banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 23:38 Danas je 23 Jun 2026, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Apr 2011, 17:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Сад се богами фино закувало са овом гостујућом побједом Жељезничара.
Морам рећи да сам песимистичан у вези сутрашњег дуела, ослабљени смо, Славија напаљена. Бод би био као кућа.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ма и није се нешто посебно закувало,они су само нулирали пораз код куће,и даље је све у нашим ногама.Побједа против Славије враћамо се на старо.

Иако нам фали доста играча,некако мислим да би могли узети,да ће клупа прорадити.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 17:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Apr 2011, 17:04
Sloboda Tuzla 0 - 1 Zrinjski Mostar
Leotar 0 - 1 Zeljeznicar

Ovdje nešto užasno smrdi, ugušiću se od smrada...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 17:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Мало ћу прогнозирати и анализирати :D :
Распоред до краја:

Славија - Борац (сутра)
Леотар - Жељезничар 0-1

Борац - Сарајево
Жељезничар - Широки
- Подједнако тешки противници

Зрињски - Борац
Дрина - Жељезничар
- Прво лагано гостовање Жељезничара, отписаној Дрини, за нас тежак посао, Зрињски је данас опет добио пенал у 90+, овдје ће и судије бити против нас.

Борац - Будућност
Жељезничар - Вележ
- Рутински и једни и други

Слобода - Борац
Челик - Жељезничар
- Сумњам да ће Челик дати бодове тако лако, ми би могли изненадити у увијек неугодној Тузли.

Рудар - Борац
Жељезничар - Славија
- Наше прво кључно гостовање, Славија ће ако ништа бар намучити ове са Грбавице.

Борац - Олимпик
Сарајево - Жељезничар
- Тешко домаћинство за нас, Олимпик веома квалитетан, Жељо игра градски дерби ту је увијек неизвјесно, све отворено.

Жељезничар - Зрињски
Звијезда - Борац
- Наше друго кључно гостовање, Жељезничар узима ово лагано.

Борац - Травник
Будућност - Жељезничар
- Друго лагано гостовање Жељезничара, лаганица и за једне и друге.

Жељезничар - Борац
- По свему судећи ово ће бити одлучујуће.

Рудар - Жељезничар
Борац - Леотар
- Уколико изгубимо коло прије, Рудар би нас морао спашавати, а то ми никако не звучи добро.

Мислим да ће бити веома густо и међусобни дуел би могао одлучити шампиона, Жељезничар има много, много бољи распоред нажалост.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Да skay је то добро поставио али ми имамо свега 2 пораза до сада а пртутњали смо многа тешка гостовања. Распоред јесте тежак они играју офанзивнији фудбал, тактички не баш најсретнији и квалитет тима је осредњи треба им 10 прилика да дадну гол и очекујем без обзира на све још неки њихов кикс у овим зицер утакмицама.
Ми играмо како играмо, није лоше, али не смијемо губити. Дакле на тешким гостовањима барем нерјешено а лакша покушати сва добити и под обавезно да град подржи клуб, морамо пунити стадион и носити их на домаћем да то иде много лакше. И БХТ једе г...а са тим преносима, поготово кад играмо са мање атрактивним ривалом и још се потрефи лоше вријеме и посјета ужас

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Немојте правити прогнозе,и они су правили прогнозе па су их сви узели као предмет спрдње.Полако...Можда узмемо њих на Грбавици,можда подувамо од Сарајева кући,можда,можда.свашта буде

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Немојте правити прогнозе,и они су правили прогнозе па су их сви узели као предмет спрдње.Полако...Можда узмемо њих на Грбавици,можда подувамо од Сарајева кући,можда,можда.свашта буде

Он је више поставио упоредни распоред до краја него што је сад ишао у неку озбиљну прогнозу тако да није проблем. Ја чисто сумњам да ће претпосљедње или посљедње коло одлучивати о прваку.

Може се то и овако гледати они морају побјеђивати редом а ми имамо форе на два нерјешена и један пораз

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
joj kako me ovo nervira, ovo sam gostovanje bio ubijedjen da ce leotar ako nista izvuci X. ali ne, kad treba sve da se prelomi na nasu stranu ona neko da guze. kako bih volio da sutra uzmemo 3 boda ufff...naravno ne smije se posumnjati u smrad utakmice jer to je zeljeznićar, :angry4: joj samo da uzmemo sutra 3 boda....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

batica je napisao:
joj kako me ovo nervira, ovo sam gostovanje bio ubijedjen da ce leotar ako nista izvuci X. ali ne, kad treba sve da se prelomi na nasu stranu ona neko da guze. kako bih volio da sutra uzmemo 3 boda ufff...naravno ne smije se posumnjati u smrad utakmice jer to je zeljeznićar, :angry4: joj samo da uzmemo sutra 3 boda....

Пукли су од Слободе и кад им урачунаш 3 бода из те двије утакмице нису ништа епохално урадили, све у домену очекиваног

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 18:10 
Voajer
Voajer

Јел' може неко да поручи Лешинарима да направе неки мали транспарентић са поруком да они сељаци са запада (част изузецима, пошто и сам тамо обитавам) да престану са оним шабанским у,у,у,у,у,у... кад постигнемо гол, мене буде срамота, погнем главу сваки пут...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Djipalo je napisao:
Јел' може неко да поручи Лешинарима да направе неки мали транспарентић са поруком да они сељаци са запада (част изузецима, пошто и сам тамо обитавам) да престану са оним шабанским у,у,у,у,у,у... кад постигнемо гол, мене буде срамота, погнем главу сваки пут...

ja ne znam zasto svima smeta to u,u,u,u, kad je to u neku ruku i tradicija koja je stara koliko i ta tribina....pa kad se na old trafordu skandiralo Rud, Rud, Rud meni je to zvucalo kao u, u, u, u :D

Citiraj:
Пукли су од Слободе и кад им урачунаш 3 бода из те двије утакмице нису ништа епохално урадили, све у домену очекиваног

pah po meni nije ocekivano da zeljeznićar uzme 3 boda Leotaru koji kuci igra na jedan specifican naci mana jako poznat. pri tom nema ni crvenih karnotna, ni penala...nista....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 18:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Али је зато гол пао након катастрофалне грешке једног одбрамбеног играча Леотара. :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 18:27 
Voajer
Voajer

skypostman je napisao:
Али је зато гол пао након катастрофалне грешке једног одбрамбеног играча Леотара. :roll:

мислиш "катастрофалне" грешке? :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 18:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Trebinjska govna!

Vazno je da su nas polomili i kamenovali nasu klupu kad smo poveli(Vlado mi licno rekao).

Poslednji put menjao Schlager dana 02 Apr 2011, 19:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 19:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
opet "nasi" na djelu

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 19:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Citiraj:
Славија и Борац играју у недељу од 16 часова на стадиону Славије, а од 22,30 часова на програму РТВ Источно Сарајево који се емитује у систему кабловског оператера Елта биће приказан снимак утакмице.

http://www.rtvis.tv/latn/?page=67&kat=152&vijest=49246
На крају чланка има приказ свих досадашњих утакмица Борца и Славије.
Сутра је важно само не изгубити.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 19:50 
Voajer
Voajer

Кода смо ми из техерана а не они мајмуни... исти случај и са сељачинама из приједора... ј**о им сељо маму ону дупоувлачачку

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 19:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Pa sta ako je Zeljeznicar dobio jednu na strani, zar se oko toga treba raspravljati? Drugi su na tabeli logicno je da ce morati pobjediti i na strani kad tad!!! Nemojte biti jos vece seljacine pa na svaku njihovu pobjedu prigovarati da je namjestena utakmica, kao sto oni rade! Uostalom pogledajte koliko smo mi timova pobjedili na strani a sad je neki problem sto je Zeljo dobio Leotar od koga smo mi igrom slucaja izgubili...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 20:02 
Voajer
Voajer

"Borac plaća karte
U Istočnom Sarajevu Borac će kao i na svakom meču bodriti popularni "Vulturesi", a čelni ljudi lidera Premijer lige će zbog nekorektnosti Uprave Slavije morati da plate karte za navijače.
"Prema dogovoru mi smo na utakmici u Banjaluci pustili navijače Slavije bez naknade. Niko ih nije brojao i ne znamo koliko ih je bilo. To govori o veličini i ambicijama kluba. Ljudi iz Slavije su ispali nekorektni, prevarili su nas. Kupićemo ulaznice, ali puno nam toga govori odnos Uprave Slavije prema našem klubu i navijačima", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca."
Независне новине 2.4.2011

Ови још гори... Нек само манијаци, хордаши и сви остали имају бесплатно, то је најбитније... Боже помози!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 20:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sam_protiv_svih je napisao:
Pa sta ako je Zeljeznicar dobio jednu na strani, zar se oko toga treba raspravljati? Drugi su na tabeli logicno je da ce morati pobjediti i na strani kad tad!!! Nemojte biti jos vece seljacine pa na svaku njihovu pobjedu prigovarati da je namjestena utakmica, kao sto oni rade! Uostalom pogledajte koliko smo mi timova pobjedili na strani a sad je neki problem sto je Zeljo dobio Leotar od koga smo mi igrom slucaja izgubili...

Jako je ovo vazan rezultat danas,vazniji nego mnogi misle jer su uljuljkani sa ovih varljivih 8 bodova.
Necu te opterecivati nekim velikim racunicama,slazem se da ne trebamo drzati digitron u ruci kao oni,ali cu ti u jednoj recenici objasniti sta ovo znaci.Naime,nudim opkladu svakome da ovo znaci da cemo u predzadnjem kolu na Grbavici morati odigrati nerijeseno najmanje,da bismo osvojili titulu! A volio bih da smo to izbjegli i otisli na sampionski ples tamo.
Ovo tvrdim zato sto znam kakav je raspored do kraja,u ovih 10 kola oni samo 4 puta igraju van Sarajeva i to kod Drine i Buducnosti koji su ispali,kod Rudara s kojim imaju bratske odnose i u Zenici,gdje ce jedino izgubiti bod(ove) jer ih Celik ne jebe 2%...Za to vrijeme mi imamo vezana gostovanja u Prijedoru i Tuzli,pa sutra Slaviji,pa Zrinjskom,Zvijezdi i pomenutu na Grbavici.Imamo i mi i oni jos teskih utakmica sa Sarajevom,pa mi sa Olimpikom oni sa Sirokim,ali njihov raspored je vise nego duplo laksi!

Titula ce se odlucivati u direktnom duelu na Grbavici,kad bih znao da cemo tamo dobro proci,onda bih i volio jer bi bila jos sladja,medjutim,rekoh volio bih da smo tamo otisli kao sampioni,zato mi je krivo za ovo danas.

Bilo kako bilo,sutra se pobjeda namece kao imperativ,bod je (skoro) kao poraz! Ajmo momci sutra samo srcem i nek nam je sa srecom,a momcima koji putuju srecan put!

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]