banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 04:24 Danas je 25 Jun 2026, 04:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2011, 22:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
ааа много ће добро изгледати кад се заврши,већ сад добро изгледа...
а грб саби.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
goran2909 je napisao:
О свој то јо причи о ФК НК мислим да не треба расправљати овдје, ја тако пишем јер сам тако још у школи учио и мислим да је правилно, тако да опет понављам коме се не свиђа нек стави шта год хоће, али мислим да онда гријеши, и да не пише правилно.

само ти пиши ФК.
кад они крену да показују поштовање према нама и ставе ФК Борац умјесто ногометни клуб Борац (примјер утакмица са ФК Загребом), можемо онда можда, али можда и ми према њима.
до тада далеко им лијепа кућа.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
meni nije jasno da vi mozete na 2 strane da raspravljate o fk nk fc i ostalom... naziv kluba je naziv kluba... fudbalski klub, nogometni klub, football club.. isti racku... neko rece nogomet nije nasa rijec... kako nije? pazi pa fudbal jest... Borac u srcu je napisao fin post o tome... sta da nam npr dolazi milan... hocemo ih preimenovati u FK Milan? nas (lafo srbe) nerviraju hrvatski i bosnjacki/muslimanski kompleksi a mi ih imamo vise nego oni... ako je nk split onda je nk split i dovidjenja prijatno... to sto oni zvezdu (ne zvijezdu) preimenuju u nk boli me racku (a i trebao bi da boli i vas)... kao da ste svi maloljetnici... da nije ovog ace izgledali bi kao gomila retarda... politika lesinara je da se nista ne iznosi online... ako imas nesto reci/zamjeriti/predloziti/ukazati... prostorije sluze za to... i da... eto ja nisam srbin jer pisem latinicom... jer srbi pisu cirilicom... rijesite se kompleksa, jer mi nabijamo komplekse...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 00:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Прочитај коју књигу! Молим администрацију да обрише све поствое о фк,нк.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 09:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ulaz u nedelju se placa,cijene 3,5,8km!a pricamo o posjeti,sarajevu....daleko smo od ozbiljne price,kakva je razlika izmedju naprijeda i splita?meni je prijateljska i jedna i druga,ista! sramota!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Тему о правопису имате овде, па бих вас замолио да ту наставите причу о фк и нк, уколико је баш потребно.

vlakanje откуд ти инфо да се плаћа, кад су рекли на крају прошле да је улаз слободан?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 09:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
danasnji blic,a i potvrdjeno iz vladike platona 6 100%.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 10:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ma ovi IDIOTI stvarno nisu normalni :angry4: Godinu dana kuburimo sa slabom posjetom i oni na prijateljsku sa Splitom naplaćuju ulaz, kao da dolazi Barsa :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 10:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nada sam se posjeti on nekih 4000 ili 5000 ljudi, ali sada, ako bude 1000 puna kapa...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
bio bi lijepo popunjen stadion,a ovako cisto sumljam... :cry:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Da mi je znati ko radi u tom marketingu u klubu pa da odem da mu cestitam na gluposti godine. Da vidim koju je on to skolu zavrsio kad je tako pametan. mora da je neki blc,svirc kurc.... Ovo pokazuje koliko zna da radi svoj posao. Umjesto da je ulaz dzaba pa da na utakmici sa sarajvom to sve naplate ima da ispuse sa posjetom i na jednoj i na drugoj utakmici

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 10:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

преправљено
Slika
Kod:
http://img851.imageshack.us/img851/1941/boracsplitplakat.jpg

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nije zbog mene,nije zbog nas kojima uopste nije bitno da li se placa ili ne,jebes to,ali ovo je bila idealna prilika da napunimo stadion,nebitno jesu li ljudi redovni ili ne,nedelja je,uz besplatan ulaz i vrijeme kao sto je danas,siguran sam da bi 5 000 bio maciji kasalj.A to igracimo puno znaci!To nam je prilika da se pripremimo za Sarajevo,da napravimo atmosferu jos bolju nego protiv Celika.

E sad,iako se placa ulaz,ja opet nesto razmisljam da bi mozda mogla biti dobra posjeta.Ali ni priblizno onome sta bi bilo da je besplatan.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pičke su ako se stvarno plaća jer su izmijenili raniju odluku, ali meni lično Split je atraktivniji protivnik nego bilo ko od ovih levata iz BiH. Pa oni su 3. u Hrvatskoj a jaču prijateljsku na Gradskom nismo igrali "Bog te pito" od kad, i kad smo igrali bili smo tanki sa sastavom pa je opet stadion bio solidno popunjen.
Ja idem i mnogi su rekli da će ići i očekujem pun stadion a vrijeme ako se projebe za vikend kako najavljuju onda mogu i taksijem dolaziti po ljude al neće biti više od 1500

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
po meni, nije problem u placanju karte, problem je u tome ako se kaze pred 3000- 4000 ljudi da je ulaz slobodan onda neka tako i bude. neki ljudi koji su bili na utakmici Celika mozda nece znati da se ulaz placa pa ce doci pred ulaz i kad vide kako se poigravaju sa njima nece htjeti ni gledati utakmicu...ipak mislim da su pogazili sami sebe, a to mi se ne svidja ni malo.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
шлагеру реагуј! стварно смјешно да се плаћа улаз за сплит аааааааааааааа

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
batica je napisao:
po meni, nije problem u placanju karte, problem je u tome ako se kaze pred 3000- 4000 ljudi da je ulaz slobodan onda neka tako i bude.

ovo je bit svega.

Ja sam prvi protiv besplatnog ulaza, jer ljude ne treba navikavati na besplatan ulaz.

Ne shvatam, da nas marketing ne dodje na ideju, da se uradi neka humanitarna akcija, recimo pola zarade od karata ide klubu pola za tu neku akciju, ima se visestruka korist. Klub kao klub stvara bolju sliku o sebi u svome gradu, ljudima nije zao ni platiti ako se pomaze ljudima kojima je to preko potrebno.

Druga ideja bi bila, ako se loze ljudi na Sarajevo, da se neki komplet karata prodavao za dvije utakmice Split i Sarajevo. Pa recimo ko uzima komplet da plati istok 5km, zapad 7 ili 8 za te dvije utakmice itd.

bice bolje...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
borcev_navijac je napisao:
Sto se tice kvalifikacija za ligu sampiona ( ako je bude, a ja se nadam da hoce)

Prije svega ovaj igracki kadar koliko god dobar bio za ovu ligu nam ne daje bas neku veliku nadu za prolaz malo dalje.
Prije svega
1 Vec sada ( cim vidimo sta ce biti sa tom suspenzijom) treba razgovarati sa avdukicem i maleticem , i poduplati im ugovore najmanje .
Ako cemo biti brand i ako namjearavamo biti ozbiljni u evropi, moramo dici primanja igraca u klubu na visi nivo, kako bi smo mogli dovoditi jos kvalitetnije igrace. I tu moramo poceti odskakati od ostatka lige toliko da se ne mogu ni porediti s nama.
Istina trenutno Borac ima najace plate u premije ligi ali je to nedovoljno za ozbiljno i dugorocno zdovodjenje i zadrzavanje najkvalitetnijih igraca.
BNaravno nemogu svi igraci imati iste pa ni priblizne plate, ali defitnivno naj najmanje placeni igrac mora biti placen koliko najplaceni igrac u nekom drugom klubu u ovoj ligi.

Ono sto moramo da prevazidjemo u nasim glavama je MJERA

Nasa mjera ( ako cemo biti ozbiljan klub u evropi ne moze vise biti premijer liga) nego u najmanju ruku najbolji klubovi u regionu.
Nije to lako uz sve ove dugove koje klub vec ima, ali sve ima svoju cijenu, i ako je borac ambasador rs u evropi onda to mora da se plati i to dobro da se plati, sto se bolje plati to je bolje predstavljanje tog ambasadora.

Bila bi velika stvar da udjemo u grupu lige evrope ( za to su nam potrebne ja mislim dvije pobjede u kvalifikacijama za ligu prvaka ), kako bi to samo velika stvar bila ne samo za fudbal nego za cijelu republiku srpsku.

A TO SE MOZE, to se da i izracunati koliko kosta, i kad se izracuna vidi se da je to best by kupovina poena za rs.

Nisu do bas tako prevelike pare, pod uslovom da se prepozna taj interes.

U svakom slucaju neke se igrace reprezentativne klase MORA zadrzati a neke se iste takve mora dovesti i onda mozemo i ocekivati rezutlat u evropi. Sa ovim sto sad imamo,ova liga nije nikakav problem, ali sve nakon nje jeste i to prilicno veliki problem .

borcev_navijac, malo si me iznenadio ovim postom, jer si inace jedna od rijetkih osoba koja je realna.
O kakvoj ligi sampiona pricamo, to je cisto marketinska prica, ali zna se da je za nas vrh liga evrope, a nikakva liga sampiona. Da se ne lazemo, dva najorganizovanija kluba na ovim prostorima su Dinamo i Partizan i igraju godinama evropske utakmicem, sto znaci da se kasa puni, da ne spominjemo transfere, a opet svjedoci smo godinama njihovih pacenja u evropskim utakmicama.

Pare su naravno bitne, ali ne padaju sa neba. Mene zanima kako ti vidis, da bi se klub mogao podici na jedan visi finansijski nivo tj. ovo o cemu ti gore pises?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 16:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Мени је само криво што су најавили бесплатан улаз, а оно друга прича сада.

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]