banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 18:40 Danas je 24 Jun 2026, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 743, 744, 745, 746, 747, 748, 749 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Apr 2011, 14:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Sada sam autom kroz grad, ovoliko plakata nisam vidio u zadnjih godinu dana, svaka čast momci, ovako se radi plakatiranje grada, zadali ste zadatak...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Sada sam autom kroz grad, ovoliko plakata nisam vidio u zadnjih godinu dana, svaka čast momci, ovako se radi plakatiranje grada, zadali ste zadatak...

Bice u toku noci jos koji ;)

Uglavnom, plakate ne treba stavljati na nedozvoljena mjesta, zbog Nedjeljka raznih. Gledam sinoc, kod pozorista u 2h iza ponoci, na znakovima plakati, jutros u 8 pokidani. Nemaju prevelike svrhe takvi.

U istok ne sumnjam ni malo, samo da jos zapad propjeva kako bi grmilo. Gornji dom zapada mora da angazuje okolinu :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Još kad drekavac počne kružiti gradom :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Хоће ли улазнице бити раније пуштене у продају, да се обезбједим?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Почињем дрхтати, не могу дочекати 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:15 
Bič božji
Bič božji

Za ulaznice još niko ništa nije javio, ali prošle sezone su za one bitnije utakmice prodavane ujutro na dan utakmice...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pička,to je polni organ,a pizda je karakterna osobina!

Ta kultna rečenica koju izgovara Rade Šerbedzija u filmu "Variola Vera",mi je odmah pala na pamet čitajući današnji izvještaj Dragiše Ćorsovića u beogradskom Sportskom Žurnalu povodom utakmice Slavija-Borac! Odavno znam koliki je on Borcomrzac,ali ovakve bljuvotine ni od njega nisam očekivao. Sadašnja Uprava Borca,po njemu,želi da svi klubovi iz Republike Srpske budu u službi Borca,prijete poštenim ljudima iz Slavije vezama sa ministrima u Vladi RS,a ugroženi Dragiša se pita "zar to nisu i moji ministri",zatim Borac je očekivao da mu se Slavija sklanja,a Vlado Jagodić pretjeruje jer se i svi ostali protivnički treneri pljuju i provociraju sa tog mjesta tako da je to nešto sasvim normalno jer navodno funkcioneri Slavije u Banjaluci uvijek prođu još gore ali neće da dižu tenzije,kao oni iz Slavije su za zakopavanje ratnih sjekira ali sa ovakvim ljudima u Borcu je to nemoguće!

Vjerujte da bih ladno okrenuo stranicu i uopšte se ne bih iznervirao da u cijelom ovom romanu ima bar jedna izjava momaka iz Slavije ili njihovog rukovodstva,ali đubre sve i jednu rečenicu započinje onim hinjskim " igrači Slavije neće da se oglašavaju ali su nam rekli",ili "Član Uprave Slavije koji je želio da ostane anoniman",što samo implicira da je đubre samo smislilo tekst da zakuhava!

Mrcina!

PS Rekao sam još prekjuče da Šipovcu treba zabraniti da priča,a evo još jednom se to pokazalo,jer ovakvim seljačinama jednostavno ne treba nabacivati na volej! Ali,dođe on ponekad na Gradski službeno,a tada će "od neimenovanog navijača koji je želio ostati anoniman",čuti šta misli o njemu kao novinaru i kao čovjeku!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:25 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Pička,to je polni organ,a pizda je karakterna osobina!

Ta kultna rečenica koju izgovara Rade Šerbedzija u filmu "Variola Vera",mi je odmah pala na pamet čitajući današnji izvještaj Dragiše Ćorsovića u beogradskom Sportskom Žurnalu povodom utakmice Slavija-Borac! Odavno znam koliki je on Borcomrzac,ali ovakve bljuvotine ni od njega nisam očekivao. Sadašnja Uprava Borca,po njemu,želi da svi klubovi iz Republike Srpske budu u službi Borca,prijete poštenim ljudima iz Slavije vezama sa ministrima u Vladi RS,a ugroženi Dragiša se pita "zar to nisu i moji ministri",zatim Borac je očekivao da mu se Slavija sklanja,a Vlado Jagodić pretjeruje jer se i svi ostali protivnički treneri pljuju i provociraju sa tog mjesta tako da je to nešto sasvim normalno jer navodno funkcioneri Slavije u Banjaluci uvijek prođu još gore ali neće da dižu tenzije,kao oni iz Slavije su za zakopavanje ratnih sjekira ali sa ovakvim ljudima u Borcu je to nemoguće!

Vjerujte da bih ladno okrenuo stranicu i uopšte se ne bih iznervirao da u cijelom ovom romanu ima bar jedna izjava momaka iz Slavije ili njihovog rukovodstva,ali đubre sve i jednu rečenicu započinje onim hinjskim " igrači Slavije neće da se oglašavaju ali su nam rekli",ili "Član Uprave Slavije koji je želio da ostane anoniman",što samo implicira da je đubre samo smislilo tekst da zakuhava!

Mrcina!

PS Rekao sam još prekjuče da Šipovcu treba zabraniti da priča,a evo još jednom se to pokazalo,jer ovakvim seljačinama jednostavno ne treba nabacivati na volej! Ali,dođe on ponekad na Gradski službeno,a tada će "od neimenovanog navijača koji je želio ostati anoniman",čuti šta misli o njemu kao novinaru i kao čovjeku!

Taj i takav Dragiša Ćorsović ili Ćosović na jednoj utakmici prozvan od strane jednog mog kolege, samo je sreća što je ovaj ranije izašao te je izbjegnuto batinanje gore pomenutog...
Čovjek je konjina neopjevana, ali svi smo različiti pa ja na to ne obraćam pažnju, samo se eto proširio spisak novinara koje bih volio da sretnem na Gradskom, pored Dragiše tu je i Petko Šušnjar, Borčevac od glave do pete...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vi se nervirate zbog portparola Slavije he he ...
Ma pustite gledajmo utakmicu Stajic se vraca, Maleta takodje ocekujem veliki pritisak na bokovima ako ih tu probijemo mislim da mozemo lako do gola...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
jajaja je napisao:
Prevelika je euforija , odbiće vam se to od glavu.
Kakav god bio rezultat u ovoj utakmici ima još da se igra poslije i ništa nije gotovo

Boli te kurac, pa ti ćeš da gledaš igokeu...

Jel ti smeta ????
Kad su u isto vrijeme fudbalska i košarkaška pa i rukometna utakmica nikad ne bih otišao gledati mrtvi fudbal , ali nikad jer tamo jednostavno u ovoj državi nema šta vidjeti.
Samo gomila nespremnih mladića koji su tehnički i na sve druge načine jadni , za razliku od ovog što ću moći vidjeti u Laktašima , ali bože moj koliko vrijede toliko su i plaćeni i jedni i drugi , a to se ne može porediti.

Nikad neću zaboraviti utakmicu Boraz Lozana kada Oliver Jandrić na centru "prima" loptu nikog oko njega u krugu od 10 metara , a on nabija je 20 metara u vis ... ili neke druge utakmice gdje Borac stiže rezultat , mislim da je Velež kad je bilo nerješeno , kada sa 40 metara od gola izvodi slobodnjak , a svi u šesnaestercu , i on majstor nabija loptu em što je nije ni dobacio do 16 , em što je otišla 10 metara lijevo od svih igrača ...
Ma ima milion primjera očaja na fudbalskim terenima , u kojima ćete vi "uživati" , a ja znam da ću uživati u ljepoti igre pod obručima

Ps. Svaka Ćorsovićeva je na mjestu , znači sve ovo gore što je rekao je istina , a vi se zavaravajte svojim jednoumljem na ovom forumu i recite da nije ...

Poslednji put menjao jajaja dana 07 Apr 2011, 16:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja nešto imam osjećaj da ovaj put uopšte ne treba biti oprezan,da ih trebamo satrati 4-0 ili 5-1,da je takva euforija i da smo toliko bolji u svim linijama tima,a i kao kolektiv,plus domaćini,i da to treba iskoristiti i dati im po ušima da se dugo ne oporave od toga!
Uopšte ne trebamo stajati kad povedemo,već nastaviti i nafilovati ih.Takođe,i ako prvi primimo gol treba igrače ubjediti da nema veze i da ćemo sigurno dati 4 komada!
Tako bih ja pripremao ekipu za ovu utakmicu,ali zato vjerovatno i ne mogu biti fudbalski trener! :D :D

PS Meni su gori ovi koji odgovaraju ovom @jajaja,nego on sam. Pustite čovjeka da "srcem" navija za Liverpool i Igokeu,šta ima on sa nama i ovim što mi osjećamo? Nećete ga sigurno ubjediti da promjeni mišljenje,a što se tiče nas,najbolje su to dočarali navijači jednog drugog kluba u jednoj rečenici "Ušlo u krv i doviđenja!" :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
I ja volim kosarku ali cu na fudbal bitnija je to utakmica

Jajaja ne znam sta hoces. Ljude uhvatila euforija - zele pravi derbi, Sarajevo ok rival imaju ljudi zasto se loze...JBG. Igokea ima budzet koji je za nase prilike ogroman ali pitanje je dokada ce trajati . Borac je na drugoj strani prezivio prvu ligu RS, ispadanje vracanje i sad gazi ka Evropi uz pomoc ovih odozgo da se razumijemo i prezivjece mnogo gore stvari...

P.S. jel stvarno navijas za IGokeu odgovor posalji na pp

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
За пацијенте отворити тему, секција: медицинска помоћ!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
карте можда већ и од петка буду у продаји.
још једна ствар,карте за запад ће се,осим мјеста код зенита(стари улаз за исток) продавати код улаза на запад,али горе на оним степеницама ће бити штанд.тако желе да се избјегне гужва,јер у 5квадратних метара се треба и купити карта,и ући на трибину.

и на крају,можда и најбитније,сви да крену-дођу 15 мин раније у односу на друге текме.обе трибине су у питању,сви би да уђу 5мин пред почетак,и онда настане колапс на капијама.мислим да је то изводљиво.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Па нек отворе три-четири улаза да уђем једном ко господин на стадион а не ко стока. :angry1:

Предпрошли пут сам дошао пола сата прије па опет закрчено било.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
goran2909 je napisao:
Slika Slika

ВЕЛИКЕ:
Kod:
http://www.2shared.com/file/VuFbG_93/PLAKATboracsarajevo.html

не знам како ово нико није опазио, ја сам тек сконтао кад сам видио ове службене плакате.
наиме цијена за запад није 5 него 6 марака. ја сам био убјеђен да је 5, али ето на плакатима пише да је 6.
чисто да не буде забуне

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Значи повећали су цијену, таман кад мислиш да не могу направити гори потез од оног са Сплитом они опет укењају. Е дабогда зарадили ето од те једне марке!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
То сам и ја видио данас да пише 6, та марка им много значи :) и на тим плакатима ставили су неки грб Сарајева, на фазон Манчестера :lol: :lol:

Poslednji put menjao змиугалома dana 07 Apr 2011, 17:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
skypostman je napisao:
Па нек отворе три-четири улаза да уђем једном ко господин на стадион а не ко стока. :angry1:

Предпрошли пут сам дошао пола сата прије па опет закрчено било.

да постоје улази,били би отворени.
а зато сам и рекао:видиш,дошао си пола сата раније,и био је кркљанац,зато и кажем,да се дође 15 мин раније него што имамо обичај...значи,45 мин у твом случају :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Mnogo Mnogo smo bolji od Sarajeva, imacemo sve uslove da ih demoliramo, idelano vrijeme, sve se jednostavno poklapa, jos samo da momci odrade ono sto od njih ocekujemo, a siguran sam da hoce!!!!!!!

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 743, 744, 745, 746, 747, 748, 749 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]