banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Па каква почетничка грешка Карачића невјероватно, реми иако смо били јако јако близу читавог плијена!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Iako ga baš gotivim, Karačić je sa tri greške na kraju zajebao stvar. Hans je Tito, Djukić odličan, Sabljić i Panić dobri. Trivundže je izgleda nešto povrijedjen dok nije ulazio nikako. Klupa nam je tanka skroz, mora se na tom poraditi.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
A jest nam se ne da, odavno nisam vidio da je Borac igrao bolju odbranu,svi su grizli,Hans briljirao, Trivundza puno nedostajao da prelomi ovu utakmicu,da li neko zna zasto nije igrao,Karacic preuzeo odgovornost al jbga nije ga islo nikako, promasi penal za pobjedu i zadnji napad, Obradovic los skroz a mali Panic je igracina.
Cestitam momcima na zalaganju,ovakvim pristupom bice bodova sigurno.....

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јебем ти жено мајкууууу, јоооооој.....................

Ханс нас је извукао!!! Да није бранио ко луд, могли смо ми и изгубити. И на крају умјесто да одемо на плус 3, ми паднемо на плус 1, они изједначе и задњи напад на утакмици Карачић направи глупост. А још је прије тога и седмерац промашио.

Опет слаба реализација седмераца :angry4:
Иначе играчи јесу направили неколико глупих грешака до бола, али ја више кривим овдје лоше постављену игру. Немамо игру ка крилима! Лопта уопште не иде ка њима!!!??? Еразмо и ја смо бројали, за читаву утакмицу Ђукић добио три лопте док је био на крилу, а Вуле ниједну!!!! Умјесто да се акције базирају на лоптама на крила па да се развуче одбрана противника, они раде супротно. Наша крила ладно нико није морао ни чувати... то ми је несхватљиво. Еј за читаву утакмицу ниједан продор и шут са лијевог крила!

Такође још једна ствар у вези тактике. Чим играмо агресивну одбрану и излазимо на играче то одлично изгледа. Али превише често се повлачимо и чекамо на линији и играмо 6-0 и то никако не ваља

А још нису играли Обрадовић и Тривунџа(претпостављам да су повријеђени), а клупа нам слаба. Обрадовић ушао само на крају. Ђукић био добар, брз је и одличан у контрама. Сабљић се борио као лав, али не може читаву утакмицу и напад и одбрану да издржи.

скај,да писао сам из дворане било ми досадно на полувремену :)

Poslednji put menjao Шајин dana 20 Nov 2011, 22:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Citiraj:
А још нису играли Обрадовић и Тривунџа

тебра,обрадовић је у 1.пол. фулио 6 шутева,па није ни чудо што га можда ниси сконто да је играо :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Шајин je napisao:

Ма видим скаче неко, кад оно Шаја. :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
Citiraj:
А још нису играли Обрадовић и Тривунџа

тебра,обрадовић је у 1.пол. фулио 6 шутева,па није ни чудо што га можда ниси сконто да је играо :D
а пуко сам тотално :lol: ја њега уопште нисам регистровао у првом полувремену :oops: :D

skypostman je napisao:
Шајин je napisao:

Ма видим скаче неко, кад оно Шаја. :lol:
а неколико људи ми је рекло да је видјело моју главурду на ТВ-у :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:

:) Taman da napisem al me preduhitri, mislim da je promasio 5 suteva zaredom,krv mi je popio i Marka me iznervirao sto je ubacivao Marija na penale, koji urac je vadio Hansa kad je branio ko lud i u prvom poluvremenu je skino jedan penal....

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

е да, заборавих да споменем Каменицу :lol: а колико се човјек нервира и галами на играче :lol:

и још на крају када се завршила утакмица ми излазимо, а он и даље галами на једног што је нешто зајебао :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Kamenica je posebna prica :D Kazu oni njihovi da je dobro izdrzao do 54. min bez zutog kartona.

Inace,dobra utakmica.Trebali smo pobijediti,tj. morali smo! Ali,sta da se radi...idemo dalje ! U subotu gostujemo Aragonu,nadam se pozitivnom rezultatu pa u revansu sta bude.Koliko vidim,Aragon je peti u spanskom prvenstvu(svi znamo sta to znaci) : kuci su dobili svih 5 utakmica,pa cak i Ademar Leon a u gostima su dosta slabiji (1 pobjeda 4 poraza).Tu trebamo traziti svoju sansu.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Koliko vidim,Aragon je peti u spanskom prvenstvu(svi znamo sta to znaci)

ako je tako,onda je svaki nas poraz ispod 10 razlike uspjeh,a prolazak u sledecu rundu nemoguca misija....bice po onoj Kubertenovoj "vazno je ucestvovati" :D

sinoc bosna-barcelona 17-43 :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
Koliko vidim,Aragon je peti u spanskom prvenstvu(svi znamo sta to znaci)

ako je tako,onda je svaki nas poraz ispod 10 razlike uspjeh,a prolazak u sledecu rundu nemoguca misija....bice po onoj Kubertenovoj "vazno je ucestvovati" :D

sinoc bosna-barcelona 17-43 :( :( :(
нажалост, морам се сложити са Шлагером. Арагон је за нас немогућа мисија.
Једино ако неким чудом тамо изгубе са мало голова разлике, али чисто сумњам...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato ce dvorana biti puna.... Fensera :?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Upravo tako...al' treba 150% snage ostaviti tamo,pa ako naprave dobar rezultat super. Ionako ova liga je,bar ovu godinu,revijalnog karaktera.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako u utakmici dve podjednake ekipe golman ima "100" odbrana a ne pobjedimo uz onakvu požrtvovanost igrača, hm nešto ne valja, ne znam šta.

Ne znam koliko smo dali iz kontri ali nam kontra ide jako sporo za razliku od njihove koja je smislena i paklena, mada nisu ni oni imali na ovoj utakmici onoliko kontri kao što je uobičajno. Metaloplastiku a i ZG su ubili na kontre

Jbš SEHU, nek se kale momci trebaće nam iskustva za domaću ligu. -1 Lovćen, -1 Bosna, i od +3 na O sa Nekseom, još ni jednu guravu nismo dobili ali vratiće se valjda negdje

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ljudi zalite se slabo igramo na krila,slabo trcimo kontre al to je nasa igra vec 20 godina ,to je igra srpske reprzentacije i tako ce se nazalost igrati jos 20 godina :).
Il da dovedemo nekog Svedjana ili Danca za trenera :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

пази једно је када се слабије игра на крила, али када лијево крило не направи ниједан шут са своје позиције, а десно крило само 2 или 3, то никако није у реду.
нека оду тренери на нека усавршавања у иностранство ил инека се доведе неки странац за тренера, али безвезе имамо онакве играче на крилима када се не користе њихови потенцијали. онда боље нека се убаце наши омладинци

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 23:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
пази једно је када се слабије игра на крила, али када лијево крило не направи ниједан шут са своје позиције, а десно крило само 2 или 3, то никако није у реду.
нека оду тренери на нека усавршавања у иностранство ил инека се доведе неки странац за тренера, али безвезе имамо онакве играче на крилима када се не користе њихови потенцијали. онда боље нека се убаце наши омладинци

Ma znam ja to,al nije to na ovoj utakmici,tako je godinama,90% akcija sa igracem vise nam zavrasavaju bekovi dok je svagdje u svijetu obrnuto,odnosno pravi se visak na krila,pa da li si sad gledao Srbiju na ovom turniru, Djukic je igrao sve tri utakmice po 60 min. nije imao 5 suteva, Nikcevic sto je istrcao kontri dao je golova ostalo nista, to je ta nasa skola koja stagnira,zato nikad necemo napraviti rezultat bez obzira sto imamo najbolje bekovo na svijetu.Samo mi i braca Rusi :),malo sam skrenuo sa teme al Borac je precrtana igra Srbije.....

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 00:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pendula u pravu si. To sam i ja govorio, Borac igra isto ko Srbija, sve na bekove svalimo.
Samo da nas Španci ne nagrde baš puno, jer je onda revanš bez veze.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

мене таква тактика нервира. мислим јесу ли наши тренери глупи или шта? па ако видиш да најјаче свјетске екипе не играју тако, зашто не покушати нешто ново видјети како они раде? а неееееее. исти фазон ко бата ђорина школа у фудбалу. у србији скоро па све и једна утакмица 0-2. играј бункер, ували неки гол ако можеш и то је то

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]