sinoc nije bilo lose.

PETRIC - Sinoc nas najlosiji igrac, definitivno najlosiji, redovno je ispadao, zaostajo za onim crncem, nisam pametan mislim da ce on na klupu u revansu, mada ni Leo nije neki trkac a onaj momak u napadu svicaraca je brz kao munja

BENOVIC - Iskreno od njega sam vise ocekivao, vidi se da nije uigran sa ostatkom odbrane, 100 puta je ostao dok su ostali pravili ofsajd, jako lose je intervenisao glavom sto nas je moglo kostati gola ne znam jednostavno sam vise ocekivao. Mada prva mu je utakmica, andam se da ce biti bolje jos malo dok se uigraju.

MUMINOVIC - Slicna prica kao i sa Benovicem, cekam da se uigra, sinoc nisam vidio nista spektakularno od njega. Ocekivao sam da bude bolji od cupe a sinoc nisam stekao taj utisak. Cupo mi se vise trudio vise je trcao. Ali kao sto rekoh prva zvanicna utakmica, sacekacemo malo prije nego sto krenemo da kudimo.

STANCESKI - Sinoc nije imao rjesenje za pas naprijed. Nekako uvijek mi je ostajao nedorecen. Jos je dobio i zuti karton sto znaci da ce u revansu morati da bude pazljiviji, mada za njega mislim da ce puno puno vise pokazati u revansu.

BOKA - Od boke sam ocekivao da bude vodja na terenu da bude najbolji nas igrac, prvenstveno posto znam koliko voli Borac, ali to se nije desilo. Mislim da je proslo 25-30min dok nisam prvi put cuo komentatora da je rekao njegovo ime.

MIKIC - Odlican igrac, vidi se da ima iskustva da je pravi fudbalski znalac, jos kad pogodi onu precku, mislim da ce nam on biti najvece pojacanje.

VUKELJA - Los sinoc, nevidljiv na terenu, mada mislim da mu ni pozicija nije bas odgovarala mislim da on ipak voli da bude najistureniji igrac.

NIKOLIC - 0, nista nije pokazao.

SAKAN - Iznenadjujuce dobrac, mislim da ce igrati umjesto Boke u revansu.

Nasi napadaci sinoc i nisu mogli bolje nije bilo igraca koji ce im gurnti loptu pravovremeno, nije bilo pasova u prostor, jednostavno bili su odrezani od ostatka ekipe. Definitivno nam terba jos jedan napadac, nema sanse da sa ovom dvojicom izguramo do kraja.
Vidim da su neki popljuvali dzimijevu odluku kad je izveo Nikolica. I meni je ta odluka digla pritisak, ali cinjenica je da kad je izasao nikolic koji kao i da nije bio na terenu da smo uspostavili ravnotezu i cak organizovali par opasnih napada i akcija, eh da je Stanceski bolje zahvatio loptu na ubacivanje Muminovica.
Najsmjesnija situacija sinoc mi je bila kad nasi sibaju u napad i desna strana skroz otvorena i ja i kum pizidimo da gurnu loptu tamo i oni je guraju i tamo nema nikoga, Zara lakano kaska prema lopti i odmah je dodaj i trci nazad, covjek definitivno ne smije da predje centar i to ti je. Mariceva filozovija,aaaaaa!!!!!!!

Generealno rezultat nije los, bolje bi bilo da smo izgubili 2-1 ali nije ni ovako lose. Bitno je ne primiti gol kuci. Da ih mozemo proci, mozemo, da ih moramo proci moramo, da cemo ih proci, procemo ih. Bilo bi dobro danas da dobijemo one dance, mislim da bi se sa njima mogli nositi, prosle godine je slavija izbacila alborga tako da......

Vidimo se u cetvrtak i javite za one majice

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 08:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Simpatizer je napisao:
Moguci protivnici, ako prodjemo Lozanu su:
Group 6
AZ Alkmaar (NED)

FC Olimpia Bălţi (MDA) – FC Dinamo 1948 Bucureşti (ROU)- Dinamo dobio veceras 2-0 u gostima.

FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)

Montpellier Hérault SC (FRA)

ND Gorica (SVN) – Randers FC (DEN)- Danci veceras dobili 3-0 u gostima.

Dakle, sutra cemo izvuci jednog od ovih 5:
Alkmar (Holandija)
Dinamo Bukurest (Rumunija)
Dnjepar (Ukrajina)
Monpelje (Francuska)
Randers (Danska)

Јеси сигуран да можемо добити само неког од ових? није лоше, само немој данце и украјинце.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Siguran. :wink:

Znam da bi za Lesinare bilo najbolje da izvucemo Dinamo, ali ja bih vise ovaj Randers, posto bismo samo protiv njih imali kakve takve sanse. Prerano je za ovu pricu, daj da prodjemo Lozanu pa da kalkulisemo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 08:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Iako sam iz BL, ne mogu se deklarisati kao navijac Borca (razlog: smoritis fudbal i liga), ali pratim fudbal, pa sam ispratio i ovo s Borcem.
No hard feelings, ali mislim da Borac prima gol kuci, a da 3 ne mogu dati (rijetko kome su i u domacoj ligi dali).
A i ako prodju, bojim se da ce protiv eventualnih protivnika u sljedecem kolu proci ko Zeljo protiv Haopela.

Ali to je samo moje misljenje :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 09:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Нећу пуно паметовати, све сте рекли. Видим многи помињу Ћорића као замјену за Петрића у реваншу, а Ћорић је доста спорији од Петре, можда би требало убацити Дамјановића(не вјерујем да сам ово рекао) јер можда једини може брзински парирати оном чамуги од ког ће нам пријетити највећа опасност у реваншу.

Што се тиче резултата, с обзиром да имамо Џимија на клупи боље је да смо изгубили 1-0 него да је било 1-1, мислим да разумијете шта хоћу да кажем. :wink:

Фалио нам је Кајкут синоћ, а видим дао је гол за Баку у побједи против Црногораца.

И да, још нешто, АВДУКИЋ ОБЈАШЊАВА!!! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 09:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Бока и Вуле идеалан тандем штопера, с тим да имамо довољно задњих везних тако да Бока се може вратити на своју позицију

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da i o toj opciji bi trebalo razmisliti

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 09:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Видиш то ми није пало на памет, могло би и тако. Али онда ће Џимију зафалити задњих везних, навикао човјек играти са тројицом...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 09:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Ovi Danci i Dinamo Bukurest bi bili solidni protivnici za 3.pretkolo :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kako faliti, sakan stanceski, grahovac mozda cak i jandric

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 10:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Vas "komsija" koji je sinoc gledao utakmicu Borca (za mene nema dileme da li (ne)navijati za klub iz drugog entiteta, ipak je to sve BIH :-)

Ukratko - Borac je vidljivo bolja ekipa od Lozane, ali ako ISPADNETE - sve sto mozete kriviti je pomalo kukavicka postavka vaseg trenera, a ne pojedine igrace. Da je Borac igrao otvorenije (kao sto se poceo otvarati pred kraj utakmice) - po meni bi X bio NAJGORI rezultat koji bi ostvarili (a i pobjeda je bila moguca).

Ali - to je sindrom svih klubova pa i reprezentacija sa ovih nasih prostora...PREVELIKI respekt za protivnika, pa i onda kada za to apsolutno nema razloga (sinoc)...nas mentalitet, sta li.

Sinoc kao da sam gledao BH reprezentaciju kad vode 1:0 - povuci se i brani se DOK NE PRIMIS GO (a po pravilu ga sa takvom igrom kako-tako primis), pa onda Jovo na novo...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
BTW - 1:0 je jako nezgodan rezultat za ponijeti kuci (sjetih se Portugal-BIH u barazu)..primis jedan kod kuce i pa-pa...zato kazem da je bolje da su igrali napadacki, pokusali zabiti jedan...pa makar primili DVA (to je bolji rezultat za revans)...ali ima nade. Pozzz

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
niko ne prokomentarisa mtel na dresovima? Dobili smo generalno sponzora?

Sto se tice rezervacije karata, pitam jutros zenu sto radi, koliko je karata otisla, kaze da nema pojma. Izdaju 10.000 karata, i onda ce biti veselo :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 11:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Ja nisam ni skontao mtel na dresovima, uf kad bi on bio generalni sponzor bilo bi odlicno, ali sam skeptican jer nigdje nije bila zvanicna info. za to. Jeli to mislis da su stampali 10 000 karata, nesto mi to puno sad kad se kapacitet stadiona smanjio, a mislim da nemaju ni pravo stampati za Evropu broj karata veci od broja stolica na stadionu, u novinama u utorak sam procitao info. da ce stampati 7 100 ulaznica.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, i ja sam uocio mtel na dresovima, ali sam zaboravio na to zbog nervoze tokom utakmice.
Bilo bi dobro da se oni koji su vise upuceni (a zna se koji su to :D ) oglase.
To sto smo sinoc odigrali kao prepelice ne smije nas zaustaviti da napredujemo u svakom pogledu, narocito organizacionom!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
I nakon prespavane noci utisci su i dalje isti...

golman- Vidi mu se u ocima da je fajter i zeljan pobjede, uliva povjerenje.

bekovi- Blago receno katastrofa, Puzi jeste limitiran u defanzivi, ali se bar sruci ka golu protivnika s vremena na vrijeme.

stoperi- Vule imao jedan zesci kiks, a za ovog drugog bi volio da mi neko objasni na koji nacin je otisao na probu u Standard !?!

vezni red- Muminovic s obzirom na iskustvo igranja u evropi ocekivalo se vise, razocarao. Mikic je mozda bio najbolji u porazu, ali mi je neshvatljivo da igrac od 35 godina ne pazi na postavku zadnje linije.
Boka los i neprimjetan, Stanceski orijentisan samo ka odbrani.

napad- S obzirom na vezni red vise se nije ni ocekivalo, totalno odsjeceni !!!

izmjene- Sakan zasluzuje da se nadje u prvih jedanaest, Oli nista posebno.

trener- Kad neko protiv svajcarskog drugoligasa igra sa tri zadnja vezna, sa odbranom koja ne mrda izvan sesnesterca onda su rijeci suvisne...

Ono sto sam rekao na pocetku priprema rekao treba nam jak i stasit spic, te kvalitetniji bekovi i naravno neko ko zna sta je moderan fudbal !

Poslednji put menjao djole BFC dana 16 Jul 2010, 12:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sto se tice ulaznice, ne mislim da su odstamplai 10.000 ulaznica, vec da ce izdati toliko priznanica npr., tj. bice veci broj priznanica nego karata, a onda bi nastao haos.
Ne razumijem kako ne vode evidenciju o izdatom broju ulaznica (mozda i vode, ali koji im je cilj kriti koliko je do sad prodati istih?)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 12:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2010, 01:23
"Toutefois, saison après saison, il est navrant de constater qu'à La Pontaise, l'accueil du public est toujours autant négligé !! Petits exemples parmi tant d'autres : sono inaudible à la tribune sud et plus rien à manger (hormis des chips et des mars) dès le milieu de la première mi-temps !! Pour un club qui veut reconquérir son public, y a encore bcp de boulot !"

Ovo su rijeci jednog navijaca FC Lausanne koji se na njihovom forumu zali kako je osoblje stadiona postalo jako negostoljubivo na juznoj strani stadiona gdje su oni smjesteni. Tj. navodno na prodaju nemaju nista od klope osim cipsa i cokoladica mars.

Umro sam od smijeha...pazi ti njima preokupacije.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vode evidenciju...
Ja sam danas kupovao i teta je brojala i notala koliko su prodali...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Tommy Vercetti je napisao:
Sto se tice ulaznice, ne mislim da su odstamplai 10.000 ulaznica, vec da ce izdati toliko priznanica npr., tj. bice veci broj priznanica nego karata, a onda bi nastao haos.
Ne razumijem kako ne vode evidenciju o izdatom broju ulaznica (mozda i vode, ali koji im je cilj kriti koliko je do sad prodati istih?)

Zar nije sistem da kad rezervises veci broj karata,dobijes jednu priznanicu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]