banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 05:22 Danas je 24 Jun 2026, 05:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 736, 737, 738, 739, 740, 741, 742 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Apr 2011, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
зашто?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
pa da se sjeti

????

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 13:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
zasto????
da li se vama nesto to desilo na kosevu???
nemojte se izjednacavati sa navijacima,prepustite to njima,dok je njima peglalo ledja vi ste to gledali na tv ili na klipovima sa portala.....ne slazem se sa tim napisanim,nismo mi mala sredina i zatucana pa da budemo kao i oni,treba da pokazemo da smo za razliku od njih prava gospoda sto se tice prijema a aako ce se navijaci prepucavati sa njima to ostavimo njima,jednostavno ne trebamo se mijesati u te stvari.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ocigledno su neki pogresno protumacili moj post, kao sto sam rekao i d.a, nisam ja pozivao na linc, ali moze im se vratiti grlom, pjesmom dlanovima cijelog stadiona da ne znaju gdje su dosli. a moze im se i zabraniti trans. sto da ne. ali to nece raditi navijaci vec murija ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
http://www.facebook.com/event.php?eid=204849266206772

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
http://www.zurnal.rs/2011/04/04/bez-gol ... l?lang=lat

svidja mi se naslov :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 14:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Плакат је спреман био само сам чекао да се потврди термин играња, ваљда га неће мјењати.
Велику ћу ставити мало касније.
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ја сам онај пост написао због тога да подсјетим на то шта је госн директор рекао :wink:
Јесу ли уз своје навијаче или нису?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Сви чекамо да видимо хоће ли Шиповац испунити своје ријечи...
Нико није за то да их згазимо или нешто тако само да стане иза онога што је обећао!
Ми ћемо их истући гласном пјесмом кад загрмимо да се препадну гдје су дошли...
АЈ БОРАЦ

П.С. Горане свака част за плакат :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
моје мишљење је да на њих не треба нико да губи енерију и вријеме....па ни шиповац. нису вриједни пажње.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
моје мишљење је да на њих не треба нико да губи енерију и вријеме....па ни шиповац. нису вриједни пажње.

Само да одржи оно што је рекао.. То је све што тражимо!

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Gazimestanac87 je napisao:

П.С. Горане свака част за плакат :)

+1.

Ja ne pripadam Vulturesima, idem uvijek na zapad, ali moram pitati nekoga od vas, ko je aktivniji, moze li neko od vasih predstavnika napokon napraviti nekakav dogovor sa Upravom oko tih plakata, najava, i ostalog? Da vi radite pripreme, oni da stampaju, popola da se oblijepi grad, ili bilo kakva slicna podjela posla? Ovo mi sve nekako stihijski izgleda, nazalost. I da u gradu bude barem jedan veci bilbord rezervisan za najave?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dilan Dog je napisao:
zasto????
da li se vama nesto to desilo na kosevu???
nemojte se izjednacavati sa navijacima,prepustite to njima,dok je njima peglalo ledja vi ste to gledali na tv ili na klipovima sa portala.....ne slazem se sa tim napisanim,nismo mi mala sredina i zatucana pa da budemo kao i oni,treba da pokazemo da smo za razliku od njih prava gospoda sto se tice prijema a aako ce se navijaci prepucavati sa njima to ostavimo njima,jednostavno ne trebamo se mijesati u te stvari.

Питару?

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Немојте писати небулозе око навијача!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 16:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Citiraj:
СЛАВИЈА – БОРАЦ 0:0

стадион: СРЦ "Славија" у Источном Сарајеву, гледалаца: 1000, судија: Радослав Вукасовић (Требиње), помоћници: Зикрет Куљаниновић (Бановићи) и Драго Чуле (Крушево), четврти судија: Владимир Доминковић (Сарајево), делегат: Божо Видовић (Зеница), контролор суђења: Милорад Софренић (Бијељина), жути картони: Регоје (Славија), Николић, Распудић (Борац).

Бока мало мало добије жути :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 17:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2010, 23:41
Присуствовао сам утакмицу (тј. дијелу утакмице) па да је мало и прокоментаришем. По мени најбоље издање у Борца у полусезоне по питању игре, али зато реализација катастрофа. Нећу анализирати индивидуална издања фудбалера али појединаца морам. Прво ћу кренути са најсвјијетлијом тачком Видаковићем. Момак је незаустављив, сјајан у продору а скоро у свакој акцији је захтијевао од противничке одбране удвајање у супротном би то значила директна опасност за јуче сјајног голмана Славије. Такође је примјетно да сјајно сарађује са Ступаром па је Граховац био сувишан и "прескакан" већи дио утакмице. Дефинитивно заслужује мијесто у првих једанаест поготово обзиром на конкуренцију на тој позицији. Такође одлична издања свеприсутног Стакића који има и нападачких потенцијала које до сада није исказивао или није имао прилике и простора да покаже и расположеног Распудића.
Е сад иду они црни "моменти" утакмице. Микић јуче јако лош, слаб при пријему, контроли лопте али и центаршуту, укратко неочекивано од њега иако је имао доста простора на тој лијевој страни због нереда који је Видаковић правио на супротној.
Играч о чијем би јучашњем издању могао да напишем колумну али немам времена ни живаца па ћу одрадити то у кратким цртама је Вељовић. По мени има довољно материјала да се у најмању руку суспендује или на неки начин дисциплински казни. Онај колосални промашај што сте сви видјели (ситуација у којој по боку избија сам пред голмана је изгледнија од једанестерца) није једини фелер у његовој игри. Због његовог глупирања и лијености Борцу је поништен гол након играња руком, а било је ту и још неколико полуприлика и акција које је уништио својим егоизмом и надасве дрскошћу. И врхунац цијелог дана је био када је једини одлучио да не поздрави навијаче након послиједњег звиждука и запутио се директно у свлачионицу. Срећом је на том Бока лав реаговао и довео га из свлачионице пред навијаче на једно читање буквице након које надам се, изгладила цијела ситуација.
Ове и двије слике са запада које су забиљежиле гореспоменуту ситуацију са "румуном" и ситуација када Владо показује играчима да се поздраве са навијачима и захвале на подршци коју мало који клуб у овој лиги има на свом терену.
http://img685.imageshack.us/img685/7985/jagodic.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/4081/lesinari5.jpg

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 17:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
могу ли замолити Горана да одради плакат у црно бијелој боји,да већ од вечерас кренем да љепим.имам толико финанција за неких 150так плаката,пошто ово у боји ми је прескупо

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika Slika

ВЕЛИКЕ:
Kod:
http://www.2shared.com/file/VuFbG_93/PLAKATboracsarajevo.html

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Miele je napisao:
Присуствовао сам утакмицу (тј. дијелу утакмице) па да је мало и прокоментаришем. По мени најбоље издање у Борца у полусезоне по питању игре, али зато реализација катастрофа. Нећу анализирати индивидуална издања фудбалера али појединаца морам. Прво ћу кренути са најсвјијетлијом тачком Видаковићем. Момак је незаустављив, сјајан у продору а скоро у свакој акцији је захтијевао од противничке одбране удвајање у супротном би то значила директна опасност за јуче сјајног голмана Славије. Такође је примјетно да сјајно сарађује са Ступаром па је Граховац био сувишан и "прескакан" већи дио утакмице. Дефинитивно заслужује мијесто у првих једанаест поготово обзиром на конкуренцију на тој позицији. Такође одлична издања свеприсутног Стакића који има и нападачких потенцијала које до сада није исказивао или није имао прилике и простора да покаже и расположеног Распудића.
Е сад иду они црни "моменти" утакмице. Микић јуче јако лош, слаб при пријему, контроли лопте али и центаршуту, укратко неочекивано од њега иако је имао доста простора на тој лијевој страни због нереда који је Видаковић правио на супротној.
Играч о чијем би јучашњем издању могао да напишем колумну али немам времена ни живаца па ћу одрадити то у кратким цртама је Вељовић. По мени има довољно материјала да се у најмању руку суспендује или на неки начин дисциплински казни. Онај колосални промашај што сте сви видјели (ситуација у којој по боку избија сам пред голмана је изгледнија од једанестерца) није једини фелер у његовој игри. Због његовог глупирања и лијености Борцу је поништен гол након играња руком, а било је ту и још неколико полуприлика и акција које је уништио својим егоизмом и надасве дрскошћу. И врхунац цијелог дана је био када је једини одлучио да не поздрави навијаче након послиједњег звиждука и запутио се директно у свлачионицу. Срећом је на том Бока лав реаговао и довео га из свлачионице пред навијаче на једно читање буквице након које надам се, изгладила цијела ситуација.
Ове и двије слике са запада које су забиљежиле гореспоменуту ситуацију са "румуном" и ситуација када Владо показује играчима да се поздраве са навијачима и захвале на подршци коју мало који клуб у овој лиги има на свом терену.
http://img685.imageshack.us/img685/7985/jagodic.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/4081/lesinari5.jpg

Odlično.Kao što su igrači i Borac,za nas svetinja,takav treba biti i odnos i mišljenje,igrača o navijačima i simpatizerima.Iskorijeniti ovakvo ponašanje pothitno...Ne samo vezano za ne pozdravljanje,već tu kurčevitost,i nonšalantnost,kod svih igrača,a prvenstveno Radeta.

Imam osjećaj kao da jedinog mene nervira njegovo ponasanje... :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nisi sam. Mislim da on podhitno treba promjeniti svoj odnos prema klubu, navijacima i saigracima.

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 736, 737, 738, 739, 740, 741, 742 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]