banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 26 Jun 2026, 11:51 Danas je 26 Jun 2026, 11:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
da da ide vidio sam i ja

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Brigate BL je napisao:
Nemojte podcjenjivati Celik, opasni su oni iz kontre
uvijek su bili negodan rival cak i u bivsoj Jugi

P. S. Skidanje dresova po gradu je odraz gluposti pojedinaca. Na stadionu normalno da ne treba ici sa tudjim obiljezjima osim npr. Vojvodine , ali napadati klince po gradu moze izazvati averziju prema klubu

Ma ne potcjenjujem ja Celik,to se malo zekim,medjutim dosta smo se mi plasili,sto bi oni govorili dolazimo u BL da pobjedimo,a mi da tu nesto strijepimo.Ma pregazicemo ih!

Sto se tice ovog skidanja dresova,slazem se da je pomalo glupo i stvara averziju,ali realno gledajuci mi smo jos mila majka za neke stvari koje se desavaju u regionu,a i u drugim "razvijenim" zemljama.Drugdje pucaju,tuku se,bodu,svasta nesto,tako da cu ja prvi potpisati ako ce ostati na skidanju navijackih rekvizita.Sve je to taj neki navijacki fol,pogotovo kod mladjih ljudi,prodje i to s godinama,ne treba generalizovati stvari. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ај добро су се сјетили да мало рекламирају. за викенд ће вјероватно бити ружно вријеме, надам се само да неће падати киша, јер је онда и играчима теже играти, а и посјета ће бити мања. а што се тиче плаката то је и Шлагер споменуо у оном тексту, не вјерујем да је штампање скупо(поготово што Копања има своју штампарију) тако да треба наштанцати много плаката, а волонтера има колико год треба да полијепе плакате
Добра ствар је што неће бити ТВ преноса, па ако неко буде хтио гледати утакмицу мораће отићи до стадиона

Максел лијепо одрађено :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
vlakanje je napisao:
jajaja je napisao:
Liverpool mi je draži od bilo kojeg kluba majstore , ne mogu ja odlučiti gdje ću se roditi , ali mogu odlučiti za koga da navijam , i moja ljubav i ono što osjećam prema Liverrpoolu se ne može porediti sa tim što bilo ko osjeća prema Borcu , mada i ja gledam sve utakmice Fk , Kk i Rk Borca i idem u subotu naravno gledati Borac - Čelik i volio bi da Borac pobijedi , jer sam rođen u ovom gradu , ali nikako mi Borac nije draži od Liverpoola i tačka , a sad ovo kao lokal patriote navijaj za svoj klub .... pa šta ću ja nisam ja kriv što sam rođen u Banjaluci gradu zbunjenih ljudi koji misle da je Borac neki veliki klub (na sreću takvih je 20-tak članova ovog foruma i par stotina zbunjenih lešinara koji ne znaju ni ko igra ni ko je na terenu ni za koga navijaju (navijaju za sebe , za svoju grupu , a dovode se u vezu sa Borcem samo zbog drugih klubova i njihovih navijača i konkurencije sa istima)), što je osvoio jedan kup Jugoslavije i jedan trofej u jadnom Bih fudbalu , dobro biće i drugi ove godine , ali to nije razlog da se klub kojeg gleda 1500 ljudi naziva velikanom , a još gore brendom , a gdje god ode u Rs na gostovanje ne znaš gdje nas više mrze ....

kako bih volio da te upoznam 8)

Боље му је да га не упознајемо :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Шлагеру изуо си,свака част!

Мене највише интересује,хоћели се клупски шоп икад отворити?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
jel neko bio na tekmi sa Naprijedom. Kakvu je Zara glupost napravio i zaradio crveni karton, pa smo o kontrolnu utakmicu igrali 70 minuta s igracem manje.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
момци само наставите са прављењем ових најава, и видео и фото верзија. свака вам част.
и остали нека се укључе, нек свако да свој допринос (неко љепљењем плаката, неко израдом наљепница, сви позивањем пријатеља на утакмицу) и ја се не бринем за будућност Борца.
јер оваква љубав и посвећеност мора да покрене многе ствари на боље!!!

обично сам умјерени оптимиста, па ћу то бити и пред ову утакмицу. не знам како ће то дјеловати када се ми отворимо, па остане отворен простор за њихове контре и полуконтре. важно је што раније забити гол, јер је велики терет на играчима да добију ову утакмицу, и како буде вријеме текло биће све нервознији.
игру пребацити на другу страну, тако да Малетића растеретимо, противничка одбрана ће опет ићи на његово удвајање и блокирање, и сачекамо да једном-двапут протрчи као брзи воз и направи дар мар.
вртим филм како је прелијеп гол из слободњака дао Билбија у Зеници.
и имам неко провиђење да је субота дан за ефектан гол из слободњака :sign7:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sad me cura zove, koja nema blage veze sa fudbalom, da mi javi za utakmicu Borca u subotu, u slucaju da nisam znao XD Ima navaja, cuce ljudi, ako vrijeme posluzi, ocekujem fino popunjen istok.

Ono sto vidim na fbu, da ljudi na profil slike stavljaju onu sliku najave sto je goran napravio ovde.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma samo da ne bude kisa,eto samo nek nas to posluzi,da solidno napunimo stadion,i napravimo super atmosferu,jer ovi momci su to zasluzili!Puno im znaci svaki covjek na tribinama,svi smo mi drugari,na istom zadatku,oni su zaduzeni da ostvare taj zadatak,a mi da ih podrzimo kako god znamo i umijemo,mi smo njihov motor i pokretacka snaga!Nema nista ljepse za nekog igraca nego kada postigne gol,i da ima prema kome otrcati,da cuje onaj huk nakon pogotka,da osjeti onu navalu adrenalina.To je smisao svega,oni igraju za navijace.

Svi na Gradski stadion,nocni termin,idealno je sve,pobjeda nece doci u pitanje ako pomognemo nasim momcima!Mi smo ta prevaga,mi smo taj 12-ti igrac,vjerujte mi!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sta je Zara napravio protiv Naprijeda kad je dobio crveni?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Sta je Zara napravio protiv Naprijeda kad je dobio crveni?

Da,to sam htio napisati,da neko podjeli s nama,koji nismo bili,neki mali izvjestaj,pa i to,sta je Zara uradio?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Zara je dobio crveni na utakmici protiv Naprijeda

:D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zara je imao jedan divljacki start, na nekog igraca Naprijeda i umalo da mu slomi nogu, ponio se selja;ki i krkanski, treba odmah da mu oduzmu traku...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Zara je imao jedan divljacki start, na nekog igraca Naprijeda i umalo da mu slomi nogu, ponio se selja;ki i krkanski, treba odmah da mu oduzmu traku...

Godine,godine... :D Ma nije on za Borca vise...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ето да сагледам позитивну страну што Бока не игра у суботу а то је што бисмо без проблема требали добити Ћелик јер нам је наш лав много потребнији за гостујуће утакмице. . .

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Данас се навршава седам година од великог албанског насиља на Косову и Метохији, када су се на мети нашли Срби, њихова имовина, споменици културе и цркве, а из домова протерано више од 4.000 људи.... Нек се не заборави...Нема Предаје !!!

Извините на малом офф топику али мислим да је Српство испред свега :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... 28-09-31-4 :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 17:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2011, 22:34
Заједно до ПОБЈЕДЕ! :):)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 17:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Evropski Borac je napisao:
Данас се навршава седам година од великог албанског насиља на Косову и Метохији, када су се на мети нашли Срби, њихова имовина, споменици културе и цркве, а из домова протерано више од 4.000 људи.... Нек се не заборави...Нема Предаје !!!

Извините на малом офф топику али мислим да је Српство испред свега :wink:

Da se nadovežem.

Sedam godina :cry:
Kako vrijeme prolazi. Sjećam se kao da je danas bilo. Na taj dan smo igrali polufinale kupa. Išao sam sa Lešinarima u I. Sarajevo na tekmu protiv slavije koju smo dobili 0-1 i u busu nas je zadesila ta vijest. Sjećam se lika koji je izvadio nož u busu i rekao brki (vozaču) vozi na Kosovo. Te godine smo igrali i finale kupa (igrala se samo jedna utakmica i to u teheranu) vodili smo 1-0 i na kraju ispali na penale. Tako da je cijela godina bila grozna.

Na toj utakmici protiv slavije je onaj njihov golman zamalo ubio jednog našeg igrača (svi znate taj snimak ima na youtube). Odmah pored stadiona je pilana i drvosječe nam donosile vodu i hranu. Na kraju zamalo incident. Mi ih zajebavali onom "mi imamo glavni grad glavni grad gdje je vama " "banja luka glavni grad"itd. Čak jedna budala od sokolova se zaletina na nas poslije tekme mi svi na njega a on u bijeg. Na putu za BL je bilo tek scena.

Jooooooooooooj kad se sjetim svojih navijačkih ispada i "mladosti". To su bila vremena.
Jbt 7 godina!

Vrh

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]