tatamata je napisao:
Sutra:
........................Marcetic..........................
.....Stupar.....Stakic.......Leo.......Benovic.....
....................Boka....Krunic.......................
....Stajic......................................Mikic.....
........................Medjedovic.......................
............................Nikolic..........................
Da vidimo kako ide bez Malete i Avdukica sivog tića.

Ne znam da li imaš neke svježije info ali prema posljednjim najvama u medijima to ne bi trebao biti taj sastav. Upitni su: Benović, Krunić i Mikić a ne spominje se da Vlado ne računa na Maletića i Avdukića. I ponovo kaže da će izmijeniti cijeli tim, ustvari evo crno na bijelo:
"Želim da pružim šansu svim igračima, ali bitan nam je i rezultat. Želimo da pokažemo da možemo da se nosimo sa ekipama u regionu. U Beogradu protiv Crvene zvezde sam pružio šansu mnogim igračima i siguran sam da će svi koji istrče na terena pružiti maksimum iako nemamo rezultatski imperativ."
"Ovaj meč će nam poslužiti da vidimo u kakvoj smo formi pred gostovanje Slaviji. U tom meču zbog žutih kartona nećemo moći da računamo na Duška Stajića i Borislava Mikića, a protiv Splita vjerovatno neće moći da igraju Vukašin Benović, Branislav Krunić i Mikić. Benović je osjetio bolove u nozi a Mikić u koljenu. Krunić zbog temperature nije trenirao od meča s Čelikom pa je i njegov nastup pod znakom pitanja", zaključio je Jagodić.
Izvor:
Nezavisne novineOd regionalne nema ništa, džaba raspravljate.