banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 18:40 Danas je 24 Jun 2026, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 717, 718, 719, 720, 721, 722, 723 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
dadolino je napisao:
koliko mrznje na ss.ba... kad vidim sta pisu volio bih da popuse trajnu suspenziju. Inace mislim da ce uefi trebati nekad taj glas iz Bih pa ce nastojati da brzo rijesi tu situaciju i nece dozvoliti neigranje klubova i ostalih... ocekujem neki protektorat

Ako je tako više im trebaju 2 glasa što ne rasture cirkus i priznaju FSRS i FSFBiH

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
d.a. je napisao:
заступниче виталних интереса бошњака и босанаца, одмори мало.
ако се десе те и такве промјене и ако дођу људи које гурају припадници твог народа, то ће бити крај европских прича Борца, али и осталих клубова из Републике Српске.
а пошто увијек волиш да убациш те своје дневно политичке доскочице, али на кварно, па да и ја убацим коју.
живо ме (а и све остале) заболи и за репрезентацију и за фудбалски савез, нити су наши, нити их осјећамо нашима.
тренутно смо приморани да преко тог и таквог савеза и ове конфедералне државе егзистирамо, и боримо се за наше спортске и националне интересе.

Djesu bili ti veliki branioci "Srbskoga interesa" kada su Borac dva puta gurnuli iz Premijer lige, gdje su bili kada su nam uzeli titulu prosle godine, oni su se takmicili koce prvi biti u redu da skine gace pred ljudima iz Zelje. Medutim karta je nacionalizama je uvjek proazila, a vidim da si se i ti upecao na nju, i sretno ti bilo.

Medutim jako sam sretan sto im je danas dosao kraj :D A sad Adio Grobari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
Borac u srcu je napisao:
dadolino je napisao:
koliko mrznje na ss.ba... kad vidim sta pisu volio bih da popuse trajnu suspenziju. Inace mislim da ce uefi trebati nekad taj glas iz Bih pa ce nastojati da brzo rijesi tu situaciju i nece dozvoliti neigranje klubova i ostalih... ocekujem neki protektorat

Ako je tako više im trebaju 2 glasa što ne rasture cirkus i priznaju FSRS i FSFBiH

mozda je ovo zaista pocetak njihovog kraja :wink:
poklase se dole u kantonima i zupanijama a krive FSRS, pokrali su sto se moglo, i na kraju Srbi koce...ako zaista Srbi zakoce igrace zmajevi samo prijateljske po Bliskom istoku... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Naprijed Borče, naprijed silo banjalucka!!!

Poslednji put menjao stize BORAC dana 29 Mar 2011, 13:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
nastavak "politike" SANU, sada samo ne tenkovima, jer ih sada imaju manje a dobili su po pizdiii, sada idu preko sporta, a sport je nekad jaci od tenka, jbga

ја не могу вјероват... њима је САНУ крив за све.
плаЋем од смјеха :lol: :lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Мало сам прелистао издања Свијета Спорта из 1998., 1999. и 2000. године, која имам код себе.
У издању од 26.10.1998. сам наишао на два занимљива чланка, нисам их хтио постављати док се не заврши Скупштина, али ево сад:

1. чланак
http://img834.imageshack.us/img834/4006/clanak11.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/3644/clanak12.jpg

2. чланак
http://img22.imageshack.us/img22/1870/clanak2c.jpg

Невјероватна је мржња која долази из Федерације, а посебно из Сарајева, према Србима и РС. Зато, не дај Боже њихове превласти. С друге стране, чињеница је да се ФИФА/УЕФА неће повући и да ће се морати наћи неки модус који ће свима одговарати, САДА или СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ. Зато се треба извршити притисак на ФСРС да сами направе приједлог новог статута који ће задовољити ФИФА/УЕФА-у, а истовремено неће угрожавати наше интересе. А начина за такво организовање савеза сигурно има и већ се писало о томе, да ли ће то бити један предсједник и два потпредсједника, или ће бити нека ротација, није битно док су наши интереси заштићени.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
слијепи од мржње. за све им је крив увијек неко други-по правилу Срби.
као да их Срби представљају у политици, спорту, било чему.
најлакше је лоптицу пребацити из свог дворишта и онда тражити проблем у туђем.

ова срање ће се рјешити, али мислите да ће се било шта промјенити?
гледали сте сви Професионалац, па сами извуците закључке.
измешаће се шпил мало, на површину испливати пар свјежих њушки, а основа ће остати иста.

а ти бањалучки бехару, немој само ти о национализму. ти га увијек онако хињски провучеш овуда, али више ти то не пролази. доста је свима овдје вашег мултикулти.
и карта национализма ће свуда пролазити. само вама је изгледа проблем да разграничите национализам и патриотизам, који означавају љубав према сопственом а не мржњу туђег, од шовинизма.
наравно да вам је проблем када имате кризу идентитета, нити имате нацију нити отаџбину. час сте Срби муслиманске вјероисповјести, час југословени, час муслимани, па босанци, па бошњаци. и онда љубав према нацији желите да подведете под нешто лоше.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
o ovome je vec bilo govora da i ovaj Benc ne zna sta prica i sta hoce, jer je on sam bio zagovornik jedne ideje pre par godina a sada potpuno drugo prica

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moram vam priznati,citajuci one komentare na multietnićnom forumu,presrecan sam zbog suspenzije.Me nek su suspendovali,ja uzivam gledajuci one pacenike kako grcaju,pa ospu paljbu,po svemu Srpskom i hrvatskom,pa kriv je Dodik,pa onda neki krenu prijetiti,oni sto su bili multietnićari otkriju svoje pravo lice.Nabijem ih ja sve na kitu,citavu Federaciju.Igrace se Evropa u BL,kad tad.Ionako jos nismo mi za Evrope.Ko zna,zna.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 14:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Могу да разумијем овог вехабију да негодује,али овај звездин четник ме изненађује.Е мој новинарчићу тек са таквим размишљањем нас нигдје неће бити.

Да ме условљава ратни злочинац,трећеоптужени за добровољачку,е колега нећеш.Боља ми је и ова гарнитура што нас два пута избаци,него непријатељи мог народа да ми командују.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
дабогда се БиХ савез никад више не оформи и БиХ репрезентација никад више не заигра утакмице, ја ћу ићи на Борац па макар ми играли лигу града Бањалуке, и увијек ћу ићи на утакмице своје репрезентације Србије......

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.facebook.com/event.php?eid=187734871271521

ајмо момци, подржите скуп. ха ха ха :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
БањалукаСРБ je napisao:
дабогда се БиХ савез никад више не оформи и БиХ репрезентација никад више не заигра утакмице, ја ћу ићи на Борац па макар ми играли лигу града Бањалуке, и увијек ћу ићи на утакмице своје репрезентације Србије......

+1

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 14:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
АЛЕКСАНДАР je napisao:
http://www.facebook.com/event.php?eid=187734871271521

ајмо момци, подржите скуп. ха ха ха :)

Ma ako dodje do ovog bice mrtvih glava poznajuci kakvi su Bh fanatikosi tako da ce mozda uspjeti razjebati savez pod pritiskom .

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
е што није 3. априла протест, да свратимо :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jel možete prepričati o čemu se radi za one koji facebook preziru

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Banjalucki_Behar je napisao:
d.a. je napisao:
заступниче виталних интереса бошњака и босанаца, одмори мало.
ако се десе те и такве промјене и ако дођу људи које гурају припадници твог народа, то ће бити крај европских прича Борца, али и осталих клубова из Републике Српске.
а пошто увијек волиш да убациш те своје дневно политичке доскочице, али на кварно, па да и ја убацим коју.
живо ме (а и све остале) заболи и за репрезентацију и за фудбалски савез, нити су наши, нити их осјећамо нашима.
тренутно смо приморани да преко тог и таквог савеза и ове конфедералне државе егзистирамо, и боримо се за наше спортске и националне интересе.

Djesu bili ti veliki branioci "Srbskoga interesa" kada su Borac dva puta gurnuli iz Premijer lige, gdje su bili kada su nam uzeli titulu prosle godine, oni su se takmicili koce prvi biti u redu da skine gace pred ljudima iz Zelje. Medutim karta je nacionalizama je uvjek proazila, a vidim da si se i ti upecao na nju, i sretno ti bilo.

Medutim jako sam sretan sto im je danas dosao kraj :D A sad Adio Grobari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

доносили су титуле СРПСКИМ клубовима,леотару,модричи,куп славији,па опет модричи...итд итд.....а друга је ствар што борац тада је био у некој другој причи па му се дешавало шта се дешавало....за то нису искључиви кривци срби,као што сад покушаваш да потуриш.....жељо,бановићи и ко зна ко још,тако да мани се те приче!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Borac u srcu je napisao:
Jel možete prepričati o čemu se radi za one koji facebook preziru

i nemaju profil... 8)

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/nada ... an-b/54309

ово је прави босанац,од до што би се рекло????? која је његова држава,одакле су му отац и мајка????
и сад бехар ти очекујеше да се иде заједно са оваквим,именом и презименом???

а ово доле је врхунац свега.....бехар,јел ово исто један "аутохтони" бањалучанин???ја се не сјећам оваквих прије рата да су били у и око града!!!

Slika

мсм,о чему ми причамо уопште,ова наказа од државе је на апаратима од 1995.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 15:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Dec 2009, 18:27
Jel moze ukljucenje iz Federacije :glasses7:

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 717, 718, 719, 720, 721, 722, 723 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]