banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 20:02 Danas je 24 Jun 2026, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2011, 10:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Municipal Stadium of Banja Luka
Slika

Kod:
http://img4.imageshack.us/img4/3708/unled1v.jpg

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Замислите кад би сутра са 3 нападача почели утакмицу 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
goran2909 je napisao:
Municipal Stadium of Banja Luka
Slika

Kod:
http://img4.imageshack.us/img4/3708/unled1v.jpg

je l ovo 3D pa ne moze da se gleda bez 8) ? :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Сад сам прошао кроз град и мислим да је маркетинг одрађен веома добро.Онај ауто је прошао кроз центар једно 2-3 пута у пола сата и све више и више људи прича о утакмици и сутрашњем спектаклу.Цијели град је облијепљен плакатима,па ми се чини да сви живи знају да наш БОРАЦ игра сутра дерби првенства против оних Аргентинаца. :D
Отишао сам до стадиона да видим када пуштају карте у продају и рекли су сутра у 12 да креће продаја.
Што се тиче саме утакмице и формације....требали би играти офанзивно да их напунимо,ма да немам ништа ни против побједе од 1-0.
СВИ НА СТАДИОН !!! АЈ БОРАЦ! :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 11:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.
Lešinari će znati kako to treba odraditi,samo ih treba pratiti.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Већ пар дана срце лупа убрзано, а како ће тек бити сутра, на дан утакмице...Све је спремно, играчи, навијачи са пјесмама, кореографијама... осјети се позитивна атмосфера у граду, сви причају само о Борцу. Маркетинг(плакати, дрекавац, фб...) је одрађен веома добро, тако да очекујем 6 000 минимално.

Мој састав за сутра игледа овако:

.......................Авдука....................

Ступар......Стакић.......Лео.....Беновић

.........................Бока......................

Малетић............Крунић...........Стајић(ако буде нога ок, ако не, онда Микић)

...........Николић...........Видаковић.....

Ооооооо, оооооооо, оооооооо јебем те сарај'во!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nadam se da ce sutra svi biti u potpunosti u utakmici,od igraca,pa do nas navijaca,pa i oni koji su mozda dosli "eto,onako",da ce biti poneseni atmosferom,pa da zajedno zagrmimo,i istok i zapad,da prokenjaju svi kolektivno jalijasi.

Ono sto bih htio zamoliti ekipu sa zapada,da ne dopusti da je masa pojede,da pokusaju i ovaj put animirati ljude oko sebe,kao sto uvijek rade,i to veoma uspjesno. :wink: Nikad srce punije nego kad se zatrese zgrada ATV-a,od huka sa zapada.

Sto se same utakmice tice,naravno da svi ocekujemo pobjedu,ali najbitnije je da momci ostave srce na terenu,posljednji atom snage,dakle da se bore,da mi to vidimo,ma ni poraz mi ne moze skinuti osmjeh sa lica.Isto tako,volio bih kada bi svi mi pokusali ispostovati da momci dobiju ogroman aplauz i galamu na zagrijavanju,zatim kad istrce na teren,pa na poluvremenu,i naravno na kraju utakmice,bez obzira na sve.Ali nema tu sta,pobjeda je nasa. :wink:

Znaci momci,samo hrabro,Boka nek ih prebije,a vi im valjajte golove!Ocekujem konacno "otcepljivanje" kod napadaca,pa da i mi nekog ispratimo sa 2,3 golcica.

Sastav:

............................AVDUKIC..................................

....MILAN..........LEO...........STAKA.............BENOVIC..

.............................BOKA.....................................

...MALETA..............................................MIKARA...

...........................KRUNA.....................................

....................................STAJKE...........................

.....................STEVO...........................................

Aj Velikan!

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 13:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Fighter je napisao:
Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.

Ma bravo , pravi navijač. Zamisli Avdukića onda kako se osjeća :roll: :roll:
Ako su oni takvi zašto moraš biti isti? Navijaj protiv Sarajeva, protiv hordi :toothy2: , ali ne znam zašto kod nas važi ono , oni su nama sad ćemo i mi njima?
Ubijte ih pjesmom i navijanjem, dokažite da ste bolji u tom
:wav: :wav: :wav:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cE9dD98lgA0[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Fighter je napisao:

Vala ja prvi necu pjevati protiv Muslimana! Nemam nista protiv njih, vec protiv Alije, Atifa, Cengica, Divjaka i ostale zlocinacke bagre. Dakle, meni nije protivnik svaki Musliman vec stoka koju sam nabrojao. Viknem i ja ponekad "J*bo te Alija" i slicno, uglavnom sudijama iz Sarajeva, ali podrsku klubu pretvoriti u pljuvanje po onim tamo je bespotrebno. Zapljunuo je njih Alija prije 20 godina...

Da ne pominjem da sa ovakvim pjesmama ne treba pretjerivati na sportskim priredbama.
Pjevajte i klicite Borcu i Republici Srpskoj, one tamo ne treba da zarezujemo ni 2%.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 14:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Odsad,ko pomene pobjedu od 1-0 biće banovan!! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 14:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ma u inat džeparošima...nek dođu pred golmana onda malo krilo-centar,pa ispucaju u aut... :lol:
samo 1-0 :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Неће ваљда Жара играти! :o

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 14:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Inače,slažem se sa Simpatizerom,klicati Borcu,Republici Srpskoj,Kosovu,Srbiji,Banjaluci,a ne vrijeđati nikoga na nacionalnoj osnovi.
Normalno,ako dođe do nekog koškanja na terenu,onda se mora "od milja" odskandirati ono "Ubij Turčina" i nakon toga se vratiti na bodrenje naših,a ne da se pola utakmice svede na vrijeđanje gostujuće ekipe.Mada ne idem često na gostovanja,čini mi se da ni oni više ne pretjeruju sa tim kad im gostujemo,ponekad se (uglavnom na Grbavici),začuje "Ubij Srbina",ili " Ubij Četnika",ali to je već dio folklora i meni ne smeta uopšte,jebiga,stadion je,nije crkva!!.Nipošto ona sranja tipa "Nož,žica,......",to se iz mojih usta neće čuti nikad.
Tako ja to vidim,i tako ću se ponašati,ali svakome njegov izbor.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma sve stoji,ne treba ici u krajnost,ali "ubij Turcina" ja zivota mi mog ne gledam uopste kao neku sad posebnu uvredu na nacionalnoj osnovi,vec vise kao dio nekog navijacnog prepucavanja,a uostalom nisu oni Turci oni su Bosanci. :D

Salu na stranu,trebamo se svi skoncentrisati na Borac i na to da nam navijanje ZA nas klub bude prioritet,a navijanje PROTIV njihovog bude samo sporedna stvar.To je to.

Zelja mi je "psihijatrija" kao nikad do sada da grmi.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 15:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Apr 2011, 15:28
sta ima veze sto vrijedjamo jedni drugu, sve je to dobro dok je na rijecima....i mi i vi ste oglusili na to ubij cetnika,ili ubij baliju...to je kao da kazes dobar dan komsija kako si.... :D :D :D pomislio bi da smo primitivni i jedni i drugi kad se nebi vrijedjali i psovali jedni drugima 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 15:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113
Фин текст

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rZiV86bDsw0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 16:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2011, 01:38
Schlager je napisao:
Inače,slažem se sa Simpatizerom,klicati Borcu,Republici Srpskoj,Kosovu,Srbiji,Banjaluci,a ne vrijeđati nikoga na nacionalnoj osnovi.
Normalno,ako dođe do nekog koškanja na terenu,onda se mora "od milja" odskandirati ono "Ubij Turčina" i nakon toga se vratiti na bodrenje naših,a ne da se pola utakmice svede na vrijeđanje gostujuće ekipe.Mada ne idem često na gostovanja,čini mi se da ni oni više ne pretjeruju sa tim kad im gostujemo,ponekad se (uglavnom na Grbavici),začuje "Ubij Srbina",ili " Ubij Četnika",ali to je već dio folklora i meni ne smeta uopšte,jebiga,stadion je,nije crkva!!.Nipošto ona sranja tipa "Nož,žica,......",to se iz mojih usta neće čuti nikad.
Tako ja to vidim,i tako ću se ponašati,ali svakome njegov izbor.

Vidi se da ne ideš na gostovanja.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajd dobro eto ne cuje se to,cuje se "Jebacemo cetnika" i cuje se "Jug je nasa sveta strana,po islamu odabrana".Sad ces ti reci vi niste "cetnici" to mi za cetnike pjevamo,i reces to se vise uostalom ni ne pjeva,i dobro,ajd shvatili smo,mozes sad prestati soliti pamet.

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]