banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 14:44 Danas je 24 Jun 2026, 14:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 738, 739, 740, 741, 742, 743, 744 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Apr 2011, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ма људи моји могу вам само рећи да ће се грдно зезнути ко год не дође у суботу 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 09:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Gazimestanac87 je napisao:
Ма људи моји могу вам само рећи да ће се грдно зезнути ко год не дође у суботу 8)

Kad Borac bude igrao u jedinstvenoj Srpskoj ligi sa Zvijezdom,Partizanom,Vojvodinom....ja cu doci i navijati za Borac a da gledam ove merhametlije ne pada mi napamet..

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
ozna je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:

Kad Borac bude igrao u jedinstvenoj Srpskoj ligi sa Zvijezdom,Partizanom,Vojvodinom....ja cu doci i navijati za Borac a da gledam ove merhametlije ne pada mi napamet..

Као што кажем грдно ћеш се преварити и ти и свако ко не дође јер ће бити паклено ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ozna je napisao:

Јел ти идеш због Борца или других?

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ајде више пустите ове падобранце, што одједном ускоче из досаде.
небитни су тотално.
најаве, формације, предвиђање резултата, жеље, поздрави :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 09:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Јел ко подјестио Шиповца за трансове ? Баш бих волио видјети сцену кад не могу окачити трансове :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
..........................Авдукић.............................

Ступар........Стакић..........Лео.............Беновић

Малетић..........Крунић........Бока............Микић

................Видаковић....................................

.......................Николић................................

Што се тиче утакмице, мислим да ће пуно зависити од првих 15-20мин. Ако одмах увалимо гол, могла би бити рапсодија у црвено-плавом, у противном могла би бити смор утакмица. Сарајево долази да се брани и ишчупа бод. значи аутобис испред гола.

Надам се да ће се Бањалука напокон пробудити и показати да стварно воли Борац. Јер ко у суботу недође на стадион стварно нема шта да тражи више тамо. Боља прилика неће бити ове сезоне. Први смо на табели, игра се против сарајва, ноћни термин, субота. Па шта више људи хоће?

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako ga u subotu ne napunimo, ja stvarno nemam pojma kada ćemo, još kada pukne pjesmica, ima uši da im otpadnu... :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:13 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
..........................Авдукић.............................

Ступар........Стакић..........Лео.............Беновић

Малетић..........Крунић........Бока............Микић

................Видаковић....................................

.......................Николић................................

Што се тиче утакмице, мислим да ће пуно зависити од првих 15-20мин. Ако одмах увалимо гол, могла би бити рапсодија у црвено-плавом, у противном могла би бити смор утакмица. Сарајево долази да се брани и ишчупа бод. значи аутобис испред гола.

Надам се да ће се Бањалука напокон пробудити и показати да стварно воли Борац. Јер ко у суботу недође на стадион стварно нема шта да тражи више тамо. Боља прилика неће бити ове сезоне. Први смо на табели, игра се против сарајва, ноћни термин, субота. Па шта више људи хоће?

Schlager hoće da se igra u nedelju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:18 
Bič božji
Bič božji

Jedna mala temica, nije direktno vezana za klub, ali bilo bi lijepo da malko prodiskutujemo o tome...

Darko Ljubojević prema pisanju današnjeg blica je jako blizu da uđe u novi FS BIH...
Sve je još novinarska priča, ali tamo gdje ima dima ima i vatre... Moje je mišljenje da bi to bila pozitivna stvar i priznanje za klub ali i za njega samog... Odlično je radio posao na mjestu sportskog direktora, teško da ćemo naći boljeg pa mi samo nije jasno dal bi sa tim bio završen njegov mandat na tom mjestu ili šta već...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
RBA je napisao

Sad nije ni vazno jer je Uskrsnji post pa nema svadbi,ali u periodu dok su svadbe,bez potrebe se odricemo par stotina ljudi svaku utakmicu koji su u to vrijeme na svadbi a koji vole doci na Borac.Nisu svi kao mi da napuste svadbu zbog Borca.
A i vikendasi,takodje,malo koji ce prekinuti svoj dvodnevni odmor na vikendici da bi dosao na Borac u subotu navece.Znam,neko ce reci sta me briga za njima,nek dodje ko hoce,ali to se kosi sa ovom nasom borbom plakatima za svakog gledaoca.

Ostajem pri tvrdnji da je nedjelja predvece mnogo bolji termin,a i zadnji put smo igrali nedjeljom protiv Sarajeva i bez problema napunili stadion koji je imao dosta veci kapacitet nego sada.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:26 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
RBA je napisao

Sad nije ni vazno jer je Uskrsnji post pa nema svadbi,ali u periodu dok su svadbe,bez potrebe se odricemo par stotina ljudi svaku utakmicu koji su u to vrijeme na svadbi a koji vole doci na Borac.Nisu svi kao mi da napuste svadbu zbog Borca.
A i vikendasi,takodje,malo koji ce prekinuti svoj dvodnevni odmor na vikendici da bi dosao na Borac u subotu navece.Znam,neko ce reci sta me briga za njima,nek dodje ko hoce,ali to se kosi sa ovom nasom borbom plakatima za svakog gledaoca.

Ostajem pri tvrdnji da je nedjelja predvece mnogo bolji termin,a i zadnji put smo igrali nedjeljom protiv Sarajeva i bez problema napunili stadion koji je imao dosta veci kapacitet nego sada.

Ma sve stoji, pa samo se kod nas slijepo drže termina subotom, treba probati sve varijante...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Да ли ће Клибер стварно ући у ФС БиХ,то не знам, али знам да ако све буде регуларно и он уђе да бољег човјека нису могли изабрати и то из више разлога.

надам се да ће се све то око суспензије ријешити повољно за Борац

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Naravno da je on pravo rjesenje i da to svako normalan treba podrzati.

Ipak,treba biti jako oprezan,jer mozda je to dio ove,sve glasnije, price da UEFA formira FS BIH preskacuci entitetske Saveze.Ako je to ta prica,tada bi to Darko trebao odbiti.

Sacekajmo.

Poslednji put menjao Schlager dana 05 Apr 2011, 11:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:53 
Bič božji
Bič božji

OPaaaaaaaaaa, Schlageru pa ti si moderator, a ne ništa piće, janje moje, prase moje... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mora pocastiti, dobra je moderatorska plata! :lol: :lol: :lol:
Cestitam ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 11:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
OPaaaaaaaaaa, Schlageru pa ti si moderator, a ne ništa piće, janje moje, prase moje... :lol: :lol: :lol:

Tek sam ustolicen :D

Mislio sam da ovdje moderator i ne treba jer smo (skoro ) svi svoji,ali cijenim rad momaka koji odrzavaju ovaj sajt pa sam prihvatio da im se pridruzim i pomognem koliko stignem.

Izgleda da sam se prevario da ne treba mod,jer sam odmah morao poceti brisati postove.Ipak,nadam se da ovdje nece biti nikakvog posla za mene za razliku od onog tamo foruma gdje sam,kad god svratim,imao pune ruke posla.

Ovdje bi to trebala biti relaksacija jer smo svi na istom zadatku.

Hvala na cestitkama!

PS Ja sam kao oni politicari koji se u svim rezimima prilagode i docepaju vlasti :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 12:06 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:

Tek sam ustolicen :D

Mislio sam da ovdje moderator i ne treba jer smo (skoro ) svi svoji,ali cijenim rad momaka koji odrzavaju ovaj sajt pa sam prihvatio da im se pridruzim i pomognem koliko stignem.

Izgleda da sam se prevario da ne treba mod,jer sam odmah morao poceti brisati postove.Ipak,nadam se da ovdje nece biti nikakvog posla za mene za razliku od onog tamo foruma gdje sam,kad god svratim,imao pune ruke posla.

Ovdje bi to trebala biti relaksacija jer smo svi na istom zadatku.

Hvala na cestitkama!

PS Ja sam kao oni politicari koji se u svim rezimima prilagode i docepaju vlasti :D

Znači još ćemo mi morati tebe da častimo :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
у народу познатији као преливода :D

шалу на страну, честитам. ;)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 12:13 
Bič božji
Bič božji

Jedno pitanje za moderatora??? O veliki moderatoru, kako je moguće da ja ne dobijem izvještaj, a prijavim post, interesuje me koje snkcije je popušio ovaj stariji čiko koji je maloprije pisao gluposti... :lol:

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 738, 739, 740, 741, 742, 743, 744 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]