banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 03:16 Danas je 25 Jun 2026, 03:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 739, 740, 741, 742, 743, 744, 745 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Apr 2011, 12:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kolega RBA je dobio odgovor na pp,tako da mozete nastaviti diskusiju o nasem klubu.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
Nakon utakmice Slavija - Borac Jagodić ispljuvan i izvrijeđan
Autor S. K. 2011-04-05 14:00:00

U tunelu se sporječkali član Uprave Slavije Dragan Kulina i koordinator Borca Muhamed Ibrahimbegović

Slika

Fudbaleri Slavije i Borca prikazali su borbenu i dopadljivu igru i nedostajali su samo golovi pa da ovaj meč dobije visoku ocjenu. I dok je na terenu bilo sve korektno, nakon meča je situacija prijetila da eskalira u ozbiljan incident.

Svjedoci tvrde da su se u tunelu najprije sporječkali član Uprave Slavije Dragan Kulina i koordinator Borca Muhamed Ibrahimbegović, premda obojica negiraju sukob. Potom je trener Banjalučana Vlado Jagodić pretrpio pravu salvu uvreda i psovki, što je, kako kaže, bio samo nastavak devedesetominutne torture kojoj je bio izložen od grupe gledalaca smještenih tik iza Borčeve klupe.

- Ispljuvan sam, i to bukvalno, kao nikad u životu, a o psovkama i uvredama da ne govorim. Nakon utakmice ta ista grupa, za koju su mi tvrdili da su članovi Uprave, stajala je u tunelu i dobacivala. Rekao sam da neću da dajem izjave dok oni ne napuste taj prostor. Tek tada je krenulo pravo vrijeđanje i psovanje - razočarano je ispričao Jagodić.

Direktor Borca Radmilo Šipovac dodao je da nije bilo fizičkog napada ni na jednog člana banjalučkog tima.

Šipovac: Slavija bliža Želji

- Naši domaćini ušli su u ovaj meč napaljeni, s namjerom da olakšaju svojim komšijama, tako da se i definitivno vidjelo da je Slavija bliža Željezničaru nego nama - rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.

Problem s realizacijom

Borac je imao više od igre, stvorio je, uz prečku Stakića, nekoliko idealnih prilika, ali nijednu nije iskoristio.

- Iako oslabljeni bez Darka Maletića i Duška Stajića, zaigrali smo ofanzivno. Stvorili smo četiri idealne šanse koje nismo iskoristili. Sada je evidentno da imamo problem s realizacijom. Umalo da nas Slavija kazni, ali je odbrana još jednom bila na visokom nivou - istakao je Jagodić.

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/2 ... edjan.html

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 13:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve je to istina i sve me to nimalo ne iznenađuje jer znam kakva je mržnja prema Borcu od tih kompleksaša iz Ist Sarajeva,Prijedora,Trebinja,uostalom o tome i pišem već nekoliko dana.
Ali,o tome mogu pisati ja,koji sam niko i ništa,Direktor kluba Šipovac ipak bi se morao suzdržavati izjava kako je Slavija igrala za Želju,jer to nije sportski,ostavlja loš utisak i ispada da nam je Slavija trebala pustiti. Ako se već bakće takvim izjavama,onda bi se prije trebao osvrnuti na nezalaganje Leotara u ovom kolu,koji nije uputio nijedan udarac na gol, nego na zalaganje Slavije.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 13:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Što se tiče Leotara stvar je jasna, pogledajte klip sa utakmice i sve će vam se samo javiti, možda smo se preračunali u tom da oni dvije utakmice za redom igraju kod kuće, pa su jednu komotno "naplatili" ali šta da se radi, šta je tu je... Mi smo propustili velike šanse u nedelju, ali idemo dalje, vikend za vikendom... Samo mi je žao što nećemo biti u prilici da Leotara pošaljemo tamo gdje mu je mjesto...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
С.Врањеш дао го за Пандури...
Безобразно од славије :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 13:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2011, 01:38
Ovaj Šipovac vas samo sramoti, prvo mora čitati s papira jer ne zna dvije suvisle rečenice sastaviti, a sad još i ovo.

Citiraj:
- Naši domaćini ušli su u ovaj meč napaljeni, s namjerom da olakšaju svojim komšijama, tako da se i definitivno vidjelo da je Slavija bliža Željezničaru nego nama - rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.

Pa, ne možeš ovo izjaviti. :roll: Ne smiješ danas ni ući ozbiljno u utakmicu, odmah te optužuju da si za nekog, ili protiv nekog, ili...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Skandiralo se jednom bilo,Kulina Turcine,napusi se kurcine. :D Tada sam mislio da mozda nije primjereno,ali ipak sad vidim da jeste,i to kako.Znaju ljudi sve.

Koja je to stoka,ma joj trebali smo onda kad je bilo uletanje prebiti sve zivo,od sudije,preko igraca,do uprave,ma i navijaca,sve se to treba tuci...Pusti srpstvo.Sunce li im njihovo.Sto se Sipovca tice,stvarno bi trebao smanjiti sa alkoholom.

Nego mali off,da li neko cita one Basarine kolumne u Glasu?Ja s vremena na vrijeme procitam,i evo zivota mi mog,umirem ziv od smjeha.Kakve su ono nebuloze,stil pisanja...A komedije majko.

Poslednji put menjao tatamata dana 05 Apr 2011, 14:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
усе и у своје кљусе!
да ми добијемо Сарајево у суботу, то је најважније.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSN7h7GJQsU[/youtube]

Citiraj:
Субота 19:30 – Сви смо на једном мјесту – на градском стадиону, трибина Исток! Након 20 одиграних кола овог првенства наш клуб је на позицији број 1! Након свих ових година коначно смо показали да можемо, знамо и хоћемо, да се боримо! Подржимо нашег великана сада када је најпотребније јер својом борбом оправдава своју традицију и име! Буди борац и ти! Ако се нисмо штедјели када је било најгоре не штедимо се ни сада када коначно имамо чему да се радујемо! Наш великан игра, наше мјесто је уз њега а заједно побједа је наша! Дајмо све од себе и покажимо да заслужујемо Борац као што он заслужује нас!
Крајином цјелом нек се пјесма чује Борац, Борац нека одјекује!!!
Борац то смо сви!

lesinari1987.net

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
walter samuel je napisao:
Ovaj Šipovac vas samo sramoti, prvo mora čitati s papira jer ne zna dvije suvisle rečenice sastaviti, a sad još i ovo.

Citiraj:

Pa, ne možeš ovo izjaviti. :roll: Ne smiješ danas ni ući ozbiljno u utakmicu, odmah te optužuju da si za nekog, ili protiv nekog, ili...

ајд остави се радмила,боље би ти било....његов је "проблем" што каже шта мисли,а не ко тамо неки шупци,лафо фињак,дингоспо,а у ствари кварно....нпр амар,жујо,блекић,баковић,брковић......
не дам једног радмила за 300 других амара и блекића!!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:36 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSN7h7GJQsU[/youtube]

Citiraj:
Субота 19:30 – Сви смо на једном мјесту – на градском стадиону, трибина Исток! Након 20 одиграних кола овог првенства наш клуб је на позицији број 1! Након свих ових година коначно смо показали да можемо, знамо и хоћемо, да се боримо! Подржимо нашег великана сада када је најпотребније јер својом борбом оправдава своју традицију и име! Буди борац и ти! Ако се нисмо штедјели када је било најгоре не штедимо се ни сада када коначно имамо чему да се радујемо! Наш великан игра, наше мјесто је уз њега а заједно побједа је наша! Дајмо све од себе и покажимо да заслужујемо Борац као што он заслужује нас!
Крајином цјелом нек се пјесма чује Борац, Борац нека одјекује!!!
Борац то смо сви!

lesinari1987.net

Ma što kaže onaj jedan pacijent, fotošop je to, šta da radiš :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Значи Бока за уши Вељовића и пред Лешинаре :D

Ма нема ту ни човјека ни карактера, он гура неки свој фазон и тешко је то промијенити, издурати га још који мјесец и нек му је срећно и нек поздрави Румунке.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
А сад једна нова ствар. :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AaEDkWsMejY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Предухитри ме :) Хеј хеј хеј 8) :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 17:08 
Bič božji
Bič božji

Čika Nikola, mislim šta reći... :cat:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 17:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Текст:
Spoiler:
Данас се осјећам боље,
данас ми сунце сја,
опет ће пушити Борцу,
јалија чаршијска, лафо "Хорде Зла"!

Мало су били ултра',
па мало кежуал,
сада су аргентинци,
дувају по курац, дувају по курац!

Хеј, хеј, хеј, Хорде Зла су геј!
И чине све да тако остане!

Па рам па па па па па пуше га Хорде Зла!
Ооооооооооо јебем те Сарај'во!

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 17:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skypostman je napisao:

odlicno,bravo momci

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
skypostman je napisao:

fenomenalno, ja sam odusevljen! ovo treba da naucimo svi pa cijeli stadion da grmi :lol: kakvo bi ludilo bilo. uz to i jako je ritmicno i pjevljivo, prava zabava!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
"Salem Prolić je maltene privatizovao suđenje u Bosni i Hercegovini a u tom poslu se okreće veliki novac", tvrdi naš izvor iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

"Recimo na susretu polufinala Kupa BiH prošle godine, u susretu Borac - Slavija, koji je završen pobjedom domaćina rezultatom 1:0, Prolić je sa 5.000 KM naplatio svoju pomoć da Borac prođe dalje, a u tom je meču poništen čist gol Slaviji. Sudija je bio Predrag Stankić, koji je za svoje suđenje nagrađen visokom ocjenom od 8,3", tvrdi naš izvor.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
skypostman je napisao:

Vr'.

Kako bi dobro bilo odstampati one male flajere sa textom pjesme, i podijeliti prije utakmice na istok i zapad, pa da zagrim.

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 739, 740, 741, 742, 743, 744, 745 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]