Шајин je napisao:
Гледам сад овај клип од РК Нексе. Јеботе колико су људи добро организовани. Имају свог човјека који ради ове репортаже и интервјуе, имају и сниматеља. Људи имају свој бус. Нема се ту више шта причати.
И сад то упоредити са било којим клубом у РС у било ком спорту. А замислите каква је тек онда организација у највећим и најбогатијим клубовима...
овакви клипови су ми само шамар који ме подсјети колико смо ми још ниско. ал' добро није баш толико страшно. имамо ми и добру екипу. ја бих додао само још јдног пивота, али неку мрцину од 120 кила! надам се да ће наши искористити јаке утакмице у овој СЕХА лиги да се добро уиграју па да спремни дочекамо првенство.
Иначе Борац више нема домаћих утакмица. Ја сам мислио да има, али ипак нема. Гостујемо код Металопластике и Татрана.
Наш скор је 4-1-4. Имамо једну побједу више од Металопластике и једну побједу мање од Татрана.
Да је побједити једну од ове двије утакмице ја бих био задовољан. А пази сад ово. Вардар којег смо ми узели бе проблема је други на табели са 9 побједа и 22 бода
Da, ovo im dođe i kao neki motivator vidi se da se čovjek "ubio" za šalu i skečeve. Zapara uši kako su mu sve činjenice poznate "Borik", RTRS... dok oni u Srbiji govore Banjalučka tv, bosanska liga i sl. Samo ajde i nekako kad pogledaš naš sajt mislim na RK Borac nije on toliko ni loš ali ako bi sve ovo mjerili sa fudbalskim onda
Jbg mnogo smo bili zaostali i FK i RK ide polako nabolje biće i kod nas u klubu jednog dana tako nešto, važno da se ide naprijed