|
Играли смо добро првих 10 минута, до краја утакмице досада тешка....па овај Челик појма нема, људи нису центар прешли, ми имамо најбоље играче у историји Премијер лиге, очекујем сваку домаћу утакмицу бар 3-4 нула, а опет се игра као и што смо увјек играли, као у вријеме Шолака, Мие Бабића, Декета....Ништа се посебно не види на нашим утакмицама, нема фудбалског потеза неког, а таква имена имамо....Али кад се табела погледа, све то је небитно, дивота је гледати учинак Борца, број примљених голова поготово....И опет тај Раде Вељовић: човјек на полувремену умјесто да трчкара као сви што раде, он стаје на го и као брани шутеве, баца се нешто, као ја сам будала...Па онда на загријавање у наставку утакмице одлази у патикама е, чуј у патикама, па онда маркер само качи око врата кроз рупу предвиђену да се рука кроз њу провуче.....Будала си Раде, нема шта.....И на том загријавању ништа не ради и онда као улази он у игру, као то је тај суперстар ЦЈ 86 ГОЛ......Доста је више било, сад на трибине мало, па уживање је гледати како се Стево и Стајић боре, како трче, како гину.....Морају у првој играти обојица, Видак на клупи, а Раде у комбинацију тек ако се неко, не дај боже повриједи од ова наша 3 права шпица...А Међедовић, па човјек игра све горе и горе, неко рече као нећу момку притисак да стварам, па ако ће му то бити притисак онда се не може бавити фудбалом.....Човјек ништа добро не уради, и управо због њега ми немамо игре праве, нема ко додати лопту Малети и Микићу, све сами морају урадити....А онда као Граховац уђе умјесто њега па то још горе буде....Ал добро овај је као 92. и као наш је па боље и он да се просипа него Међедовић....Да нисмо у задњим тренуцима прелазног рока довели Крунића и Стакића не смијем ни помислити на шта би личили наш везни ред и наша одбрана.....А сад је екстра, 10 бодова из прве 4 утакмице, 15 дана паузе и нада да ће до следеће утакмице ствари доћи на своје мјесто и да ћемо поред добрих резултата почети играти и фудбал....
_________________ Република Српска - Serb Republic- орлови не живе и не лете у јату са вранама -
|