jajaja je napisao:
Liverpool mi je draži od bilo kojeg kluba majstore , ne mogu ja odlučiti gdje ću se roditi , ali mogu odlučiti za koga da navijam , i moja ljubav i ono što osjećam prema Liverrpoolu se ne može porediti sa tim što bilo ko osjeća prema Borcu , mada i ja gledam sve utakmice Fk , Kk i Rk Borca i idem u subotu naravno gledati Borac - Čelik i volio bi da Borac pobijedi , jer sam rođen u ovom gradu , ali nikako mi Borac nije draži od Liverpoola i tačka , a sad ovo kao lokal patriote navijaj za svoj klub .... pa šta ću ja nisam ja kriv što sam rođen u Banjaluci gradu zbunjenih ljudi koji misle da je Borac neki veliki klub (na sreću takvih je 20-tak članova ovog foruma i par stotina zbunjenih lešinara koji ne znaju ni ko igra ni ko je na terenu ni za koga navijaju (navijaju za sebe , za svoju grupu , a dovode se u vezu sa Borcem samo zbog drugih klubova i njihovih navijača i konkurencije sa istima)), što je osvoio jedan kup Jugoslavije i jedan trofej u jadnom Bih fudbalu , dobro biće i drugi ove godine , ali to nije razlog da se klub kojeg gleda 1500 ljudi naziva velikanom , a još gore brendom , a gdje god ode u Rs na gostovanje ne znaš gdje nas više mrze ....
Pitam se trebam li ti bilo šta objašnjavati?! Jedinka koja kaže da je grad u kojem je rođen i u kojem živi grad zbunjenih ljudi, koji će napustiti kada klub iz tog istog grada postane brend Republike Srpske, ipak zaslužuje malo objašnjenje. Bar zbog drugih. Zar zaista misliš da si napisao nešto pametno? Nakon ovog tvog posta morao sam konzumirati Frojda
Vidim, ti si detaljno upoznat sa osjećanjima ostalih stanovnika Republike Srpske. Kažeš, svi mrze Borca. Meni nije jasno kako ja tu mržnju ne osjetih ni na jednom našem stadionu (evo lažem, u Prijedoru nas mrze, mada oni i nisu 'naši', pa je tu stvar jasna). Ti si, dakle, bio na većini Borčevih gostujućih utakmica širom Srpske, i znaš da nas tamo mrze?
Tvoje mišljenje o Lešinarima neću ni komentarisati, nego ti predlažem da te upoznam sa nekima od njih, pa njima objasni ovo što si napisao. Kad bolje razmislim, tvoja mržnja prema Lešinarima je tolika da sam siguran da si imao iskustvo sa njima kao i Parangala sa Grobarima.
Iskreno, neću tražiti od tebe da mi to dokažeš, na koliko utakmica Liverpula si bio? Vidiš, volim i ja Jennifer Lopez, preko LCD-a naravno, kao i ti ove engleze, i čak joj i ime znam napisati, za razliku od imena kluba za koji ti kao navijaš (pogledati boldovani dio). Usput, ukucaj ovu riječ u Google: Gramatika. Uzdravlje.