banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 05:22 Danas je 24 Jun 2026, 05:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Trebao ga je pustiti na Boku, da mu Lav objasni pokoju ( s druge strane ne bi valjalo zbog Boke i vjerovatno crvenog :D)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:
заборавио сам поменути Стакића. један од најборбенијих играча које сам видио. али и веома пргав, што ми се свиђа. послије једног дуела Боке и Регоје, Регоја је тражио Боку по терену да му врати. међутим послије прекида и гужве у 16 :cat: :cat: је добио такву подлактицу од Стакића да сам мислио да му је утјерао нос у мали мозак, тако да до краја више никог није тражио од наших по терену.

лично нисам задовољан са партијом, доста смо простора за полуконтре и контре остављали, превише нам се везни ред одвајао од одбране и онда је остајала велика рупа и лагано преношење лопте.
бод је злата вриједан, а играчи морају што боље да се спреме за утакмицу са Сарајевом. на овој утакмици нам је реализација била катастрофална (али и резервни голман је имао дан), али надам се да ћемо прорадити онда кад је најпотребније.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj kad se sjetim,sad kad spomenuste Boku,jednom davno,dok su se jos mogli komentarisati clanci na borac-sport,neko je nesto pisao kako je Boka prodao utakmicu,da se sklanjao jednom,nemam pojma,i sad razvila se tu rasprava,diskusija,kad se sutradan javlja Boka da objasni,hahaha,jebe mater.Ma kralj definitivno. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jbga nemoj prestajati pisati,a pogotovo se nemoj nervirati,pa nece tebe neko otjerati s teme,neko ciji je vrhunac filozofije "Aj Borac"?

Nisam ni rekao da cu prestati,vec samo da me nervira sto stalno neko upozorava nemoj o ovome,nemoj o onome,pa nemoj latinicom,ovo,ono...

Kako je odigrao Grahovac?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:30 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
Jbga nemoj prestajati pisati,a pogotovo se nemoj nervirati,pa nece tebe neko otjerati s teme,neko ciji je vrhunac filozofije "Aj Borac"?

Nisam ni rekao da cu prestati,vec samo da me nervira sto stalno neko upozorava nemoj o ovome,nemoj o onome,pa nemoj latinicom,ovo,ono...

Očajno... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
jajaja je napisao:
Ja ne provociram već samo konstantujem , a vaši postovi su za plakati...
Toliko nerealnosti ne možete pročitati ni od navijača Željezničara na sportsportu

A da ga ti malo zaršćeš :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Schlager je napisao:
Citiraj:

ма пусти то крају.

а за ово друго. испашће да имам нешто против малог, али није се нешто показао, некако ми је несигуран био, али кад можемо да трпимо Раду (пије, пуши, краде) можемо и морамо и малог.

ал како чупо утјерује нос у мали мозак. аууу

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:42 
Bič božji
Bič božji

Koliko sam skontao, Graha je igrao naprijed desno, na mjestu na kojem igra Maleta obično, e sada dal se loše snašao na toj poziciji ili je i na njega uticao loš teren...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E al mi uopste ne uzimamo u obzir da nama nije igrao Maleta,zatim Stajke,i ne znam ko jos.Jos treba uzeti u obzir da je Zara zapoceo utakmicu.Kada tako posmatramo,bod je veliki kao kuca.

@д.а.

Reci mi kako je Vidakovic odigrao?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
zna li se definitivno u koliko je tekma u subotu?
nesto razmisljam,sta mislite, realno,kakve su sanse da Avduka ostane na kraju sezone (svi znamo da je zimus za malo "nagulio"),takođe i Maleti istice ugovor.Da li je nasa uprava sposobna da zadrzi ponajbolje igrace ???
Kakva je situacija s Vladom?Da li on ima neki vremenski ugovor,ili radi iz entuzijazma :D

Poslednji put menjao blus dana 04 Apr 2011, 10:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja sam za Stakica jos poslije utakmice u Beogradu rekao da ce to biti odlican igrac uz to u najboljim je godinama cini mi se da ima 24 godine ili sam se nesto smetnuo...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
tatamata je napisao:
@д.а.

Reci mi kako je Vidakovic odigrao?

написао сам већ да за њега мора бити мјеста у првих 11. е сада да ли неко мора да игра па он не игра или је нешто друго у питању не знам.
1 на 1 сваки добија

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jedina dilema po meni,za subotnji sastav je ta,hoce li zapoceti Staja,ili Mikic,a sto se tice napadackog tandema,Nikolic i Vidakovic.Veljovic nek malo razmisli,na stranu sto je dobar momak,ali klupa bogom dana.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 11:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
tatamata je napisao:
Jedina dilema po meni,za subotnji sastav je ta,hoce li zapoceti Staja,ili Mikic,a sto se tice napadackog tandema,Nikolic i Vidakovic.Veljovic nek malo razmisli,na stranu sto je dobar momak,ali klupa bogom dana.

dobar momak koji poslije krene sam u svlacionicu dok nas ostali igraci pozdravljaju...ccc

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma kurcevit je,to je evidentno,ne znam kakav je sto se tice podnosenja autoriteta,ali iz nekih situacija se vidi da nema postovanja prvo prema saigracima(pucanje penala,otimanje lopte),zatim navijacima(svadjanje sa navijacima na zapadu,ne dolazak pozdraviti grupu),a pitanje je kakav ima odnos sa Vladom.

Samo da ga se previse ne razmazi...Ja sam da se stavi na klupu na duze vrijeme,i da dobija prilike na cajnu kasicicu.Ima ko ce igrati.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 11:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Почните радити плакате,наљепнице, статусе по фејсу... :D
Борац треба подршку у суботу !

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Један мали приједлог у вези рекламирања. Горан ће вјероватно направити неки плакат за најаву па би могли сви да то ставимо као профил слику. Затим момци са борац-спорт увијек направе на фејсу позивницу за утакмицу, па и то пошаљите пријатељима да што више људи види.

што написа д.а. неки клубови пред утакмицу имају паное по граду, а ови наши не могу плакате да одштампају...

требало би се мало ангажовати око рекламирања. ово је одлична прилика да се напуни стадион, да се мало подрже играчи. сарајево јесте у лошем стању, али свакако нису за подцјенити. Требамо им се реванширати за онај пораз на градском прошле сезоне. Мада су се момци већ реванширали тако што су их побједили тамо гдје никад нису прије, али сад зато долази вријеме за наплату камате :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
A i mi moramo da budemo dobri domacini. pa uzvratiti sarajlijama njihovo gostopirmstvo. Jebiga dobro se dobrim vraca

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 12:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Добро се сјећам посље готстовања на кошеву и немилих догађаја... Шиповац је рекао да говнама зла.. овај хордама зла :lol: неће дати да ставе своје транспаренте на ограду, надам се да ће то испунити... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
trebalo bi ga napomenuti

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]