S obzirom da nam nisu igrala tri kljucna igraca,Maletic,Avdukic i Krunic,ne mogu reci da sam zadovoljan,ali nisam ni razocaran.Sta je tu je.Direktni krivac za gol naravno Marcetic koji je tolika katastrofa da je to strasno.Ne samo zbog gola,toliko nesigurnosti dugo nisam vidio,ispucavanja na prepad i napamet,one intervencije su mozda neiskusnom oku izgledale kao neke opasne,parade,ali realnost je ta da bi te suteve Avduka hvatao zive,dakle realno golman ispod kvaliteta kluba,i ambicija kojima klub tezi.Ne znam kakav je onaj Luburic,mada mislim da je gori od Marcete.
Ono sto me raduje da su neki igraci dokazali da su vrhunski,posebne pohvale za Vidakovica,i nikako mi nije jasno zasto ga Vlado drzi na klupi,jer mislim da bi Nikolic i on napravili cuda u napadu zajedno.Da li se Veljovic forsira zbog imena,ne bih znao,ali realno niti je zasluzio da zapocinje,niti ima volju da napreduje.Znamo svi da je Veljovic zajebant,mangup,ima platu u Cluju,ima autic,jebucka trebice,cuga malo,i to je to.S druge strane imamo Vidakovica momka koji je ekstra napadac,uzivao sam ga gledati danas,kakva kontola lopte,dribling,jedino ga malo snaga zeza,slabasan je u duelu,ali to nije ni bitno.Krivo mi je jer se momak bezbroj puta dokazao,dao je i nekoliko golova,a nikako da mu se pruzi sansa od pocetka.Zato Vlado ako citas,molim te stavi Vidakovica ispred Veljovica!
Dalje,pohvale idu Borisu Raspudicu,koji je one Splicane olesio od batina,a ne znam da je u utakmici imao start,a da nije oteo loptu.Kapitenski pravo,muski,vec je postalo standard za njega.Jedinu gresku je imao cini mi se kod zapada,kad je izgubio loptu,ali se ispravio odmah,i vratio je.Pohvalio bih jos Nikolica,Mikica i Corica.Ma realno nismo mi toliko lose odigrali,kazem falili su nam glavni dijelovi ekipe,motori.
Najbitnije je u svemu da se niko nije povrijedio i da idemo spremni u Sarajevo,a onda kuci...Ludnica.
Sto se navijanja tice,u skladu s tim da je prijateljska,vise se orjentisalo na opustenciju,na gledanje utakmice,mada je i danas na momente grmilo.Svaka cast za vec poznatu grupaciju na zapadu.