banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 05:22 Danas je 24 Jun 2026, 05:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 724, 725, 726, 727, 728, 729, 730 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Apr 2011, 16:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
To bi oni jedva dočekali,ali meni taj prijedlog i nije nešto. Njima 3 mjesta u Evropi,i kvalifikacije za reprezentaciju,a nama prijateljske i jedno mjesto koje čak nije ni za LŠ. Malo razmisli pa vidi zašto im dati toliku privilegovanost na istom procentu teritorije koju mi imamo?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pa znaš kako, ne bi bilo više ovog ciganluka rekao sam tamo i na temi suspenzija muka mi je više od toga da se non stop prepiremo sa njima - ko u klin ko u kamen.
A da bi oni pristali na to morali bi im ponuditi neki veći ustupak poput ovog, igrala bi nam reprezentacija RS nesmetano, LE je naš domet jedino je frka oko para kv. za LŠ nose veće pare ali dao bih im ja to samo da nemamo više posla s njima.
A realno više od jednog kluba iz RS i ne može u Evropu po sezoni.

Naravno ovo je dobrano nerealno iz sadašnje pozicije, ali pričam hipotetički razna rješenja su u igri.

I time bi ojačali ligu RS a mi bi kroz prijateljske utakmice sa klubovima iz regiona kao i sada sticali iskustvo za Evropu.
I dok je bila samo liga RS ja znam da se na mnogim igralištima u BL od manjih klubova, igrao masovnije fudbal što rekreativno što "profesionalno". Bilo je mnogo više članova u mlađim kategorijama sada sa prelaskom najboljih u PL sve se to nekako gasi

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Borac u srcu je napisao:
Odakle si ti, pa imamo mi i Kup RS i ligu, a u UEFA ne bi bili primljeni jer nisu čak ni Kosovo primili jedna stolica u UN jedan savez. I šta da radimo sa samo jednom utakmicom superkupa sa Srbijom bio bi nam fudbal slab i brzo bi primali ponovo po 5 komada od Zvezde, moraš tražiti rješenje po kojem Borac može u Evropu.

Jedino ali malo vjerovatno a po meni najbolje, kad bi sporazumno postigli dogovor da se razdvojimo da liga RS ima jednog predstavnika u kv. za LE i da reprezentacija RS može igrati prijateljske s kim hoće a da FBiH i dalje igra zvanične kao reprezentacija BiH i da njihovoj ligi pripadaju preostala mjesta u Evropi

nemamo ligu tek treba da je pravimo. a to da li ce nas primiti u uefa ce se postaviti tek kad podnesemo zahtjev.

druga stvar, jedna utakmica u evropi ne znaci nista mnogo je veca satisfakcija igrati domace takmicenje za prvaka republike srpske cak i kup bez evrope.

naravno, novi savez da organizuje prijateljske utakmice sa svim raspolozenim priznatim i nepriznatim reprezentacijama.

ako su bosanci suspendovani, a motiv igranja bosanske lige je bila evropa, nema smisla pocinjati takmicenje, znaci vec sad pripremati nasu ligu.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 18:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Утакмица ће ићи око пола 11 увече на тв источно сарајево СНИМАК, снима се са 4 камере, уживо неће ићи на тв, али постоји шанаса да се обезбједи уживо стрим, поставићу овдје ако се успије ишта.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
To bi oni jedva dočekali,ali meni taj prijedlog i nije nešto. Njima 3 mjesta u Evropi,i kvalifikacije za reprezentaciju,a nama prijateljske i jedno mjesto koje čak nije ni za LŠ. Malo razmisli pa vidi zašto im dati toliku privilegovanost na istom procentu teritorije koju mi imamo?

kad uzmemo LE idemo direktno u LS :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 20:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Poceli radovi na stadionu Dr.Milan Jelic,izgradnja reflektora i nove tribine sa 1500 stolica acitava izgradnja kosta 1.90 mil.eura.

Да ли је ово шала за 1. април или је озбиљно? :o :o :o

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
јан_де je napisao:
Citiraj:
Poceli radovi na stadionu Dr.Milan Jelic,izgradnja reflektora i nove tribine sa 1500 stolica acitava izgradnja kosta 1.90 mil.eura.

Да ли је ово шала за 1. април или је озбиљно? :o :o :o

Ne nije sala navodno je jos pokojni Jelic ostavio ta sredstva za reflektore koja su citavi vrijame lezala na racunu, ma nema veze nek se samo gradi, kamo srece da je vise toga

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Док се мало ова ситуација око суспензије не ријеши ја вас поздрављам ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 23:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Nemanja Bilbija
Nemanja Bilbija će se na kraju sezone vratiti u redove Borca i tako okončati agoniju zvanu Vojvodina.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ево симболично прикључујем се Горановој акцији "Буди Србин пиши ћирилицом"

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 23:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Lako je tebi,a kako da se ja ukljucim sa laptopom i americkom tastaturom na njemu?

Ostacu na kraju crna ovca kad svi predju na cirilicu :cry:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ееее имам рјешење одеш на google преводилац и пишеш на рецимо хрватском а он ти преводи српски на ћирилицу и онда копираш овамо :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 23:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mislili bi ljudi da sam prolupao,a mozda misle i ovako :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 00:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
па додаш ћирилицу у control panel.. и мјењаш доле :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
goran2909 je napisao:
http://i56.tinypic.com/14t691y.jpg

може л исе знати чиме је ово рађено?
машином за такве ствари, или је прво нацртан шаблон па одрађено лемилицом? или је нешто треће у питању? :)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

На Спорталу турили Борац у рубрику Српски фудбал, машала

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 02:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
samo da se izjasnim u vezi ovog cirilica-latinica....ja sam se na licnu kartu popisao cirilicom, cijeli zivot u skoli pisem cirilicom, na fakultetu pisem cirilicom, gdje god se potpisujem pisem cirilicu tako svoj srbizam necu dokazivati na nacin da pisem cirilicom na ovom forumu koji je kompletan na latinici. nemam nista protiv da bilo ko od vas pise kako hoce. takodje moje postove ne mora niko da cita ako ne zeli, jednostavno me mrzi prebacivati na cirilicu i latinicu kad pisem na ovom forumu, odnos kad ne pisem...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 07:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Opet se poteze besmislena prica oko pisma. Kako vam ne dosadi?
Sad cu dokazati da sam Srbenda tako sto cu iz inata pisati latinicom, pa makar svi drugi koristili cirilicu. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 07:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ајд ево ја ћу исто писати ћирилицом,ал не зато што сам као нека Србенда,већ што овдје имају ч,ћ,ш,ђ,ж,љ,њ,па могу написати СтанЋески,Ћетник,Ђеко,,доЏи. :D :D

Елем,сутра утакмица.Иако смо до сада схватали све олако доле у Српском Сарајеву,те утакмице са Славијом,мислим да ћемо овај пут мало отежан посао имати.Првенствено јер нам фали скоро читав везни ред,дакле катастрофа,само молим бога да се опораве до Сарајева сви.Плус,ова ситуација са суспензијом сигурно је мало уздрмала све играче,не знам како ће се односити према утакмици ако знају да играју за пасуљ.

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 724, 725, 726, 727, 728, 729, 730 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]