Nakon utakmice Slavija - Borac Jagodić ispljuvan i izvrijeđanAutor S. K. 2011-04-05 14:00:00
U tunelu se sporječkali član Uprave Slavije Dragan Kulina i koordinator Borca Muhamed Ibrahimbegović

Fudbaleri Slavije i Borca prikazali su borbenu i dopadljivu igru i nedostajali su samo golovi pa da ovaj meč dobije visoku ocjenu. I dok je na terenu bilo sve korektno, nakon meča je situacija prijetila da eskalira u ozbiljan incident.
Svjedoci tvrde da su se u tunelu najprije sporječkali član Uprave Slavije Dragan Kulina i koordinator Borca Muhamed Ibrahimbegović, premda obojica negiraju sukob. Potom je trener Banjalučana Vlado Jagodić pretrpio pravu salvu uvreda i psovki, što je, kako kaže, bio samo nastavak devedesetominutne torture kojoj je bio izložen od grupe gledalaca smještenih tik iza Borčeve klupe.
- Ispljuvan sam, i to bukvalno, kao nikad u životu, a o psovkama i uvredama da ne govorim. Nakon utakmice ta ista grupa, za koju su mi tvrdili da su članovi Uprave, stajala je u tunelu i dobacivala. Rekao sam da neću da dajem izjave dok oni ne napuste taj prostor. Tek tada je krenulo pravo vrijeđanje i psovanje - razočarano je ispričao Jagodić.
Direktor Borca Radmilo Šipovac dodao je da nije bilo fizičkog napada ni na jednog člana banjalučkog tima.
Šipovac: Slavija bliža Želji- Naši domaćini ušli su u ovaj meč napaljeni, s namjerom da olakšaju svojim komšijama, t
ako da se i definitivno vidjelo da je Slavija bliža Željezničaru nego nama - rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.Problem s realizacijomBorac je imao više od igre, stvorio je, uz prečku Stakića, nekoliko idealnih prilika, ali nijednu nije iskoristio.
- Iako oslabljeni bez Darka Maletića i Duška Stajića, zaigrali smo ofanzivno. Stvorili smo četiri idealne šanse koje nismo iskoristili. Sada je evidentno da imamo problem s realizacijom. Umalo da nas Slavija kazni, ali je odbrana još jednom bila na visokom nivou - istakao je Jagodić.