banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 20:02 Danas je 24 Jun 2026, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 744, 745, 746, 747, 748, 749, 750 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Apr 2011, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
i protiv Čelika ulaz za zapad je bio 6 km tako da nisu povecavali cijenu, cini mi se da je ta cijena poodavno...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ooooooooooooooooo ooooooooooooooooo oooooooooooo jebem te Sarajv'oooooooo.Joooooj kad zagrmi citav stadion! 8) Ma joj optimista sam,laganini 2:0 za nas,bez po muke.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 20:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Данас се осјећам боље.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 20:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja se osjecam odlicno utreniran naostrio grlo i zivce cekam pivu od forumasa i onda da bodrimo

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 20:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
дошло је то вријеме које смо чекали, вани топло, сунце, мириси неки, долази субота, Борац игра дерби, љепота права....сутра се излази, субота неко мамурање и навече шетња према Градском..... :D :D :D

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
AVDUKIĆ SPREMAN ZA SARAJEVO

Iako je imao manjih problema i bolova u koljenu golman Borca Asmir Avdukić će braniti u subotnjem derbiju protiv Sarajeva.
Reprezentativni čuvar mreže iz Banjaluke je danas odradio trening bez ikakvih problema.

"Imao sam neke manje bolove u koljenu, ali uz pomoć terapija sve je u redu i ja ću biti na golu protiv Sarajeva. Ovo je za Borac jako bitna utakmica i nema tih prepreka koje bi mogle da me spriječe da ne stanem na gol", kazao je Avdukić za SportSport.ba, dodavši:

"Povreda je prošlost i ubjeđen sam da ćemo pobjediti Sarajevao. Ulog je ogroman za oba sastava i siguran sam u našu pobjedu".

Za Borac je dobro i to što će trener Jagodić na raspolaganju da ima sve igrače. Od povrede se oporavio i Darko Maletić, pa će i on da zauzme mjesto u timu.

:wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
sad vidim između gradskog i Hazbija,na ogradi poziv na istok 9.4....svaka čast

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
менек je napisao:
Данас се осјећам боље.. :lol:

Данас ми сунце сја 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
6 km ulaz za zapad,o majka mu stara :x

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
sad sam nasao...koka kola se puni u Hadzicima, a Sarajevo u Banjaluci :) ahahhahahah

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
6 km ulaz za zapad,o majka mu stara :x

Озбиљно ??

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
6 km je ulaz vec dugo vremena
sjecate se da je ono bio 8,pa spustili na 6 :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Посјед лопте води Борац ка побједи

До дуела Борца и Сарајева у оквиру 21. кола Премијер лиге БиХ остала су још два дана, а атмосфера се полако загријава. Послије ремија са Славијом и доласка Жељезничара на шест бодова заостатка у односу на лидера, у Борцу су свјесни да им одговара само побједа против "бордо" тима, како им се бодовна залиха не би додатно истопила. Душко Стајић, фудбалер који је раније носио дрес клуба са "Кошева", вјерује да ће његов тим искористити предност домаћег терена у дербију.

- Чули смо да у Сарајеву има проблема, односно суспендованих играча, али ми не треба да очекујемо њихове грешке, односно да нам то буде адут за побједу. Морамо да играмо своју игру. Неопходно је да доминирамо тереном и имамо већи посјед лопте, те стварамо акције. Нисам играо у Источном Сарајеву, али знам да тамо нисмо искористили неколико шанси, па је вријеме да наплатимо те, као и промашаје из претходних утакмица код куће против Дрине и Челика. Раније сам играо у Сарајеву, али сентименталности нема. Борац је мој клуб са којим желим титулу, па уколико добијем шансу да заиграм, даћу све од себе. Наша предност је домаћи терен и велика подршка навијача и сигуран сам да их нећемо разочарати – истакао је Стајић.

Стручни штаб Борца највише радује чињеница да се у тим вратити Дарко Малетић, који није играо у Источном Сарајеву.

- Повреда је прошлост и вјерујем да ћу до суботе бити потпуно спреман за напорну утакмицу. Знамо колико је тај сусрет битан за нас јер ће сарајевски Жељезничар тешко себи дозволити други узастопни кикс код куће. Зато су на три бода неопходна, а ја вјерујем да ћемо пронаћи рецепт за побједу – оптимиста је Малетић.

Тренер Бањалучана Владо Јагодић није хтио да у складу са досадашњом праксом у овој седмици игра пријатељски меч јер жели да избјегне ризик од повреда.

- Добро је што пред меч са Сарајевом немамо кадровских проблема јер се у тим враћа Душко Стајић, који је одрадио паузу због картона, а сви играчи који су били ровити сада тренирају без проблема. Преостала су нам још два тренинга и видјећемо ко је сто одсто спреман, тако да је о саставу тима немогуће говорити у овом тренутку. Ослушкујемо шта се дешава и у Сарајеву. Знамо за њихове изјаве да им је ово посљедња шанса да побједом остану у трци за титулу, али и ми имамо своју рачуницу – наглашава Јагодић.

Осим што су му три бода неопходна за нови корак ка титули, Борац ће у суботу покушати да побиједи како би поправио међусобни скор против Сарајева. Укључујући и дуеле у Првој лиги некадашње Југославије, ова два клуба су се у борби за бодове сусрела 41 пут. Бањалучани су славили 12, Сарајлије 20 пута, док је девет утакмица завршено без побједника. Укупна гол-разлика је 66:49 у корист Сарајева.

Када су у питању утакмице у Бањалуци, у 20 сусрета Борац је остварио 11 побједа, шест мечева је окончано неријешено, а три пута су славили играчи Сарајева. Гол-разлика је 38:18 за Бањалучане. Занимљиво је да је посљедњи дуел на Градском стадиону припао гостима (0:1), а због тог пораза Борац је у протеклом шампионату остао без титуле јесењег првака. Ипак, у првом дијелу текућег шампионата Борац се осветио Сарајлијама остваривши такође минималну побједу.

Citiraj:
Тренери из Бањалуке доносе титуле

Спортска Бањалука ће по добру памтити ову сезону. Клубови који се налазе у првој категорији Градске управе боре се за титуле у свим спортовима. Рукометашице Борца су већ осигурале титулу шампиона у БиХ, а наступале су и у Регионалној лиги. Фудбалери Борца су на првом мјесту домаћег шампионата, рукометаши Борца воде битку са Босном за титулу, а кошаркаши Борац Нектара се такмиче у Лиги 6 БиХ. Оно што је својеврстан куриозитет је чињеница да су на клупи свих ових тимова домаћи тренери – Бањалучани.

Фудбалски клуб Борац је лидер Премијер лиге БиХ и на добром је путу да освоји титулу шампиона. На клупи екипе из Платонове улице је Владо Јагодић, који не крије задовољство што су домаћи стручњаци успјели да воде бањалучке клубове ка трофејима.

- Изузетно ми је драго што се наши клубови у свим спортовима боре за трофеје а посебно јер су на клупама ових тимова моји пријатељи Драган Марковић и Драго Каралић са којим се и приватно виђам. Сви смо ми посвећени свом послу, желимо најбоље нашим клубовима и драго ми је што смо ми условно речено домаћи кадрови напокон добили праву шансу. Надам се да ћу ја, али и колеге имати континуитет у раду је је то потребно за додатни искорак у нашем послу. Мислим да смо својим односном према клубу и навијачима показали да имамо квалитет и жељу да Борац водимо на дужи период – рекао је Јагодић.

Јагодић истиче да је овим резултатима својом помоћи допринијела и Градска управа.

- Градска управа нам је помогла у тешким тренуцима, а права вриједност тих улагања ће се знати кад ови клубови своје резултате наплате у Европи. Улагања која смо имали су довољна за овај ниво такмичења, али играњем у међународним такмичењима сигурно бисмо помогли да се чује за наш град, али и оправдали новац који је уложен у нас – закључио је Јагодић.

Рукометашице Борца су без премца у БиХ. Нова титула је већ освојена, а тренер Раде Унчанин истиче да поред неспорних заслуга стручног кадра, велики дио иде и на град Бањалуку.

- Свакако да је потребно много фактора да се освоји титула. Срећом, ове године Бањалука показује да узима примат у БиХ и то са домаћим снагама. Драго ми је због тога, али такође морам напоменути да је овај успон нашег спорта почео прије четири године кад је Градска управа кренула са процесом финансирања наших клубова. У данашње вријеме, кад је веома тешко доћи до новца, сигурно је да су та средства веома значајна. Та политика константног улагања је донијела помак и добре резултате – истиче Унчанин.

Драган Марковић се ове сезоне вратио у Бањалуку са богатим искуством из њемачке Бундеслиге и својим радом дао допринос резултатима рукометаша Борца.

- Драго ми је да се види да Бањалука има квалитетан тренерски кадар. Не знам како је било претходних година, али вјерујем да овдје има људи којима је стало да наши клубови напредују и буду у врху, не само у БиХ – рекао је Марковић.

Кошаркаши Борац Нектара су у Лиги 6 за шампиона БиХ. Иако реално имају најмање шанси да се оките титулом, већ сама чињеница да су након великих проблема у претходне три године опет међу најбољим екипама у БиХ је за похвалу.

- Драго ми је што су наши тренери током ове године показали квалитет и што су довели бањалучке клубове у ситуацију да се окитимо са неколико титула. Наша предност је што много боље познајемо средину, знамо какви су односи између клубова и очекивања средине, тако да нам је у старту лакше да се прилагодимо и направимо реалне основе – сматра Драго Каралић, тренер кошаркаша Борац Нектара.

И одбојкаши у првенству БиХ

Од наредне сезоне још један тим ће се такмичити у елитном рангу. Премијер лигу БиХ изборили су одбојкаши Борца који су освојили титулу шампиона Републике Српске. Сигурно је да у вишем рангу такмичења овим момцима који су до титуле дошли уз велика одрицања бити потребна већа помоћ. И на њиховој клупи је домаћи тренер Саша Рендић.

=D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Само да питам јел неко од наших "старијих" људи био вечерас на истоку ? примјетио сам пар њих па ме интересује јел неко са форума био вечерас ?

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 22:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Gazimestanac87 je napisao:
Само да питам јел неко од наших "старијих" људи био вечерас на истоку ? примјетио сам пар њих па ме интересује јел неко са форума био вечерас ?

Bilo je nekih likova...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
било је прије неког времена приче о момцима из групе Источно стајање.
е па они сутра навече имају свирку у Дому омладине, са још пар бендова, тако да боље загријавање пред суботу и утакмицу не можете имати.
свирка почиње од 21ч, биће ту и старих хитова са трибине, и неких нових ствари посвећених Борцу и Републици Српској, тако да сте сви добродошли.

контам да би могао тај слободњак сада :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 23:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mikac :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 02:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Prije skoro pola godine. E u subotu ocekujem jos bolje.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 07:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Ostvarili smo niz dobrih rezultata u proljećnom dijelu prvenstva i puni samopouzdanja dočekujemo meč sa Sarajevom u kojem želimo samo pobjedu, rekao je Draško Žarić, kapiten Fubalskog kluba Borac.
Lider Premijer lige BiH sutra od 19.30 u derbiju 21. kola dočekuje Sarajevo koje su savladali u prvom dijelu sezone s 1:0 golom Duška Stajića. Sarajevo je stari dužnik "crveno-plavoj" ekipi pošto je u posljednjem kolu jesenjeg dijela prošle sezone slavilo u Banjaluci (1:0) i tako spriječilo Borac da proslavi jesenju krunu. Trenutno ekipa sa Gradskog stadiona ima devet bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani "bordo" tim i Sarajlijama je ovo posljednja prilika da se uključe u borbu za titulu.
"Atmosfera u ekipi je veoma dobra i svi znamo da nam je cilj titula. Sarajevo ove sezone igra promjenljivo i u ovom meču vidi priliku da nam pomrsi račune. Mislim da će to za njih u ovom trenutku biti težak zadatak i siguran sam da bodovi ostaju na Gradskom stadionu", jasan je Žarić.
Jedini konkurent u borbi za krunu je Željezničar koji za Borcem zaostaje šest bodova. Žarić ističe da njegova ekipa mora da zabilježi sve pobjede na domaćem terenu i da će šampionska kruna biti nadohvat ruke.
"Domaće pobjede nam daju dodatnu sigurnost u igri i tako moramo i da nastavimo. Očekuju nas dva vezana gostovanja, ali ove sezone smo pokazali da nam nije bitno na čijem terenu igramo. Moramo da savladamo Sarajevo kako bismo se još više odlijepili od njih i nastavili šampionski put", izjavio je iskusni defanzivac i dodao:
"Za naše dobre partije u gostima zaslužan je trener koji je nametnuo svoj stil igre kao i novi igrači koji su se odlično uklopili. Rad na treninzima se ne mijenja bez obzira da li se igra u gostima ili kod kuće. Vjerujemo u sebe i dobro se poznajemo. Vjerujemo da smo sposobni da savladamo bilo koga, bilo gdje i psihološka barijera pred gostovanja je nestala."
Banjalučani igraju odlično u odbrani, dok je realizacija u nastavku sezone jedini problem Borca. Još čekaju da napadači prorade.
"Naša igra se zasniva na tome da je napad prvi dio odbrane i cijela ekipa snosi odgovornost. Trenutno imamo manjak sreće u napadu, ali momci vrijedno rade i siguran sam da će uskoro proraditi", zaključio je Žarić.
Pun stadion
Noćni tremin i fudbalski spektakl trebao bi da privuče veliki broj gledalaca koji će napuniti Gradski stadion u derbiju protiv Sarajeva.
"Navijači su uvijek bili uz nas i siguran sam da će tako biti i u ovom meču. Očekujem da stadion bude ispunjen do posljednjeg mjesta pošto Borac i Sarajevo ne igraju običan meč. Siguran sam da obje ekipe mogu da privuku publiku", rekao je Draško Žarić.
Milan Stupar
Na redu smo da osvojimo titulu i niko nas neće zaustaviti na tom putu pa ni Sarajevo koje jeste veliki protivnik, ali Borac će ove sezone biti šampion.

Samo ti zara ustupi svoje mjesto Benovicu i uzivaj ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 08:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
u koliko je danas trening?

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 744, 745, 746, 747, 748, 749, 750 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]