banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 07:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ColTrane je napisao:
lollipop je napisao:
ispravka mog posta, nova podloga kosta oko 50 - 60 000 KM, presla sam se jer sam znala iznos u kunama pa sam greskom preracunala, pa vas molim izvinjenje.. do mene je..
i mislim, koliko sam ja cula, da troskovi dopremanja podloge nisu 25.000 KM

и ја сам истог мишљења да је можда мало превише 25000КМ за допремање подлоге јер искрено подлога долази из загрба не долази из кине па да треба плаћати неке специјалне трошкове...

Mislim da nije u pitanju samo prevoz, ima tu valjda i troškova carinjenja, pa onda pdv i ko zna kakvih još gluposti...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 07:36 
dzaba, ako uzmes vrijednost nove podloge, onda carina na polovnu, nema sanse da je tolika, kao ni pdv,a mozes izvrsiti povrat ako se ne varam i na ovo.
znaci rijec je o poklonjenoj polovnoj stvari, kako carina i porez mogu biti 50% vrijednosti nove.. sem toga ta nova je sad neka bolja verzija, sto znaci automatski da ove vise ni nova nema tu vrijednost..
bas cu se raspitati, koliki su tacno moguci troskovi. ja u tih 25 000 ne vjerujem, sem ako nije prica za javnost kako bi se izvukla jos koja para pride, sad da li za klub ili za dzep to ne znam..

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 08:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ja nesto kontam da nema Djoge da bi to sve u tri lijepe otislo, covjek sam vodi klub. Opet samo moje misljenje

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
I ja isto tako razmisljam. Taj covjek je preporodio ovaj klub u zadnjih par godina i svaka mu cast! Kad god odem do prostorija kluba da kupim kartu za utakmicu ili tako nesto,on non-stop telefonira,radi i svaki put je na poslu :)

Vi kako hocete,al' da nije njega ne bi mi ni SEHU igrali niti bi doveli ovakva pojacanja(borili se za titulu). Jos samo da sredi to za podlogu i super :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 09:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Ja nesto kontam da nema Djoge da bi to sve u tri lijepe otislo, covjek sam vodi klub. Opet samo moje misljenje

Potpuno pogresno.....

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 09:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pendula je napisao:
Citiraj:

Potpuno pogresno.....

Daj samo neke argumente, ja nisam nesto upucen u unutrasnje stvari ali pratim klub vec dugo

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Najlakse napisati potpuno pogresno i to je to... Ko je preporodio klub ne znam, ali da je u zadnjih par godina na mnogo jacim nogama to je cinjenica... Ne moraju svi da vole Djogu, ali po meni koliko toliko radi OKi posao, nesto ne znam da bi i drugi bolji od njega bili... Sto se podloge tice, za carinu nema veze sto je poklonjena pa da ti to umanji cenu, onda bi svi uvozili kola na potvrdu da je poklonjena... Za sve stvari pa i za podlogu imas katalosku cenu, pa po njoj placas vrednost carine... I kakav povrat PDV-a, pa podloga nike kupljena u HR pa da je njima placen PDV...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 10:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne vjerujem bas da ima katalog za podlogu :), vjerovatno se gleda faktura ulazna pa se umanji a dadzbine dodju oko 40% od vrijednosti

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 10:49 
da al zar nije logicno da uvoz nove i polovne podloge nikako ne moze biti isti prilikom carinjenja. pogotovo sto postoji opcija posudbe, odnosno ako se prikaze da je podloga pozajmljena na sezonu dvije uz obavezu vracanja, postoji mogucnost zaobilazenja nekih izdataka.
bilo kako bilo, nek je carine i oporezuju kako god, ne mogu povjerovati da ce to kostati 25 000 KM

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne bukvalno kataloska vrednost podloge, nego da postoji katalog i za tu robu koja nije uobicajena... Ja mislim da su podloge poprilicno skupe, pa samim tim i cena uvoza iste mora biti veca, a opet je glupo da pljujemo ili branimo (kako ko) ljude iz kluba jer niko od nas nema pojma ni pribliznu cenu i troskove oko toga

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Najlakse napisati potpuno pogresno i to je to... Ko je preporodio klub ne znam, ali da je u zadnjih par godina na mnogo jacim nogama to je cinjenica... Ne moraju svi da vole Djogu, ali po meni koliko toliko radi OKi posao, nesto ne znam da bi i drugi bolji od njega bili... Sto se podloge tice, za carinu nema veze sto je poklonjena pa da ti to umanji cenu, onda bi svi uvozili kola na potvrdu da je poklonjena... Za sve stvari pa i za podlogu imas katalosku cenu, pa po njoj placas vrednost carine... I kakav povrat PDV-a, pa podloga nike kupljena u HR pa da je njima placen PDV...

Svakako da je klub na jacim nogama, al vjerujte mi da imaju puno vece macke iza Djoge koji brinu o finansijama kluba a i o igracima koji dolaze u klub,samo cu reci da neki od ovih igraca koji su sad dosli u klub su kao uslov postavljali smjenu Djoge,na svu srecu nas navijaca to je zataskano.
I moze jedno pitanje,ako je neko upucen,zasto nije bilo organizovanog navijanja protiv Sutjeske?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 08:28 
i zagreb je dobio info da se borac dvoumi, i da ce vjerovatno da se odluci za kupovinu nove podloge, uz otplatu na rate, tako da ipak razmisljaju da ne uzmu podlogu..
po meni bolje uzeti polovnu uz troskove prevoza i carine, a ostatak para utrositi na nesto drugo u klubu, ali to je samo moje misljenje..

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 09:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
lollipop je napisao:
i zagreb je dobio info da se borac dvoumi, i da ce vjerovatno da se odluci za kupovinu nove podloge, uz otplatu na rate, tako da ipak razmisljaju da ne uzmu podlogu..
po meni bolje uzeti polovnu uz troskove prevoza i carine, a ostatak para utrositi na nesto drugo u klubu, ali to je samo moje misljenje..

уложити на куповину ЛЕД реклама које нам такође недостају...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Utakmica protiv Nexe-a je u nedelju u 20.45 :)

Momci,srecno danas u Sarajevu i vratite nam se sa 3 boda !

EDIT : Irfan Smajlagić,trener Bosne:"Nadam se da će publika prepoznati značaj utakmice, koja se igra zbog prestiža.Gosti su najavili da će imati veliku podršku sa tribina, pa nebi volio da ovaj meč odigramo kao da smo gosti.Zato ovim putem pozivam publiku da u što večem broju dodju u Mojmilo i podrže naše momke"

Jel' to Lesinari idu u Sarajevo ? :D Ne vidim ko bi drugi mogao...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
не знам одакле овима информација да ће бити гостујућих навијача... можда хоће да навуку публику да дође погледати Босну? :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
korisnik 1111 je napisao:

Citiraj:
не знам одакле овима информација да ће бити гостујућих навијача... можда хоће да навуку публику да дође погледати Босну?

idu prijatelji kluba, kao i vec par puta.

O Djogi je vec bila diskusija, listajte nazad... do sada sve govori da Djogo radi dobro svoj posao, tacka.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Volim Borac je napisao:
korisnik 1111 je napisao:

Citiraj:
не знам одакле овима информација да ће бити гостујућих навијача... можда хоће да навуку публику да дође погледати Босну?

idu prijatelji kluba, kao i vec par puta.

O Djogi je vec bila diskusija, listajte nazad... do sada sve govori da Djogo radi dobro svoj posao, tacka.
знаш ли да ли ти пријатељи клуба иду у сопственој режији или има организован неки превоз?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Шајин je napisao:
знаш ли да ли ти пријатељи клуба иду у сопственој режији или има организован неки превоз?

meni poznato sopstvena rezija, nema nista organizovano.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

хвала на одговору :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Je l' Lesinari ne namjeravaju vise dolaziti na rukomet?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]