banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 21:23 Danas je 29 Jun 2026, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2011, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
зар ми имамо напад?!
људи су схватили да једино имамо Малетића, и сви га удвајају и то је то.
и буквално нам игра живне када је лопта на његовој страни, и стварно је класа, али не може ни он сам против 3-4 играча.
морамо налазити друга рјешења у нападу, а за сада их немамо. а немамо их јер нас Медо и плава принцеза успоравају.
Граха дефинитивно бјежи од дуел игре, сваки скок губи, боји се и не заслужује више од 15-20 минута!

спори смо у пичку материну, споро износимо лопту, спори су нам пасови. мора то много брже ићи и нормално да ћемо онда и лакше промјешати везни ред и одбрану противника и лакше долазити до шанси.
стварно нам је ова утакмица у Приједору битна, а за Олимпик сам већ написао да се бојим јер су они добра екипа!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 23:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Vjerujem momcima koji su bili u Tuzli danas. Zanima me kako je Petric dobio prolaznu ocjenu? Kod primljenog gola prvo je Stupar ispao (smijesan) a za njim i Petric.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 23:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Људи, ми смо у кризи и имамо много среће што нам резултати конкурената иду на руку.
Али испуцали смо кредите. Овако више не може!

Надам се да ће Владо у ових пар дана промјенити тактику.... Јер ово је лоше скроз...

Знам да сте сви нервозни и тужни, али вечерас сам у граду видио један пано матураната који ме посебно обрадовао... Не морамо се бринути за подмладак... :) (погледајте у спојлер)

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
На почетку Госпосдске и мени неки дан запао за око.

Спори смо до бола и неуиграни поготово у средини, извучемо ли неку алу у жријебу за ЛШ биће то трка зеца и корњаче.

Треба већ почети тражити чамуге

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 23:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
јел могуће да се бојим за титулу....шта рећи сад, осим хвала ти челиче.....овај фудбал што ми играмо је за повраћање, а сад више нема ни бодова, нема шутева, нема шанси, нема ничега.........АЛО БУДИТЕ СЕ ВИШЕ И ПОЧНИТЕ ТРПАТИ, КРУНИЋУ ИГРАЈ ВИШЕ ЈЕС НОРМАЛАН, МЕДО МАРАДОНА ДРУЖЕ МОЖЕ ЛИ ЈОШ МАЛО САМО ИМА ДО КРАЈА, СТЕВО АЈ ЗА БРАНКУ ПА ЋЕТЕ НА МОРЕ ЈОШ МАЛО, АЈДЕ САМО ЈОШ МАЛО ПА ДА СЛАВИМО КОНАЧНО....кад помислим на осјећај са рукомета вечерас, огади ми се све, ајмо фудбалери ВЈЕРУЈЕМО У ВАС, ВОЛИМО ВАС, ИГРАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Simpatizer je napisao:
Treba pokusati rijesiti sve u Prijedoru. Pola stadiona ce biti nasi navijaci, evo i ja sam uzeo dan godisnjeg za tu priliku. :D
Da ce biti zeznuto-bice. Rudari, pored standardne napaljenosti kada smo mi u pitanju, imaju solidne sanse i za Evropu. Ne znam da li ce dobiti licencu, ali ako se pogleda tabela nisu daleko.

A evo i kako su se pozdravili suparnici na Bilinom:

Utakmica u Zenici završena je opštom tučom stručnih štabova i igrača obje ekipe...Kuduzović je isključen, a Stančeski se potukao s pomoćnim trenerom Čelika...
:D

:lol: :lol:
mora sad da se pokaze kako voli svoj novi klub :lol:

ja se nesto ne bojim za titulu, jesmo mi u krizi ali ni zeljeznicar nije nesto bajan. ovo sa zrinjskim, da nije tu pobjedio kako je pobjedio mozda bi i amar otkaz dobio. uz to i ovaj danasnji gol stanćeskog je vise greska golmana Čelika. tako da vjerujem da ce i zeljeznicar negdje prosuti jos koji bod i zadnje kolo cemo imati 3 boda vise tako da ce nam i remi protiv Leotara garantovati titulu :wink: . nemojte sumnjati u momke!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kako je Veljovic odigrao, ima li ikakvog pomaka?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Simpatizer je napisao:
Kako je Veljovic odigrao, ima li ikakvog pomaka?

Jedini pomak je to sto je malo smrsao :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onda sam zadovoljan. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Batice,ljudima se ne svidja sto moramo ovdje veceri i veceri provoditi navijajuci za Celik,Slobodu,Siroki,protiv Zeljeznicara jer nasu prednost odrzava to,a ljudi bi voljeli da mi igramo svoju igru i da na rezultate konkurenata skoro i ne gledamo jer imamo bolje igrace od njih.

Hvala momcima za izvjestaje iz Tuzle,znaci kriza igre jos traje i ostaje nam samo da se nadamo da cemo do igre doci sad kad je najpotrebnije. Negdje mi je podjednak itenzitet nade da cemo mi nesto napraviti u Prijedoru i u subotu protiv Olimpika i da ce Zeljeznicar pogubiti bodove na Grbavici protiv Zrinjskog (koji je sasvim dobar a nece im ni pustiti :D ) i na Kosevu. Bilo bi sjajno kad bismo u sledeca dva kola osvojili bar jednak broj bodova kao oni jer bi u zadnja 4 kola usli sa 6 bodova prednosti sto se ni ovakvom igrom ne bi smjelo prokockati s obzirom na "snagu" protivnika u ta zadnja 4 kola.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nema povlacenja, nema predaje

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sad vidim da Zeljeznicar ne igra sa Zrinjskim nego sa Slavijom i izvinjavam se zbog toga. Kec ko kuca!
Znaci moramo ici na pobjedu u Prijedoru pa sta bude bude!!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
А сриједа, инвазија, јуриш на приједор!!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kriza u igri je morala da nam se obije o glavu prije ili poslije, šepamo čitavu polusezonu, čupamo se na greške protivnika i na inspiraciju našeg pojedinca... Prema informacijama ljudi koji su bili na licu mjesta, a čijim informmacijama vjerujem u potpunosti igra je bila krajnje pičkasta i pokazana je doza nezalaganja koja je primjetna već enko vrijeme...

Treba brzo da se reaguje, stvari sasjeći u korijenu i na vrijeme, ima nekoliko kandidata, ozbioljnih, prošle godine Vlado je odlično uradio sa suspenzijom Olje, Vukelje i opomenama Sakana i Mumija...

Sada ponovo imamo ozbiljnih kandidata, a trenutno prednjače, Plavuša, Brankin i mali Grahovac, kome treba opomena a kome iključenje valjda će Vlado sam skontati...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma najbolje se Grahovcu zahvaliti i otjerati ga iz kluba....

Ovakav odijum prema jednom nasem igracu ja nisam osjetio jos od vremena Zeljka Buvaca! Djecak ima 18,5 godina,nase djete banjalucko,tesku povredu iza sebe,a i pored toga nije ni gram slabiji od ostalih iz veznog reda,iako ga se gura na poziciju koja uopste nije njegova! A cak i da je mnogo slabiji od Krunica,Medjedovica itd,trebalo bi ga podrzati zato sto je nas i sto je tako mlad,a nije slabiji nimalo,naprotiv! A i to oko neborbenosti su najobicnije proizvoljne ocjene jer uz Raspudica ima najvise zutih kartona,iako je odigrao minimalan broj minuta! Doduse,to je malo i neiskustvo,ali neborben igrac nedobija zute kartone!
Na ove izvjestaje iz Tuzle namjerno nisam reagovao iako jedan napisa da je bio neprimjetan,a drugi da bjezi od duela,a decko igrao 13 minuta!!!!!

Za Buvaca sam pretpostavljao sta je razlog,u to vrijeme si morao biti Edin,Haris i sl,da bi bio "gradska raja",nije ti pomagalo ni da si rodjen u najstrozijem centru Banjaluke ako si bio Radenko,Milenko i sl,to su u to vrijeme bila seljacka imena....Gdje ce sad odjednom seljak iz Omarske Buvac doci i igrati neki fudbal ovdje,svaka tri dana sam ulazio u duele sa svojom "rajom" oko toga sto su ga vrijedjali i ponizavali,iako je momak sve odradjivao korektno i bio bar jednak,ako ne bolji u odnosu na ostale.
Evo nakon 20 godina ista stvar,mada ovdje ne naslucujem razloge,kao sto sam tamo naslucivao!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:47 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma najbolje se Grahovcu zahvaliti i otjerati ga iz kluba....

Ovakav odijum prema jednom nasem igracu ja nisam osjetio jos od vremena Zeljka Buvaca! Djecak ima 18,5 godina,nase djete banjalucko,tesku povredu iza sebe,a i pored toga nije ni gram slabiji od ostalih iz veznog reda,iako ga se gura na poziciju koja uopste nije njegova! A cak i da je mnogo slabiji od Krunica,Medjedovica itd,trebalo bi ga podrzati zato sto je nas i sto je tako mlad,a nije slabiji nimalo,naprotiv! A i to oko neborbenosti su najobicnije proizvoljne ocjene jer uz Raspudica ima najvise zutih kartona,iako je odigrao minimalan broj minuta! Doduse,to je malo i neiskustvo,ali neborben igrac nedobija zute kartone!
Na ove izvjestaje iz Tuzle namjerno nisam reagovao iako jedan napisa da je bio neprimjetan,a drugi da bjezi od duela,a decko igrao 13 minuta!!!!!

Za Buvaca sam pretpostavljao sta je razlog,u to vrijeme si morao biti Edin,Haris i sl,da bi bio "gradska raja",nije ti pomagalo ni da si rodjen u najstrozijem centru Banjaluke ako si bio Radenko,Milenko i sl....Gdje ce sad odjednom seljak iz Omarske Buvac doci i igrati neki fudbal ovdje,svaka tri dana sam ulazio u duele sa svojom "rajom" oko toga sto su ga vrijedjali i ponizavali,iako je momak sve odradjivao korektno i bio bar jednak,ako ne bolji u odnosu na ostale.
Evo nakon 20 godina ista stvar,mada ovdje ne naslucujem razloge,kao sto sam tamo naslucivao!

Ja sam redom samo pobrojao one koji svojem nezalaganjem prednjače, ne juče u Tuzli, nego već nekoliko kola unazad, nema veze to što je naš, ne igra on tamo za kikiriki nego za pare, a nisu to male pare, jedan je od palćenijih tamo...

Žuti kartoni, pa samo protiv Sarajeva ga je dobio nakon 15 sekundi igre... dal je bio potreban ili nije, procijenite sami...

Naravno nije on najgori, al je naš, a nekada uši treba zavrnuti i našima, ne samo ljudima sa stane ionaka već kruži priča kako Vlado ima problem sa igračima sa strane...

Evo recimo Sakan je imao disciplinsku, zbog čega možda samo naslućujete, ali ja ću vam reći da on nama fali na terenu...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad je kasno za bilo kakva presijecanja i ostre poteze. Vlado je formirao takvu koncepciju igre, koja je do ovog kola prolazila, pa je i pored naseg nezadovoljstva to potiskivano u drugi plan.
Problem je kako za 3 dana utuviti i igracima, a neko i Vladi da u Prijedoru moramo agresivno od 1. minute, a ne da se "p.ckaramo" po terenu pa ako nam nesto uleti dobro je.
Budite ubijedjeni da ce Rudari kidisati kao i Sloboda da nam ga uvale, pa cemo tek poslije toga vidjeti sta je opstrukcija igre. Jebes onda nas veci posjed lopte!

@Schlager
Zao mi je, ali "tvoj mali" nije za prvih 11. Dvadesetak minuta je za njega je kapak i vise ne zasluzuje po prikazanom u ovoj sezoni. Sljedece godine ocekujem mnogo vise od njega.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
није проблем граховца само игра у тузли.
спомињеш да је таленат,наше дијете,млад....у реду,али немој да од југа правимо мерцедеса!!!
сјећају се сви бикија кад је почињао.....дечко је трчао као луд,улазио у дуел,давао голове,једном ријечју,када би добијао шансу,био ј еконкретан у игри.
код грахе то не видим,не постоје више млади играчи од 19 - 20 година.сада је млад играч са 16-17,и тада му се могу толерисати неке ствари.
слажем се да сакан у овом моменту је боља опција од грахе,али исто тако,ако ћемо у детаље,круна је далеко иза обојице,и грахе и сакана.то ако причамо о везном реду.
у овом моменту,од комплетног везног реда и напада,једини који зарађују своју плату су бока и микић,малета и видак су ту негдје...остали.....боже сачувај!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:59 
Bič božji
Bič božji

Detalj, utakmica protiv Budućnsoti, gubimo 0-1, pravimo pritisak, imamo dva vezana kornera i oba on treba da ispuca, a on umjesto da potrči da se nastavi pritisak polako snoge na nogu do kornera...

Nisam ja rekao da je on najgori, ali da mu se treba skrenuti pažnja na neke stvari, treba i stojim iza toga... Bio on naš ili uvozni...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako vam ne valjaju nasi 18-godisnjaci onda uzivajte u 35-godisnjacima sa strane.
Ali nesto drugo je ovdje u pitanju,osim Simpatizera koji samo izrazava misljenje,sto je posteno.
Zato odsad ja prestajem pominjati Grahovca na ovom forumu.

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]