banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 18:42 Danas je 25 Jun 2026, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 699, 700, 701, 702, 703, 704, 705 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2011, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Jedna od najboljih utakmica kod kuce ove godine po meni. Mogli smo ih razmontirati skroz, Maletic je fanstastican nevjerovatno koliko odskace od ove lige, u repreznativnoj je formi i mislim da ce to pokazati u subotu u Zenici.
Veljovic je trebao uci u igru na pocetku drugoga poluvremena, ali na zagrijavanju tokom cjeloga poluvremna je izigravo "golmana" dok su se ostali zagrijavali, i Vlado ga je onda ubacio zadnjih 5 min, svaka mu cast za ovaj pustupak.

Jedino me malo brine ta realizacija, koja nas je mogla skupo kostati, pri samomo kraju utakmice kada Celim imao onu sansu, sreca pa je je Avduka bio priseban pa pukupio onu loptu.

Slejedece utakmica nam je kljucna za titulu, ako uzmemo Zrnjski, prvaci smo!!!

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Наредна утакмица је против Славије, па онда нам долази Сарајево и тек онда идемо Зрињском.

И шта је ово, скроз смо се погубили око играча, свако видио некога другог :D
Нема везе, само нек они улазе стално у прилике и побјеђују, драго ми је да су јуче почели и шутати, док се још мало уиграју биће их дивота гледати.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 10:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
http://www.youtube.com/watch?v=rr-IF2jp-sM

Mislim stvarno postavljamo standarde, mislim da se sem onog sada već istorijskog pjevanja himne nikada nije desilo da cijeli stadion pjeva (zbog kojeg su se i pojedini Hrvati naježili, mislim bili su u našoj ekipi), a evo i to smo dočekali sinoć, istok odličan, ali to je sada već standardno, nego jednu stvar samo da prokomentarišem, a to je da igrači moraju da imaju krila kada imaju ovakvu podršku i kod kuće i na strani, a pokazatelj je sinoć robijaša osmorica...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 11:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Браво ЛЕШИНАРИ!!! Одлично навијање, немам замјерке.
Запад такође, коначно смо доживјели праву атмосферу и на нашем стадиону, оно прозивање исток-запад, непроцјењиво.
Што се тиче игре, одлична, веома добра утакмица и гледљива за разлику од већине у лиги, доста трчања.
Педеру испод западне трибине са заставицом желим све "најбоље", грло сам сјебао због идиота.
Оно што ме брине је та реализација али имам осјећај да ће неко добро да настрада кад се све поклопи. Малетић је тата, деда, бог, отац, краљ, цар, једноставно најбољи играч у овој лиги, оном великом клоцу из Челикове одбране више пута је давао форе 3-4 метра па га престизао... Смијали смо смо колико га је излеватио. Похвалио бих и Стеву, синоћ је гризао као никад до сад, претрчао доста, гол из пенала ала Лампард, Бранка је пресрећна :D !
Стакић је доказао да може замјенити Вулета, браво Пујол. Крунић добар, Стаја јебе кеву сваку утакмицу и синоћ је било исто тако. Микић је некако посебан, он даје неки другачији фазон овој нашој игри који је итакако потребан. Ступар, Лео, Авдука, стандардно добри. Е сад Жара, човјек једноставно више нема квалитет, какве је синоћ грешке правио то је ненормално, мислим да би много боље било ставити Ћину или Џоа(да добро сте прочитали) па истрпити њихове грешке(а вјерујем да ће их бити мање него код Жаре).
Што се тиче Меде и даље сам мишљења да би требао стајати мало више назад јер се овако губи, око њега стално тројица, добија ввеома мало лопти и онда остаје утисак да нема квалитет и није добро одиграо, а уствари је једноставно онемогућен.

А сад, да се на*ебем мамице свима који су одговорни за оно на улазу на исток, управо реагуј, оно је СРАМОТА, само један улаз, људи су улазили на стадион у 10-15 минути захваљујући контроли људи на улазу који су ме чак препипавали хватајући за ону ствар и сл. Доста људи није ни видјело гол, а сви ти људи су уредно платили улазнице. Ја иако сам дошао 25 минута прије, ушао сам свега 5 минута прије почетка. Оно се не смије понаваљати, поготово јер нам у сљедећој првенственој долази Сарајево и знамо да ће бити много више људи, ако се мисли радити детаљно прегедање и шта се уноси на стадион, онда пустите три или четири улаза... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Iako mi je zelja bilo,2:0 rutinski,bez penala i slicno,nema veze,jer sam igrom zadovoljan!Ono sto smo mi sinoc uradili,bila je cista demonstracija sile,dakle silovanje u svakom smislu.Uprkos losem vremenu,uspjeli smo nametnuti svoju igru,stvarali sanse,pogadjali,promasivali,bili pokradeni od strane kvazisudija,i opet pobjedili,vise nego zasluzeno.Celik je bio potpuno nadigran,rekao bih kakvi navijaci,takvi igraci,tu su i po brojnosti negdje bili.Pokusacu pojedinacno igrace pohvaliti ili kuditi.

Avdukic:Realno nije imao uopste posla,s obzirom da je za Celik prelazak centra bila misaona imenica,protiv nase kaznene ekspedicije.

Zaric:Necu reci da je bas bio TOLIKO katastrofalan,jer je imao definitivno losijih izdanja,ali naravno ni blizu prvih 11,Benovic je nasa prva opcija,to je logicno,mada mislim da bi trebali potraziti zamjenu za Benovica,jer je ocigledno da Zara nije vise dostojan kvalitet za Borac.

Stakic:Momak se odlicno uklopio,iako je dosao naknadno,i iako mu je sigurno pritisak veliki to sto je doveden kao zamjena za igracinu poput Vuleta,kapitena,opravdao je sva ocekivanja,odlican stoper,sinoc je pokazao sigurnost,odlicna skok igra,igra glavom,tacni pasovi,odlicno,nemam zamjerke nikakve,bravo.

Leo:Neko je jednom napisao-tata.To je ta rijec,ne znam da li je bilo ijedne visoke lopte da je on nije pokupio,ma covjek rastura u odbrani,jos onaj jedan klizeci start cini mi se,kada je zaustavio napad Celika.Bravo i za njega.

Stupar:Ja ne znam da li sam ja lud,ali mislim da je na Stuparu napravljen penal?!Ili umisljam...Bilo kako bilo,s obzirom da je bio povrijedjen,mislim da je odigrao jako dobru utakmicu,siguran izbor po toj desnoj strani,odlican u odbrani,a i u napadu,istrcava kontre,super se dopunjuje sa Maleticem.Jos ako sam dobro vidio to za penal,naravno da mu ide ogroman plus.

Krunic:Ne znam za vas,ali meni se on cini nenormalno rezervisan,od kad je dosao.Kao da ima toliko toga u sebi za pokazati,a nikako da odigra jedan pravi mec,da kazemo ajoj braco Kruna rasturio.Odradi on dobar posao,ali napravi i neshvatljive greske,pomalo gusi loptu ponekad,a to je vise odlika Stanceskog nego igraca njegovog kalibra.Ne znam,vidjecemo,mozda se jos nije skroz privikao,ali ja znam da on moze bolje.

Medjedovic:Iskreno nisam ga nesto bas ni primjetio na terenu,ali ocigledno ako je bio zamjenjen tako brzo,da nije nesto posebno odigrao.Da ne stvaramo momku pritisak,ja cu reci da se jos nije uklopio,valjda ce ga Vlado uzeti pod svoje na pauzi sad,fizicki ga pripremiti,pa ce to izgledati bolje.Ima talenat,nema tu sta.

Grahovac:Isto kao i Medo.Dobro,mlad je,naucice.

Maletic:O ovom momku je stvarno suvisno rijeci trositi.Najbolji igrac lige,definitivno,reprezentacijski kalibar.Kakva su ono pretrcavanja protivnickog beka,ma ono je komedija,covjek ima motor u guzici,brz je kao gliser. :D Najbolji!

Stajic:Stajke imao onu priliku,na samom pocetku cini mi se,onaj sut u 15.sekundi,moglo je svasta biti,veoma opasan je Staja,definitivno bi trebao pocinjati utakmice,jer je mladji,jaci i borbeniji od Mikica,mada su oni dva razlicita tipa igraca.

Mikic:Neko je davno rekao,da je 10 godina mladji,prodali bi ga za milione.Potpuno tacno,nas Mesi.

Nikolic:Jos protiv Sirokog sam rekao da je Stevo nas prvi napadac,kompletan je igrac,skok,sut,dribling,ma sve.Nadam se da ce mu ovaj gol pomoci da izadje iz krize,i da nastavi seriju sa jeseni.Penal ala Lampard,Dzerard. :)

Veljovic:Dobio je sansu pred kraj,istina nije puno pokazao,Stajic i Nikolic,pa i Vidakovic po mom misljenju su daleko ispred njega.Mora tu vise dokazivanja biti,nije dovoljno samo ime.

E sad da napisem jedno veliko BRAVO,za nas zapad!!!Bravo za sve,a pogotovo za momke na vrhu koji su animirali ljude da pjevaju,unosili se svim srcem.Jednom sam na ovom forumu napisao ideju za dozivanje sa "psihijatrijom" i evo ostvarilo se.Nek smo i mi docekali to jedinstvo,tu atmosferu.SVAKA CAST ZAPADE!

Navijanje odlicno,na momente kao da smo u delirijumu bili,steta sto nije pao jos jedan gol,ograda bi bila srusena.

Odlicna atmosfera,velika podrska igracima,iako je bilo ruzno vrijeme stadion fino popunjen.4 000 sigurno.Protiv Sarajeva nece moci igla stati.

PS.U inat svima,gol iz penala u 5.minutu. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
skypostman je napisao:
Браво ЛЕШИНАРИ!!! Одлично навијање, немам замјерке.
Запад такође, коначно смо доживјели праву атмосферу и на нашем стадиону, оно прозивање исток-запад, непроцјењиво.
Што се тиче игре, одлична, веома добра утакмица и гледљива за разлику од већине у лиги, доста трчања.
Педеру испод западне трибине са заставицом желим све "најбоље", грло сам сјебао због идиота.
Оно што ме брине је та реализација али имам осјећај да ће неко добро да настрада кад се све поклопи. Малетић је тата, деда, бог, отац, краљ, цар, једноставно најбољи играч у овој лиги, оном великом клоцу из Челикове одбране више пута је давао форе 3-4 метра па га престизао... Смијали смо смо колико га је излеватио. Похвалио бих и Стеву, синоћ је гризао као никад до сад, претрчао доста, гол из пенала ала Лампард, Бранка је пресрећна :D !
Стакић је доказао да може замјенити Вулета, браво Пујол. Крунић добар, Стаја јебе кеву сваку утакмицу и синоћ је било исто тако. Микић је некако посебан, он даје неки другачији фазон овој нашој игри који је итакако потребан. Ступар, Лео, Авдука, стандардно добри. Е сад Жара, човјек једноставно више нема квалитет, какве је синоћ грешке правио то је ненормално, мислим да би много боље било ставити Ћину или Џоа(да добро сте прочитали) па истрпити њихове грешке(а вјерујем да ће их бити мање него код Жаре).
Што се тиче Меде и даље сам мишљења да би требао стајати мало више назад јер се овако губи, око њега стално тројица, добија ввеома мало лопти и онда остаје утисак да нема квалитет и није добро одиграо, а уствари је једноставно онемогућен.

А сад, да се на*ебем мамице свима који су одговорни за оно на улазу на исток, управо реагуј, оно је СРАМОТА, само један улаз, људи су улазили на стадион у 10-15 минути захваљујући контроли људи на улазу који су ме чак препипавали хватајући за ону ствар и сл. Доста људи није ни видјело гол, а сви ти људи су уредно платили улазнице. Ја иако сам дошао 25 минута прије, ушао сам свега 5 минута прије почетка. Оно се не смије понаваљати, поготово јер нам у сљедећој првенственој долази Сарајево и знамо да ће бити много више људи, ако се мисли радити детаљно прегедање и шта се уноси на стадион, онда пустите три или четири улаза... :angry4:

Имаш одговор на пп...
АЈ БОРАЦ

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moram slike postaviti,izvinite ali su odlicne!

Citiraj:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
meni je posebno drag aplauz istoka za zapad poslije onog navijanja "psihijatrija". dosta je vise dijeljena na istok i zapad mi smo jedno i zbog istog smo tu gdje jesmo. inace nisam na zapdu ali sinoc sam se zadesio...kad je pocela psihijatrija prvo sam se zbunio ocekivao sam onaj sablon Borac Banja Luka i to ali kad nam Lesinari nisu dali da mrdnemo :D moralo se zapjevati. medjutim, u toku tod navijanja pala mi je jedna super ideja...teska za sprovesti ali super bi izgledalo. naime, ona pjesma Lesinari vole te (vole te) i za tebe umre ce (umre ce)...kada bi istok to pjevao, a zapad taj dio "vole te" , "umre ce"...mislim da bi to bilo zaista fino.

igracima svaka cast, Stupara iz utakmice u utakmicu sve vise gotivim, njegov dres je na poluvremenu bio toliko prljav da se gotovo broj nije vidio...svaka cast majstore! Stajic se bas istrcao sinoc, sve ostalo ste vec rekli tako da nema potrebe da tupim.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Poslednji put menjao batica dana 20 Mar 2011, 12:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Moram slike postaviti,izvinite ali su odlicne!

Citiraj:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Сваким даном све нас је више ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Атмосфера на стадиону за сваку похвалу, ако јуче нисмо помјерили кров нећемо никада 8)
запад свака част! да виде балуснице да и запад воли Борац као и ми !
и ко јуче није био са нама неће знати шта је пропустио...
А што се тиче гола,прерано брате жао ми их било :)))

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ајд нек већ сад почне правити информаторе за недјељу за Сплит да и ту направимо паклену атмосферу, да се и они препадну кад виде какав је пакао на градском стадиону кад се само мало потрудимо...

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:29 
Bič božji
Bič božji

Gorane, javi se...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Јављам се, направићу за најаву слику, треба ли и плакат?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kako fino zvuci, sledece dve domace Split i Sarajevo.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Gazimestanac87 je napisao:
Ајд нек већ сад почне правити информаторе за недјељу за Сплит да и ту направимо паклену атмосферу, да се и они препадну кад виде какав је пакао на градском стадиону кад се само мало потрудимо...

ja cijelo vrijeme u glavi imao flash kako konacno sjedim,jedem kokice i gledam mirno utakmicu sa splitom jer je prijateljska,ali ovim svojim postom si me natjerao na razmisljanje.
kad skontam,i delije i lesinari su se satrali od navijanja iako je bila prijateljska,tako da vjerovatno od mog "odmora" nece biti nista :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 12:54 
Bič božji
Bič božji

goran2909 je napisao:
Јављам се, направићу за најаву слику, треба ли и плакат?

Ma pravi sve ako imaš vremena, ako ništa drugo lijepo je ono vidjeti :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 13:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:

ja cijelo vrijeme u glavi imao flash kako konacno sjedim,jedem kokice i gledam mirno utakmicu sa splitom jer je prijateljska,ali ovim svojim postom si me natjerao na razmisljanje.
kad skontam,i delije i lesinari su se satrali od navijanja iako je bila prijateljska,tako da vjerovatno od mog "odmora" nece biti nista :D

Nema odmora dok traje obnova :D
Inače, mislim da RFK Split treba dočekati na dostojanstven način. Koliko čujem, ljudi su bili maksimalno korektni i izašli nam u susret. Naravno, dolaze oni i zbog sebe i svoje forme. Gledajući kakve fudbalere u svojim redovima ima Split, očekujem jednu vrlo zanimljivu utakmicu. A Lešinari će, siguran sam, i ovaj put pokazati da su najbolji.
Vidim neki hvale ekipu sa vrha zapada koja je stajala čitavo vrijeme i animirala ostale. Dobri su momci samo mnogo psuju :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 13:33 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Schlager je napisao:

Nema odmora dok traje obnova :D
Inače, mislim da RFK Split treba dočekati na dostojanstven način. Koliko čujem, ljudi su bili maksimalno korektni i izašli nam u susret. Naravno, dolaze oni i zbog sebe i svoje forme. Gledajući kakve fudbalere u svojim redovima ima Split, očekujem jednu vrlo zanimljivu utakmicu. A Lešinari će, siguran sam, i ovaj put pokazati da su najbolji.
Vidim neki hvale ekipu sa vrha zapada koja je stajala čitavo vrijeme i animirala ostale. Dobri su momci samo mnogo psuju :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

"NEPRIJATELJ PRELAZI REKU"

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 13:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
"Mahac,najebem ti se mame" :D Ako je to za tebe psovka,onda priznajem da sam psovao...mislim stvarno,i ti pretjerujes :D

Sto bi rekao Kanidja,"ako je kokain droga-ja sam narkoman" :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
нек се јави најгласнији! препознаће се :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 699, 700, 701, 702, 703, 704, 705 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]