Bod ko kuca danas!
Ovaj forum postaje sve nekvalitetniji, price o davanju guzova, o pravljenju lige RS, o racunanju ko ce gdje pobjediti, politika i tako tako na svakom koraku...
mozda prije tipkanja da procita svako ovaj post ispod.
mi smo SAMI uzimali rezimske klubove, osvojili kup, gdje niko nije ocekivao da mozemo tuci rezimski klub, nikada nisamo kukali, stoicki podnjeli kada su nas izbacili tj. vratili u prvu ligu RS, danas na (moju) zalost postajemo i sami rezimski klub, a kukamo nikada vise.
tatamata je napisao:
Никад се нису гањали наши интереси.Све што смо постигли као клуб,постигли смо сами,бар што се савеза тиче,не улазим у финансирање од стране града,државе итд.
И право да ти кажем,знаш кад ми је доста више да кукамо,биће нам овако биће нам онако,ма бураз не може нама БОГ,значи БОГ отети титулу ако имамо најјачу екипу која дроби све пред собом.Не може нам нико отети Европу ако имамо најквалитетније играче,који имају редовна примања,редовне премије,станарине,ако су сви у клубу задовољни,ако се улаже у омладински погон,ако се направе помоћни терени...Не може нам НИКО и НИШТА одузети Европу,ако имамо стадион по Европским стандардима,не може нас нико зајебавати.
Више ми се на врх главе попело све.Немој мислити да тебе нападам,јер нападам и себе и све нас што стално кукамо,а уствари нам је потенцијал,огроман пред носом,можемо сваке сезоне гузити оба сарајевска брата,јер је иза на стоји град од 300 000 становника,стоји и РС колико год неко причао да није тако,јесте,највише се тренутно помаже нама,један од највећих буџета имамо,значи требамо се престати извлачити и на судије,и на "њихове" људе у савезу,и на број "њихових" клубова у савезу,и на сто курчева палчева.
Уздати се у се и у своје кљусе.
SVAKA CAST JOS JEDNOM!