Iako mi je zelja bilo,2:0 rutinski,bez penala i slicno,nema veze,jer sam igrom zadovoljan!Ono sto smo mi sinoc uradili,bila je cista demonstracija sile,dakle silovanje u svakom smislu.Uprkos losem vremenu,uspjeli smo nametnuti svoju igru,stvarali sanse,pogadjali,promasivali,bili pokradeni od strane kvazisudija,i opet pobjedili,vise nego zasluzeno.Celik je bio potpuno nadigran,rekao bih kakvi navijaci,takvi igraci,tu su i po brojnosti negdje bili.Pokusacu pojedinacno igrace pohvaliti ili kuditi.
Avdukic:Realno nije imao uopste posla,s obzirom da je za Celik prelazak centra bila misaona imenica,protiv nase kaznene ekspedicije.
Zaric:Necu reci da je bas bio TOLIKO katastrofalan,jer je imao definitivno losijih izdanja,ali naravno ni blizu prvih 11,Benovic je nasa prva opcija,to je logicno,mada mislim da bi trebali potraziti zamjenu za Benovica,jer je ocigledno da Zara nije vise dostojan kvalitet za Borac.
Stakic:Momak se odlicno uklopio,iako je dosao naknadno,i iako mu je sigurno pritisak veliki to sto je doveden kao zamjena za igracinu poput Vuleta,kapitena,opravdao je sva ocekivanja,odlican stoper,sinoc je pokazao sigurnost,odlicna skok igra,igra glavom,tacni pasovi,odlicno,nemam zamjerke nikakve,bravo.
Leo:Neko je jednom napisao-tata.To je ta rijec,ne znam da li je bilo ijedne visoke lopte da je on nije pokupio,ma covjek rastura u odbrani,jos onaj jedan klizeci start cini mi se,kada je zaustavio napad Celika.Bravo i za njega.
Stupar:Ja ne znam da li sam ja lud,ali mislim da je na Stuparu napravljen penal?!Ili umisljam...Bilo kako bilo,s obzirom da je bio povrijedjen,mislim da je odigrao jako dobru utakmicu,siguran izbor po toj desnoj strani,odlican u odbrani,a i u napadu,istrcava kontre,super se dopunjuje sa Maleticem.Jos ako sam dobro vidio to za penal,naravno da mu ide ogroman plus.
Krunic:Ne znam za vas,ali meni se on cini nenormalno rezervisan,od kad je dosao.Kao da ima toliko toga u sebi za pokazati,a nikako da odigra jedan pravi mec,da kazemo ajoj braco Kruna rasturio.Odradi on dobar posao,ali napravi i neshvatljive greske,pomalo gusi loptu ponekad,a to je vise odlika Stanceskog nego igraca njegovog kalibra.Ne znam,vidjecemo,mozda se jos nije skroz privikao,ali ja znam da on moze bolje.
Medjedovic:Iskreno nisam ga nesto bas ni primjetio na terenu,ali ocigledno ako je bio zamjenjen tako brzo,da nije nesto posebno odigrao.Da ne stvaramo momku pritisak,ja cu reci da se jos nije uklopio,valjda ce ga Vlado uzeti pod svoje na pauzi sad,fizicki ga pripremiti,pa ce to izgledati bolje.Ima talenat,nema tu sta.
Grahovac:Isto kao i Medo.Dobro,mlad je,naucice.
Maletic:O ovom momku je stvarno suvisno rijeci trositi.Najbolji igrac lige,definitivno,reprezentacijski kalibar.Kakva su ono pretrcavanja protivnickog beka,ma ono je komedija,covjek ima motor u guzici,brz je kao gliser.

Najbolji!
Stajic:Stajke imao onu priliku,na samom pocetku cini mi se,onaj sut u 15.sekundi,moglo je svasta biti,veoma opasan je Staja,definitivno bi trebao pocinjati utakmice,jer je mladji,jaci i borbeniji od Mikica,mada su oni dva razlicita tipa igraca.
Mikic:Neko je davno rekao,da je 10 godina mladji,prodali bi ga za milione.Potpuno tacno,nas Mesi.
Nikolic:Jos protiv Sirokog sam rekao da je Stevo nas prvi napadac,kompletan je igrac,skok,sut,dribling,ma sve.Nadam se da ce mu ovaj gol pomoci da izadje iz krize,i da nastavi seriju sa jeseni.Penal ala Lampard,Dzerard.
Veljovic:Dobio je sansu pred kraj,istina nije puno pokazao,Stajic i Nikolic,pa i Vidakovic po mom misljenju su daleko ispred njega.Mora tu vise dokazivanja biti,nije dovoljno samo ime.
E sad da napisem jedno veliko BRAVO,za nas zapad!!!Bravo za sve,a pogotovo za momke na vrhu koji su animirali ljude da pjevaju,unosili se svim srcem.Jednom sam na ovom forumu napisao ideju za dozivanje sa "psihijatrijom" i evo ostvarilo se.Nek smo i mi docekali to jedinstvo,tu atmosferu.SVAKA CAST ZAPADE!
Navijanje odlicno,na momente kao da smo u delirijumu bili,steta sto nije pao jos jedan gol,ograda bi bila srusena.
Odlicna atmosfera,velika podrska igracima,iako je bilo ruzno vrijeme stadion fino popunjen.4 000 sigurno.Protiv Sarajeva nece moci igla stati.
PS.U inat svima,gol iz penala u 5.minutu.