Mislim da bi Borac protiv celika trebao igrati kao juce bajern ( bez obzira sto je bajern izgubio

) .
Ljudi igraju sa dva zanja vezna sa strahovto ofanzivnim krilima ( robenom -maleticem i riberijem,- stajicem) i dok nisu pali fizicki slomili su bili inter.
Posto je maletic za ovu ligu i odbrane kao sto je roben za ligu prvaka, sa nikolicem i veljovicem to bi trebalo biti nezaustavvljivo.
S tim da i bajern juce odigra sa dva zadnja vezna i pored toga odigra jako ofanzivno narocito u prvih 60 ak minuta.
prema tome ja bi aekipu postavio za celik ovako :
----------------------Kralj

--------------------
Stupar-------Stakic---------Coric--------Benovic
----------Medjedovic---------Krunic-------------
Maletic-------------------------------------Stajic
-------------veljovic--------Nikolic---------------
Ova formacija pretspostavlja da krunic i medjedovic rade ono sto rade chavi i iniesta u Barseloni, jer iniesta iako play pokriva i tu ulogu u zadnjeoj liniji veznog reda ( tj ima ga svuda)
Ovakva formacija bi bila orijentidsana na proboj po bokovima 8 sa uduplavanjem strane od ofanzivnih bekova stupara i benovica) a manje kroz sredinu, jer mi se cini da kropz tu sredinu ( sem kontre i polukontre) tesko prolazimo
Kljucan je brz protok lopte od medjedovica i krunica, i u zavisnosti kakve lopte oni budu davali krilima, ovo moze da bude jako jako opasno i pred dva zadnja vezna, a s druge strane sigurnije bi bilo u odbrani nego u opciji sa jednim zadnjim veznim s tim sto medjedovic ne bi bio kalsicni zadnji vezni ali bi akcieije treble upravo da krecu sa nase polovine i da se vec tu stvara visak igraca, gdje bi onda na brzinu maletica npr dobijali situaciju 4 na 3 ili ,3 na 2 ili 2 na 1
I opet ponavljam, VANJSKI SUT, nasusno nam treba vansji sut, nemamo ga skoro pa uospte, a koliko on znaci moglo se vidjeti sinoc kad inter bez igre sutom snajdera bez prave sanse kad zapne preokrece tok utakmice