banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 18:42 Danas je 25 Jun 2026, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2011, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
уколико се не варам Стајић је покушао на почетку акције па кад се лопта одбила Ступар је требало да ју захвати и пошаље у гол, али је прерано уклизао или се оклизнуо

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ево и моје виђење утакмице...
Игра на нивоу, го срећом на вријеме постигнут, само што не могу бити задовољан а то је количином голова... Мора се то мало више трпати а не забити један комад и онда чекати крај утакмице.. Задовољан сам како су сви одиграли посебно Ступаром и Малетом наравно... Што се тиче самог нашег навијања ко је био са нама од почетка до краја знају шта нам се дешавало на уласку у стадион од стране полиције и на самом стадиону тако да кад све саберемо навијање је одлично било, посебно довикивање са западом.. Сада седам дана пауза па нам стиже Сплит на Градски.. И ту требамо испоштовати играче и напунити толико колико стадион ;)
Данас посјета добра :wink:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Добра игра, могло се уживати, доста лијепих акција, могла се примјетити велика борбеност код наших играча, штета што није било више голова. Челик безидејан читаво прво и већи дио другог полувремена. У другом полувремену су покушавали неким контрама али је наша одбрана на вријеме отклањала опасност. У вези офсајда, друго полувријеме сам био на западу, на десној страни, односно половини гдје је Борац нападао, и био сам тачно у равнини са судијом код офсајда послије којег је пао гол, офсајда није било ни у причи. Такође није било ни офсајда у ситуацији када лопта иде у празан простор, Николић и Стајић су били у акцији, један од њих (мислим да је био Николић) је био у пасивном офсајду и није ишао према лопти, а други иза леђа Челиковог играча претрчава и иде према лопти.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Igra je bila na nivou, ono se trazilo. Spominjali smo i suteve van 16m, Stajic pokusa dva puta cini mi se, samo jace da je odvali. Sto se Zarica tice, ni meni nije jasno, jos pogotovo sto neko rece da je napravio glupost neki dan. Sve sam iscekivao Benovica, medjutim nista. Covjek nije jednom istrcao do kraja. Pohvalio bih Mikica, covjek je znao po dvojicu zalomiti na sredini bez problema, jako dobar. Stakic, mislim da je momak zamijenio Vuleta kako treba, i na ljeto regulisati ugovor na duze (iskreno, ne sjecam se na koliko je potpisao). Maleta, sta reci. Brzi gonzales.

Realizacije jeste nedostajalo, ali imali smo suteva, prilika, i mislim da ce to uskoro proraditi momacki. Kako je vec neko pisao, da protiv Celika se ocekuje igra, mislim da smo veceras je veceras dobili. Bilo je suteva dosta, prilika, bice to ok. Sudija linijski do zapada, idiot teski. A i na zapadu svakakvi budala :)

Aj Borac...

ps. Niko ne spomenu, Zvijezda 6-1 Siroki. Lol.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 22:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Igrali smo solidno, teren je izdržao odlično iako je u većem dijelu utakmice padala kiša... Zisat se pokazuje da je Kruna za naše uslove vrhunski igrač, a da ja Maleta dobio neko dodatno ubrzanje :lol: :lol: , kraj onih bekova prolazi kako hoće i kad hoće, samo žmigavac uključio i lagano, oćeš sa lijeve ili desne strane... Prava je šteta što ne zabišmo još koji gol... Staja dobio treći žuti, dakle pauzira sledeće kolo... Pomoćni sudija ispod zapada nas je doveo do ludila... Posjeta po mojo procjeni oko 4000... Čelik solidan ali bez ikakvih šansi da se suprotstavi kaznenoj ekspediciji iz ulice Vladike Platona 6...

Poseban detalj je atmosfera večeras na stadionu, navijalo se i pjevalo, čini mi se da i zapad grmi 8) 8) ... Koreografija odlična, vidim robijaši slikaju telefonima istok :lol: :lol: ...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 23:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Igra je, po meni, bila na nivou koji sam i očekivao. Kombinatorike je bilo sasvim dovoljno. Trebali smo dati koji gol više, ali za 3 boda dovoljno je i ovako. U prvom napadu Stajić je imao odličnu priliku, a na odbijanac Nikolić, a ne Stupar, nije reagovao baš najspretnije.
Iako je bilo dosta hladno, posjeta i atmosfera dosta dobra. Čelik se branio u 95% utakmice, i sve osim njihovog poraza bila bi čista nepravda.
Ono što meni nije 'sjelo' je nedisciplina kod dobijanja kartona. Da ne pominjem koji igrač je u pitanju, ali oni koji malo pomnije prate, znaju koji naš igrač neće igrati u narednoj utakmici i to zbog kartona koji je dobijen zbog šuta nakon prekida igre od strane sudije. Ipak, ljudski je griješiti.
Sve u svemu, kad malo bolje razmislim, drago mi je što smo ga zabili iz penala. Nek se štrumfići lože sa pričom...opet penal...Moraćemo kupiti Zebu da nam izvodi penale... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
И заборавих да похвалим кореографију и бројност Лешинара, градски стадион у кишној ноћи обасја мјесечина :D .

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 23:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Daj da ovom nikšićaninu napišem za Meda... Večeras je konačno pokazao malo više, pokazao je da ima taj kvalitet, smisao za kreaciju, ali i večeras je zamijenjen nakon 45 minuta igre, pa iz toga prozilazi zaključak da je vjerovatno tanak sa fizičkom spremom, i da ne može da odigra više vremena u teškim uslovima i u jakom ritmu, ali evo sada počinju mini pripreme biće vremena da popravi i taj segment...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 23:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Мени је утакмица била јако добра,навијање одлично...пред улазак нема коментара то се не пише по форумима... ;)
још да жељезничар оће одиграти нерјешено или још боље изгубити ухх... 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
slijedece kolo imamo priliku da stavimo tacku na i...

nevezano za temu ali Rudar se opano ukljucio u trku za Evropu, volio bih da im zadnje kolo sudi :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 00:08 
Veteran
Veteran

Edin Imamović ('mahač' do zapadne tribine), čovjek kojem mnogi spominju familiju večeras :D i glavni krivac za samo jedan gol u mreži Čelika.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 00:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
KOd ofsajda je pogrijesio kad je Nikolic dao gol , ostala dva puta je bio u pravu

Vidim niko ne spominje Stevu koji se veceras bas trudio i trcao ... Na Stupara je povreda ostavila traga, dok je Zara stvarno strano tijelo u ekipi (imao je jedno izuvanje na sredini, kad bije onda stvarno udara). Leo i Staka su odigrali ok...
Problem je u vezi sa zavrsnim pasom. Krunic je odlican mada previse gusi loptu, dok su Medjen i Graha bili losi , bez idejni,
Maleta je stvarno prolazio kao brzi voz, u odlicnoj je formi dok je Mikic veceras bio borben medjutim bez pravih rjesenja,
steta sto na pocetku nije postignut jos koji gol jer sam se plasio glupog gola do kraja.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Dva ofsajda je fulao.
Kad je Nikolic dao gol i onaj slucaj na samom kraju kad je, cini mi se, Mikic izasao jedan na jedan sa golmanom. Dobio je loptu kroz sredinu, negdje na centru, jedan nas igrac mu je vanjskom poslao loptu.
Totalno sam se pogubio. Al znam da nije bilo ofsajda, 100%.
Stevo je bio vrlo dobar. Zaru treba odstraniti iz ekipe.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 00:34 
Veteran
Veteran

Brigate BL je napisao:
KOd ofsajda je pogrijesio kad je Nikolic dao gol , ostala dva puta je bio u pravu
Vidim niko ne spominje Stevu koji se veceras bas trudio i trcao

Stvar lične percepcije, ali ja sam siguran da je imao 3, ne slučajne, greške. Poništen gol, pasivni offside Nikolić i još jedan offside za, čini mi se, Stajića.
Brigate BL je napisao:
Vidim niko ne spominje Stevu koji se veceras bas trudio i trcao

Stevo baš dobar večeras. Klupa čini čuda. Sudeći po večerašnjem izdanju, njemu je baš pomogla. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Dobi Stevo dobar aplauz kad je izlazio.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 00:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Zadnje 4 utakmice kuci dobijamo po 1-0,ali bez obzira na to,mislim da smo veceras odigrali odlicno i da je samo sreca i bezobrazluk "medjasnjeg" sudije spasao goste ubjedljivog poraza.
Volio bih kad bi stalno ovako igrali u ovoj formaciji,jer ne mogu se oteti utisku da jos nismo svjesni u kojoj mjeri smo jaci od svih u ovoj ligi i da bi jos vise trali kad bismo postali svjesni toga. Gledao sam Zeljeznicar u srijedu i ono je totalna katastrofa,Siroki ima 4 poraza za redom,danas primio 6 golova,jednostavno,mi smo high level za ovu ligu i tako treba da se i ponasamo,bez obzira igrali kuci ili na strani.Vjerujem da cemo tek sledece sezone demolirati protivnike,u pravom smislu te rijeci,jer smo sad malo i stegnuti posto je sasvim razumljiv pritisak i zelja da se prvi put u istoriji osvoji sampionska titula i kvalifikacije za LS. Kad ove sezone uradimo to konacno,i skinemo taj teret s ledja,sledeca godina ce biti pravo poigravanje sa protivnicima i egzibicije.
Svi momci su bili dobri i od mene iskrene cestitke i njima i strucnom stabu,a i navijanje mi je bilo super! Protiv FKS uocekujem pun stadion!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 01:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
TaškoBL je napisao:
Dva ofsajda je fulao.
Kad je Nikolic dao gol i onaj slucaj na samom kraju kad je, cini mi se, Mikic izasao jedan na jedan sa golmanom. Dobio je loptu kroz sredinu, negdje na centru, jedan nas igrac mu je vanjskom poslao loptu.
Totalno sam se pogubio. Al znam da nije bilo ofsajda, 100%.
Stevo je bio vrlo dobar. Zaru treba odstraniti iz ekipe.

мислим да је то на крају био вељовић..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 01:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ako neko ne zna,benovic se povrijedio i to je razlog zasto je zara nastupio veceras,da ne mislite da je to vladina takticka zamisao.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 09:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Свака част Западе одлични сте били кад се пјевала психијатрија.Ово је увод и загријавање,кад дођу аргентинци то треба да грми!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 09:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Svaka cast za zapad i momke na vrhu koji su cijelo vrijeme stajali i navijali :cheers: :director:

Vrh

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]