banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 18:40 Danas je 24 Jun 2026, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 718, 719, 720, 721, 722, 723, 724 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
luksi je napisao:
Jel moze ukljucenje iz Federacije :glasses7:

Čekaj, polako, tek je bilo isključenje...Sad treba podnijeti zahtjev za uključenje pa onda da vidimo šta ćemo...koljena...mooolim vas i tako to 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Dec 2009, 18:27
kod kuće i na strani je napisao:
luksi je napisao:
Jel moze ukljucenje iz Federacije :glasses7:

Čekaj, polako, tek je bilo isključenje...Sad treba podnijeti zahtjev za uključenje pa onda da vidimo šta ćemo...koljena...mooolim vas i tako to 8)

ja cu se ionako morat iskljucit, picim s posla

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Смањите мало рекламирање "оног" форума.

Шта се сад чека, реакција УЕФЕ, ФИФЕ? Шта ако не одреагују? :roll:
По свему судећи кад год су се дешавала нека тумбања ми смо увијек остајали доњи, вјероватно ће тако бити и у овој ситуацији. Жали боже Лиге шампиона на Градском.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Eto, prošla je i ta famozna sjednica na kojoj nije usvojen statut.
Vidim neki ovde to podržavaju iz razloga što je suspendovana i reprezentacija bih, ma briga i mene za nju ali razmjšljate li vi malo o posljedicama koje će to ostaviti na naš klub, u trenutku kada je ubjedljivo prvi i sve gazi u ligi, kada smo stali na zdrave noge, kada smo renovirali stadion, kada se očekivala gradnja sjevera i juga koje za sad neće ni biti zbog suspenzije, i što je najvažnije, NEĆEMO DOBITI OD UEFE 300 000 eura koje bi dobili kada osvojimo titulu, nećemo igrati kvalifikacije za ligu sampiona, sem titule, ništa ne dobijamo ovom suspenzijom samo gubimo!!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 16:53 
Veteran
Veteran

Pa dobro majku mu, sad pretjerujemo. Tema je FK Borac Banja Luka.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 17:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Јагодић: Пораз тешко пада

- Нисам задовољан резултатом против Сплита јер мислим да смо заслужили више. Примили смо погодак који се прима једном у 100 година - рекао је Владо Јагодић, тренер Борца, након пораза од хрватског прволигаша (0:1). Бањалучани су добро стајали на терену упркос чињеници да Јагодић није могао да рачуна на неколико битних играча који су носиоци игре у Премијер лиги, гдје "црвено-плави" држе лидерску позицију.

- Нисам имао комплетну екипу на окупу, али поред тога очекивао сам више од овог меча. Јесте да се ради о пријатељској утакмици и о противнику који заузима треће мјесто у Хрватској, али видјело се да смо могли и више да покажемо. Тешко ми пада овај пораз пошто не волим да губим. Желим да играчи схвате да у сваком мечу морају да иду на побједу без обзира на то што се ради о пријатељском мечу – изјавио је Јагодић.

Иако се радило о атрактивном противнику који заузима високу позицију у хрватској лиги, на Градском стадиону осим вјерних "Лешинара" није било много публике.

- Очекивао сам већу посјету. Мислим да је Борац то својим играма и резултатима заслужио. Увећали смо предност над Жељезничаром иако су они имали три домаћа меча. Наредни меч у Бањалуци играмо са Сарајевом и играчи и ја очекујемо више публике јер нам је сада потребна подршка. Желим да захвалим "Лешинарима", који су нас бодрили током читавог меча - каже Јагодић.

Шеф струке екипе с Градског стадиона није могао да рачуна на репрезентативце Дарка Малетића и Асмира Авдукића, те на повријеђене Бранислава Крунића, Душка Сакана и Дражена Међедовића.

- У овом мечу сам покушао да пронађем рјешење за меч са Славијом пошто ни у том мечу нећемо моћи да рачунамо на многе играче. Вратиће се Авдукић, док је наступ осталих под знаком питања. Малетић је добио ударац против Румуније, Сакан и Међедовић имају проблема с кољеном, док Крунић прима инфузије и питање је да ли ће бити спреман. Због парних картона нећемо моћи рачунати на Душка Стајића, јасно је да ћемо бити више него ослабљени- Играће само здрави играчи. Држим се оне - најбољи играч је најспремнији играч. Тај меч може да нам "забетонира" прво мјесто и битно нам је да остваримо позитиван резултат – јасан је Јагодић.

У четвртак у Добоју

Борац ће у четвртак играти пријатељски меч у Добоју са домаћом Слогом (16.30).

- Желим да видим на кога могу да рачунам у мечу са Славијом. У Добој иду сви здрави играчи и пробаћемо да пронађемо добитну комбинацију за меч у Лукавици - рекао је Владо Јагодић.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
FIFA i UEFA preuzimaju kontrolu u N/FS BiH!
Trojica njih bit će stranci koje će instalirati FIFA i UEFA, dok će šestorica biti iz domaćih redova
I Rudi Zavrl bio je začuđen onim što je vidio, ali nije ništa komentarisao... Komitet za normalizaciju brojat će 9 članova
Piše: Samir Sisic
29.03.2011 u 17:51 sati.

Nogometni / Fudbalski savez Bosne i Hercegovine danas od 13 sati i 24 minute klinički je mrtav! Delegati na Vanrednoj Skupštini N/FS BiH glasali su protiv usvajanja Statuta, čime su presudili našem fudbalu, ali i sebi!

Šta i kako dalje? Pitanje je na koje danas niko nije mogao ponuditi konkretan odgovor. Ipak, prema saznanjima SCsport.ba rješenje postoji. Navodno, FIFA i UEFA već imaju scenarij kako prevazići postojeću krizu.

Prvi zadatak bit će formiranje Komiteta za normalizaciju koji će brojati devet članova. Trojica njih bit će stranci koje će instalirati FIFA i UEFA, dok će šestorica biti iz domaćih redova. Ono što je bitno, u Komitetu za normalizaciju neće moći biti niko iz aktuelnog rukovodstva Savez, odnosno iz Izvršnog odbora i Skupštine N/FS BiH. Njima je definitivno, sa krajem današnje Skupštine odzvonilo i više neće moći kreirati «fudbalsku politiku» u BiH.
'Glavni' će biti iz FIFA/UEFA, a njihov zadaka bit će da riješe statutarno pitanje, a njihov prvi mandat trajat će 60 dana. Na funkciju će stupiti u prvom tromjesečju aprila mjeseca. Također, imat će ingerencije u vođenju Saveza, odnosno takmičenja (prvenstva i Kupa BiH).

Prema informacijama do kojih smo došli, a koje su nam prenijeli ljudi bliski FIFA-i i UEFA-i očekuje se da sva pitanja budu riješena do kraja maja, čime bi klubovi mogli biti prijavljeni za nastupe u evropskim takmičenjima. Također, u tom slučaju reprezentacija bi nastavila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Rudi Zavrl, posmatrač FIFA i UEFA bio je začuđen onim što se dešavalo u Holiday Innu. No, nije želio davati bilo kakve komentare uz obrazloženje da su mu to sugerisali nalogodavci iz Ciriha i Nyona.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 17:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Samir sisic blizak ljudima iz UEFA i FIFA :lol: kao sto sam i ja blizak Andjelini Dzoli , mada bih volio da budem :D

Ma bice kako oni kazu imaju dva mjeseca da srede stanje i vidjecemo kako ce se stvari odvijati, mene posebno interesuje liga, da li ce se i kako nastaviti ko ce je voditi ..

prije svega sacekajmo famozni komitet i sta ce on odluciti, pa tek onda da vidimo sta je

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma ne treba puno razbijati glavu oko ovoga...Ocekivan rasplet,da li je dobar ili los,pokazace se uskoro.Ono sto meni nije jasno je to da su clanovi ovih saveza FSBIH i FSRS,nekako sami sebi dali otkaze.Znaci sami,su sebe ukopali,i to mi nikako ne ide u glavu.Da li je moguce da su se clanovi FSRS "zrtvovali",svoje guzice,svoje plate,znaci sve ono para sto su mogli ukrasti,za dobrobiti Republike Srpske?Nesto mi to malo cudno zvuci...

E,a ono sto je najsmjesnije,opet ce biti jedan predsjednik,samo sto ce ga postaviti UEFA/FIFA,indirektno,dakako,tako da su svi ovi otkazi bili besmisleni.

Sad nam samo ostaje vidjeti kakva ce garnitura ljudi krojiti novi savez.Mislim da gore ne moze biti.

I eto,jedina radost:Rumunija-BiH 3:0. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Kad se igra sa Kozarom, 1/2 kupa RS.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 18:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Стварно сте претјерали!
шта је ту је,надајмо се бољем и окончајте више ову расправу....
АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 18:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Мислим да се не зна још увијек, али требало би бити средином сљедећег мјесеца.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 18:44 
Veteran
Veteran

Nadam se da će moderacija imati sluha za jedan mali off topic :) Kako je ovo najposjećenija tema, svoje pitanje postaviću ovdje. Zanima me, zna li se tačan termin odigravanja utakmice RK Borac mtel - RK Bosna? Vjerovatno 22.04.2011, ali ako neko ima potvrđenu informaciju i tačan termin odigravanja utakmice, molio bih ga da napiše. Hvala.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
kod kuće i na strani je napisao:
Nadam se da će moderacija imati sluha za jedan mali off topic :) Kako je ovo najposjećenija tema, svoje pitanje postaviću ovdje. Zanima me, zna li se tačan termin odigravanja utakmice RK Borac mtel - RK Bosna? Vjerovatno 22.04.2011, ali ako neko ima potvrđenu informaciju i tačan termin odigravanja utakmice, molio bih ga da napiše. Hvala.

ви једва чекамо тај 22. април, да Бањалуци баш на њен рођендан подаримо славље и шампионску титулу. Ако није до сада, онда Босна пада тада – са пуно оптимизма поручио је Драган Марковић, млади стручњак на клупи Борац m:tel-а.

nzm za termin al datum je 22 april :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 11:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Može li jedan mali podsjetnik, da se svi prisjetima, gluposti i prolupavanja koje je napravila uprava u zadnjih 6 mjeseci, treba mi jedna zbirka, hahahahaha

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Može li jedan mali podsjetnik, da se svi prisjetima, gluposti i prolupavanja koje je napravila uprava u zadnjih 6 mjeseci, treba mi jedna zbirka, hahahahaha

Cisto sumnjam da zbirka moze pomoci...Jedino enciklopedija.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:27 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Cisto sumnjam da zbirka moze pomoci...Jedino enciklopedija.

Mislio sam da napravimo zbirku odvala, nadam se da ćemo uspjeti u tome, nešto kao sabrana djela... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Sabrana nedjela

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:59 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
Sabrana nedjela

Kako god, evo ja ću se sjetiti one najsvježije, a to je organizacija utakmice protiv Splita, prvo je na prvenstvenoj utakmici na njenom kraju oficijelni spiker pozvao navijače da dođu i na tekmu protiv Splita i da je ulaz besplatan, pa je onda odlučeno da se ulaz ipak plaća, ali da će biti organizovana nagradna igra tj da su kupljene ulaznice kupon za učestvovanje (izjavio šipovac), a onda je došla i utakmica i nagradna igra se nije ni desila... neka neko nastavi dalje...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
po meni je najveci promasaj uprave nedovodjenje Zakarica u tim.

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 718, 719, 720, 721, 722, 723, 724 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]