banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 27 Jun 2026, 14:13 Danas je 27 Jun 2026, 14:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2011, 21:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
[/quote]

Da istina je da Fisera Kopanja gotivi, i naravno da je bilo promasaja u dovodenju igraca. Ali imao je i pogodaka, on nam je doveo Avduku, za nekih 25 000km, a znamo koliko danas vrijedi, a pogotovo koliko znaci Borcu, sigurno najbolji golman Borca u zadnjih 20 god.
Medutim najbitnije je da stvori jak omladinski pogon, iz kojega ce mo crpiti igrace, a ne dovoditi istrosene polovnjanjake.[/quote]

ти стварно вјерујеш у то да је фишер довео асмира авдукића??? на све те промашаје,кога је он то (још) довео.ово за авдуку нисам сигуран,ако неко трећи може да потврди,не би било лоше.

а што се тиче омладинског погона,није ни то за њега.....има далеко способнијих од њега,стојнић и наравно јагодић су по мени људи који су адекватни....
у ствари,фишер је ко некаква пуница или стрина,гура свој нос у све без потребе......

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 22:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
максел je napisao:
Нико овдје не мрзи ни један од тих клубова које називаш брендовима, први ја навијам за те клубове када играју у Европи, као и за остале српске клубове, и радујем се њиховим успјесима јер те успјехе гледам као успјехе српског спорта. И никада нећу разумјети ту међусобну мржњу, а посебно мржњу према играчима који носе боје једног или другог клуба. Узећу за примјер кошарку, како мрзити Теодосића, Новицу, Бјелицу, Тепића када играју за клубове, када ћу бити срцем уз њих кад играју за репрезентацију. Ја сам увијек за спортски ривалитет, онај до крајњих граница, али никада за мржњу. Најсретнији би био да Дрина избори останак, да Рудар избори Европу, драго ми је кад Игокеа избори НЛБ лигу...

Ми овдје не мрзимо, ми волимо... а то МИ је све бројније, и то те изједа.

Очигледно је да си ти једини који мрзиш, мрзиш Борац и волио би да увијек остане на ниским гранама. Свјестан си да остајеш у мањини, да твоји суграђани свим срцем воле неки други клуб, неки Борац, гдје год се окренеш видиш шалови, мајице али не црвено или црно бијеле, већ неке црвено-плаве боје. Свјестан си чињенице да се клинци више не пале на те клубове, да ће за 5,6,7 година ти клубови у БЛ бити мисаона именица, али не зато што мрзимо већ зато што волимо.

Одлично си ово написао. Ни сам не бих боље срочио...
Ових папака што сваки покушај да се иде напријед покушавају сасјећи у коријену је било и биће..
Али све мање ;)

@Шлагеру, јако добро си саставио текст.
Пренио си већином све идеје са форума, и захвалан сам ти на томе. Ти си , на неки начин, наш "вођа"...
Надам се да ће тај текст доћи у праве руке, да се чује и глас навијача Борца... :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 00:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisam ni znao da ovaj forum radi ponovo (glupi browser me nije preusmjerio i stalno mi izbacivalo kako je u toku "selidba" :( ),tek kad sam maloprije od jednog kolege na borac-sport dobio pp o pozitivnim reakcijama na kolumnu sam ga nasao "rucno" :D

Zelim da se zahvalim svima koji su pohvalili takst,ali bar 70% tog texta ste vi,to su stvari o kojima smo mnogo puta pisali ovdje i nema potrebe da me toliko hvalite,prosto mi je neprijatno :D

Pozdrav svima i u subotu svi na stadion!!!!!

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Mar 2011, 00:21, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 00:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Potrošio sam malo vremena da vdim o čemu ti to pišeš, i u startu sam se pokajao
Citiraj:
jajaja je napisao:
Bolje da si stavio Liverpool FC nego ovako , al nema veze.
Samo treba nastaviti igrati , pobjeđivati pokušati iz svake utakmice izađi kao pobjednik i onda dokle doguramo doguramo

Citiraj:
Nebojte se vi , biće Liverpool najtrofejniji i u ligi zajedno sa utd , a dogodine će ih i prestići.
Vidimo kako utd igra , svako gostovanje protiv bilo koga im je patnja , a još imaju gostovati na Anfieldu , kod Čelzija i Arsenala , tako da se ja ne bojim jer igraju očajno i samo uz ogromnu dozu sreće su prvi , ali prestiće ih Arsenal.
A što se tiče prosutih bodova , nek smo prosuli sve ove bodove , jer da nismo još bi trener bio onaj mutavi Hodžson

Opet o Liverpoolu pišeš kao o svom klubu...Fino. LCD supporter
A sad malo o tome kako ti voliš Borca, i ovo si ti napisao.
Citiraj:
jajaja je napisao:
Mislim volim i ja Borac idem na sve utakmice

A da malo odmoriš, da pustiš nas da mi živimo u zabludi...Obožavam ove LCD navijače, baš ih obožavam :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 01:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Liverpool mi je draži od bilo kojeg kluba majstore , ne mogu ja odlučiti gdje ću se roditi , ali mogu odlučiti za koga da navijam , i moja ljubav i ono što osjećam prema Liverrpoolu se ne može porediti sa tim što bilo ko osjeća prema Borcu , mada i ja gledam sve utakmice Fk , Kk i Rk Borca i idem u subotu naravno gledati Borac - Čelik i volio bi da Borac pobijedi , jer sam rođen u ovom gradu , ali nikako mi Borac nije draži od Liverpoola i tačka , a sad ovo kao lokal patriote navijaj za svoj klub .... pa šta ću ja nisam ja kriv što sam rođen u Banjaluci gradu zbunjenih ljudi koji misle da je Borac neki veliki klub (na sreću takvih je 20-tak članova ovog foruma i par stotina zbunjenih lešinara koji ne znaju ni ko igra ni ko je na terenu ni za koga navijaju (navijaju za sebe , za svoju grupu , a dovode se u vezu sa Borcem samo zbog drugih klubova i njihovih navijača i konkurencije sa istima)), što je osvoio jedan kup Jugoslavije i jedan trofej u jadnom Bih fudbalu , dobro biće i drugi ove godine , ali to nije razlog da se klub kojeg gleda 1500 ljudi naziva velikanom , a još gore brendom , a gdje god ode u Rs na gostovanje ne znaš gdje nas više mrze ....

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Schlageru svaka cast. Redovno citam svaki post ovde iako rijetko pisem, vidi se da su to ideje sa foruma, ali si ih pretocio kako treba.

Samo jedan mali osvrt na utakmicu sa Velezom. Vidim bilo je nezadovoljnih bodom. Prvo, od 2003. god Borac boda nije uzeo dole do sad. Drugo, svi ovde ocekuju titulu, vjerujem da je na Vladu pritisak ogroman, i logicno je da covjek ne moze uvijek ici na 3 boda. Kraj price. Kad na ljeto na Gradskom budemo gledali kvalifikacije za Ligu sampiona, bicemo Vladi svi zahvalni.

Sto se tice Stajica, tog covjeka treba u prvu. Kako je samo momacki protiv Zvezde odvalio sa 20ak metara u precku. To nam treba, da se nadje neko ko tuci i sa daljine.

Sto se tice ovih padobranaca na temu, njih samo ignorisati, i odletice lagano. Protiv Drine sretoh ljude iz Sipova, dosli samo da pogledaju Borac. Veceras me rodjak pita kad igra Borac da iz Prijedora dodje na utakmica. Ima ljudi i sa strane, samo pojacati marketing 1000% imali bi redovno bar polupun stadion.

A sad se strpiti jos dva dana dana do Celika. Aj' Borac.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 01:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
jajaja je napisao:
Liverpool mi je draži od bilo kojeg kluba majstore , ne mogu ja odlučiti gdje ću se roditi , ali mogu odlučiti za koga da navijam , i moja ljubav i ono što osjećam prema Liverrpoolu se ne može porediti sa tim što bilo ko osjeća prema Borcu , mada i ja gledam sve utakmice Fk , Kk i Rk Borca i idem u subotu naravno gledati Borac - Čelik i volio bi da Borac pobijedi , jer sam rođen u ovom gradu , ali nikako mi Borac nije draži od Liverpoola i tačka , a sad ovo kao lokal patriote navijaj za svoj klub .... pa šta ću ja nisam ja kriv što sam rođen u Banjaluci gradu zbunjenih ljudi koji misle da je Borac neki veliki klub (na sreću takvih je 20-tak članova ovog foruma i par stotina zbunjenih lešinara koji ne znaju ni ko igra ni ko je na terenu ni za koga navijaju (navijaju za sebe , za svoju grupu , a dovode se u vezu sa Borcem samo zbog drugih klubova i njihovih navijača i konkurencije sa istima)), što je osvoio jedan kup Jugoslavije i jedan trofej u jadnom Bih fudbalu , dobro biće i drugi ove godine , ali to nije razlog da se klub kojeg gleda 1500 ljudi naziva velikanom , a još gore brendom , a gdje god ode u Rs na gostovanje ne znaš gdje nas više mrze ....

Pitam se trebam li ti bilo šta objašnjavati?! Jedinka koja kaže da je grad u kojem je rođen i u kojem živi grad zbunjenih ljudi, koji će napustiti kada klub iz tog istog grada postane brend Republike Srpske, ipak zaslužuje malo objašnjenje. Bar zbog drugih. Zar zaista misliš da si napisao nešto pametno? Nakon ovog tvog posta morao sam konzumirati Frojda :D
Vidim, ti si detaljno upoznat sa osjećanjima ostalih stanovnika Republike Srpske. Kažeš, svi mrze Borca. Meni nije jasno kako ja tu mržnju ne osjetih ni na jednom našem stadionu (evo lažem, u Prijedoru nas mrze, mada oni i nisu 'naši', pa je tu stvar jasna). Ti si, dakle, bio na većini Borčevih gostujućih utakmica širom Srpske, i znaš da nas tamo mrze?
Tvoje mišljenje o Lešinarima neću ni komentarisati, nego ti predlažem da te upoznam sa nekima od njih, pa njima objasni ovo što si napisao. Kad bolje razmislim, tvoja mržnja prema Lešinarima je tolika da sam siguran da si imao iskustvo sa njima kao i Parangala sa Grobarima.
Iskreno, neću tražiti od tebe da mi to dokažeš, na koliko utakmica Liverpula si bio? Vidiš, volim i ja Jennifer Lopez, preko LCD-a naravno, kao i ti ove engleze, i čak joj i ime znam napisati, za razliku od imena kluba za koji ti kao navijaš (pogledati boldovani dio). Usput, ukucaj ovu riječ u Google: Gramatika. Uzdravlje.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 02:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Ajoj jedva čekam utakmicu u subotu , već me hvata trema , Čelik mora pasti na gradskom
AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 03:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2010, 23:41
@jajaja
Пријатељу, чему фрустрација? Коме и шта ти овдје желиш да докажеш? Тачно не знам одакле да кренем, толико си невјероватних "чињеница" изњео да се и сам приупитам гдје ја то живим, на који Борац ја то идем и ко то све навија за њега!

Кажеш да се скидају обиљежја других клубова по града! Па да ли је то феномен присутан само у твом-нашем граду или свуда гдје истих има. Како би прошао навијач Милвола у дијелу града гдје су Веѕт Хем-ови са дресом истог, или још бољи примјер: како би неки Лешинар са шалом прошао на Бањици-Сењаку-Карабурми... Као Брис Татон или у најбољем случају са фрактуром или збоден?! Пусти те дјечије приче, свако навијачко обиљежје се сматра провокацијом или другачије те које браниш их прозивају (твојом терминологијом) пичке.

Кажеш да сви навијачи Борца мрзе велике Српске клубове? Па зар то исто не раде међусобно навијачи тих истих клубова?? Колико је младих Српских живота изгубљено у навијачким обрачунима "вечитих", па ниси нашао за сходно да и њих прокоментаришеш. Све што ти наводиш је дио навијачког фолклора и ово што је у БЛ присутно је најблажи могући облик. По Београду скоро и да не нема навијачких обиљежја, јер за собом повлачи ризик који мало ко може да изнесе. Знаш ли ти да ли су можда навијачи Борца некад имали исти или сличан третман од тих који су толико угрожени у Бања Луци?? Вјероватно не, али како и би, кад ниси у причи и само си један од заједљивих људи који то гледају кроз 2 димензије.

Е сад једна посебна тема, она о којој влада највише заблуда. Колико то Лешинари стварно воле и прате клуб за који навијају. Па зар мислиш да би ико потрошио толико новаца, времена и живаца за нешто што не воле и у шта не вјерују? Генерација која води исте је ту активна 10+ година, јеси ли у стању да збројиш колико је то пропуштених субота, слава, излазака, рођендана, свадби, зноја и крви проливено за њега... И све то због Борца, а гдје ли је исти све био то је посебна прича. Па и сам @Šajin је лично искусио на Грбавици кроз шта све се мора проћи скоро на сваком гостовању: неисправни аутобуси, набријана и на све спремна полиција, локалци који по потреби и ватрено оружје користе... Зна ли неко бар угрубо колико је километара потребно да се пређе по сјајним босанско-херцеговачким путевима да би се испратила све и једна утакмица Борца у сезони и колико је за сваку просјечно потребно издвојити?

За све који су се запитали ко стоји иза пројекта Борац-спорт који се толико хвали на сваком кораку, е па ево вам једне информације инсајдера. Све и један момак укључен у тај пројекат јесте или је био(а због разних сплетова околности више није-посао, вријеме, обавезе) активни Лешинар. Другачије не бих ни тврдио да ми исти нису другари. Јесу ли и они надувани наркомани? Па свако од њих је студент или запослен, свако од њих приватно води живот ништа другачији од ваших. Али они годинама уназад сваки минут свог слободног времена проводе уз Борац, и доприносе том клубу у склопу својих могућности, а вјерујем да његовој промоцији (па макар и на интернету) нико није више доприњео!

То ко је и шта радио на огради или стубу за надзор не видим како може тебе да дотиче? Ти људи што су то урадили су другачији од тебе, они су ентузијасти на теби несхватљив начин, а свако своје емоције другачије испољава! Да је другачије не би ни приступили истом. Па и Звездини навијачи су на задњој гостујућој утакмици палили пиротехнику са конструкције крова, али они то кад ураде то је онда симпатично и дио навијачког лудила. Само још један од милион примјера двоструких аршина. Нико тебе не спријечава да ти навијаш за Манчестер, Партизан, Челик... Само нема потребе да свима трубиш о томе, јер је очигледно да те нико није ни питао нити га занима!

Борац ако те не занима, ако га сматраш малим небитним провинцијским клубом, зашто га пратиш и радујеш се слиједећој утакмици због које те трема хвата (како сам кажеш)?! Сам себе побијаш својим "аргументима". Одлучи се за једну причу и покушај бити мање театралан, овако си само контрадикторан.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
iskulirajte indijanca bezze se raspravljate sa njim...
Spoiler:
Slika

svaka cast slageru...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Bravo Schlageru majstore!Alal ti patka.Sva razmisljanja foruma,si pretocio u jedan ultra turbo kvalitetan post!Samo se nadam da ce ga procitati oni koji trebaju.

A sto se ovog jajonje tice,ne mozete vi njemu to preko foruma objasniti,s njim se treba uzivo naci,kao i sa onim soba39,pa im koju roditeljsku privezati,da se trgnu malo. :oops:

Idemo Borcevci,topimo Celik!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
jajaja je napisao:

kako bih volio da te upoznam 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 09:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
vlakanje je napisao:
jajaja je napisao:

kako bih volio da te upoznam 8)

Да видим какав си то индијанац :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 10:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 19. kolo: Borac – Čelik
Ibraković: Idemo u Banja Luku da pobijedimo!

http://source.ba/clanak/6527447591/spor ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Peppers je napisao:
Source.ba derbi, 19. kolo: Borac – Čelik
Ibraković: Idemo u Banja Luku da pobijedimo!

http://source.ba/clanak/6527447591/spor ... ?ref=tiker

Promasio si temu vicevi. :D Hehehehe

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nemojte podcjenjivati Celik, opasni su oni iz kontre
uvijek su bili negodan rival cak i u bivsoj Jugi

P. S. Skidanje dresova po gradu je odraz gluposti pojedinaca. Na stadionu normalno da ne treba ici sa tudjim obiljezjima osim npr. Vojvodine , ali napadati klince po gradu moze izazvati averziju prema klubu

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bravo Slageru za tekst!
Bravo Brigate za ovaj post!
U potpunosti se slazem :)
Juce sam lijepio naljepnice, danas kisa, sve ce ih povaljati :lol:
Nema veze. Sutra opet...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

POsto u subotu ne radim :) selim se na Istok :) ocekujem jos ljudi i da pomognemo klubu . Ako slave u subotu bice to ogroman korak ka tituli nadam se da su toga vise svjesni..
INace ide i najava na radiju i RT RS

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
чек чек је л' и на ТВ-у иде најава или сам погрешно разумио?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ide ja sam vidio na RT RS

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]