banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 22:22 Danas je 24 Jun 2026, 22:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 713, 714, 715, 716, 717, 718, 719 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2011, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
PRVA SPORTSKA KLADIONICA

Borac-Split 2.80 3.10 2.30

Cuj, mi outsideri na domacem terenu,jesu li oni normalni? Samo da Vlado nije najavio izmjenu svih igraca,tacno bih lupio neku cifru na Borac. isplati se rizikovati na 2.80,pa i pasti ako treba,bolje nego na nekih sugavih 1.20.

Kladjenje je kod nas zazivjelo oko 2000 godine,i mislim da je ovo prvi put da smo dogovi na domacem terenu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Schlager je napisao:
PRVA SPORTSKA KLADIONICA

Borac-Split 2.80 3.10 2.30

Cuj, mi outsideri na domacem terenu,jesu li oni normalni? Samo da Vlado nije najavio izmjenu svih igraca,tacno bih lupio neku cifru na Borac. isplati se rizikovati na 2.80,pa i pasti ako treba,bolje nego na nekih sugavih 1.20.

Уплатиш Х и лагано дигнеш кеш пази шта сам ти рекао 8) 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Сплит квалитетна провјера пред Славију

- Утакмицом против Сплита желимо да останемо у такмичарском ритму и да видимо колико у овом тренутку можемо против квалитетних екипа у окружењу - рекао је Владо Јагодић, тренер Борца, пред пријатељски меч с хрватским представником. "Црвено-плави" ће данас (17 часова) дочекати трећепласирану екипу хрватске лиге иако је у првобитним плановима био меч са словеначком Олимпијом.

- Сплит није ништа мање атрактиван противник од Олимпије и мислим да ће сви који дођу на стадион моћи да уживају у фудбалској представи. Ради се о веома јакој екипи која је по квалитету одмах иза Динама и Хајдука што показује и табела. Биће то веома јака провјера за нас. Откровење су у овој сезони и имају неколико веома добрих и искусних играча. С клупе их предводи Иван Каталинић којег одлично познајем и изненађења не би требало да буде. Желим да пружим шансу свим играчима, али битан нам је и резултат. Желимо да покажемо да можемо да се носимо са екипама у региону. У Београду против Црвене звезде сам пружио шансу многим играчима и сигуран сам да ће сви који истрче на терена пружити максимум иако немамо резултатски императив - изјавио је шеф струке лидера Премијер лиге БиХ.

Јагодић је позвао навијаче да дођу у што већем броју и подрже своје љубимце који у овако јаким утакмицама могу много да напредују и да се покажу у најбољем свјетлу.

- Очекујемо пуне трибине јер је Сплит веома добра екипа која игра атрактиван фудбал. Овим путем позивам навијаче да дођу и да нам подршком помогну да дођемо до новог тријумфа. У оваквим утакмицама фудбалери могу много да добију и напредују - јасан је Јагодић.

Овај меч ће уједно послужити као проба за наредни меч против Славије у Премијер лиги БиХ. Борац је близи титуле пошто има осам бодова предности над првим пратиоцем Жељезничаром и у Источном Сарајеву жели да потврди лидерску позицију.

- Овај меч ће нам послужити да видимо у каквој смо форми пред гостовање Славији. У том мечу због жутих картона нећемо моћи да рачунамо на Душка Стајића и Борислава Микића, а против Сплита вјероватно неће моћи да играју Вукашин Беновић, Бранислав Крунић и Микић - рекао је Јагодић.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 13:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Иначе биће неких награда, преко улазница..
зато обавезно купите карту :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Дуго ме једна утакмица није овако успавала. Ако нека утакмица може послужити као школски примјер за израз "фудбалска успаванка", онда је то ова утакмица. Што се тиче гола могу само рећи "Један је Ђиђи Палермо". Али лијепо је погледати утакмицу без тензија.

ПС. Људи освојио сам дрес у наградној игри :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
максел je napisao:
Дуго ме једна утакмица није овако успавала. Ако нека утакмица може послужити као школски примјер за израз "фудбалска успаванка", онда је то ова утакмица. Што се тиче гола могу само рећи "Један је Ђиђи Палермо". Али лијепо је погледати утакмицу без тензија.

ПС. Људи освојио сам дрес у наградној игри :D

i ja....za malo :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 18:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Амтерски, игра, најава утакмице, стручни штаб, ма све... Безвезе, разочаран сам.

Некако и могу схватити зашто Жарић игра(иако је и то будалештина), али ми никако у главу не иде зашто Марчетић мора бранити, боље стави неко дијете да се учи него старог дебелог дрипца, везе благе нема, оно је катастрофа. Знам да је пријатељска, али свака је утакмица битна па тако и ова. Аматерски, да не кажем сељачки манири и даље окружују клуб.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
skypostman je napisao:
Амтерски, игра, најава утакмице, стручни штаб, ма све... Безвезе, разочаран сам.

Некако и могу схватити зашто Жарић игра(иако је и то будалештина), али ми никако у главу не иде зашто Марчетић мора бранити, боље стави неко дијете да се учи него старог дебелог дрипца, везе благе нема, оно је катастрофа. Знам да је пријатељска, али свака је утакмица битна па тако и ова. Аматерски, да не кажем сељачки манири и даље окружују клуб.

Slažem se, jeste da nije bilo nekog pritiska ali ipak mučno za gledanje.
Lešinari jedino ne posustaju, globalno posjeta loša, mada da je još psihijatrija sa zapadom bila bilo bi dobro imam osjećaj da su bili spremni na zapadu da zapjevaju ali ovi ih ne prozvaše.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nista pozitivno ne moze se napisati nakon vidjenog, osim, donekle, solidne posjete. Moglo je doci i vise, ali sta je tu je.

Marcetic je stravicno los. Zelim da mu vidim ledja u junu, dosta je i njega vise!
O Zari ne bih ovom prilikom, sve je jasno.
Petric los, klupom treba da bude presrecan.

Pohvalio bih Stakica i Vidakovica. I Mikic je bio dobar.

Svaka cast za nagradnu igru, odlicno organizovano. :lol:

I da, zna se svrha onog vozila na stadionu, a to nije da se djecurlija vozikaju u njemu na poulvremenu. Da sam neki faktor u klubu svaki od njih bi dobio po jednu pedagosku iza usiju.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Opet kladioničari bolje reći kladionice bile u pravu, i protiv Lozane tamo stavili veliku kvotu na nas a sad stavili da su oni favorit i iako nismo pokazali ni u jednoj ni u drugoj ništa ali ni protivnici, obe smo izgubili.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 19:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Данас сам био са навијачима. Фин провод, солидна бројка и добро навијање с обзиром на то да је пријатељска утакмица...
ПСИХИЈТРИЈА постаје ударна пјесма! 8)

Што се тиче игре и организације, неке ствари у вези са ФК Борац ми никад нису биле јасне и никад и неће бити, али добро. Не исплати се трошити ријечи.

П.С. Један је Ђиђи Палермо!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
S obzirom da nam nisu igrala tri kljucna igraca,Maletic,Avdukic i Krunic,ne mogu reci da sam zadovoljan,ali nisam ni razocaran.Sta je tu je.Direktni krivac za gol naravno Marcetic koji je tolika katastrofa da je to strasno.Ne samo zbog gola,toliko nesigurnosti dugo nisam vidio,ispucavanja na prepad i napamet,one intervencije su mozda neiskusnom oku izgledale kao neke opasne,parade,ali realnost je ta da bi te suteve Avduka hvatao zive,dakle realno golman ispod kvaliteta kluba,i ambicija kojima klub tezi.Ne znam kakav je onaj Luburic,mada mislim da je gori od Marcete.

Ono sto me raduje da su neki igraci dokazali da su vrhunski,posebne pohvale za Vidakovica,i nikako mi nije jasno zasto ga Vlado drzi na klupi,jer mislim da bi Nikolic i on napravili cuda u napadu zajedno.Da li se Veljovic forsira zbog imena,ne bih znao,ali realno niti je zasluzio da zapocinje,niti ima volju da napreduje.Znamo svi da je Veljovic zajebant,mangup,ima platu u Cluju,ima autic,jebucka trebice,cuga malo,i to je to.S druge strane imamo Vidakovica momka koji je ekstra napadac,uzivao sam ga gledati danas,kakva kontola lopte,dribling,jedino ga malo snaga zeza,slabasan je u duelu,ali to nije ni bitno.Krivo mi je jer se momak bezbroj puta dokazao,dao je i nekoliko golova,a nikako da mu se pruzi sansa od pocetka.Zato Vlado ako citas,molim te stavi Vidakovica ispred Veljovica!

Dalje,pohvale idu Borisu Raspudicu,koji je one Splicane olesio od batina,a ne znam da je u utakmici imao start,a da nije oteo loptu.Kapitenski pravo,muski,vec je postalo standard za njega.Jedinu gresku je imao cini mi se kod zapada,kad je izgubio loptu,ali se ispravio odmah,i vratio je.Pohvalio bih jos Nikolica,Mikica i Corica.Ma realno nismo mi toliko lose odigrali,kazem falili su nam glavni dijelovi ekipe,motori.

Najbitnije je u svemu da se niko nije povrijedio i da idemo spremni u Sarajevo,a onda kuci...Ludnica.

Sto se navijanja tice,u skladu s tim da je prijateljska,vise se orjentisalo na opustenciju,na gledanje utakmice,mada je i danas na momente grmilo.Svaka cast za vec poznatu grupaciju na zapadu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ја бих похвалио граху.. не знам да ли је то можда зато што није утакмица за бодове или шта.. али дечко је одиграо супер.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
А сад нека се јави људина са врха средине запада :D њих 4-5 је било у групи али један се својим гласом посебно издвајао. Молим га да ми се пријави :lol: :lol:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 21:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Složili smo se da smo danas gledali jednu od dosadnijih utakmica. Igralo se bas opušteno bez posebnog zalaganja. Moram da izdvojim Stajića. Pa koliko taj čovjek pretrči u jednoj ovakvoj utakmici, to nije normalno.

Manje više smo odigrali korektno, ali vidi se da su Palermo, Žarinjo, Džo i igrač duh, klasa za sebe. Stvarno su odigrali vrhunsku utakmicu...ali mi smo se već navikli na taj extra kvalitet koji imamo sa pomenutim (boldovanim) igračima :D :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 21:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
везни ред без Крунића и Малетића нема шансе да може функционисати, али данас смо сви видјели брзину и технику Немање Видаковића.......Вељовићу хвала и довиђења старац.....

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Odlazi Djidji Palermo!

Bez Malete i Krunica nema 'ljeba.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 22:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moj glavni utisak sa utakmice se zbio negdje oko 30 minute. Zara primi loptu na krilu,podize glavu,zadrzi loptu 2-3 sekunde,dobro razgleda raspored igraca i uputi pas na mjesto gdje nema nijednog naseg igraca u krugu od 30 metara :D :D
Ako ni zbog ceg drugog,zbog tog pasa se isplatilo doci na utakmicu jer ja jos nisam vidio tako nesto,a vidio sam svasta.

Nas komentar je bio "ne radi on ovo sto ne zna,vec nas da zajebava" :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Magicno,magicno,Zara igra fantasticno! :D Zahvaliti se Zari,Dzo-u,Marceticu,Sreci...Zasad. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 22:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jos da dodam da se kolega Aleksandar najbolje od vas razumije u fudbal :D

Dobro je Srdjo odigrao,ali ja mu zamjeram sto nije sutnuo onu u drugom pol sa 16 metara,jer ima jako dobar sut,izradjen,a ne koristi ga. Umjesto toga isao je na neku asistenciju i dao prebrzu loptu....ali nije ovo njegova pozicija zadnji vezni,on ce tek doci do izrazaja kad pocne igrati blize golu,a ako nastavi igrati na mjestu zadnjeg veznog,bojim se da se ne pretvori u klasicnog alibi igraca,dodaj loptu prvom do sebe. Zelja mi je da,kad-tad zaigra ofanzivnog veznog,kao u mladjim kategorijama,gdje je bio kapiten reprezentacije u svim uzrastima za koje je nastupao.

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Mar 2011, 22:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 713, 714, 715, 716, 717, 718, 719 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]