Miele je napisao:
Присуствовао сам утакмицу (тј. дијелу утакмице) па да је мало и прокоментаришем. По мени најбоље издање у Борца у полусезоне по питању игре, али зато реализација катастрофа. Нећу анализирати индивидуална издања фудбалера али појединаца морам. Прво ћу кренути са најсвјијетлијом тачком Видаковићем. Момак је незаустављив, сјајан у продору а скоро у свакој акцији је захтијевао од противничке одбране удвајање у супротном би то значила директна опасност за јуче сјајног голмана Славије. Такође је примјетно да сјајно сарађује са Ступаром па је Граховац био сувишан и "прескакан" већи дио утакмице. Дефинитивно заслужује мијесто у првих једанаест поготово обзиром на конкуренцију на тој позицији. Такође одлична издања свеприсутног Стакића који има и нападачких потенцијала које до сада није исказивао или није имао прилике и простора да покаже и расположеног Распудића.
Е сад иду они црни "моменти" утакмице. Микић јуче јако лош, слаб при пријему, контроли лопте али и центаршуту, укратко неочекивано од њега иако је имао доста простора на тој лијевој страни због нереда који је Видаковић правио на супротној.
Играч о чијем би јучашњем издању могао да напишем колумну али немам времена ни живаца па ћу одрадити то у кратким цртама је Вељовић. По мени има довољно материјала да се у најмању руку суспендује или на неки начин дисциплински казни. Онај колосални промашај што сте сви видјели (ситуација у којој по боку избија сам пред голмана је изгледнија од једанестерца) није једини фелер у његовој игри. Због његовог глупирања и лијености Борцу је поништен гол након играња руком, а било је ту и још неколико полуприлика и акција које је уништио својим егоизмом и надасве дрскошћу. И врхунац цијелог дана је био када је једини одлучио да не поздрави навијаче након послиједњег звиждука и запутио се директно у свлачионицу.
Срећом је на том Бока лав реаговао и довео га из свлачионице пред навијаче на једно читање буквице након које надам се, изгладила цијела ситуација.Ове и двије слике са запада које су забиљежиле гореспоменуту ситуацију са "румуном" и ситуација када Владо показује играчима да се поздраве са навијачима и захвале на подршци коју мало који клуб у овој лиги има на свом терену.
http://img685.imageshack.us/img685/7985/jagodic.jpghttp://img8.imageshack.us/img8/4081/lesinari5.jpgOdlično.Kao što su igrači i Borac,za nas svetinja,takav treba biti i odnos i mišljenje,igrača o navijačima i simpatizerima.Iskorijeniti ovakvo ponašanje pothitno...Ne samo vezano za ne pozdravljanje,već tu kurčevitost,i nonšalantnost,kod svih igrača,a prvenstveno Radeta.
Imam osjećaj kao da jedinog mene nervira njegovo ponasanje...