banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 20:02 Danas je 24 Jun 2026, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 714, 715, 716, 717, 718, 719, 720 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2011, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Jos da dodam da se kolega Aleksandar najbolje od vas razumije u fudbal :D

Dobro je Srdjo odigrao,ali ja mu zamjeram sto nije sutnuo onu u drugom pol sa 16 metara,jer ima jako dobar sut,izradjen,a ne koristi ga. Umjesto toga isao je na neku asistenciju i dao prebrzu loptu....ali nije ovo njegova pozicija zadnji vezni,on ce tek doci do izrazaja kad pocne igrati blize golu.

Ne odustajes covjece! :D :lol: Salu na stranu,njega sam zaboravio,solidno je odigrao,ali da je sutnuo tad gol bi sigurno bio.Jos mu fali samopouzdanja,drskosti...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ја не бих Срећу стављао у исти кош са оном тројицом, мислим да је он доста напредовао у односу на дух играча из неких прошлих времена.

Што се тиче Лубурића, неко рече да је можда и гори од Марчетића, тешко је бити гори од оног клоца, али и ако јесте Лубурић је заслужио прилику да брани испред Марчетића, ако ни због чега другог онда због тога што је млађи. Кад нам оде Авдука, биће опет срања на мјесту голмана јер се већ дужи низ година слабо ради са њима.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pošto se igrala pred našim navijačima možda je trebalo manje mješati sastav i dati bar 70. min. ekipi koja je trenutno najspremnija a Žarić, Srećo, Veljović, Petrić... nek se "pokazuju" npr. 70. min. u srijedu protiv Sloge.
Nekako mi ne ide zajedno to - idemo na pobjedu i ove mješovite postave, više mi to liči na prostor za alibi u slučaju poraza. Jer pripreme su dobrano iza nas čemu sad tolika minutaža nekome ko ne zaslužuje

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 01:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Stakic je klasa od igraca. Stajic mora igrati u prvih 11. Ovo ostalo manje vise receno.

Otvaranje shopa je u planu koliko nacuh, izgleda da se radi na tome.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 06:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
који ће нам мој шоп, ако ће га водити као сајт, као и све што раде.
ако вам ова утакмица није показала све раскораке у управи, и њихову неспособност, стварно не знам да ли пратимо исти клуб.

катастрофа најава, катастрофа организација, зајебанција око улаза-плаћа се-не плаћа, лоша посјета, лоша игра.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 07:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:
ако вам ова утакмица није показала све раскораке у управи, и њихову неспособност, стварно не знам да ли пратимо исти клуб.

катастрофа најава, катастрофа организација, зајебанција око улаза-плаћа се-не плаћа, лоша посјета, лоша игра.

Dodao bih još i fantastično organizovana nagradna igra za navijače sa kupljenim ulaznicama, vjerovatno će izvlačenje biti na RTRS... :lol: :lol:

Baš nam je uprava skrpljena, sve bolid do bolida...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 07:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
d.a. je napisao:

Dodao bih još i fantastično organizovana nagradna igra za navijače sa kupljenim ulaznicama, vjerovatno će izvlačenje biti na RTRS... :lol: :lol:

Baš nam je uprava skrpljena, sve bolid do bolida...

Гледам оног "СКИЈАША" сјео у ложу наравно без обиљежја клуба а поред њега човјек из Спилта са шалом :angry4: :angry4: :angry4: Стварно ми ти људи иду на .урац. А наградна игра је за 10, да се постиде сви клубови у региону :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Meni se cini da to i nije toliko bilo lose sinoc jer ovakve utakmice i sluze da bi se neke stvari vidjele, a one su se sinoc vidjele itekako, e sad je druga stvar sto nas vecina to zna odavno. Zara nemoze i nezna, palermo je smrsao dosta ali idalje ima 10 kila viska i loptu hvata kao da je vruca, Rade se igra fudbala, Sreco krije po terenu itd. Vidjeli smo odlicnog Stajica juce te Vidaka a cini mi se da je Stuparu povreda proslost. Split je dobra ekipa u vrhu su hnl nedavno sam ih gledao kad su demontirali hajduk svakako osim rezultatski. Da smo bili kompletni sa Avdukom, Krunom, Maletom, da je bila takmicarska utakmica ubijedjen sam da bi sve bilo drugacije ovako... i da Lesinari su opet bili odlicni, svaka cast momci, vi ste vec prica za sebe. e taj najglasniji sa zapada vec godinama sjedi iza mojih ledja glas mu je za prijaviti komunalnoj policiji, mislim da jacina zvuka preko 120 decibela izaziva bol a on je tu na granici toga :D. I jos nesto, juce su profesor i onaj 3-0 dobili konkurenciju i to jaku, bem ti podzemne vode na gradskom su cudo.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace ne bih da mracim ali se bojim da ce jednog dana upravo zbog slabog rada uprave sve da lagano pukne...
Za sad Borac drze Vlado i Kliber svojim znanjem i vezama, te dovodjenjem pojacanja. Imamo sad priliku da napravimo sistem kako bi stalno bili u vrhu, ali uprava to ocigledno ne zna prepoznati. Idu ljepsi dani, uz dobru kampanju stadion moze biti pun
Mnogo je ideja koje se uz male pare mogu sprovesti u dijelo ali o tome niko ne zeli da prica uopste

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 10:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
Inace ne bih da mracim ali se bojim da ce jednog dana upravo zbog slabog rada uprave sve da lagano pukne...
Za sad Borac drze Vlado i Kliber svojim znanjem i vezama, te dovodjenjem pojacanja. Imamo sad priliku da napravimo sistem kako bi stalno bili u vrhu, ali uprava to ocigledno ne zna prepoznati. Idu ljepsi dani, uz dobru kampanju stadion moze biti pun
Mnogo je ideja koje se uz male pare mogu sprovesti u dijelo ali o tome niko ne zeli da prica uopste

Pa eto imali su "kampanju" sa ovom odlično organizovanom nagradnom igrom...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Biće guravo na kraju sezone čitam neki dan u Žurnalu i Stajić bi volio još 2-3 god. u inostranstvo da obezbijedi egzistenciju.
Kad je uprava uspjela do sad nadoknaditi odlaske, mislim da ne bi trebao biti problem naći igrače koji će igrati kv. za LŠ ali opet ako je moguće trebalo bi očuvati kadar koji je iznio prvenstvo. Prvenstveno Avdukića, Maletića, Stajića, štoperski dvojac mada biće teško.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma da je neko iz uprave samo prelistao ovaj nas forum,ovu temu,znaci samo prelistao,nasao bi pregrst ideja,koje ne da nisu skupe,nego su dzabana!Znaci samo treba volja,nista vise!1000 plakata da se istampaju,i nek daju klincima da podjele besplatno,da naljepe po gradu,nek se letci dijele po Gospodskoj,sad kroz nju prodje milion ljudi na dan...Ma znaci pregrst,pregrst ideja.Tacno ne znam sta im je u glavama...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 13:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
tatamata je napisao:
Tacno ne znam sta im je u glavama...

U glavama im je vrlo malo toga ali i ono sto imaju vezano je za prodaju igraca.
Iz svih ovih prica treba izostaviti Vladu, Darka pa i Radmila, oni se trude maksimalno i rade posteno i muski svoj posao. O teskocama sa kojima se susrecu necu pisati...trebalo bi mi bar 5 dana da to sve napisem.

A moram da dodam da sam juce vidio i Miodraga Babića, bivšeg fudbalera koji je takođe tužio klub i uzeo pare. Trebam li pisati o njegovoj ulozi u našem timu?! Toliko je minorna da mi se čini da je on trebao klubu dati nešto para. Usput, kloc je kao gladan vuk juče tražio nekoga da ga uvede, da slučajno ne plati ulaznicu.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Е да је нама само на 2 мјесеца да будемо водећи у клубу, па гдје би нам крај био.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 15:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa sampionska titula i pune tribine
ljudi bi se ovdje cimali da zovu prijatelje, kolege na utakmice...Ovako mrka kapa..
Ja prijatelju iz BG zelio pokloniti dres Borca i na kraju morao kupiti onaj stari sto smo igrali protiv lozane a ne novi koji mu se bas svidio...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Највећи проблем у Борцу, бар онако како ја то видим, је лоша организација, неадекватна расподјела дужности. Да би клуб био успјешан, мора се знати ко је за шта задужен, а самим тим и одговоран за урађено, односно неурађено, у оквиру својих надлежности. Мора се знати ко је надлежан за довођење и продају играча, ко је задужен за привлачење спонзора, попуњавање буџета, ко је задужен за маркетинг, ко за логистичку подршку првог тима, ко за омладински погон, односе са јавношћу итд.

Не може Управни одбор рјешавати све, без обзира колико људи, који га сачињавају, били компетентни, стручни и способни. Управни одбор, именом и угледом људи који га сачињавају, треба да буде магнет за спонзоре и евентуалне улагаче, односно њихова пажња треба да буде усмјерена највише у том правцу. За сваку од горе наведених надлежности Управни одбор треба да именује људе који су компетентни и што је најбитније који ће се моћи у потпуности посветити обављању постављених задатака. Управни одбор би нпр. кроз тромјесечне или полугодишње извјештаје контролисао и анализирао њихов рад и остваривање зацртаних циљева.

Док је оваква ситуација гдје "сви раде све" ствари ће се одвијати по оној старој народној "много баба, килаво дијете". Све док се не успостави адекватна организација неће бити правог напретка, или ће он зависити од ентузијазма појединца или мањег броја појединаца, али то је све краткорочно и лабаво. У Борцу треба успоставити систем који неће зависити од појединаца, који ће бити самоодржив. Само на тај начин се може постићи оно што сви желимо, а то је дугорочни напредак и дугорочна стабилност.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 16:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
moji utisci sa tekme :)
Mico koji je zabavljao navijace na zapadu uslijed uspavanke u drugom pol
od igraca izdvojio bih Vidakovica koji se najvise trudio, Grahovca koji se najvise nudio i trazio loptu, Benovica koji je svjetlosnim godinama ispred Zarica. Sto se tice Veljovica mislim da mu treba taj gol, bar se meni cinilo u prvom pol da je imao zelju da uradi nesto vise, sad da li sto nije mogao ili zbog viska kg ne znam... ali ocekujem nesto protiv njega protiv Sarajeva, pa da i on konacno kupi navijace u Bl... Nikad vise menadzera a nikad glupljih odluka sto se tice marketinga :)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Стакић: Борац ме је препородио

Драгослав Стакић, дефанзивац бањалучког Борца који је на Градски стадион дошао из приједорског Рудара, каже да је одлука да пређе у редове јесењег првака Премијер лиге БиХ најбољи потез у његовој досадашњој каријери. Поуздани штопер истиче да се у дресу Борца препородио, чему су кумовали и његови саиграчи који су га одлично примили и пружили му шансу да се покаже.

Стакић најављује још боље игре и вјерује да ће у финишу шампионата потпуно оправдати повјерење тренера Владе Јагодића, који га је позвао у тренутку када су му пропали преговори са иностраним клубовима, након чега се помирио са останком у Приједору.

- Имао сам неке шансе за одлазак у иностранство, међутим, пошто од тога није било ништа, прикључио сам се тренинзима Рудара. Онда је, два дана прије краја прелазног рока, стигао позив са Градског стадиона. Добио сам понуду која се не одбија и потписао сам уговор на 18 мјесеци. Нисам се покајао јер овдје могу још више да напредујем.

Да ли сте очекивали да ћете одмах постати стандардни првотимац?

- Па, дошао сам овдје као појачање, почео сам да играм, оправдао то зашто сам и доведен и надам се да ћу и даље наставити у овом ритму! Истина, имао сам повреду на почетку полусезоне, али је, срећом, била лака па сам прескочио само гостовање у Мостару. Наравно, годило је када сам прочитао да недостајем. Лијеп је то осјећај и веома сам задовољан.

Да ли Вам је био проблем да замијените играча као што је Вуле Тривуновић?

- Да, али у почетку. Вуле је велики играч и то је мени, у неку руку, и стварало одређени притисак. Срећом, то је трајало само до првог судијског звиждука у првим мечевима, а сада је већ много лакше. Гледам да одиграм најбоље што могу, да се уклопим у колектив и да то на крају донесе прави резултат.

Борац је у прва четири кола освојио 10 бодова и одмакао Жељезничару на осам бодова. Могу ли "црвено-плави" да задрже ту предност и на крају освоје титулу шампиона БиХ?

- До краја првенства има да се игра 11 утакмица и још ништа није готово. Осам бодова и јесте, али и није много. Имамо да одиграмо још доста јаких утакмица. Жељезничар је квалитетна екипа и сигурно је да до посљедњег кол неће одустати од борбе за одбрану титуле. Ми ћемо ићи из утакмице у утакмицу да играмо што боље и остварујемо што боље резултате и да се на крају радујемо. Борац има најбољу позицију и све је на нама. Имамо добру екипу, добар колектив и надам се да нећемо поклекнути.

Колико Вам је помогло то што је иза Вас био голман Асмир Авдукић, са којим сте већ играли у Приједору?

- Као прво, Авдукић је одличан голман и у Рудару смо одлично сарађивали. Те сезоне су само четири екипе примиле мање голова од нас и то је била заслуга цијелог тима, а не само нас двојице. Углавном, нас двојица се баш слажемо и то се види већ по резултатима. Са друге стране, са Леонидом Ћорићем сам се добро уклопио, он је одличан играч и још бољи човјек и за сада функционишемо доста добро, управо као и цијели тим.

Јесенас је Рудар Приједор намучио Борац на Градском стадиону и мало је недостајало да из Бањалуке однесе цијели плијен. У другом дијелу Борац гостује у Приједору. Како ће Вам бити кад истрчите на стадион у Приједору?

- Биће тешко и сигурно ћемо бити под великим притиском! Рудар овог прољећа игра одлично, четири утакмице су непоражени и сада им се већ смијеши Европа. Намучићемо се, али ми у свакој утакмици идемо на побједу.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 17:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo tako mora se napraviti reorganizacija sa jasnim zaduzenjima za sve u klubu. Jer ovako se previse ljudi mota i pita za nesto u Borcu

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Вељовић мене нажалост све више подсјећа на Вукељу. А Стака је дефинтивно показао квалитет и надомјестио Вулета.

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 714, 715, 716, 717, 718, 719, 720 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]