banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 22:22 Danas je 24 Jun 2026, 22:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2011, 17:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Добро сконтали смо..Има и бољих тема него о четницима и алијама...
Пјеваћемо нашем Борцу, и запад да се прикључи у пјесму, макар у кључним моментама..како звиждуцима тако и подршком за наше играче...
Наше момке свакако наградити аплаузом..!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 17:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ubice nas ova euforija!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ajd malo da se nasmijemo,dugo nismo. 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 17:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Данас на тренингу: ништа посебно осим што је акценат био на шутевима ка голу, атмосфера у тиму одлична. Сутра се очекује доминација Борца на терену, а резултат ће сам доћи.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Treba dati nasim loptu, i reci im: Ajde, igrajte se!
Pa da vidis cirkusa :)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 18:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Saraj'vo sutra ima trening u 9 sati na stadionu u Budžaku 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 18:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da i ja koji napisem o formaciji i sastaavu iako sam to izbjegavao smatrajuci sebe nedovoljno kvalifikovanim za takve stvari. medjutim, sad sam se odvazio jer je moje misljenje nekako drugacje od vec par navedenih. ovo ovako nece biti sigurno :D . ja ne bih poceo sa Nikolicem. poceo bih sa Vidakovicem i Stajicem u napadu, a Nikolica bih uveo u drugom poluvremenu. mislim da bi sa klupe dosta opustenije zaigrao a tad ima da se trese protivnicka mreza. uz to Vidakovic i Stajic su igraci koji mnogo trce i brzo trce i mislim da bi to za protivnicku odbranu bio problem. na sredini bi igrali Boka, Krunic, Maltic i Mikic stim da bi Krunic igrao CM tj klasicnog veznjaka i pokrivao cijelu sredinu, a Boku pustiti da dobije jos jedan zuti karton :D. eto moje misljenje. za odbranu se zna.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 19:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I ja ne pisem nikad o formacijama jer nemam pojma o tome,jedino znam da mora igrati Grahovac,i to ofanzivnog veznog,ostalo nemam pojma! :D

Nemam pojma o formacijama,ali sam zato motivator samo takav! Recimo sutra bi im rekao "Istrcite na teren,zgazite ih,svaka pobjeda manja od tri razlike-nema premija!!" I jos bi im rekao "Na terenu se ponasajte kao da imate veliki kurac!! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 19:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Да напоменем да Вељовић има најјачи шут, бар је тако на тренингу показао ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
I ja ne pisem nikad o formacijama jer nemam pojma o tome,jedino znam da mora igrati Grahovac,i to ofanzivnog veznog,ostalo nemam pojma! :D

Nemam pojma o formacijama,ali sam zato motivator samo takav! Recimo sutra bi im rekao "Istrcite na teren,zgazite ih,svaka pobjeda manja od tri razlike-nema premija!!" I jos bi im rekao "Na terenu se ponasajte kao da imate veliki kurac!! :D

:lol: :lol: :lol:
Schlageru ti nisi dobar motivator...ti si odlican motivator!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 03:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Данас се осјећам боље
жданас ми сунце сја... 8)

дош'о је и тај дан!

сви вјерујемо у наше играче и читав стручни штаб и знам да нас лавови неће изневјерити

АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 08:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2010, 13:27
samo da kazem stvarno je ponosno ovih dana(posebno) biti navijac borca citv grad je u prekriven bojama borca i pozivima na istok svaka cast momcima a jutros sam vidio jos nesto pa moram da pohvalim covijek drzi cvijecaru na lausu i ima poprilicno velik displej za reklamu gdje slova idu ko na traci i tu pise radno vrijeme itd a jutros ide SVI NA ISTOK I VOLIM BORAC KAO OCI SVOJE...!svaka cast LJUDINO.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
требо би се ускоро неки алкохол пити :D ,ја контам да РБА већ туче по њему :lol: :P

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 08:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne.Covjek uopste ne pije.Rekao je "Ko me vidi da pijem,neka jede govna" :D

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 08:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Нова Варош je napisao:
требо би се ускоро неки алкохол пити :D ,ја контам да РБА већ туче по њему :lol: :P

Greška brate, ja sam totalni antialkoholičar, nemam pojma po čemu si se sjetio mene... :lol: :lol:
Jel oćeš sada da ti sredim ban, znam neke "uticajne" ljude sa foruma... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 08:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Борац - Сарајево

Само побједа!

- На реду смо да освојимо титулу и нико нас неће зауставити на том путу па ни Сарајево које јесте велики противник, али Борац ће ове сезоне бити шампион. Ово је истакао дефанзивац лидера Премијер лиге БиХ Милан Ступар, који се вратио у стандардни тим јесењег првака и биће адут тренера Владе Јагодића за суботњи дерби против Сарајева (19.30 часова). Сарајево је на посљедњем гостовању у Бањалуци остварили тријумф (0:1). Било је то у јесен 2009. године. Бањалучани су се борили за јесењу круну на Широким Бријегом и доживјели шок.

- Та утакмица је и даље у мислима. Били смо бољи од противника, стварали смо шансе, али нам се није дало. Чини ми се да смо у тој утакмици сагорјели од превелике жеље. Сада је ред да побиједимо ми. Тако ће и да буде. Вјерујем да бодовну предност коју имамо нећемо испустити, односно да ћемо у мају први проћи кроз циљну врпцу - истакао је Ступар.

Сарајево је пред дерби наводно суспендовало петорицу играча који неће допутовати у Бањалуку. У Борцу мирно реагују на те информације.

- Гледамо само себе. Не интересује нас шта се збива преко плота, у туђем дворишту. Све мисли подредили смо свом издању у дербију, да изгледамо надмоћније, боље, квалитетније и да из добре игре извучемо успјех, а то је победа. Ништа друго нас и не интересује - јасан је десни бек "црвено-плавих".

Јесенас је Борац голом Душка Стајића славио на "Кошеву" (0:1). Ступар нема ништа против да тако буде и у суботу.

- Шта фали, нека буде 1:0. Гол за три бода. Циљ је испуњен. Искрено се надам да ће наша одбрана и на овом мечу бити на висини задатка као и у посљедња четири, што значи да нећемо примити гол. За разлику од меча у Источном Сарајеву, вјерујем да ће и наши нападачи бити расположенији. Најважније је да укњижимо три нова бода - оптимиста је Ступар.

Aдут у нападу биће Стево Николић, некадашњи голгетер Премијер лиге БиХ док је играо у Модрича Максими. Од њега се очекује да проради против Сарајева.

- Против Сарајева размишљамо само о побједи. Чак би и бод био лош. Морамо наставити сигурно да корачамо ка титули првака која је наш једини циљ, па се три бода намећу као императив против "бордо" тима - истакао је Николић.

Николић каже да предност од шест бодова даје Борцу мирноћу и разборитост у посљедњој трећини првенствене трке.

- То је и даље солидна предност, која је чак и увећана у односу на јесењи дио јер смо на паузи имали пет бодова. Много се прича о распореду, идућим дуелима, чак и у Бањалуци. У клубу се не обазиремо на игре Жељезничара - казао је Николић.

Луда кућа!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Нова Варош je napisao:

Greška brate, ja sam totalni antialkoholičar, nemam pojma po čemu si se sjetio mene... :lol: :lol:
Jel oćeš sada da ti sredim ban, znam neke "uticajne" ljude sa foruma... :lol: :lol:

Sve mi se čini da si ti reko da ne ideš "ni u Crkvu bez alkohola",a može biti da sam pogrješio osobu :D :wink: !

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 09:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Нова Варош je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Нова Варош je napisao:

Sve mi se čini da si ti reko da ne ideš "ni u Crkvu bez alkohola",a može biti da sam pogrješio osobu :D :wink: !

Ma greška brate, al nema veze, zajebancija je...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 09:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
"POBJEDU ĆEMO POKLONITI NAVIJAČIMA"

U prošlom kolu Borac je u Istočnom Sarajevu nadigrao Slaviju, ali dobru partiju nije uspio da materijalizuje. Nedostajao je timu trenera Jagodića, taj završni pas i udarac, tačnije nedostajao je reprezenativac Darko Maletić, koji je bio povrijeđen.

U međuvremenu nekadašnji igrač bečkog Rapida, Partizana i Zenita oporavio se od povrede i biće u momčadi koja će početi utakmicu protiv Sarajeva.
"Za Borac je ovo jako bitna utakmica, možda i ključna za nastavak sezone. Bilo bi bolje da smo pobijedili Slaviju, ali i sa jednim bodom možemo da budemo zadovoljni, jer u odnosu na polusezonu mi smo razliku u odnosu na Željezničar uvećali za jedan bod. Mene ne zanim šta se dešava u taborima rivala, već ono što se dešava u mom klubu. Atmosfera je odlična, svi smo optimisti i nadamo se pobjedi", rekao je Maletić.

On je dodao da igrači Borca očekuju i veliku pomoć sa tribina Gradskog stadiona.

"Vjerujem da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, jer navijači su uvijek bili naš veliki adut. Tako je i ovaj put. Slavit ćemo protiv Sarajeva i pobjedu ćemo pokloniti upravo njima", dodao je Maletić.

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]