banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 09:46 Danas je 24 Jun 2026, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2011, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
gorane aj nabaci ovu sliku sa avatara u vecoj rezoluciji ako nije problem :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Борац БЛ je napisao:
gorane aj nabaci ovu sliku sa avatara u vecoj rezoluciji ako nije problem :wink:

potraznja se povecava! ako moze za desktop da si "metnem" na pozadinu!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 22:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika
ево је, биће и позадина ускоро :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 22:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
posto neki od forumasa gotive zvornicku Drinu eto da kazem da je danas u Zv trening sa novim trenerom vodio i Goran Bunjevcevic... Mozda se i opstane u ligi ko zna :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 08:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ово је еротика 8) 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Владо Јагодић, тренер Борца - Проблеми са везним редом
Datum: 31.03.2011 21:00
Autor: С. Б.
БAЊAЛУКA - Имамо великих проблема у везном реду пред гостовање Славији, али се надам да ћу бар на једног од петорице повријеђених играча моћи да рачунам у Источном Сарајеву.

Ово је рекао шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић послије побједе (4:1) у пријатељском дуелу против Слоге у Добоју. Тај меч Бањалучанима је послужио да виде с којим снагама ће на недјељни мегдан "соколовима".

- Задовољан сам издањем и резултатом у Добоју јер сам провјерио и поједине јуниоре. Играла су два тима по 45 минута и у потпуности сагледали ситуацију која је много јаснија. Посљедња два тренинга даће одговор којих ће 19 фудбалера путовати у Источно Сарајево. Желим само здраве у екипи - казао је Јагодић који је захвалио Доболијама на изузетном гостопримству и спортском пријатељству.

Тренутно су ван строја Бранислав Крунић, Дарко Малетић, Дражен Међедовић, Душко Сакан и голман Синиша Марчетић. Душко Стајић нема право наступа због три жута картона.

- Утакмица против Славије нам много значи и даћемо све од себе да се вратимо са нова три бода. Свјесни смо у каквој се ситуацији налазимо и настојаћемо да прикажемо добру игру која ће донијети резултат. Знамо колико умијемо и шта можемо - рекао је стратег "црвено-плавих".

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 09:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 20. kolo: Slavija – Borac
BJELICA: BORAC JE OZBILJNA EKIPA, ALI IDEMO NA POBJEDU!

http://source.ba/clanak/917684649318/sp ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 09:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Ma ni ja ga nesto ne gotivim,al mu je svaka zlatna.Za anale. :D

Evo jedna za RBA slicica:69

Slika

Ma nije 69, nego 67, a da je opasan, opasan je,šteta je što su vijest o njegovom angažovanju loše prenijeli oni panjevi sa ss.ba...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma nije 69, nego 67, a da je opasan, opasan je,šteta je što su vijest o njegovom angažovanju loše prenijeli oni panjevi sa ss.ba...

Lapsus,lapsus,67,da,da... Ajd sto su prenijeli,al sto se balo Amar prep'o. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Prema jednoj od verzija iz izvora bliskim UEFA-i, situaicja u bh. fudbalu nije tako crna kao što izgleda. Scenarij, čak, djeluje tako dobro da je u njega, u našem tradicionalnom pesimizmu, teško i povjerovati, prenosi Dnevni avaz.

Naime, izvor tvrdi da će UEFA i FIFA provesti prijetnje o suspenziji, što i nije neka novost, ali da će rješavanju problema u bosanskohercegovačkoj fudbalskoj džungli pristupiti dosta fleksibilno. Ako izuzmemo lijepu dobru batinu, koja će izbaciti parazite i ostale životinje iz Saveza, najljepše u svemu je to što će reprezentacija nastaviti igrati kvalifikacije!

- Nakon objave suspenzije, UEFA i FIFA će raspustiti izvršna tijela Saveza i imenovati članove komiteta za normalizaciju. Čim to bude završeno, suspenzija će biti ukinuta i reprezentacija će nastaviti igrati. Isto tako, klubovi će moći nastupati u Evropi - tvrdi Avazov sagovornik.

Priče o komitetu već kruže kuloarima. Prema nekima, u njemu bi mogli biti Ivica Osim, Elvir Bolić, Muhamed Konjić, Sergej Barbarez... Imena je na desetine, ali nikakvih potvrda nema. Mada se priča o dvije varijante, sa šest ili devet članova, a svaka uključuje i međunarodne predstavnike, saznajemo da broj članova komiteta još nije definiran.

U NSBiH jučer je vladalo različito raspoloženje. Jedni su tugovali, oni što će ostati bez posla, a drugi se se radovali, jer će se konačno riješiti onih prvih. UEFA i FIFA će sutra, naime, zvanično rastjerati sve izvršne organe Saveza. Iz NSBiH će biti istjerani članovi Predsjedništva NSBiH, Izvršnog odbora, Skupštine, dok je u pitanju i pozicija generalnog sekretara. Članovi administracije dobili su garancije da neće ostati bez posla.

Ovo su dobre vijesti za nas,ma odlicne :wink: :)

http://source.ba/clanak/944433949202/sp ... ajcitaniji

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 11:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bez veze.Sve su to suplje price i nagadjanja.Ne mislim na tvoj post,nego na clanak iz avaza kojeg si kopirao.

Zasad je jedina konkretna informacija da smo svi ovdje suspendovani,a sta ce dalje biti,vidjecemo.

Ono sto mene tjesi je da reprezentacija bih igra svoju kvalifikacionu utakmicu prije kvalifikacija za evrokupove,tako da sam uvjeren da ce se svi,od uefa do bosnjackog dijela federacije posaditi na glavu da se postigne neki dogovor prije toga i tada bi i mi igrali kvalifikacije za LS u julu ovdje.
Ocekujem seriju prijedloga i sastanaka i neki kompromis,ili lazem sam sebe,nemam pojma.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi prekosutra utakmica...Ajmo malo o tome,a sa ovim savezom sta bude bice.Ja za nedelju samo jedno znam,Vidakovic daje gol. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Моја прогноза са Славијом 1:2, Стево два пута :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Prvi put ovog proljeća da ne mogu gledati Borca,sve sam se nekako snašao što uživo,što na tv,i u Beogradu,i u Širokom,i Univerzitateu,i u Vrapčićima,i naravno sve domaće,a i sledeće koje dolaze ćemo moći pratiti ili ovdje uživo,ili tv prenos protiv Zrinjskog,ali ovu sa Slavijom ću morati uz radio,kao nekad :cry:

Prošlog proljeća je Slavija-Borac 2-2, bio snimak na onoj njihovoj televiziji,pa eto,ako bude dobar rezultat i ako bude snimak,bilo bi lijepo da neko snimi i uploaduje negdje,pošto ja nisam na Elti nego na Anexu,a na Anexu te televizije nema.

Ako izgubimo,snimak mi ne treba!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ne znam koja je to TV, pretpostavljam da možeš gledati na internetu tu TV uživo

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nešto kao tv Istočno Sarajevo,ili tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima, našao sam ovdje i radi TV Istočno Sarajevo može se gledati uživo

http://www.tvuzivo.com/rtvis.html

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odlično,još samo da bude snimak.

Hvala!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
hajde momci pravite peticiju za ligu republike srpske:

10 klubova dvokruzni sistem, pleyoff-pleyout,

druga liga administrativno igraci do 25 godina, bez stranaca

kup karadjordja, a pobjednik kupa igra protiv pobjednika kupa srbija za pobjednika svesrpskog kupa.

posto je bosanski savez tempi pasati (gotov) odmah traziti prijem u uefa

to su neki moji predlozi da se nesto radi u medjuvremenu

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odakle si ti, pa imamo mi i Kup RS i ligu, a u UEFA ne bi bili primljeni jer nisu čak ni Kosovo primili jedna stolica u UN jedan savez. I šta da radimo sa samo jednom utakmicom superkupa sa Srbijom bio bi nam fudbal slab i brzo bi primali ponovo po 5 komada od Zvezde, moraš tražiti rješenje po kojem Borac može u Evropu.

Jedino ali malo vjerovatno a po meni najbolje, kad bi sporazumno postigli dogovor da se razdvojimo da liga RS ima jednog predstavnika u kv. za LE i da reprezentacija RS može igrati prijateljske s kim hoće a da FBiH i dalje igra zvanične kao reprezentacija BiH i da njihovoj ligi pripadaju preostala mjesta u Evropi

Vrh

[ 121507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]