banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 18:40 Danas je 24 Jun 2026, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 741, 742, 743, 744, 745, 746, 747 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Apr 2011, 18:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
refreshbl1926 je napisao:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/dat-ultimatum-mirzi-varesanovicu/54751
e pa mirza dovidjenja haha

bas sad da mora odnijeti sva ti boda sa Gradskog...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма супер, мораће напасти. А нама то одговара, посебно на домаћем терену. Уф голеада у најави... :wink: Ред би био да на неком истресемо све фрустрације. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 08:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Остало је још два дан до велике утакмице,утакмице од које много очекујем!
Надам се да ћемо се на неком напокон искалити и показати сву своју силу,а ова утакмица је идеална за то.Поштш је дат ултиматум тренеру оних аргентинаца,очекујем да ће играти мало отвреније а не паркирати бус пред наш гол!Самим тим имаћемо више шасни за контре и полуконтре.
Ај' да не паметујем превише о тактици,ипак ће то Владо све посложити како треба,сада ћу мало о атмосфери.

Очекујем пун стадион,значи да више ни игла неможе пасти међу нас!Од Лешинара очекујем често прозивање запада.Када играчи буду излазили на стадион Лешинари прозову читав стадион и онда крене пјесма нпр.ооооо јебем те сарајево,БОРАЦ или чак да отпјевамо Борчеву химну макар један дио.Па мало касније крене ПСИХИЈАТРИЈА,шта мислите какв би био призор кад би читав исток пјево НАПРИЈЕД БОРЋЕ БОРИ СЕЕ,а читав запад НАША ПЈЕМСА ОРИ СЕЕ и онда цијели стадон крене скакати.Уф сав се тресем кад помислим каква ће бити атмосфера,још кад би Борац побједио нпр. 3-0 па читава БЛ би одјекивала од наше пјесме.

И да у суботу понесите све што имате од реквизита Борца.Јер у суботу град морамо обојити у ЦРВЕНО-ПЛАВО! 8)

АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 09:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 21. kolo: Borac – Sarajevo
Jagodić: Utakmica sa Sarajevom je prelomna za titulu!

http://www.source.ba/clanak/16139034998 ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 09:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ha ha ha Nije ni vama lako...Gledam slike i Lesinari naklon :) sjetim se koliko Vas je bilo na gostovanjima a vidim ove pa mi muka hehe polufinale kupa 20 ljudi i kazu ozbiljna grupa :)
Idealan termin me tjera na istok, a opet drustvo sa foruma na zapad da malo dignemo atmosferu i na tom dijelu tribine. Iako sam cigan u subotu ocekujem cuveno / OOOOO, je..... te sarajevoooo

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
malo je off ali morao sam kao sto neko rece jace je od mene
http://abcportal.info/slike/2011/4/2011 ... pecara.jpg

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Lesinari imaju prednost koju moraju iskoristiti. Naime, o tome sam pisao ranije. Oni su svi gradski urbani momci koji kontaju navijanje, nemaju indijanaca na tribini i kao takvi mogu jos dosta napredovati sa odrastanjem mladjih momaka.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Moжда сте примјетили да сам ових дана мање активан на форуму али не стижем никако да пишем овдје.. Посветио сам се скроз утакмици у нади да што више напунимо стадион.. Уосталом шта да вам пишем кад већ знате све.. Еуфорија тресе читав град, Борац први, разлога да дођете на стадион гомила.. Толико од мене.. Поздрав и Живјели :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Brigate BL je napisao:
Lesinari imaju prednost koju moraju iskoristiti. Naime, o tome sam pisao ranije. Oni su svi gradski urbani momci koji kontaju navijanje, nemaju indijanaca na tribini i kao takvi mogu jos dosta napredovati sa odrastanjem mladjih momaka.

То се већ практикује ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U subotu ih treba od starta napasti kako na terenu tako i na tribinama. Ne mislim bukvalno :) vec da se napravi pritisak od starta, oni su mi u tome bas losi kad ih pritisnes, gledao sam njihove utakmice i tu ima dosta praznina koje ce nadam se igraci iskoristiti

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Иако сам болестан к`о пас и имам високу температуру, субота се не пропушта, па макар ме донијели на стадион...

Јој већ сад замишљам као их прцамо 2-0 или 3-0 и цијели стадион у трансу.... 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
не свиђа ми се наше размишљање. а шта ако до 60. минута буде 0-0.
атмосфера ће отићи у курац, ето шта ће бити. биће и играчи, а и ми нервозинији. наће се и оних који звижде, који одмах контрирају. а не дај Боже да кренемо губити.
значи не побјеђујемо 3-0, 5-0, игра се од 0-0. и ја бих волио да их накантамо, да "фасују" 5 комада, али ајде да ми прво поведемо са 1-0, па ћемо лакше дисати и играчи и ми!

има још 2 дана,и треба сви који нису (а и они који већ јесу) да се потруде и позову наше пријатеље, Борчевце, да дођу и помогну клубу!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he ne mislim ja da treba gol pasti odmah vec da ih treba pritisnuti lose se snalaze sa pritiskom posebno zadnja linija...
Ako padne gol dobro ako ne onda pritisci jace :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 11:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Igračima treba pokazati koliko se njima vjeruje, ne treba im nametati pritasak sa tribina, znači dovoljno su opterećeni tom jebenom titulom, pa onda još i mi da ih smaramo, aplauz treba da dobiju kada krenu u svalčionicu sa zagrijavanja, a naravno i turci kada krenu u svačionicu zvižduk, znači da ih šiba zvižduk... Atmosfera mora biti usijana, ne smije nam se ponoviti Lozana da se impresioniramo takmičenjem ili nemam pojma čim, u subotu pišemo istoriju, a mi smo produžena ruka pisaca...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja sam tako napet pred ovu utakmicu...znaci samo da pobjedimo! jb.m ti leotar smradovi glupi koliko bi nam znacilo da su bar bod uzeli ali sta je tu je. vidim grad je izlijepljen plakatima, da li ce to biti tako samo sad ili i u narednim kolima ne znam. ali konacno je i uprava nesto uradila.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ако идете често у неку кафану обавезно видите са газдом да окачите плакат. свако прометно мјесто гдје пролази доста људи треба ставити плакат. цимајте људе да дођу да погледају утакмицу.

и немојте да вам буде тешко да наградите са што више аплауза наше играче, а ове из сарајева са што више звиждука. кад кренети ви кренуће и људи око вас.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 12:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Forumasi primate li me na zapad :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Мислим да нам је заиста кључна утакмица,следећеа у Мостару и у Приједору,ако ту исчупамо минимално 7 бодова прича око титуле је завршена!Наравно да побједимо сва домаћинства,ако појебидимо у суботу,а хоћемо,у недјељу пребацујемо сељесничару притисак да они морају добити,дакле биће им 3 пута теже под притиском играти!
Елем,да не причамо о њима,у суботу морају играчи кренути у тотално офанизуво од почетка,тјерати њихову одбрану да хамзагићу у крило сједну и дати бар један го до полувремена!
Рекао сам да треба кренути у офанзиву тоталну,јер они немају брзих играча напрјед,изузев Којашевића,али ће њега Бока сузбити,једино би нам могли правити проблеме послије прекида добри су у скок игри.
Треба кренути са Видаковићем одмах,да може избацити јендог штопера дриблингом,мислим да би и Међедовић добро дошао,да шутира са једно 16 метара,мислим да би ја дао предност Микићу у однсоу на Стајића због брзине,и ако старији Микић је бржи,само је питање кога ставити Крунића или Боку,ако је Међдовић опоравање требао би кренути од почетка.
И напад Видаковић,Николић,Вељовића убацити на крјау кад се умори један од ове двојице,да може лопту задржати!
Ступар и Беновић би требали више у напад се прикључивати,а да Малетић уапда у шенсестерац онако да му гура се лопта испред њега,то је по мени нека добитна комбинација,и да се што више лопта гура нападу јер су наши нападачи доста бржи од одбрана сарајева,исто тако,ако постави мирза високо одбрану,убићемо их!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Brigate BL je napisao:
Forumasi primate li me na zapad :)

само ако ћеш галамити из све снаге :D

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 741, 742, 743, 744, 745, 746, 747 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]