banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 23:38 Danas je 23 Jun 2026, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Apr 2011, 20:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Људи опуштено, нема везе, јеби га. На крају крајева нису сви као ми и не размишљају сви баш као ми. Али нема везе. Проблем је у нама, кажу. Па и јесте. Наша љубав је слјепа, а наша судбина је судбина нашег Борца, као што је и борба нашег великана наша борба. Ми против свих - Борац против свих!
Опрости али не заборави. А ближи се наш дан, дан наплате. Пуни снаге и вјере чекамо га уздигнуте главе, заједно!

Побједа на крају биће наша, а вјерујте ми ми биће најслађа на свијету! 8)

Играј Борче...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 21:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Djipalo je napisao:
"Borac plaća karte
U Istočnom Sarajevu Borac će kao i na svakom meču bodriti popularni "Vulturesi", a čelni ljudi lidera Premijer lige će zbog nekorektnosti Uprave Slavije morati da plate karte za navijače.
"Prema dogovoru mi smo na utakmici u Banjaluci pustili navijače Slavije bez naknade. Niko ih nije brojao i ne znamo koliko ih je bilo. To govori o veličini i ambicijama kluba. Ljudi iz Slavije su ispali nekorektni, prevarili su nas. Kupićemo ulaznice, ali puno nam toga govori odnos Uprave Slavije prema našem klubu i navijačima", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca."
Независне новине 2.4.2011

Ови још гори... Нек само манијаци, хордаши и сви остали имају бесплатно, то је најбитније... Боже помози!

Svaki sam dan na ovom forumu , ali sma morao sad odgovoriti.
Koliko pratiš ovu ligu ? Pa znaš da su u I. Sarajevu najgori što se tiče ovoga, jesu li prošlu polusezonu navijači Želje bojkotovali utakmicu jer im je uprava Slavije dala cca 300 karti ... Navijam za Borac , ali Schlager , borac u srcu i skypostman daju "realne" komentare (mislim da oni imaju preko 30 god) dok su većina uključujući i tebe 18-25 god.

Pozdrav i sutra pobjeda

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 21:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
@jaja Не контам која је твоја улога на овом форуму. Ал `искрено. Да пљујеш и подсмијаваш се... Борац постаје бренд Републике Српске, а нико није рекао да ће цијела РС навијати за Борац. То је велика разлика...

П.С. Од вечерас је наша спортска породица богатија за још једног премијерлигаша - ОК Борац! 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Не вјерујем да баш сви спортки колективи у БЛ гледају на то благонаклоно, јер од сљедеће сезоне је на буџетску ставку Града намјењену за врхунски спорт прикључен још један клуб :lol:

Шалим се, наравно да је лијепа вијест и честитам момцима нисам их никад гледао уживо а надам се да хоћу ускоро.

Анекс нема ТВ ИС али може се и на нету гледати, него јел оно од јуче истинита инфо. да снимају утакмицу са 4 камере и да постоји могућност и да се гледа LIVE? Некако ми се чини то данас реалније јер сам видио да се могло гледати и Широки -Травник на неком херцеговачком сајту па можда се и ово могне негдје наћи.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 22:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
goran2909 je napisao:
Slika

Ова слика је идеална да се направе наљепнице са натписом СВИ НА СТАДИОН!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Помало ми чудно да је остала непримјећена вијест коју је јуче један момак "звизнуо" о повратку Немање Билбије. Да се та вијест појавила прије пола године била би много боље дочекана.

Ја сам данас на сајту СОС поставио питање симпатизерима Војводине, пошто их има тамо за вријеме СФМ и један ми је одговорио да је информација тачна "нажалост" и потврђена од стране Војводине, менаџера његовог и Борца. Сад да ли је потврђена не знам баш али...

И даље мислим да има квалитет и показао је и на припремама са војводином док га је још носило то самопоуздање које је донио одавде, али да су га интереси и тежња за што већом и бржом зарадом Бутуровића и компаније преселили на клупу а у игри им је нека колонија црнаца.

Ако има неко више информација о томе, напишите да видимо

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 23:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Borac u srcu je napisao:
Помало ми чудно да је остала непримјећена вијест коју је јуче један момак "звизнуо" о повратку Немање Билбије. Да се та вијест појавила прије пола године била би много боље дочекана.

Ја сам данас на сајту СОС поставио питање симпатизерима Војводине, пошто их има тамо за вријеме СФМ и један ми је одговорио да је информација тачна "нажалост" и потврђена од стране Војводине, менаџера његовог и Борца. Сад да ли је потврђена не знам баш али...

И даље мислим да има квалитет и показао је и на припремама са војводином док га је још носило то самопоуздање које је донио одавде, али да су га интереси и тежња за што већом и бржом зарадом Бутуровића и компаније преселили на клупу а у игри им је нека колонија црнаца.

Ако има неко више информација о томе, напишите да видимо

tu sam informaciju procitao na njegovom oficijalnom fan page na facebook pa reko da podjelim sa vama ali posto vidim da niko nije primjetio eto,ali posto si ti provjerio informaciju nadam se da ce biti vise govora o ovome

Poslednji put menjao refreshbl1926 dana 03 Apr 2011, 00:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 00:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Да, а шта је са оним парама што дугује Воша Борцу за његов трансфер?
Да ли ће то бити враћено, или је ово све некакв договор да се избјегне то плаћање..

У сваком случају мени је драго што се мали враћа кући, јер он има потенцијал и сигуран сам да ће поново бити добар какав је и био..

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 06:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
јан_де je napisao:
Да, а шта је са оним парама што дугује Воша Борцу за његов трансфер?
Да ли ће то бити враћено, или је ово све некакв договор да се избјегне то плаћање..

У сваком случају мени је драго што се мали враћа кући, јер он има потенцијал и сигуран сам да ће поново бити добар какав је и био..

е то незнам шта ће бити са парама и какве компензације они праве међусобно,а сад лукавица авеј,бб

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Прво да кажем да сам ја то за Билбију схватио као првоаприлску шалу,стварно сам мислио да се шалите.Али ако је истина,наравно да ћемо нашег друга,бањалучко дијете дочекати раширених руку.Уосталом момак није ни хтио да иде из Борца,плакао је испред Градског...Зато Немања добродошао.Биће опет убитачна љевица. :wink:

Ништа људи данас срећно момцима,срећно Влади,а срећно и момцима који путују на навијање!

Ја колико сам схватио не играју нам Медо,Сакан,Крунић,Стајић,Малетић,ако је тако,онда би овако требало изгледати:

.......................АВДУКИЋ.......................

...СТУПАР.......СТАКИЋ....ЛЕО.....БЕНА......

............БОКА...........ГРАХА.....................

...ВЕЉОВИЋ..........................МИКИЋ.......

.......................СРЕЋО...........................

...................ВИДАКОВИЋ........................

П.С.Очекујем Чађу да се јави јесам ишта погодио на пп. :D

Ај Борац,ај Борац,ај Бањалучки Борац!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 08:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Behare,koliko sam primjetio tvoj jedini zadatak je da na ovoj temi omalovazavas klub i usput smaras ljude sa podacima o BH reprezentaciji. Vidis da ljude nervira i jedno i drugo,a nijedan podatak koji si dosad iznio nije bio tacan,ni da ce Fiser biti Predsjednik Saveza,ni da ce Avduka biti starter u Zenici,sad trabunjas o nekom namjestanju,nazivas ljude fasistima i mislim da ti se previse tolerise ovdje.
Da se mene pita ja bih te banovao ako danas Borac ne pobjedi zbog vrijedjanja kluba koji nije namjestao ni kad je ispadao iz Lige i stavljanja Borca u isti kos sa onima koji su sve navikli "sredjivati".

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Danas ce biti guravo, veliki problem je sto ce nam organizacija igre zavisiti od stelta Srece. Daj Boze da i on odigra jednu dobru.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Simpatizer je napisao:
Danas ce biti guravo, veliki problem je sto ce nam organizacija igre zavisiti od stelta Srece. Daj Boze da i on odigra jednu dobru.

Ал има нешто у њему,оно није клоц да кажеш...Контам да му можда треба утакмица у ногама,па да проради.Сад му је шанса.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Хоће бити неког преноса,преко нета или на оној ТВ што је у претходним странама помињано?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Srećno momcima koji su krenuli put Srpskog Sarajeva, vjerujem u ekuipu i nadam se povoljnom rezultatu, ali takođe se nadam i da nam bitni igrači neće biti kartonirani danas...

Stavr koja je vrlo interesantna, a za koju sam odavno utvrdio da je pitanje genetike je ta da je skoro nevjerovatno kako se muslimanima vječto da ubjeđivati nemuslimane da su oni uvijek u pravu, da sve znaju itd itd, ovo je već postalo patološki, mislim da bi moderacija trebala reagovati i nekolicinu poslati na prinudni odmor...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
комплекс ниже вриједности :)

`ајд борац!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Moram jos jednom da se izvinim kolegama koji su procitali ruzne rijeci. Nadam se da mi je oprosteno. Sto kaze Schlager, popusio mi zivce... :mad:

Danas nas u Srpskom Sarajevu ceka vrlo teska utakmica. Slavija je ekipa koja nam je cesto zagorcavala zivot. Nema nam skoro pola ekipe, ali se nadam da je Vlado uigrao i ovu, uslovno receno, drugu ekipu. Sve osim poraza, i ja sam zadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma taj problem je još i izraženiji na temi o suspenziji saveza, tamo su se čako okuražili pa počeli i da vrijeđaju...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Срећно момцима који су отишли да и овај пут пруже подршку нашем Борцу...
Мислим да ће др Владо изаћи са два нападача, Николић, Видаковић а у средини ће ипак играти Крунић тако да имамо бар мало сигурности :wink: Неиграње Малете и Стаје је прави хендикеп али шта је ту је, и још једна ( не баш сјајна ) мислим да Жаре иде у првих 11 :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
A kakva je sansa da Srdjo (konacno) zaigra malo naprijed danas?

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]