banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 15:13 Danas je 25 Jun 2026, 15:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Надам се да је ово посљедњи пут да вршим геноцид над постовима, обрисао сам доста ствари, вјероватно и што не треба, нисам могао све ни детаљно читати, стварно је било много глупости, неки су постови пребачени у тему о Премијер лиги.
Знам да смо сви узбуђени јер титула је на прагу, али контролишите се убудуће!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 10:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 19. kolo: Borac – Čelik
„Sa Istoka digla se prašina, proradila Borčeva mašina…“

http://source.ba/clanak/825019048057/sp ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 11:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Ljudi dobili smo bitku,ali ne i rat,samo lagano i smireno bez pretjerane euforije.p.s.Vidim novi grafit u Boriku identican onim naljepnicama sto su radjene ovdje na forumu.Veze utakmice Borac-Celik,najbitnija su tri boda,pa bilo to jedan nula ili tri nula,jeste da bi bilo ljepse sa vise golova,ali tri boda su tri boda.Prvo poluvrijeme sam bio na istoku i Vulturesi se ne cuju bas najbolje sa istoka i onda odem na zapad(bio sam sa curom njoj bilo zima)na drugo poluvrijeme i onda se tek vidi koliko mocno izgledaju i zvuce Vulturesi,tako da mi koji budemo na istoku moze nam se uciniti da su tihi,ali ali kad se ode na zapad onda se stvari vide onakvima kakve jesu.Posebno je bila super ona koreografija kad su zapalili baklju ispod siluete lesinara na bijeloj podlozi,izlgedalo mi je kao iz filmova o betmenu kad se grb betmena reflektorom uperi na nebo.Neko je dobro dobacio Veljovicu sa zapada kad je usao pred kraj "samo ne daj nikom loptu" :) Interesantna scena mi je bila i kad je Avduka zagalamio na Lea kad umalo nismo gol primili,ali je nas Paljuka odnio pobjedu i ovog puta.Sve u svemu odbrana nam je najajci dio ekipe i stvarno je neprobojna,jedino sto me brine je nasa efikasnost,da kojom nesrecom nismo dali gol odmah na pocetku kako bi odmicala tekma uvukla bi se nervoza medju igrace,ali popravice se i to valjda s' vremenom.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 11:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Treneri Čelika i Borca o aktuelnoj situaciji
Šta ako Nogometni savez BiH dobije suspenziju?

http://source.ba/clanak/499701748059/sp ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
како они то упакују. поготово ова Осимова изјава.
наравно да је он за долазак Пушине и осталих кримоса и ратних злочинаца, јер би то значило дуготрајну владавину сарајевског двојца у овој накаради од државе!
ту би српски и хрватски клубови били само украси, а да о европи и не причамо.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Најпозитивнија ствар јучерашњег Жељиног кикса је то што тек сада можемо очекивати праве игре нашег Борца, јер ће се опустити кочница, она тактичка, али и она у главама играча која им је онемогућавала да прикажу игру какву би, објективно према квалитету, требало да прикажу, јер је стално био присутан притисак да им неко дише за вратом. Мислим да ће то бити видљиво већ у Српском Сарајеву. И те следеће двије утакмице, против Славије и Сарајева, видим као врло важне и дефинитивно одлучујуће, и уколико те двије препреке успјешно премостимо, онда ће свака следећа, првенствено домаћа утакмица, бити као својеврсна припремна, која ће послужити за додатно уигравање тима. Али то је већ ствар струке и то треба препустити Влади који сигуран сам неће дозволити ни ону другу крајност, оно чега се сви прибојавају у оваквим ситуацијама, а то је да дође до опуштања код играча, али не оног о којем сам писао на почетку поста, него опуштања у виду слабијег залагања због велике бодовне предности. Рано је још да би се стварала атмосфера да је све готово, и ми навијачи се први не смијемо тако постављати.

С обзиром да је сада и на нама мањи притисак и ми сада сваку следећу утакмицу требамо искористити да радимо на себи, да пробудимо град, да радимо на томе да из утакмице у утакмицу атмосфера на стадиону (првенствено на западу) буде све боља. Помаци су направљени у прошлој утакмици, видјело се да се може и сада не треба стати. Утакмица против Сплита је идеална да се доста тога испроба, да послужи за то навијачко уштимавање Истока и Запада. Ево за почетак један мој приједлог, да Лешинари прозову Запад умјесто оног класичног "Јави се запад" са "Запад на ноге" или нешто томе слично, и да онда крену са Психијатријом. Мислим да би тек тад та пјесма дошла до пуног изражаја, и да би се играчима ледила крв у жилама, замислите само читав стадион на оно нананана на на на...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Slazem se i ja da smo mozda malo pretjerali sinoc,medjutim mora se priznati da nam je Sloboda ucinila ogromnu uslugu,i u mnogome olaksala put do te titule,koja donosi mnogo,kako klubu tako i igracima.Istina jeste,ne treba se uljuljkavati i misliti da je gotovo,puno je teskih gostovanja,jos se dosta utakmica ima igrati,ali...Nama realno idu po meni dvije kljucne utakmice,nakon kojih ce se 99% znati da li je gotovo sve,ili nije.Stavise ubjedjen sam da nam slijede dva odlucujuca kola,mecevi protiv Slavije u gostima i protiv Sarajeva kod kuce.

Posto je sad pauza,necemo jos vrsiti analize neke,ide nam sad utakmica protiv Splita,na kojoj ce,nadam se biti rekordna posjeta sto se prijateljskih utakmica tice,ukoliko nas vrijeme posluzi.Sve je idealno,nedelja,17 casova,besplatan ulaz.Nema niti jednog razloga da ljudi ne dodju,eto jedino vrijeme,mada smo vidjeli sad protiv Celika da nama kisa nista ne moze!Ova utakmica bi nama na tribinama trebala najvise znaciti,ne toliko igracima,jer je za njih po meni,najbitnije da se ne povrijedi niko,ali nama navijacima,to je prilika da se ustimamo,da malo treniramo za Sarajevo...Milion je ideja,i opcija,a vjerujem da ce ljudi koji su zaduzeni za to,izabrati ono najbolje i najoriginalnije,i da cemo mi zajedno s njima ostvariti zacrtani plan.

Dakle,Slaviju i Sarajevo ostavljamo po strani za sad,nedelja Borac-Split,svi na Gradski!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 14:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Мислим да није нико постављао, па ево:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=prJkmNGo1Q4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
e pozdrav za sve navijace Borca i ljubitelje fudbala :)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
E tako, lakse se dise :)

Sto se tice prvenstva to je to otprilike sad ozbiljno i odgovorno do kraja i tu smo pricu zavrsili. Pogresno bi bilo samo misliti da se -8 ne moze stiti, moze ako se budemo za.jebavali i to vrlo lako, zato bez zajebancije i to je to.

Sto se tice kvalifikacija za ligu sampiona ( ako je bude, a ja se nadam da hoce)

Prije svega ovaj igracki kadar koliko god dobar bio za ovu ligu nam ne daje bas neku veliku nadu za prolaz malo dalje.

Prije svega

1 Vec sada ( cim vidimo sta ce biti sa tom suspenzijom) treba razgovarati sa avdukicem i maleticem , i poduplati im ugovore najmanje .
Ako cemo biti brand i ako namjearavamo biti ozbiljni u evropi, moramo dici primanja igraca u klubu na visi nivo, kako bi smo mogli dovoditi jos kvalitetnije igrace. I tu moramo poceti odskakati od ostatka lige toliko da se ne mogu ni porediti s nama.
Istina trenutno Borac ima najace plate u premije ligi ali je to nedovoljno za ozbiljno i dugorocno zdovodjenje i zadrzavanje najkvalitetnijih igraca.
BNaravno nemogu svi igraci imati iste pa ni priblizne plate, ali defitnivno naj najmanje placeni igrac mora biti placen koliko najplaceni igrac u nekom drugom klubu u ovoj ligi.

Ono sto moramo da prevazidjemo u nasim glavama je MJERA

Nasa mjera ( ako cemo biti ozbiljan klub u evropi ne moze vise biti premijer liga) nego u najmanju ruku najbolji klubovi u regionu.
Nije to lako uz sve ove dugove koje klub vec ima, ali sve ima svoju cijenu, i ako je borac ambasador rs u evropi onda to mora da se plati i to dobro da se plati, sto se bolje plati to je bolje predstavljanje tog ambasadora.

Bila bi velika stvar da udjemo u grupu lige evrope ( za to su nam potrebne ja mislim dvije pobjede u kvalifikacijama za ligu prvaka ), kako bi to samo velika stvar bila ne samo za fudbal nego za cijelu republiku srpsku.

A TO SE MOZE, to se da i izracunati koliko kosta, i kad se izracuna vidi se da je to best by kupovina poena za rs.

Nisu do bas tako prevelike pare, pod uslovom da se prepozna taj interes.

U svakom slucaju neke se igrace reprezentativne klase MORA zadrzati a neke se iste takve mora dovesti i onda mozemo i ocekivati rezutlat u evropi. Sa ovim sto sad imamo,ova liga nije nikakav problem, ali sve nakon nje jeste i to prilicno veliki problem .

Poslednji put menjao borcev_navijac dana 21 Mar 2011, 15:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 15:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ljudi šta reći posle svega,sve nas je prijatno iznenadio sinoćni rezultat sa Grbavice,veliki podstrek za nastavak sezone.
Ako me sjećanje ne vara ove sezone u gostima imamo samo jedan poraz i to od Leotara u poslednjem kolu jeseni,s tim da imamo pobjede protiv Sarajeva,Širokog,Travnika,remi protiv Veleža.
Ono što mi je posebno drago što smo najčistija ekipa ove lige i ova titula kojoj se svi nadamo će biti čista kao suza,stvarno smo najbolji.
Sa naredna četiri gostovanja (Slavija,Zrinjski,Rudar,Sloboda) ja bih bio zadovoljan sa četiri boda uz sve pobjede kod kuće do kraja ne bi nas ni Barselona stigla.
Vidimo se u nedelju protiv Splita,koji ima dobru ekipu (Križanac igra za njih).
I da veliki pozdrav za Stančeskog :lol:.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e daj Boze da bude tako kao sto ti navijacu zelis. Kao sto si rekao, da se izracunati koliko se dobije eventualnim igranjem u evropi. Samo se bojim da to ne ode po ko zna cijim dzepovima. Mislim nadam se da nece, ali mentalitet naseg naroda je cudo. Ma ustvari sve ce se znati uskoro. Ako se krene dizati sjever i jug, ulagace se pare, a ako ne stagniracemo i to je to.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
borcev_navijac je napisao:
E tako, lakse se dise :)

Sto se tice prvenstva to je to otprilike sad ozbiljno i odgovorno do kraja i tu smo pricu zavrsili. Pogresno bi bilo samo misliti da se -8 ne moze stiti, moze ako se budemo za.jebavali i to vrlo lako, zato bez zajebancije i to je to.

Sto se tice kvalifikacija za ligu sampiona ( ako je bude, a ja se nadam da hoce)

Prije svega ovaj igracki kadar koliko god dobar bio za ovu ligu nam ne daje bas neku veliku nadu za prolaz malo dalje.

Prije svega

1 Vec sada ( cim vidimo sta ce biti sa tom suspenzijom) treba razgovarati sa avdukicem i maleticem , i poduplati im ugovore najmanje .
Ako cemo biti brand i ako namjearavamo biti ozbiljni u evropi, moramo dici primanja igraca u klubu na visi nivo, kako bi smo mogli dovoditi jos kvalitetnije igrace. I tu moramo poceti odskakati od ostatka lige toliko da se ne mogu ni porediti s nama.
Istina trenutno Borac ima najace plate u premije ligi ali je to nedovoljno za ozbiljno i dugorocno zdovodjenje i zadrzavanje najkvalitetnijih igraca.
BNaravno nemogu svi igraci imati iste pa ni priblizne plate, ali defitnivno naj najmanje placeni igrac mora biti placen koliko najplaceni igrac u nekom drugom klubu u ovoj ligi.

Ono sto moramo da prevazidjemo u nasim glavama je MJERA

Nasa mjera ( ako cemo biti ozbiljan klub u evropi ne moze vise biti premijer liga) nego u najmanju ruku najbolji klubovi u regionu.
Nije to lako uz sve ove dugove koje klub vec ima, ali sve ima svoju cijenu, i ako je borac ambasador rs u evropi onda to mora da se plati i to dobro da se plati, sto se bolje plati to je bolje predstavljanje tog ambasadora.

Bila bi velika stvar da udjemo u grupu lige evrope ( za to su nam potrebne ja mislim dvije pobjede u kvalifikacijama za ligu prvaka ), kako bi to samo velika stvar bila ne samo za fudbal nego za cijelu republiku srpsku.

A TO SE MOZE, to se da i izracunati koliko kosta, i kad se izracuna vidi se da je to best by kupovina poena za rs.

Nisu do bas tako prevelike pare, pod uslovom da se prepozna taj interes.

U svakom slucaju neke se igrace reprezentativne klase MORA zadrzati a neke se iste takve mora dovesti i onda mozemo i ocekivati rezutlat u evropi. Sa ovim sto sad imamo,ova liga nije nikakav problem, ali sve nakon nje jeste i to prilicno veliki problem .

то је то,колко пара толко музике!
Мада не играју паре фудбал,али ако ништа друго подебљати плате играчима,и купити још неког играча доброг и то је то,за европу!
Већ смо се расписали како ћемо играти финале европске лиге,прво да освојимо провенство! :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

recimo Vule predje u Man city i Borac dobije procenat :) i eto para za pojacanja (lijevog beka)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Zasad nam najvise toga zavisi od te suspenzije,u zavisnosti kako se to bude odvijalo i kako se rijesi,mi cemo znati koje su nam ambicije i koji su nam planovi...Koji je ono rok za to govno?Uglavnom znace se sve poslije pauze.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

U slucaju suspenzija ona valjda nastupa 1. aprila... Zna li neko da li postoji mogucnost da Borac kao sampion nastupa pod Uefinim znakom ili tako nesto? nevezano za savez Bih

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Svi treba da pokažu dobru volju da se te stvari orevaziđu, nego turci isturili Pušinu i mi sada treba samo da klimamo glavom ko magarci... Ustupci moraju sa svih strana...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako je istorija uciteljica zivota,ona me uci da ce sad nasi ovo sve odbiti,sjebati Borac,i Evropu,i gradnju stadiona i dalji napredak ,a da ce nakon nekog vremena (kad popushimo) biti prihvaceno i to i sve ostalo. Ne pisem napamet,imam milion primjera,od kumanovskog sporazuma,pa do situacije u kojoj bi sad mi dali sve sto imamo da nam neko sad ponudi plan Z4 za Srpsku Krajinu gdje je za Srbe u Hrvatskoj nudjeno da imaju svog Predsjednika,svoju valutu,svoju Policiju,kulturnu autonomiju i dio vojske,ili Rambuje za Kosovo,gdje je nama Srbima nudjen bijeli papir da mi napisemo tekst sporazuma ali da jedini uslov bude da Nato bude garant svega i da dodje na Kosovo (a eno ih sad u Bondstilu kod Urosevca 10 000!), ili ne znam ni ja sta....

Prvi bih bio za ovaj tvrdi stav kad bi znao da cemo ispasti mudonje do kraja i da je ovo odlucujuci korak za nezavisnost Republike Srpske. Pri tom ne mrzim nikoga,cak sam siguran da bismo nakon te nezavisnosti imali idilicne odnose sa ovim Federalnim djelom,milion puta bolje nego sad,ali treba dobro izvagati imamo li u Federaciji sagovornika za to i imamo li relevantna ledja u svijetu za takav korak.
Ako nemamo,a odbijemo sve ovo,diskvalifikuju nas,ne napustimo ligu i nastavimo Premijer Ligu igrati za kikiriki,a nakon sto prodje ta suspenzija opet prihvatimo neke nametnute uslove,onda se ja ispisham u usta svima koji su zasluzni za to sjebavanje Borca,i politicarima i "sportskim radnicima" i medijima i svima koji to podrzavaju...toliko od mene na tu temu,vidjecemo sta ce biti.....

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
Ako je istorija uciteljica zivota,ona me uci da ce sad nasi ovo sve odbiti,sjebati Borac,i Evropu,i gradnju stadiona i dalji napredak ,a da ce nakon nekog vremena (kad popushimo) biti prihvaceno i to i sve ostalo. Ne pisem napamet,imam milion primjera,od kumanovskog sporazuma,pa do situacije u kojoj bi sad mi dali sve sto imamo da nam neko sad ponudi plan Z4 za Srpsku Krajinu gdje je za Srbe u Hrvatskoj nudjeno da imaju svog Predsjednika,svoju valutu,svoju Policiju,kulturnu autonomiju i dio vojske,ili Rambuje za Kosovo,gdje je nama Srbima nudjen bijeli papir da mi napisemo tekst sporazuma ali da jedini uslov bude da Nato bude garant svega i da dodje na Kosovo (a eno ih sad u Bondstilu kod Urosevca 10 000!), ili ne znam ni ja sta....

Prvi bih bio za ovaj tvrdi stav kad bi znao da cemo ispasti mudonje do kraja i da je ovo odlucujuci korak za nezavisnost Republike Srpske. Pri tom ne mrzim nikoga,cak sam siguran da bismo nakon te nezavisnosti imali idilicne odnose sa ovim Federalnim djelom,milion puta bolje nego sad,ali treba dobro izvagati imamo li u Federaciji sagovornika za to i imamo li relevantna ledja u svijetu za takav korak.
Ako nemamo,a odbijemo sve ovo,diskvalifikuju nas,ne napustimo ligu i nastavimo Premijer Ligu igrati za kikiriki,a nakon sto prodje ta suspenzija opet prihvatimo neke nametnute uslove,onda se ja ispisham u usta svima koji su zasluzni za to sjebavanje Borca,i politicarima i "sportskim radnicima" i medijima i svima koji to podrzavaju...toliko od mene na tu temu,vidjecemo sta ce biti.....

Alo sudija jel ti čuješ šta ti ljudi ovde gore govore :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:D

da,jos majmun nekulturni okrenuo nam ledja!!!

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]